Tot nu toe erg slechte ervaring met de communicatie van DEKRA Claims & Expertise. Ik heb in een e-mail twee zeer concrete vragen gesteld over mijn schade-expertise: of een specifieke datum... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ein Stern ist noch zu viel. Wurde vor 2 Jahren mit 25 km/h (Polizeibericht) von einem Bus angefahren und gegen mein geparktes Fahrzeug geschleudert. Schaden, alleine am Fahrzeug mehr als 5000€. Bis... もっと見る
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ben de hele middag bezig om foto's van mijn auto en schade te maken via de waardeloze app wat ik toegestuurd kreeg. Vervolgens hapert het programma bij he... もっと見る
Waardeloos bedrijf. Telefonisch kun je behandelaar niet spreken. Is er of niet of niet beschikbaar. Ruim 20 keren gebeld. Behandelaar liegt eerst over vergoeding loon, daarna dat vergoeding loon niet... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Betrüger
Eine Million Dank geht an Magtum-Loops, die mich aus dem Zirkel dieser Betrüger befreit haben.
Meest nare bedrijf ooit
Als je wil dat al je levenslust uit je getrokken wordt , neem dan vooral contact op met dit bedrijf. Ik ben al meer dan 6 weken bezig met de schade van mijn scooter. Ik hoop oprecht dat iedereen die voor dit bedrijf werkt zulke erge diarree krijgt dat ze niet meer van de pot af kunnen komen. Ik kan er oprecht niets meer van maken. Ze mailen elke week dat ze langs komen , komen niet opdagen en dreigen niet meer te komen als je er wat over zegt. Rij a.u.b. veilig of zorg dat je niet aangereden wordt ( in hoeverre dat kan) want de schade die je dan hebt is niet het probleem , maar dit bedrijf wel.
Geen enkele ster waardig
Wat ging er mis?
Alles, wat een organisatie! Ellenlange wachttijden aan de telefoon. Vervolgens hele lange wachttijden voor het bezoek van een expert... maanden wachten! En vervolgens tot 2 keer toe de afspraak niet nakomen met als reden; ja wij maken smorgens de planning en u ligt niet op de route!!!!; Wat???? Deze afspraak was al maanden geleden gepland!!! Vervolgens bij de 2e afspraak weer niet verschenen.
Er komt bij mij geen 3 e afspraak meer!
Wat een ongelooflijk slechte organisatie is dit schandalig!
Kon ik maar -5 geven aan Dekra Claims-and-expertise
Mensen blijf alstublieft uit de beurt van Dekra Claims-and-expertise bedrijf. Geen professionele mensen mensen werken hier.
Ik ben een rijschoolhouder en in bezit van een Dacia Sandero. Deze auto is totaal niet geschikt als leswagen. Renault Dealer van Mossel wist van te voren dat ik deze auto als leswagen zou gebruiker net als 5 voorgaande auto's die ik bij hun had gekocht. Vanaf dag 1 heb ik problemen met deze auto dat steeds kapot ging en wekelijks heb verschillende storingen op mijn scherm. Ik raak helemaal gestrest hierdoor en kan mijn werk niet naar behoren doen. Na ongeveer 1 jaar ruzie over de wekelijks aanhoudende klachten heeft Van Mossel besloten om Dekra Claims-and-expertise als Onafhankelijk expertise bureau naar de auto laten kijken. Ondertussen is de auto door meerder garages getest en iedereen beweert dat de software van de auto niet met extra pedalen kan omgaan door teveel elektronica.
Dus nadat de expert van Dekra de auto heeft onderzocht, kwam hij met een rapport waarin staat dat de koppelingspedaal te laat na boven terug komt en de leerlingen de pedalen verkeerd gebruiken. Iedere idioot weet dat de leerlingen niet de pedalen goed kunnen gebruiken. Iedereen heeft deze periode meegemaakt tijdens de rijlessen maar dat betekent niet dat de auto moet stoppen met werken en steeds verschillende error op scherm vermelden.
Hierna nog een aantal keren kapot ging en zelfs Reparatie Service van Van Mossel heeft de auto op straat gerepareerd en verteld dat deze auto moet goed onderzocht worden. Heeft teveel storingen en heeft een rapport hiervan gemaakt.
Ik heb de auto naar een andere Renault Dealer in Weert gebracht om te testen. Deze bedrijf zegt letterlijk dat deze foutmeldingen zijn de eigenschap van deze auto en heeft niks met dubbele bediening te maken. Van Mossel houdt zich vast aan de foute rapport van Dekra Claims-and-expertise en accepteert niet dat de auto is niet geschikt als leswagen. Ik ben nu op zoek naar een andere Claims-and-expertise en hiernaar ga ik naar rechter. Ik ben nog lang niet klaar met deze oplichters.
0 sterren zouden er 10000 te veel zijjn
2 keer een auto laten keuren en echt een groote scam, grootste oplichters die ik ooit heb gezien, klopt helemaal niks van. De mensen die hier werken weten nog net wat een auto is maar daar stopt het ook wel.|
Ik snap ook niet dat dit bedrijf nog bestaat voor auto keuringen en schade keuringen aangezien ze beide totaal niet kunnen. En ook zeer onbeschofte mensen die je alleen maar uit het niets gaan beledigen.
