CityCallCenter ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi er sÃ¥ glade og taknemmelig for at have fÃ¥et CityCallCenter som omstillingsservice. Det skulle vi have gjort for lang tid siden! En sÃ¥dan professionalisme og ordentlighed skal man lede lÊnge efte... もっず芋る

Vores virksomhed har haft mange ordrer for nyligt, og vi havde forfalden betaling til CityCall Center. Vi mener CityCallCenter reagerede ude af proportion ved at sende en inkassovarsel for... もっず芋る

䌁業が回答したした

CityCallCenter er et meget professionelt firma, som vi pÃ¥ det varmeste kan anbefale hvis dit firma mangler telefonpasning. Vi har brugt CCC, som enkeltdagspasning, og skulle vi fÃ¥ brug for fler... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌル センタヌ
  2. 電話・むンタヌネット サヌビス
  3. 電話代行業

圓該䌁業による蚘述

Vi har ydet professionel telefonpasning og kundeservice i mere end 20 Ã¥r. Vi er den proaktive og kvalitetsbevidste samarbejdspartner for telefonpasning, outsourcing af kundeservice, chat, mailhÃ¥ndtering og anden kundekontakt. Vi har Ã¥bent 24/7 - 365 dage om Ã¥ret. Vi gÃ¥r ikke pÃ¥ kompromis med kvaliteten af vores service, har store ambitioner og strÊber efter at give kunden den bedste oplevelse – hver gang! Vi er mennesker der taler med mennesker og vi er gode til det.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

81件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Citycallcenter. Der bliver lagt stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de faglighed og god kundeservice, og det kan mÊrkes i hverdagen. Man bliver mÞdt af kompetente medarbejdere, der bÃ¥de er hjÊlpsomme og engagerede i at finde de rigtige lÞsninger. Servicen er hurtig, professionel og venlig – og de formÃ¥r at skabe en god kontakt til kunderne, hvilket er noget af det vigtigste i et callcenter.
Jeg har isÊr bemÊrket, at man ikke bare får et hurtigt standardsvar, men at de faktisk lytter og tager ens henvendelse seriÞst. Jeg fÞlte mig godt guidet igennem hele processen, og der blev fulgt op, indtil alt var på plads.

Derudover har jeg oplevet meget korte ventetider, hvilket virkelig gÞr en forskel, når man ringer ind. Man bliver mÞdt af medarbejdere, der virker oprigtigt interesserede i at hjÊlpe, og det er ikke noget man ser alle steder.

Alt i alt er jeg super tilfreds og fÞler mig tryg som kunde hos Citycallcenter. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der Þnsker en god og professionel kundeserviceoplevelse.

2025幎12月8日

Ordentlighed på hÞjeste niveau

Vi er så glade og taknemmelig for at have fået CityCallCenter som omstillingsservice. Det skulle vi have gjort for lang tid siden!
En sådan professionalisme og ordentlighed skal man lede lÊnge efter.
Opstarten var hurtig, prÊcis og fejlfri.
Tusind tak for jer!

2025幎11月28日

Professionel samarbejdspartner

CCC hÃ¥ndterer vores overflow pÃ¥ en professionel og effektiv mÃ¥de - og har gjort det siden 2022. De reagerer hurtigt, serviceniveauet er hÞjt, og vi oplever stor fleksibilitet – ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r akutte behov. Det giver en tryghed at have en samarbejdspartner, der altid leverer og gÞr det uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten.

2025幎9月9日

Overdrevne inkassogebyrer og manglende fleksibilitethed

Vi mener CityCallCenter reagerede ude af proportion ved at sende en inkassovarsel for et relativt lille belÞb på 968,75 kr.

Derudover krÊvede de 1.130 kr. oveni som kompensation m.m. for den forsinkede betaling – hvilket, selvom det mÃ¥ske er juridisk korrekt, virker lidt urimeligt og pengegriskt for et belÞb pÃ¥ 968,75 kr.

Der var ingen reel vilje til fleksibilitet.

Vi har betalt det fulde belÞb og har valgt at skifte til en anden udbyder, der tilbyder mere rimelige vilkår.

