Tidigare prenumererat pÃ¥ DI. Sade upp prenumerationen. Blev uppringd av DI som ville att jag skulle förlÀnga. Jag Ã¥ngrade mig. Fick 20 pÃ¥stötningar om att jag skulle videmera erbjudandet. Försök... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt besviken som mÃ¥nga andra hÀr bland recenssionerna. KÀnner mig lurad av DI att bli lÃ¥st i 12 mÃ¥naders bidningstid efter att ha fÃ¥tt ett erbjudande som jag tolkade gÀllde i 3 mÃ¥nader. Varit svÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget nÃ¥gonsin. Jag förstÃ¥r och respekterar sÀljare men att systematiskt ringa sÃ¥ mÃ¥nga gÃ¥nger som möjligt och vÀgra lÃ¥ta en tas bort frÃ¥n deras uppringningslista? SÃ¥ fo... ãã£ãšèŠã
DI-Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia och PostNord Det sÀger inte lite. Bra Weekend bilaga men det gÃ¥r inte att komma i kontakt pÃ¥ ett enkelt sÀtt som prenumerant. Har ngt gÃ¥tt fel sÃ¥ Àr det bar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hade en prov prenumeration 1 månad
Hade en prov prenumeration 1 månad, efter att den gick ut blir jag uppringd 10 gånger per dag av sÀljare för DI. à ngrar starkt detta.
Påstridig telefonsÀljare oönskad prenumeration
Har påtalat att jag inte Àr intresserad av företagsabbonemang på tidningen, trots detta ringer sÀljare fortfarande. De struntar tydligen i GDPR, Àven om de har en personuppgiftspolicy, dÀr det står att de "upphör med behandling". Då det Àr flertalet år sedan sista prenumererationen finns ej heller ett "legitimt behov". à terstår tydligen bara att fakturera Di (org. nr. 556221-8494) för tiden som lÀggs ner, så får de sjÀlv vÀlja om de ska betala, eller radera uppgifterna.
SÀljare ringer oupphörligen.
SÀljare ringer oupphörligen.
Hotade att polisanmÀla dom för stalking nÀr det var som vÀrst, då blev det lugnt typ en månad, sedan Àr det full fart på elÀndet igen.
AnvÀnder TrueCaller som stoppar det mesta, men dom byter telefonnummer konstant.
Aldrig aldrig att jag skulle ta en prenumeration på dom, deras sÀljbeteende Àr totalt sjukt !!!
Oprofessionella sÀljare för både privatpersoner och företag
Har varit i kontakt med 3-4 sÀljare från Dagens Industri samt organisationer som representerar dem (exempelvis Story Media) och har fått ett otroligt oprofessionellt helhetsintryck. Ena sÀljaren (för print) ringde 3-4 gånger på en dag trots att vi redan hade mailkontakt. Andra sÀljaren (för hemsidan) skrev långa mail som knappt gick att lÀsa pga låg språknivå, stavfel och ofullstÀndiga meningar - återkom på måndagen med ett mail dÀr det stod: "Min svenska var ju inte helt hundra i förra mailet, få skylla på den hÀrliga fredagskÀnslan." Alltså ursÀkta? Hur kan man vara så oprofessionell mot en potentiell kund? Tredje sÀljare tog Àndå priset. Han representerar Story Media som sÀljer annonser till DIs podcasts. Skickade mig ett pitch deck som skulle sammanfatta DIs demografi, dÀr det var en bild på en man med golfklubba, Rolexklocka och måttbestÀlld kostym. Vart Àr mångfalden? Har valt att avstå från att annonsera via Dagens Industri på grund av dessa upplevelser.
SÀljare blev snudd pÃ¥ otrevlig nÀrâŠ
SÀljare blev snudd på otrevlig nÀr vederbörande inte lyckades sÀlja en prenumeration.
Det Àr helt sinnesjukt vad dem ringer
Det Àr helt sinnesjukt vad dem ringer. Dem har ringt mig på mitt företagsabonnemang nÀstan 1 gång om dagen i 18 månader. Jag har bett dem att ta bort mitt telefonnummer flera gånger och förklarat klart och tydligt att jag aldrig någonsin kommer betala 1 krona till dem.
Same issue. Not honest.
Same issue. Totally misleading to assume that i have agreed to a 12 month paid period after the 3 month trial. They say i should have received a warning 1 month before the end of the 3 month trial. I did not find it. I did get all the other emails. They said it could be in my junk folder as this specific email is an automatically generated email by DI. So how can they tell me that i have received a notice warning if they themselves advise me that it could end up in the junk folder that is automatically emptied after a certain number of days.
