Dekra Claims-and-expertise レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tot nu toe erg slechte ervaring met de communicatie van DEKRA Claims & Expertise. Ik heb in een e-mail twee zeer concrete vragen gesteld over mijn schade-expertise: of een specifieke datum... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ein Stern ist noch zu viel. Wurde vor 2 Jahren mit 25 km/h (Polizeibericht) von einem Bus angefahren und gegen mein geparktes Fahrzeug geschleudert. Schaden, alleine am Fahrzeug mehr als 5000€. Bis... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ben de hele middag bezig om foto's van mijn auto en schade te maken via de waardeloze app wat ik toegestuurd kreeg. Vervolgens hapert het programma bij he... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Waardeloos bedrijf. Telefonisch kun je behandelaar niet spreken. Is er of niet of niet beschikbaar. Ruim 20 keren gebeld. Behandelaar liegt eerst over vergoeding loon, daarna dat vergoeding loon niet... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31件

レビューを書く

Dekra een nul - elf/10 voor Baeselen & Co EN advocatenkantoor Bricks

Als we een nul konden geven zou het dat ook zijn… wij zijn in contact gekomen met expert Leenders van Dekra optredend als expert voor onze verzekeraar en daarmee is ook alles gezegd. Ze werken VOOR de verzekeraar, laten je in de meest kwetsbare moment in de kou staan en hebben in ons geval werkelijk 2,5 jaar van ons leven verkloot door belachelijk lage regelingen voor te stellen en tergend lang de zaken te rekken. Enkel hun aangebrachte stukken waren geldig en communicatie/overleg was nihil of ging “verloren in het klassement”. Gelukkig zijn we hierin al die tijd gesteund door een fantastisch team van verdedigende experten via Baeselen & Co alsook Meester Volckaert en Meester Schuermans van advocatenkantoor Bricks. Na 2,5 jaar en tussenkomst van een derde expert/arbiter heeft Dekra moeten inbinden en hebben wij via onze verzekeraar eindelijk de correcte en faire vergoeding gekregen waarop we al die tijd recht hadden. Maar die 2,5 jaar van ons leven wonend in een noodwoning zijn we wel kwijt! Tijdens het laatste overleg heeft Dekra nog gesparteld wetende dat ze eigenlijk te ver waren gegaan en hadden ze zelfs “expert” Leenders van de zaak gehaald. De derde expert/arbiter alsook de nieuw aangestelde expert van Dekra waren wel correct en begrepen niet waarom dergelijk schadegeval zo lang had moeten duren terwijl de schade zo duidelijk zichtbaar en gedocumenteerd was. Zonder Baeselen & Co die gedurende die 2,5 jaar aan onze zijde stonden alsook advocatenkantoor Bricks hadden we een vogel voor de kat geweest. Dit team heeft er dan ook voor gezorgd dat alles waarvoor we jaren gezwoegd hebben en waar we al die jaren steeds dure verzekering voor betaalden, correct werd afgesloten. We zijn hen dan ook eeuwig dankbaar! Zonder hen had Dekra van ons huurders gemaakt doordat we met hun voorstel nog niet eens onze schade konden herstellen. Een wijze raad, neem je rechtsbijstand nooit bij dezelfde verzekeraar, maak regelmatig een update van je inboedel (neem foto’s, digitaliseer belangrijke aankopen en verhoog zo nodig het bedrag van je inboedelverzekering) en zorg dat je verzekerd bent voor nieuwwaarde qua heropbouw van je woning. Kies niet voor de goedkoopste maar voor zekerheid. Je denkt dat het je niet kan overkomen maar als de dag daar is ben je opgelucht dat je goed verzekerd bent.