Jeg vil anbefale andre at gÞre det samme.

2025幎3月7日
CityCallCenter ApS ロゎ

CityCallCenter ApS からの回答

KÊre Daniel,

Tak for din feedback.

DesvÊrre er vi, med den service du havde hos os, underlagt nogle meget strenge regler under hvidvaskloven – regler, vi skal leve op til for at kunne fortsÊtte med at levere denne service.

Da vi manglede tre betalinger i trÊk og ikke lykkedes med at få kontakt til dig trods flere rykkere og betalingspåmindelser, overgik sagen til vores inkassopartner, da det er vores faste procedure.

Vi forstår, at inkassogebyrer og gebyrer for forsinket betaling kan fÞles frustrerende, men vores inkassopartners procedurer fÞlger gÊldende lovgivning og er ude af vores hÊnder.

Vi beklager, hvis du har oplevet manglende fleksibilitet i denne sag. Vi forsÞger altid at finde gode lÞsninger for vores kunder, men vi har samtidig behov for at håndhÊve vores betalingsbetingelser for at sikre en stabil drift.

Vi sÊtter pris på din feedback og Þnsker dig alt det bedste fremover.

Anne Marie
CityCallCenter

Leder du efter Danmarks bedste Call Center?

Hvis du leder efter Danmarks bedste inbound call center. Så er det CityCallCenter du skal vÊlge. CityCallCenter levere den bedste form for håndtering af kald, onboarding og medarbejder man kan finde på marked. Efter et samarbejde på lidt over 3 år, har jeg ikke vÊret andet end glad for at vÊre hos CityCallCenter og set hvordan virksomhed bare bliver ved med at udvikle sig og vokse. De kan håndtere alt fra små sager som adresseservice til de stÞrste skrÊddersyet kundeservice lÞsninger man kunne have brug for som virksomhed. De har fremragende og kompetente medarbejder som er med til at sikre sig at dine kunder fÞler sig velkommen, hÞrt og hjulpet igennem deres kald. De går meget op i at du som kunde fÞler dig hÞrt og dine krav bliver mÞdt og sammen sikre dig og din virksomhed fremragende kundeservice. KÊmpe anbefaling her fra.

2025幎1月17日
自発的なレビュヌ

Flexible with a great focus on building

Flexible with a great focus on building long term solutions.

City Call Center has built a solid customer service operation that allows us to integrate seamlessly and ensure high-level customer support. On top of this foundation, they are flexible enough to provide bespoke solutions, making them a very valuable partner.

2025幎1月16日

Alt spiller bare!

Alt spiller bare!
Lige fra starten har vi haft en god og konstruktiv dialog, der er forståelse og overskud til at sÊtte sig ind i hvad vores virksomhed laver og tage sig godt af vores kunder. De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎6月12日
自発的なレビュヌ

Ok lokaler - dårlig service og servering

Min booking var glemt, så der var en del forvirring. Dette skete på trods af, at jeg dagen fÞr havde ringet for at bekrÊfte bestillingen.

Personalet var rigtig sÞde til at hjÊlpe i situationen, omend de var forvirret.

Jeg havde bestilt smÞrrebrÞd og kage. Jeg blev severet toast, og alle portioner indeholdte ostemadder, hvilket ér altså ikke, og har aldrig vÊret smÞrrebrÞd. Der var ikke gjort noget ud af det. Bare toast og ost. Der var en fÞlelse af, at man spiste resterne af deres frokost.

Den kage, som blev serveret var på stÞrrelse med en 5'er og tÞr.

Man skulle aktivt spÞrge efter internet, og personallet kunne ikke helt husk koden, så vi måtte prÞve os frem. Internettet virkede ikke/var ikke stÊrkt nok til at kÞre google sheets, så vi endte med at dele fra vores telefoner.

2024幎8月6日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse med CityCallCenter!

Personalet var utroligt hjÊlpsomme og venlige, og de leverede en fremragende service. Jeg blev imponeret over deres professionalisme og effektive lÞsninger. Kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for pålidelig kundesupport. Tak for en fremragende oplevelse!

