Tidigare prenumererat pÃ¥ DI. Sade upp prenumerationen. Blev uppringd av DI som ville att jag skulle förlÀnga. Jag Ã¥ngrade mig. Fick 20 pÃ¥stötningar om att jag skulle videmera erbjudandet. Försök... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt besviken som mÃ¥nga andra hÀr bland recenssionerna. KÀnner mig lurad av DI att bli lÃ¥st i 12 mÃ¥naders bidningstid efter att ha fÃ¥tt ett erbjudande som jag tolkade gÀllde i 3 mÃ¥nader. Varit svÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget nÃ¥gonsin. Jag förstÃ¥r och respekterar sÀljare men att systematiskt ringa sÃ¥ mÃ¥nga gÃ¥nger som möjligt och vÀgra lÃ¥ta en tas bort frÃ¥n deras uppringningslista? SÃ¥ fo... ãã£ãšèŠã
DI-Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia och PostNord Det sÀger inte lite. Bra Weekend bilaga men det gÃ¥r inte att komma i kontakt pÃ¥ ett enkelt sÀtt som prenumerant. Har ngt gÃ¥tt fel sÃ¥ Àr det bar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Springer de stora pojkarnas Àrenden ochâŠ
Springer de stora pojkarnas Àrenden och ger rekommendationer på köp och sÀlj efter de gjort. Betalada upp över öronen för att styra svenskarna sÀlja eller köpa bort sig. Lågvatten mÀrke av rang
Provperioden Àr lurendrejeri
Som alla andra, gick på 3-månaders provperioden. Sade upp abonnemanget, men eftersom det Àr 12 månaders uppsÀgningstid så blir den totala kostnaden dryga 3600 kr! Haka ALDRIG på deras erbjudanden, för det Àr bondfångeri på hög nivå. Att det ens Àr lagligt att vara så otydliga i sin kommunikation!
Borde ha som rutin att kolla TrustpilotâŠ
Borde ha som rutin att kolla Trustpilot innan man köper något öht. Den automagiska förlÀngningen med 12 månaders bindningstid efter provperioden löpt ut var inte något som syntes tydligt. Insåg mitt misstag 15 dagar för sent så nu blir DI 3600:- rikare men kommer aldrig någonsin att köpa skiten igen i framtiden.
Lurendrejeri!!
Kan bara instÀmma med tidigare inlÀgg. Har blivit lurad in i en prenumeration med 12 månaders uppsÀgningstid genom att ta en provprenumeration. Detta framgick inte tydligt vid bestÀllning. Oseriöst av en tidning som vill framstå som seriös.
Tecknade 3månader för 99kr per månad
Tecknade 3månader för 99kr per månad. Nu har abonnemanget automatiskt övergått till 279kr per månad, med 12 månaders uppsÀgningstid. Sa upp detta förra månaden, gÀller alltså fram till februari 2023. KÀnns riktigt oseriöst, förvÀntade mig verkligen inte detta från Di.se
BedrÀgeri från Di, Klarna och Bonnier!
Har också blivit lurad av detta bedrÀgeriföretag. De hÀnvisar till ett mail med villkor som jag påstås ha gått med på efter någon provperiod. Detta mail finns inte trots att jag har sparat allt.
Tidningen slutade komma så jag startade nyligen en ny provperiod för en krona på deras aktuella erbjudande på mitt företag. Deras kundtjÀnst bekrÀftade att Àven detta erbjudande blir bindande efter provperioden!
Jag har tagit skÀrmdumpar på detta erbjudande och INGENSTANS framgår att detta blir en bindande 12-månadersprenumeration till överpris! Se nedan.
Vidare påstår deras bedrÀgeripartner, Klarna, att jag ska ha valt att betala via faktura, vilket jag ALDRIG vÀljer
Så idag ringer jag polisen, ARN, Konsumentverket och Di kundtjÀnst i den ordningen!
Man kan visst komma ur med info från att googla "axbom dagens industri"
Jag ska kolla upp detta.
Fy sjutton för att sådana hÀr bedrÀgerifasoner kan existera år 2022 från Bonnier, Klarna och Di!
HÀr Àr det aktuella bedrÀgeriet som INTE anger att man ingår en BINDANDE 12-månaders prenumeration:
"Di Digitalt
1 kr för 1 månad inkl. moms
Ord. pris 429 kr
LÀs mer om vad som ingårDet hÀr ingår i din prenumeration:
Nordens största affÀrstidning i digitalt format
Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
Tillgång till alla låsta artiklar
E-tidningen redan kvÀllen före
Di Weekend - Lyxiga livsstilsmagasinet digitalt
Villkor:
Du får en månad för 1 kr, ord. pris 429 kr. Efter en månad löper prenumerationen automatiskt vidare till 35 % rabatt på ord. pris i 12 månader. Endast 279 kr/mån (ord. pris 429 kr/mån).
Ta del av erbjudandet!
Börja med att ange din e-postadress
FortsÀtt
Har du frågor eller behöver hjÀlp?
Besök vår FAQ sida för att få svar på dina frågor"
VARNING Di Bonnier Klarna BEDRÃGERI
Otrevlig sÀljare
Otrevlig sÀljare. Glad jag inte hoppade på tåget med den hÀr tidningen.
Jag som mÃ¥nga andra ville bestrida enâŠ
Jag som många andra ville bestrida en en rÀkning om på 302 kronor. Efter en lång vÀntan i telefonkö blev jag bortkopplad, då gav jag upp bestÀllde en återuppringning. Döm om min förvåning några timmar senare blev jag uppringd av en trevlig kvinna som genast sade att eftersom det var på prov var det inga problem att avsluta vilket jag gjorde. Eftersom jag under vÀntetiden lÀst andras upplevelser hade jag laddat upp med argument och funderat på hur gå vidare men allt löstes som sagt smidigt.
Lurad - men lyckades sÀga upp prenumerationen!
Jag blev precis som så många andra inlurad i en årsprenumeration med 12 månaders bindningstid efter att ha betalat 19 kr för en provperiod på 3 månader. Helt ofattbart att en såpass etablerad tidning vÀljer att behålla kunder genom att lura och låsa in dem i stÀllet för att helt enkelt erbjuda material i toppklass.
Men vill liksom andra tipsa om att kolla in Axboms blogg för lite bakgrund och stöd kring hur man kan gå till vÀga för att lyckas sÀga upp sin prenumeration. Kundservice sa till mig att informationen i bloggposten inte hade blivit uppdaterad sedan 2020 och att de hade jobbat för att förtydliga erbjudandena sedan dess, men avslutade trots detta min prenumeration (dÀrav 2 stjÀrnor i stÀllet för 1).
Drar dina pengar i mÃ¥nader utan attâŠ
Drar dina pengar i månader utan att kunna avsluta prenumeration
Inget att ha för att det ger ingetâŠ
Inget att ha för att det ger inget rÀttvis info!
Ger extremt vinklade nyheter
Ger extremt vinklade nyheter utan något seriöst innehåll. Skvallerblaska som vill ha klick.
En del i mÀngden
Som alla andra skriver, blivit lurad. Hade jag vetat att jag signade upp på 299kr i 12 månader hade jag ALDRIG tagit del av erbjudandet (lÀs 3 månader för 99kr) vilket skÀmt!
Lurad och oetiskt
HÃ¥ller med de som skriver att villkorenâŠ
Håller med de som skriver att villkoren Àr otydliga. Sen höjer DI också priset på tjÀnsten under prenumerationstiden. Har sagt upp DI och kommer nog inte att prenumerera på tidningen igen.
OförskÀmda sÀljare
OförskÀmda sÀljare! Som inte kan acceptera ett NEJ!
Blev uppringd av en sÀljare och gickâŠ
Blev uppringd av en sÀljare och gick trots stort tvekande med på en prenumeration. BekrÀftade dock inte avtalet. Har fått mejl, sms och samtal med påtryckningar efter detta trots att jag meddelat kundservice att jag inte lÀngre Àr intresserad. FruktansvÀrt otrevlig sÀljare ringer upp och ifrågasÀtter mitt beslut. Det sista rÀckte gott och vÀl för att jag aldrig kommer bli prenumerant av denna tidsskrift.
OcksÃ¥ lurad.. Là G KLASS HÃR DI!!
Blev också erbjuden 3 mån för 199kr eller nåt sedan gick det över till 12 mån bindningstid med 279kr i månaden. Ringde upp DI och bad dom avsluta Àndå men dom vÀgrade.
Har Àven vid ett tidigare tillfÀlle blivit uppringd av deras försÀljare som var vÀldigt dryg och otrevlig.
Aldrig mer DI för mig!!!
VARNING DAGNES INDUSTRI Àr bokstavligen bedragare.
VÀldigt otydlig info om bindningstiden som var 12 mÃ¥nader. Jag blev lurad av detta erbjudande: âDI Digitalt i 3 mÃ¥nader för 197 kr â Spara 1000 kr!â.
De fortsatt dock dra 299 /mån från mitt konto efter att tre månaders period togs slut och nÀr jag ringde de för att sÀga upp så påstår de att jag Àr bunden i 12 månader, 299 kr/mån utan att jag var medveten om. Otrolig otrevliga personal som gick alls med på att avsluta prenumerationen trots allt. Se upp för Dagens Industri och deras lurande erbjudande för de Àr bokstavligen bedragare. LÀs mer om det på axbom.
Luriga erbjudanden, 12 månaders bindningstid
Adderar till gruppen av folk som pga otydlig information "lurats" in en 12 månader prenumeration med bindningstid. Erbjudandet gav 3 månader till 199 kr, sedan går det upp 299 kr i månaden, med bindningstid. Ska man vara Àrlig så Àr 90% av Di's innehåll bara förvirrande för dig som vill ha koll på börsen. Du betalar det högsta priset för någon digital dagstidning, de jobbar ihÀrdigt med click-bate och de kör minst lika mycket marknadsföring som gratis siter. Rekommenderar istÀllet:
Omni - billigare och fångar mer Àn Di
AffÀrsvÀrlden - kvalitativa analyser av bolag och börs
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