Katastrof till kundservice!
Katastrof till kundservice!
Allt har varit fel de nÀstan 6 månaderna jag varit prenumerant, och jag lÀngtar tills min prenumeration Àr över! Aldrig mer DI, JAG LOVAR!
Jag har under dessa 5,5 månader suttit i telefon minst 7 timmar i telefonkö och samtal.
SÀljarna sÀger en sak, kundservice en annan..
Fakturorna har i bland 8 dagars betalning, andra månader 30 dagar, i bland kommer ingen faktura, och får man ingen faktura får man ringa och då sÀtts man in på en ny prenumeration med dubbla månads avgifter
trots avtal att betala 1 månadsvis. Jag förstår inte hur någon kan driva ett företag så illa? HÀr Àr en tidning som vÀnder sig till företagare... och vet inte ens hur man sköter sin fakturering och kundtjÀnst!
Intentional Deceitful Marketing Tricks
Misleading and deceitful marketing tricks. I have not given consent to a 12-month binding period. When I signed up for a trial period of 3 months for SEK 49, it did not appear that it would not be possible to cancel the subscription for an entire year after the end of the trial period. This is deceitful and unethical business practice.
Hur kan en tidning anvÀnda sig avâŠ
Hur kan en tidning anvÀnda sig av sådana sÀljare. Oerhört oprofessionella försÀljningsmetoder.
Trots att jag informerat sÀljaren omâŠ
Trots att jag informerat sÀljaren om att jag endast ville ha det under ett år så övergick prenumeration automatiskt till ytterliggare ett år bindningstid men nu med dubbla priset! För att få en någorlunda rimlig månadskostnad blev man också i princip tvingad till att teckna sig i ytterliggare 36 månader! Extremt dåligt.
Det finns inget företag som jagar migâŠ
Det finns inget företag som jagar mig så mycket som dagens industri. De ringer en gång i månaden och avbryter mig på mitt arbete och vill att jag skall köpa tidning. De lovar varje gång att de inte skall ringa mig mer. Idag har de ringt två gånger. Oseriöst så det skriker om det.
Att DI fortfarande nedlÃ¥ter sig tillâŠ
Att DI fortfarande nedlåter sig till att lura sin kunder/lÀsare med prenumerationserbjudanden som övergår till dyra 12-månaders-perioder Àr sorgligt.
***** VARNING *****
En krona för en månad tyckte jag faktiskt var prisvÀrt men med tanke på arbetsmÀngden att sÀga upp prenumerationen tillika de skumma telefonsamtalen efteråt var helhetsupplevelsen katastrofal.
Den hÀr tidningen har helt tappat det
Den hÀr tidningen har helt tappat det. Visst gör dom helt ok reportage och liknande. Men HERREGUD, det Àr som ett gÀng apor sitter på administrationen.
1. Nej, jag vill inte betala via autogiro, gÀrna e-faktura.
2. Går det inte så tar jag vÀl faktura via e-post (det skulle jag aldrig ha gjort).
Fakturan skickas lite då och då, aldrig något bestÀmt datum, allt mellan den 5e till den 27e för betalning kommande datum.
2 gånger så har den inte kommit alls.
På ett år prenumeration så har jag fått betala 6 st påminnelse-avgifter och behövt ringa kundtjÀnst 3 gånger.
Det Àr en jÀdrands tidningen, varför behöver jag ringa upp dom mer Àn min bank, elbilar och telefon abonnemang tillsammans??
ALDRIG MER DI!!!
SnÀppet bÀttre Àn aftonbladet menâŠ
SnÀppet bÀttre Àn aftonbladet men ungefÀr lika onödiga nyheter
Nuförtiden Àr de flesta artiklar låsta
Nuförtiden Àr de flesta artiklar låsta. Annars har det lÀngesedan varit bÀst i Sverige.
Dagens Industri er en god erhvervsavis, men med ringe kundeservice!
VÊr opmÊrksom på, at det krÊver stor tålmodighed at komme ud af dit abonnement på denne udemÊrkede erhvervsavis. Abonnementet kan kun opsiges skriftligt eller ved at ringe til Stockholm, hvor du nemt kan komme til at vente i 10-15 minutter på at komme frem til at tale med en person. Det er hverken muligt at opsige dit abonnement på chatten eller per email.
Det er dybt skuffende, at Dagens Industri nedvÊrdiger sig til den slags gammeldags og primitive forsÞg på at holde på kunderne!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã