Computer112 レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Casper var hele vejen igennem god til at beskrive og vejlede om processen. Min harddisk røg også videre til en samarbejdspartner, så der kom det bedst mulige resultat ud af indsatsen. Mange vigtige fi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid. Der var ikke gode udsigter for at kunne redde mine data, men Casper fik, trods de dårlige odds, reddet alt på min harddisk.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min 2TB harddisk døde pludseligt og uden advarsel. Den harddisk jeg som det første ville tage med mig hvis min lejlighed brød i brand, altså. Med Caspers hjælp lykkedes det at redde alle data, og min... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Rigtig godt arbejde fra Conputer112 som fik genskabt bl a. vigtige film og Video filer der var gået tabt da en stor HardDisk gik i stykker. Fin kommunikation fra start til slut. Prisen blev lidt d... もっと見る

企業情報

1. データ復旧業
  2. パソコン修理サービス
  3. コンピュータ サービス
  4. コンピュータのサポートとサービス
  5. データ入力サービス

当該企業による記述

Datagendannelse for Erhverv & Privat altid gratis analyse og uforpligtende tilbud. Vi sidder parate til at redde dine data, og lave den bedst mulige datagendannelse Hver dag hjælper vi store og små virksomheder, samt private med at sikre og gendanne deres data, dokumenter og billeder. Hos Computer112 sidder vi parat til at hjælpe dig med at genskabe dine data. Når du skal redde dine data, så er det første forsøg altid din bedste mulighed. Stil krav, og vær sikker på, at virksomheden har de bedste faciliteter, den rette erfaring og den rette ekspertise. Hos Computer112 får du: - Over 15 års praktisk erfaring og professionel service - Moderne faciliteter og de bedste værktøjer på markedet - Adgang til ISO 5 cleanroom (rummet sikrer miljøet, når vi skal genskabe dine data fra din harddisk / harddiske )no - Gratis og uforpligtende analyse - Ingen data – ingen betaling, ved delvis dataredning, fremsendes der altid en komplet filliste til din godkendelse, kan du ikke godekende denne betales der intet. Vi redder og sikrer data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk (SATA, PATA, SAS, SCSI – alle filsystemer), så lige meget hvilken type af harddiske / RAID du har, så kontakt os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig/jer. Telefontid alle ugens dage – også søndage og helligdage! Ring 60894112 (kl. 09 – 21)

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43

レビューを書く

Fast, capable and kind

Completely recommend Casper's service. Smooth experience — from the form available in the website, to the professional analysis and budget proposal. A faulty SD Card was resurrected, along with some important media files.

2025年1月9日
5つ星のうち5の評価

Super service og hurtig expedition. Det blev lavet hurtigt og kundeservicen og kontakten var god hele vejen igennem. Det er transparent hvad der sker og hvad du får ud i den anden ende.

2024年12月10日
5つ星のうち5の評価

Tak for supergod og relevant rådgivning…

Tak for supergod og relevant rådgivning i telefonen. Det var en stor lettelse, at få at vide de fleste af mine data kunne reddes. Efterfølgende afleverede jeg harddisken på adressen og fik som lovet mine data tilbage..Lidt dyrt, men data blev reddet.

2024年12月27日

Genskabning af fotos

Jeg var kommet til at formatere min harddisk med mine private fotos på. Tog fat i Computer112 og fik en god dialog om muligheder og sandsynligheden for at genskabe filerne. Afleverede harddisken og det endte med at de fik genskabt alle fotos og til en rimelig pris for arbejdet. Kan helt klart anbefales.

2024年12月18日
5つ星のうち5の評価

Jeg var så uheldig at miste alt min…

Jeg var så uheldig at miste alt min dokumentation på min gamle harddisk efter et problem med strømforsyngen. Jeg kontaktede computer 112 som tog imod opgaven og før ugen var omme havde de fremskaffet mine tabte data og kopieret dem til mig. Fin service og med en acceptabel pris også.