2024年1月15日
5つ星のうち1の評価

Wat een sympathieke man leekt te zijn…

Wat een sympathieke man leekt te zijn met bedragen voor de materialen, kwam ik er al snel achter wat een misselijk persoon dit werd en nu blijkt ook is. Denken dat mensen het zelf doen en met gemak zeggen dat kan voor 3750,- wel waarop ik zij van dat kan ik niet zelf doen want ik word geopereerd, lagen we nog flink uit elkaar van bedragen. Ik kwam op 6826,- daarna ging hij kijken en belde eerst vrolijk naar mijn dochter met het kan voor 4180,- euro, waarop mijn dochter zij u zou het met mijn vader regelen. Waarop hij mij belde met dat bedrag van 4180,- euro. Ik zei ben klaar met handjeklap 5826.80 euro via mijn bedrijf, dan stop ik het tekort wel van de btw teruggave erbij met wat er nog meer te kort is. Vervolgens stuurt hij zijn rapport naar mijn verzekering met een bedrag van net in de 1100 euro. Voordat geld moet een gehele badkamer leeg gehaald worden de vloeren eruit door zijn trage snelheid de huiskamer muren en plafond geheel in een vlek en schimmel wereld middel gezet worden en alles op nieuw gewit worden, daarbij moet alles worden afgeplakt cq verschoven of verwijderd. En dat allemaal voor iets maar dan 1100 euro. Nou mijn beste jullie komen bij nooit meer binnen al is het voor een bak koffie. De boel flessen als jullie geen deal kunnen maken daar zijn jullie super sterren in. Dekra experts gatver alleen deze ervaring al.

2024年3月5日

Dekra na 7 weken nog niets ontvangen van Dekra

Dekra heeft in opdracht van Defensie schade opgenomen 05-02-2024. Inmiddels 7 weken geleden en nog steeds niets ontvangen. Blijkbaar heeft Dekra onvoldoende capaciteit en/of expertise. Ook wordt ik niet op de hoogte gehouden van een evt. voortgang.

2024年3月26日
5つ星のうち1の評価

Ik kom er letterlijk niet doorheen

Ik kom er letterlijk niet doorheen. Heb het nu 2 weken op een rij geprobeerd. Ook geen reactie op mijn dagelijkse mails. Ik ben inmiddels zo ver dat ik mijn rechtsbijstand wil gaan inschakelen. Ik begrijp niet wat hier gaande is. Dit komt enorm onbetrouwbaar en slecht op mij over.

2024年3月12日

Onbeleefd personeel

Ze hebben een opdracht gekregen om een accu te bekijken vervolgens, kijken ze niet naar de accu maar naar de fiets, als je hier over belt krijg je een arrogante medewerker aan de lijn die niet bereid is om normaal humaan te praten laat STAAN te helpen

2024年2月14日
5つ星のうち1の評価

Zie mijn review van januari.

Zie mijn review van januari.
Nog steeds niks gehoord na weer een aantal mails te sturen.
Wel gelijk reactie op mijn klachtenformulier op de website dat het wordt doorgezet naar de leidinggevende.
Om vervolgens weer niks te horen.
Ben er helemaal klaar mee!

2023年11月24日
5つ星のうち1の評価

Naar aanleiding van storm schade aan…

Naar aanleiding van storm schade aan overkapping met opstal 24–11-23 via ASR verzekering Dekra als expertise aangewezen gekregen. 7 december is dhr Robert Ploeger namens Dekra de expert. Toen deze op bezoek was is alles opgenomen echter had deze nergens geen kaas van gegeten. Deze kan alles voor de helft van het geld leveren op papier en leeft nog in een tijdperk van 5 jaar terug toen diesel nog €1,- kost per Liter. 7 december 23 zegt deze man ik lever volgende week alles aan maar u raad het al dat laat wederom op zich wachten. Via tussen persoon gereclameerd en ja daar was het rapport in compleet 23 december . Contact gezocht met deze heer Ploeger maar hangt gewoon de telefoon als koning op als er een weerwoord is. Rond uit een asociaal bedrijf zowel bij de planning als betreffende expert. Terug bellen met excuses zit er ook niet bij wat aangegeven heb bij mijn tussen persoon die het nu maar met de expert regelt?! Het is nog niet afgewikkeld en bent an dit soort expertise bedrijven afhankelijk. Ook wel kartel vorming zoals ze dat noemen. Owja Schade 023032811 dan kunt u er reactie op geven

