Bpost passe par leur service pendant la grève je suppose pour des colis important. Et eux que font-il, il prétexte un problème du chauffeur et ne font pas les livraisons et renvoie le colis en l'occur... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Totale incompetentie. Na bevestiging van een datum is de bezorging een dag vertraagd omdat de order te laat doorgekomen zou zijn. Vervolgens is de bezorging nog een dag vertraagd omdat de bezorger ons... もっと見る
Eerst een tv afgeleverd kapotte doos Maar de bezorger was slim plakken we gewoon een sticker overheen… Ik zag het pas met uitpakken natuurlijk… Nou prachtig alle kleuren hadden de strepen v... もっと見る
Installation de ma machine mal faite,ce qui a entraîné des dégâts chez mon voisin Dynalogic joue sur mes nerfs en réclamant des informations déjà en leur possession Des gens de mauvaise foi
Ik bestelde bij EXTERIOO
Ik bestelde bij EXTERIOO
Ik bestelde bij EXTERIOO, pas na de bestelling kon ik de leveringsdatum kiezen (uit de weinige data die er nog waren) en Dynalogic (firma van bpost) stelde pas op de dag van voorziene levering deze met 2 dagen uit. Ik zou iedereen aanraden: bestel pas NADAT u weet wanneer kan geleverd worden en EIS dat noch bpost, noch Dynalogic (firma van bpost voor grotere artikels) de levering uitvoert.
Je doet een bestelling en voorziet 10…
Je doet een bestelling en voorziet 10 dagen later een levertermijn. Tijd genoeg om grondig te plannen dus. Je neemt verlof, verzorgt parkeerverbod, vraagt hulp, verzet meubels.. Je krijgt een tijdslot en wacht geduldig tot je plots middenin je tijdslot bericht krijgt dat ze toch niet komen. Doe maar morgen... Mag je al je volk naar huis sturen en komen ze (misschien?) terug als je bent gaan werken. Niemand van de klantendienst krijg je te pakken. Ondermaatse hatelijke allesbehalve klantgerichte service.
Wat een belachelijk slechte service en…
Wat een belachelijk slechte service en bereikbaarheid. Afspraak niet nakomen omdat het pakketje “fout gesorteerd” is en je kan op geen enkele mogelijke serieuze manier met hen in contact komen. Enkel een domme chatbot en standaard reply op mails! Het is zelfs geen ster waard! Nu uiteindelijk de verzender van het pakket aan de lijn en ook zij kunnen niets anders doen dan het pakket opnieuw opsturen met een wachttijd van weer twee tot vijf weken!
Wat een vreselijke bedrijf is dit
Wat een vreselijke bedrijf is dit. Nu al meerdere malen mee moeten maken dat bij bezorging door dit bedrijf ze je voor niks laten wachten thuis. Je zit letterlijk te wachten tot ze arriveren en opeens ontvang je een bericht dat ze langs zijn geweest, maar niemand thuis was. Dan bel je direct en houden ze stug vol dat ze echt langs geweest zijn. Briefje door de bus gedaan hebben terwijl deze er niet ligt. Wat een waardeloos ... Bedrijf!!!!! Zeer irritant!!!
Waardeloos transportbedrijf!
3 keer afspraak gemaakt chauffeur 3 keer niet geweest afspraak gemaakt tot laaste 5 minuten wij hebben u gemist via lidl kast gekocht bleek niet goed te zijn terug gestuurd helaas dit bedrijf kansloos 7 maart kast ophaalt tot nu toe ligt die nog bij hun nog niet terug gestuurd nooit meer dit bedrijf
Na een eerste tegenvallend contact(1☆)
Na een eerste tegenvallend contact(1☆), zijn we zojuist aangenaam verrast met een nieuwe bestelling een jaar later.
Alles was in orde, goed op de hoogte gehouden via email en sms, vriendelijke mannen en zijn hun afspraak nagekomen. Deze keer 5☆ waard.
Afspraak niet nagekomen
Afspraak ingepland op 7-10-2024 voor 10-02-2024 tussen 8u en 22u. Eerst kreeg ik een duidelijke mail op de leverdag waarin een tijdschema aangegeven werd en dit werd steeds bijgewerkt naar een concreter schema.
Later werd de aflevertijd doorgegeven per sms, de aflevertijd werd geschat op 14 25. Na 20 minuten kreeg ik een mail dat er een nieuwe afspraak ingepland moest worden zonder toelichting waarom. Dit is teleurstellend, omdat de mails en de sms verwachtingen schept en je rekening houdt door thuis te zijn, als die je vervolgens niet waarmaakt draagt dit niet bij aan betrouwbaarheid.
Slechte service ooit!!
Slechte service ooit!!
Bestel een droger. Ze leggen het op de gang en gaan weg.
Bel om te klagen en ze lossen het op om door een nieuwe bezorger te sturen.
Meneer komt aan sluit de droger aan en zegt IK KAN DE DEUR niet draaien.
En dat noemen ze full Service!!
Zouden ze morgen iemand sturen die de wasmachine deur wel kan draaien?
Jullie horen morgen van mij. Want dit is mijn tweede klacht. Gisteren ook een geplaatst.
Voortaan Coolblue ipv Mediamarkt!!
Waardeloos transportbedrijf!
Waardeloos transportbedrijf!! Bijna niet te geloven dat Bpost daarmee samenwerkt. Je duidt een regulier postpunt aan als je bestelt (bij Krefel) en Dynalogic stuurt keer op keer het pakket retour, omdat ze het leveradres niet vinden?? Die bezorgers hebben dus blijkbaar niet door dat Proxy Delhaize ook een postpunt kan zijn...