2024年12月3日
5つ星のうち1の評価

Dit dansk er dårlig

Ved fejl kom jeg til at slette min data, så jeg lavede en hurtig søgning på Google og fandt en hjemmeside ved navn . Jeg ringede til dem og forklarede mit problem.
Ejeren af butikken “ kan du tale engelsk? fordi dit dansk er dårlig”.
Er det en butik, der reparerer computer eller sprogskole? Det var en meget dårlig kundeoplevelse. Jeg har svært ved at tro på de gode anmeldelser, der har fået.

2024年12月17日

fantastisk service

jeg havde en defekt ekstern harddisk med alle familiens billeder. Computer112 var i stand til at redde 90% af alle billeder hvilket var langt mere end forventet. Hele forløbet var utrolig professionelt håndteret og jeg blev løbende informeret om opgaven så jeg havde mulighed for at fravælge opgave udførelse uden betaling. Det må man sige er et fantastisk service niveau.
Jeg kan trygt anbefale Computer112 til alle der står i en lignende situation som mig.

2024年11月25日
5つ星のうち4の評価

Fuld gendannelse af alle filer

Jeg fik lavet en fuld gendannelse af min harddisk der indeholdt alt for mange filer jeg ikke havde lavet en ordentlig back-up af. Selvom det endte med en regning der var stor har det været alle pengene værd. Tak til Casper fra Computer 112

2024年10月23日

Hurtig og kompetent

Jeg sendte en kort beskrivelse af mit problem og fik hurtigt – samme dag – et svar og en pris. Der gik heller ikke mange dage fra jeg havde afleveret mit havarerede NAS-drev til jeg havde et nyt drev med mine filer. Jeg har følt mig i trygge hænder hos Computer112 gennem hele forløbet. Ikke billigt, men kvalitet og kompetence koster.

2024年9月2日
5つ星のうち5の評価

Casper var utrolig flink og hjælpsom ift. min harddisk der desværre fejlede. Han fik løst opgaven meget hurtigt og gav nogle gode råd med på vejen. Kan klart anbefales!

2024年9月12日

Jeg kan kun anbefale Computer112

Jeg kan kun anbefale Computer112, der har været meget imødekommende og hjælpsom med genskabelse af data på ødelagt USB-stick, der alternativt ville have koster mange timer at genskabe.
Og det gode råd - sørg for at dine date er gemt på platforme, der er understøttet via One-driver eller tilsvarende.

2024年9月5日

Computer112 er fantastisk

Vi har tidligere brugt Computer112 til rådgivning vedrørende vores virksomhedscomputer, og nu planlægger vi også at benytte Computer112 til at kopiere harddiske med indhold fra vores computer. Casper fra Computer112 er en ekstremt sympatisk person, der generøst bruger meget tid på at hjælpe folk over telefonen uden beregning. Det er tydeligt, at Casper vægter at hjælpe sine kunder med at spare penge og tager hensyn til deres økonomi, hvilket vidner om en venlig og forstående personlighed. Dette er noget, enhver kommende kunde bør overveje.

2024年5月17日

Genial oplevelse

Genial oplevelse. Den kære tekniker gjorde mig meget fortrøstningsfuld, og i sidste ende fik jeg min data reddet fra en macbook, der havde gennemgået et Topform goldenshower.

Computer 112 gjorde et indkøb af noget udstyr for at få dataen ud af min harddisk uden at det kostede ekstra på min regning.

Prisen var i orden - ja jeg fik nu endda en special deal fordi han var interesseret i resterne af min ødelagte macbook. Det gav et lille afslag.

Banlys Topform.

Skaden skete for mange år siden, men jeg er glad for at jeg endelig får skrevet et review til Computer112, der fortjener en highfive.

Humac fortjener en flad. Not financial advice.

2024年3月9日

Trustpilot エクスペリエンス