レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Tidigare prenumererat pÃ¥ DI. Sade upp prenumerationen. Blev uppringd av DI som ville att jag skulle förlÀnga. Jag Ã¥ngrade mig. Fick 20 pÃ¥stötningar om att jag skulle videmera erbjudandet. Försök... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt besviken som mÃ¥nga andra hÀr bland recenssionerna. KÀnner mig lurad av DI att bli lÃ¥st i 12 mÃ¥naders bidningstid efter att ha fÃ¥tt ett erbjudande som jag tolkade gÀllde i 3 mÃ¥nader. Varit svÃ¥r... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget nÃ¥gonsin. Jag förstÃ¥r och respekterar sÀljare men att systematiskt ringa sÃ¥ mÃ¥nga gÃ¥nger som möjligt och vÀgra lÃ¥ta en tas bort frÃ¥n deras uppringningslista? SÃ¥ fo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DI-Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia och PostNord Det sÀger inte lite. Bra Weekend bilaga men det gÃ¥r inte att komma i kontakt pÃ¥ ett enkelt sÀtt som prenumerant. Har ngt gÃ¥tt fel sÃ¥ Àr det bar... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Otydlig info om bindningstiden som var

Otydlig info om bindningstiden som var 12 månader.
Pengar Àr pengar, Àven om dom Àr lite ”smutsiga”; uppenbarligen Àr det inte ett bekymmer om man lÀser DI’s omdömen.

Jag vÀljer att inte slösa tid och energi på att dra detta vidare. Men jag kommer dÀremot varna alla i min bekantskapskrets.

2021幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

Lurad av DI som alla andra.

Blev uppringd av DI som tjatade om att jag borde skaffa en prenumeration. Efter att ha berÀttat att jag har en vÀldigt tajt ekonomi som student så gav han mig ett erbjudande på 199kr månad.

Nu några månader senare har min budget minskat. Jag har ej råd och sÀger upp min prenumeration. MEN det kan jag inte. Tydligen Àr jag bunden på ett år vilket ingen sagt.

Riktigt Àckligt av er på Dagens Industri som ringer och binder upp studenter genom att lura dom. INGEN har någonsin nÀmnt eller stått skrivet synligt någonstans om det. Jag prenumerade på en månad åt gången, inte ett år.

Kommer göra en anmÀlan angående detta.

2021幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

VARNING DAGNES INDUSTRI Àr bedragare.

VARNING DAGNES INDUSTRI Àr bedragare.
Jag teckande en prenumeration på 12 månader för 199:- i månaden.
Men de låste upp mig utan min vetskap på ytterliggare 12 månader för den dubbla månadskostanden.
Påpekade att jag inte fått information ifrån dem och vill avsluta prenumerationen men de vÀgrar hjÀlpa mig och håller fast vid sin bluff. Oetiskt och respektlöst.

2021幎6月30日

Se uppför bra erbjudande

Se uppför bra erbjudande, och lÀs det finstilta!
Om man inte har råd med en dyr 12-månaders prenumeration, så se till att sÀga upp prenumerationen innan provperioden avslutas. Annars fortsÀtter den per automatik i hela 12 månader till ett helt annat pris Àn vad man betalade under provperioden.
Tidningen i sig Àr trevlig att lÀsa och det Àr bra artiklar, men det hjÀlper liksom inte, nÀr man kÀnner sig så pass lurad. Jag har också dålig erfarenhet av andra produkter hos Bonniers, så nÀr det hÀr Àr klart så blir det inte någon mer prenumeration hos det bolaget. Någonsin.

2021幎6月23日
5぀星のうち5の評䟡

En toppen tidning

Om ni hÀr inne lÀser på så Àr bindningstiden alltid 1 minst år i taget, och det billigaste paketet digitalt Àr 399kr / månad... dels man har ju hela året på sig att sÀga till så det inte förlÀngs. Det står alltid i avtalen dessutom. Bör man verkligen lÀsa en affÀrstidning om man inte ens orkar lÀsa mer Àn 2 rader i ett avtal?

Att då få testa på i 3 månader innan man trÀder in 1 års abonnemang för en 50-lapp kr Àr ju en bra idé? Bara att avsluta innan 3 månaderna Àr över, annars antar dom ju att du vill fortsÀtta lÀsa och generellt får man ju rabatt att fortsÀtta om man vill med första året Àndå på 25-40% rabatt på dem erbjudanden jag sett. Så vet inte vad ni andra Àr inne och dillar om. RÀtt glasklart vad som gÀller.