Update 1-2-24

Dit bedrijf is gewoon kartel vorming. Ze doen allemaal net of hun neus bloed van tussen persoon waar verzekering loopt 25 januari al bericht dat het overgedragen werd ivm bepaalde waarde. Zojuist dhr Belksema aan de telefoon gehad. Zegt ja ligt net 1 u bij mij op het bureau en dit was Max wat hij doen kon. Moest maar even geduld hebben op een denigrerende toon. Net zoals zijn e-mail “ dank voor uw geduld en een prettige dag” deze man had mij moeten bellen en zeggen excuus excuus ik zie inderdaad dat de schade van 24-11-23 is ik ga het voor u regelen maar nee gewoon achter het scherm een toetsenbord held dit e-mailtje in elkaar rammen en gauw op versturen. Volgende nr 362 wat een janboel organisatie minder dan 1 ster waardig

2024年2月1日
5つ星のうち1の評価

Respectloze personeel die van de straat…

Respectloze personeel die van de straat zijn geplukt en daar achter een telefoon zijn gezet. Aanrijding gehad met een idioot die door rood reed nu mijn auto totalos. Verzekerde tegenpartij ree in een bedrijfsauto wat blijkbaar verzekerd is bij een maatschappij uit Ierland weet niet hoe dat kan maar goed als nederlandse kenteken en bedrijf. Ik raad iedereen aan die schadeclaim via dit bedrijf moet eisen er in te gaan met een goede advocaat , slachtoffers alleen nemen ze niet serieus en zullen alles zo traag mogelijk doen zodat jij de hoop opgeeft.

2024年1月23日
5つ星のうち4の評価

Blij met expertise

Mijn auto raakte beschadigd door vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Mijn verzekeringsmaatschappij heeft Dekra ingeschakeld om een expertise uit te voeren. Ik moest mijn auto 's ochtends afleveren bij de garage. Om 10 uur kreeg ik een telefoontje dat de expert al was langs geweest. Hij bevestigde dat dit inderdaad vuurwerkschade is. Dankzij zijn expertise wordt de schade aan mijn auto gewoon hersteld. In mijn geval dus goede ervaring.

2024年1月17日

Dekra doesn't work

Dekra was hired to assess the damages for my international shipment in July 2023. They did 1 phone call, went on vacation repeatedly throughout my claim, intentionally ignored documentation, never spoke with any experts until I begged them, and had to be forced to email or conduct any investigation whatsoever. At the end of the day, they ignored my insurance contract, invented some numbers, and then closed the case without my consent. It is now January 2024 and I still have no idea what the outcome of their assessment was as they have refused to communicate any longer. Furthermore, no one is able to tell me when or if I will be compensated by the insurance that I purchased.

2023年7月27日

Door stormschade

Door stormschade, mijn motor was omgevallen door de storm, is via mijn Verzekeraar een Expert bij mijn Motordealer geweest.
De Expert van Dekra is pas na 2 weken van Schademelding, bij mijn Motordealer geweest om de mijns inziens geringe Schade versus het Schaderapport van de dealer te beoordelen.
De Expert van Dekra heeft er 5 WEKEN over gedaan om zijn verslag/ claim c.q. goedkeuring door te geven aan mijn Verzekeraar.
Ondanks diverse keren telefonisch contact [na lange wachttijden] te hebben gehad, met als commentaar: "nog geen verslag van de Expert ontvangen". Hierop gezegd: "het is geen Vliegtuigramp, maar een motor welke is omgevallen door storm, dit lijkt me nu niet echt bijzonder geval".
Hierna ook via site Dekra schriftelijk mijn ongenoegen en vragen kenbaar gemaakt: echter dit ZONDER bericht van Dekra.
Al met al: berichten over Dekra kan ik alleen maar onderschrijven.