Onbereikbaar en schandalig.
Echt een schandalig bedrijf. De experts hebben geen ervaring en beoefenen hun vak matig uit. Belachelijk dat grote bedrijven zoals Univé met dit soort amateurs samenwerken. Wat een onbereikbaar amateuristische onderneming.
Wat een slechte service
Wat een slechte service , het is dat je 1 ster moet geven.
Wachten wachten wachten , mails worden niet beantwoord.
Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar of ja anderhalf uur in de wacht.
Zelfs mijn garage bedrijf heeft dit nog nooit meegemaakt .
Uitermate slecht.
Ik wil graag geholpen worden!
Schade rolluik
Dekra is bij mij langs geweest voor het opnemen van een eerdere storm schade. Je zou zeggen (zo gedaan?)
Wat ging er mis?
- meneer staat voor mijn huis te bellen en staat onder hoogspanning van werkdruk en neemt zijn vrouw mee die in de auto zit, erg vreemd! Staat meneer te bellen voor mijn huis een dikke discussie te voeren met de planning van zijn werk. Ik heb een ring deurbel dus alles kon ik horen niet handig / onprofessioneel.
- Meneer probeerde in het gesprek het zo te draaien dat het nooit door de storm kon komen dat ik schade had.
Sterker nog meneer verheft zijn stem in het gesprek en was zeer brutaal.
- meneer van het bedrijf Dekra zal de volgende dag de aannemer bellen om verhaal te halen over zijn offerte. U raad het al vergeten! De beste man belde een paar dagen later op en werd boos op die aannemer dat hij zou terugbellen. Erg brutaal om zo je fout te verbloemen.
- zelf heb ik overal achteraan gezeten omdat er anders geen schot in de zaak kwam ook erg vreemd.
Beste mensen kijk aub uit voor dit bedrijf want zij proberen je gewoon een oor aan te naaien als u schade heeft. Betaal je jaren lang premie en heb je een schade dan weten die lui het zo te draaien dat het aan de consument ligt niet aan de stormschade.
- Wat meneer ook nog zei: (ik doe dit werk al 40 jaar, dit heb nog ik nooit gezien). Lachertje natuurlijk.
- uiteindelijk is mijn schade opgelost en vergoed door de verzekeraar maar moet je niet kijken hoeveel moeite erin is gestopt en werkelijk een grote schande! Dit is echt een slecht bedrijf dus PAS OP!
wachten, wachten tot je een ons weegt
1e afspraak (camper stond al 14 dagen bij de garage) werd afgezegd, of ik zelf even een nieuwe afspraak wilde maken. Unive heeft vervolgens de nieuwe afspraak gemaakt als verzekeraar zijn zij ook de opdrachtgever naar dekra. Expert had nog nooit een bliksem inslag schade beoordeeld, maar de garagehouder mocht pas schade onderzoek doen na toestemming dekra. Camper staat nu vijf weken bij de garage en het schade rapport komt over drie weken. Heb gebeld en gemaild met dekra, maar 45 minuten in de wachtrij en geen antwoorden op de mail, zeer slechte communicatie. Begrijp niet dat Unive met hen in zee gaat. Na afhandeling schade, zoek ik een andere verzekeraar.
Werkwijze expert is erg slecht
Werkwijze expert is erg slecht! In plaats van zelf rapport op te stellen vraagt hij garagehouder een rapport op te maken.
Expertise datums zonder bericht…
Expertise datums zonder bericht verzetten. Niet komen op dagen. Onbereikbaar. Onprofessioneel
Gelukkig hebben de grootste klanten van Dekra dit nu ook door en struikelen over elkaar om weg te komen.
Ik zou zeggen 1 ster veel te veel. Biezen pakken en wegwezen.
Onbereikbaar en hele lange doorlooptijden
Sinds begin juli verzoek m.b.t. expertise en deze kon pas eind augustus plaatsvinden..rapport nog steeds niet bij verzekeraar (maand later) en wat het nog vervelender maakt is dat er nog geen duidelijkheid is over het wrappen. Er zou contact worden opgenomen (met wie?) , maar dat is nog steeds niet gebeurd. Bellen heeft geen zin, want ik zit nu op meer dan 27 minuten en ga de verbinding verbreken.
keer op keer afspraak annuleren
keer op keer afspraak annuleren, grote schande, onze klant wacht sinds 30-06-2023 al op een schade expertise. Gisteren weer niemand komen opdagen zonder enig bericht. 1 ster is nog teveel!