Eller sÃ¥ ringer dom upp mig ibland och ger en rabatt pÃ¥ 1 Ã¥r direkt. Är ju inte direkt expressen ni lÀser utan en affÀrstidning... Jag har just nu en deal pÃ¥ 25% i 36 mÃ¥nader med ett prisskydd dÃ¥ jag lÀst di i 5 Ã¥r och vet att jag kommer att fortsÀtta...

LÀs hela erbjudandet. inte bara första raden.
Copy paste från hemsidan....

__________________

"LÀs Di digitalt i 3 månader för 19 kr.
Om du inte sÀger upp prenumerationen under de första tre månaderna fortsÀtter den tillsvidare med 40 % rabatt (för 239 kr/månad) och 12 månaders bindningstid. DÀrefter tillsvidare till ord. pris 399 kr/månad med 12 månader bindningstid och årlig förnyelse. Inför varje förnyelse har du möjlighet att sÀga upp."

__________________

"Du får tre månader för 49 kr.
Efter de första tre månaderna fortsÀtter prenumerationen tillsvidare med 40% rabatt i 12 månader. Du betalar endast 239 kr/månad (ord.pris 399 kr/månad). Erbjudandet gÀller ej befintliga prenumeranter hos Dagens industri."

__________________

Bara att sÀga att dom ska radera era uppgifter enl. GDPR om ni inte vill bli ringda.

2021幎6月4日

Se upp för DI

Se upp för DI, uppenbart att de vill lura in kunder i 12 månaders avtal. Jag lÀste inte heller de finstilta och får nu betala dyrt i ett år för en ganska medioker tidning jÀmfört andra.
Ofattbart att Bonnier vill sÀnka sig så hÀr lågt!

2021幎5月11日

Oschysst marknadsföring

Ta inte del av deras "Di Digitalt 3 månader för X kr". NÀr testperioden Àr slut övergår det INTE till ett månadsabonnemang utan det blir en bindningstid på 12 månader för tusenlappar. Påpekar du för kundtjÀnst att detta var otydligt så spelar de dumma och sÀger att informationen framgår vid varje steg.

Googla "axbom dagens industri" för att lÀsa om hur ni avslutar er prenumeration.

2021幎4月29日
5぀星のうち1の評䟡

Tecknade Veckans AffÀrer fick Inkasso från DI...

Tecknade Veckans AffÀrer privat 12 månader men den lades ned efter ca 8 månader. Var tvungen att få 4 månader Di.se trots att jag ville få pengarna tillbaka. Efter det skickar Di. förlÀngningsfaktura på en tjÀnst som jag aldrig bestÀllt. Efterjag har förtydligat detta vÀldigt noggrannt för dem skickar dem en påminnelsefaktura på en tjÀnst som jag varken bestÀllt, har sagt upp och dessutom inte har. Jag bortser från fakturan. Senare får jag inkasso krav från Lowell på mitt företag. OBS på mitt företag!!?? Jag teckande alltså VA privat och dessutom förtydligat att jag inte vill ha Di och inte förlÀnga Di. Förklarar för Lowell att jag bestrider inkassokravet. Lowell tar kontakt med Di som hÀvdar att inkassokravet stÀmmer. Jag får ringa DI som helt plötsligt inte har någon som helst bÀring på inkassokravet, någon prenumeration eller något alls......

2021幎4月28日
5぀星のうち1の評䟡

Se upp! 12 månaders uppsÀgningstid på en digital tidning?

Som andra skriver hÀr så Àr jag extremt förvånad över deras bindningstid på 12 månader. NÀr jag köper en digital produkt idag och betalar månadsvis förvÀntar jag mig att den kan sÀgas upp med en månads uppsÀgning.

Edit: Missa inte Rudis tips om att googla "axbom dagens industri".

2021幎4月26日
5぀星のうち1の評䟡

Påbörja inte en prenumeration!!!

Scamigt upplÀgg, DI låser ens prenumeration i 12 månader utan att man gått med på det, och drar sedan avgift varje månad utan att man har möjlighet att sÀga upp prenumerationen. Detta sker automatiskt och utan varning efter att man påbörjat en prov-prenumeration.

2021幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