2024幎4月29日

uhÞrt brutal annoncering!

Utroligt! Jeg var trÊt af at se deres annonce i Berlingskes netavis og klikkede den vÊk, som man jo kan. Hvad skete? Ikke blot kom den tilbage og kunne ikke mere klikkes vÊk, men toppen var at den gav sig til at blinke!! Hvis det gentager sig med andre annoncer må jeg skifte Berlingske-abonnement.

2024幎1月23日
CityCallCenter ApS ロゎ

CityCallCenter ApS からの回答

Hej Michael.
Jeg er ked af at hÞre, at du har set vores annonce lidt mere, end hvad godt er. Vores Þnske er kun at vÊre synlige i markedet, og absolut ikke at genere nogle.
DesvÊrre er det ret begrÊnset, hvor meget vi selv bestemmer over, hvordan Berlingske vÊlger at vise annoncer på deres hjemmeside, men vi har forsÞgt at skrue på vores eksponering, og arbejder lÞbende med vores bureau for at sikre det bedste set up.

Det Êrgrer mig, at du med denne anmeldelse vÊlger at påvirke vores rating i så negativ en grad med udgangspunkt i en problemstilling, som jeg vil mene hÞre bedre til hos Berlingske. Men jeg beklager selvfÞlgelig, at vores annonce har forstyrret dit billede og Þnsker dig en god dag.

Anne Marie
CityCallCenter

Vores virksomhed indgik et samarbejde

Vores virksomhed indgik et samarbejde med CCC for et års tid siden, og har vÊret utroligt glade for samarbejdet lige siden. Faktisk så meget at vi lÞbende har udvidet det, så vi selv har mere fokus på vores kerneydelser. Jeg anbefaler gerne CCC til andre virksomheder, som overvejer at udlicitere dele af deres kundeservice til et call center.

2023幎12月15日

CityCallCenter er professionelle!

CityCallCenter er professionelle!

Vi have et pludseligt opstået tele-service problem da vores hidtidige leverandÞrs kvalitet faldt kraftigt over en kort periode.

CityCallCenter gik ind med frisk mod og påtog sig opgaven, og allerede efter få uger er kvaliteten over forventning og hvad vi og vores kunder havde vÊnnet os til.

De er gode til at have en tÊt dialog og sÊrligt Peter og Stig er super til deres arbejder.

De er rigtige gode til at vejlede ift. til deres prisstruktur og serviceses, så det bliver hurtigt en win/win situation for alle parter.

Vi kan kun anbefale CityCallCenter herfra.

2023幎9月7日

Bedre udnyttelse af tiden

Vi har benyttet CityCallCenter i en årrÊkke nu og har oplevet en kÊmpe vÊrdi i, at kunderne altid bliver mÞdt af en person i den anden ende.

Som ekstra bonus slipper vi for at tale med telefonsÊlgere da de filtreres fra.

2023幎8月29日

Godt samarbejde igennem 2 år

Vores virksomhed Go Go Garden har haft glÊden af at få hjÊlp af CityCallCenter til at håndtere indgående telefonopkald.

Vi har mange Êldre kunder og CityCallCenter hjÊlper dem, som har digitale eller skriftlige vanskeligheder med at lÊgge en bestilling eller at komme igennem til vores support-afdeling.

Det drejer sig om mange opkald dagligt og vi ville slet ikke vÊre i stand til at tilbyde sådan en service, hvis ikke det var for CityCallCenters lÞsning.

Vi har desuden tilkÞbt dÞgnbemanding, så vores kunder kan komme igennem til et rigtigt menneske, selv om natten på en helligdag. Det synes vi er rigtig sejt.

Varm anbefaling herfra :-)

2023幎5月12日

FÊnomenal service.

For min virksomhed er CityCallCenter helt uundvÊrlig, de dÊkker vores behov for telefon pasning helt fÊnomenalt og jeg er super glad for vores samarbejde..
CityCallCenter kan varmt anbefales.
Peter Carlsen
Indehaver