Op 08 juni 2023 heb ik een aanvaring…
Op 08 juni 2023 heb ik een aanvaring met een Ahold bezorger in mijn straat. De medewerker slaat mijn telefoon uit mijn handen waarna ik een schade heb van EUR720,- Klacht in gediend bij Ahold en zij dragen het over aan Dekra. Of ik nogmaals wilde mailen incl bewijsstukken, bonnen, offerte enz. Alles uitgevoerd zoals gevraagd. We naderen oktober, bijna 4 maanden verder en er gebeurd niets. Mails blijven onbeantwoord, telefoon word niet beantwoord. Twee keer ben ik bij een telefoniste uitgekomen en dan laat je een terug bel verzoek achter. We zitten nog steeds te wachten! Het is een schandalig slecht bedrijf wat zorgt dat ook een Ahold in een slecht daglicht komt te staan…
26 sept 2023
De schade is eindelijk vergoed na 4 maanden. Op vrijdag 22 sept 2023 heb ik de grootste ruzie gemaakt aan de telefoon met de zaakbehandelaar. Na totale onbegrip en mijn frustratie verbrak hij de verbinding. Later sprak ik een collega en op t moment dat ik haar wilde zeggen dat dit een zoveel beter gesprek was zette zo’n lachje op. Ik ontplofte bijna na dit onprofessionele gedrag. De zaakbehandelaar belde uiteindelijk aan het einde van de dag op met de mededeling dat hij mocht uitkeren na overleg met Ahold incl de wettelijke rente. Ik ben blij dat na maanden strijd de schade is vergoed!
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Wat een waardeloos bedrijf. Allereerst kunnen ze op geen enkele wijze normaal plannen, ergens tussen 08:30 en 17:00 kunt u ons verwachten. Vervolgens komt er een expert welke nog te arrogant is om de situatie door te spreken, heeft een grote mond als je aangeeft dat hij klaarblijkelijk weinig kennis van zaken heeft en dan ook zonder pardon met een nog grotere mond in de auto stapt, roept dat hij zal zeggen dat hij bedreigt is, en vervolgens met een gigantische snelheid door een woonerf wegrijdt. Wat een omhooggeschoten figuren lopen daar zonder enige vorm van fatsoen (en nog liegen ook in een rapportage)en een ontzettend slechte bereikbaarheid want “alle medewerkers zijn druk”… en je beantwoorden ho maar!
Wat een uber slecht bedrijf
Wat een uber slecht bedrijf. Telefoon wordt niet opgenomen! De dagen dat de expert langs zou komen (dus geen auto, vrijnemen van kantoor) komt meneer/ mevrouw doodleuk niet opdagen. Schijt aan dronken naatje hebben ze bij Dekra. Wat een aanfluiting dit bedrijf. Dat zij uberhaupt nog worden ingeschakeld door derden is mij een raadsel. BIZAR!!!!!!!!
Ik wil eigenlijk 0 sterren geven
Ik wil eigenlijk 0 sterren geven, ik heb hiervoor ook een review geplaatst. Dit schijnt de enige manier te zijn waardoor ik een reactie krijg want toen kreeg ik opeens eindelijk een mail terug of ze mijn IBAN en volledige tenaamstelling konden krijgen voor het overmaken van het schade bedrag.
Dit is op 22 augustus geweest en heb weer meerdere keren mails teruggestuurd en gebeld met de vraag wanneer ik het bedrag kan verwachten.
Er word mij de hele tijd beloofd dat ik teruggebeld word maar dit is nog nooit gebeurd. Ook reageert niemand op mijn mail.
Ik wil dat dit zo snel mogelijk opgelost word nu want ik ben er echt te lang mee bezig en teveel tijd aan kwijt.
Heel slecht bedrijf.
Weer klacht over Dekra
Ik kan aansluiten in de lange rij van klachten over Dekra. De afspraak voor een schade expert kon pas na 3 weken gemaakt worden. Auto op afgesproken datum bij de garage gezet en even gemakkelijk krijg ik om 10.27 uur een email ...we komen niet maak maar een andere afspraak. en ik kan wederom aan de achterkant aansluiten. De nieuwe afspraak is een maand verder, begin oktober. Het is duidelijk dat Dekra zijn zaken niet op orde heeft en het is voor mij onbegrijpelijk dat mijn verzekeringen Unive überhaupt deze experts gebruikt.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Komen niet opdagen. Wacht nu al 3 maanden op een expertise. Dit kan toch niet??
Dekra schade experts oplichters veruit de buurt blijven
Slechte schade-expert laten je gewoon 5,5 weken wachten iets wat in 5 Max 10 dagen afgehandeld kon worden. Verzekerings maatschappij Inshared zou moeten stoppen met zulke oplichters een auto met een dag waarde van minimaal 2900 euro krijgt 2000 ondanks allerlei nieuwe dingen zoals stuurhuis pas vervangen enz. Weigert mee te werken of te kijken of Dekra reageert niet komt niet opdagen houd zich niet aan de afspraak. Waardoor ik een maand extra verzekering en belasting moet betalen voor een auto die ik niet heb. En echt nog nooit zulke prutsers meegemaakt zou haast denken dat ze handjeklap doen met de verzekeringsmaatschappij of strijken zelf restwaarde die jij behoort te krijgen in eigen zak kortom hun schade expert met iets van Ster in zijn achternaam super asociaal. En zeker niet in ons belang. Dus blijf er verweg van uit de buurt criminelen zijn het
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。