2023年12月30日

Alles gaat fout

Alles gaat fout: 8 maanden sinds ons ongeval, volledig in ons recht, dossier lag 3 weken in de kast, laatste grap: zogezegd gestort, op fout rekeningnummer?

2023年12月19日

Geen DEKRA meer maar Experda

Schade aan mijn auto door een ander. Vervelend maar iedereen maakt fouten. Schade taxatie gepland via mijn rechtsbijstand met DEKRA. Nooit ervaring mee gehad dus afgesproken dat ik tevoren gebeld zou gaan worden. Op de dag kreeg ik geen telefoontje dus ging ik uit mijzelf naar de garage. Was er een onpersoonlijk mailtje ontvangen dat DEKRA vandaag niet kwam met Excuses voor het ongemak. Dit op de dag van afspraak! Zelf DEKRA gebeld en mijn klacht uitgesproken. Mevrouw zou mij terug bellen. Smiddags om 16:00 zelf maar weer gebeld. Jongeman gaf mij helemaal gelijk dat ik een vergoeding vraag omdat mijn auto de hele dag moest blijven staan bij de garage en ik zelf maar moest kijken hoe ik ergens kom. Dit is de manier hoe er getaxeerd wordt. De hele dag de auto bij de garage en dan niet komen zonder verklaring.
De nieuwe afspraak werd maandag ochtend. Ik ben blijven wachten bij de garage om bij de taxatie aanwezig te zijn. Werd er om 10 uur gebeld door een vrouw van DEKRA. De taxatie ging niet door. De taxateur was ziek. Ja ja. En ik mocht niet bij de taxatie zijn en ik werd ook niet tevoren gebeld. Alle werknemers die dit beloofd hadden deden hun werk verkeerd. En ik moest ook mijn mond houden anders zou de eerstvolgende taxatie pas over 7 weken plaatsvinden. De onbeschoftheid van deze vrouw kent geen grenzen. Ik vroeg haar naam en ze zei die niet te geven en hing op. Nu heb ik mijn rechtsbijstand gevraagd om een ander taxatie bedrijf te kiezen want niets garandeerd dat ze er volgende keer wel zijn. Ik kan kennelijk geen kosten claimen bij DEKRA want dat honoreren ze niet werd gezegd. Ik heb €150 aan kosten gemaakt en moet dat zelf dragen want DEKRA heeft poep aan zijn klanten.
Dus de chaos bij DEKRA duurt nog wel even en er zullen nog veel mensen gedupeerd worden.
Zojuist de opdracht bij DEKRA weg laten halen door de rechtsbijstand. Experda die de volgende dag al is gekomen en ruim vooraf mij belde en beleefd en vriendelijk was. Wat een verademing.

2023年11月27日
5つ星のうち1の評価

We hebben ongeveer vier maanden op het…

We hebben ongeveer vier maanden op het deskundigenrapport gewacht. Telefoons worden helemaal niet beantwoord. Zoals ik aan de klachten zie, kwamen ze drie keer niet op de afspraak, ook al hadden we afgesproken. Hoe kon dit gebeuren? Vervolgens heb ik gewacht op het deskundigenrapport. Op mijn klachten en e-mails wordt totaal niet gereageerd. De persoon die het rapport heeft opgesteld, is te getalenteerd om te weten of de auto een automaat of een handgeschakelde auto is. Het biedt precies de helft van de prijs van de auto. Ik herhaal mijn vraag nogmaals. Volgens de wet moet u binnen de wettelijke termijn een dossier beantwoorden binnen hoeveel dagen. In de tweede plaats zou ik willen vragen waarop de voorgestelde waarde is gebaseerd.

2023年9月15日

レビューの対象になっている企業の方へ