Hele middag en avond wachten
Ik zit de hele middag en avond te wachten dan kreeg ik een bericht: bezorgen mislukt
( pintransactie) Niemand is hier geweest. Leugenaars!!!!
Niet betrouwbaar!!!
Totale teleurstelling
Attente berichten van Bol over de status van mijn bestelling, maar als ik na twee uur de track & trace van Dynalogic open staat er dat de bezorging inmiddels is geannuleerd wegens 'bedrijf gesloten'. Onzin, want we waren hele dag thuis. Het 0900 nr op hun site geeft melding 'dit nummer is niet in gebruik'. Via Whatsapp krijg ik bericht: 'de mailbox is vol'. Kortom: geen levering, en geen contact mogelijk. Bol: ga hier weg!
Asociale bezorgers
Voor mijn moeder van 71 jaar een koelkast besteld via Bol.com. Full service (uitpakken, op de plek installeren en oude apparatuur mee). De bezorgers hebben de koelkast over de drempel getild, in de gang geplaatst en daar hield het op. Zelfs nadat zij door mijn moeder op de full service zijn gewezen, hielden ze het voor gezien. Bezorgers vertrokken nadat zij mijn moeder vroegen of de oude koelkast nog functioneerde.
Mensen mensen mensen toch!
Mensen mensen mensen toch!! Wat een schande van dit bedrijf. Dat in mijn geval Bol.com hier nog mee in zee gaat is mij echt een raadsel. Sturen een mail op maandag langs te komen en komen vervolgens niet, Ja hier net zo als bij alle andere gedupeerde. Sturen gerust dat ze zullen langskomen tussen 08:00 uur en 22:00 uur🤣🙈Ik ga nooit meer bij Bol bestellen. En dat bedrijf waarvan ik de naam niet eens meer over mijn lippen kan krijgen al helemaal niet.
Onbetrouwbaar
Ik heb woensdag 3 januar 2024 een bestelling gedaan. Die zou vrijdagmiddag geleverd worden. Ik ben die betreffende dag de gehele middag thuis geweest en er is niets bezorgd. Wel kreeg ik een mailtje: `We hebben u gemist`. Ik heb vervolgens de verkoper gebeld, maar die konden niets meer voor me doen. De bestelling zou de volgende dag dan geleverd worden. Die volgende dag belde Dynalogic op het eind van de middag bij mij aan, buiten de afgesproken tijd, en vroeg of ik het pakket beneden bij de buitendeur van de flat even kon komen halen. Ik zei toen dat hij het in de lift kon zetten. Nadat de bezorger toch met de lift naar boven was gekomen, kreeg ik op een onbeschofte manier te horen dat Dynalogic een drempelservice was en dat hij niet naar boven zou moeten komen. Ik was het daarmee niet eens en heb aangegeven dat de vorige bestellingen altijd bij mijn voordeur afgeleverd waren. Al met al een erg klantonvriendelijke, onbeschofte en lompe manier van dienstverlening. Echt waardeloos. Ik hoop dat leveranciers tot inkeer komen en deze club terzijde schuiven. Dit gaat ze anders gewoon klanten kosten. Temeer daar het niet de eerste keer is dat Dynalogic mijn bestellingen niet of niet bijtijds en onder valse voorwendselen levert. Ze rijden gewoon voor, bellen niet aan, en sturen je vervolgens een mail dat je niet thuis was. Geen stijl. Schandalig.
De oplossing zou zijn om het personeel beter te screenen op geschiktheid. Hierdoor zouden er wellicht minder bezorgers overblijven, maar dat zijn dan wel mensen die weten wat ze doen en kennis van zaken hebben. Dan maar wat langere bezorgtijden, maar daar hebben veel consumenten wel begrip voor, omdat het het eerlijke verhaal is. Het zou het vertrouwen en de kwaliteit van de dienstverlening uiteindelijk behoorlijk ten goede komen.
Geen bezorging …
Bezorger zou rond 2100 een Nieuwe wasmachine besteld bij bol leveren.
Wij 2010uur oude wasmachine op oprit gezet.
Krijg ik even later e-mail dat ik afspraak moet verzetten ivm overmacht.
Nu komen ze morgen tussen 0800 en 2200 , wij gaan dus ‘s middags voor een weekend weg dus ben benieuwd
Waardeloos!
Iets verkeerd aansluiten waardoor de…
Iets verkeerd aansluiten waardoor de zolder blank staat. De monteur gelijk terug sturen om het het goed aan te sluiten. Nu moet ik bewijzen dat het door de monteur komt. Zelf camera beelden getuurd waar de monteur zegt sorry ik had me beste gedaan dit was me nog nooit overkomen. Hij geeft het toe zelfs dit is geen goed bewijs zeggen ze. Echt kansloos bedrijf die zich achter allerlei dingen verschuild. Jullie moeten je schamen. Ze hebben zelf de wasmachine laten vallen is op de beelden te zien maar daar hooe je ze ook niet over. En nu zijn we 1.5 maand verder en krijg je dit als antwoord.
Wat ging er mis,de vraag is wat ging er…
Wat ging er mis,de vraag is wat ging er goed niets dus
Het is dat ik een ster moet geven maar eigenlijk nul
Service kent Dynalogic niet
Wat denken ze eigenlijk bij Dynalogic hoeveel dagen verlof een klant moet nemen voor een bezorging van de e-shop van Samsung. Het zijn er bij mij nu al drie, maar de bezorger is er nog niet. Het mag niet bij de buren, dus zit je dagenlang te wachten. Niet vaak zo een belabberde service meegemaakt. Een ster is eigenlijk nog te veel om eerlijk te zijn.
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. Er zou een koelkast bezorgd worden, maar hij paste niet via de deur, tenminste niet omdat de chauffeur weinig geduld had om te wachten. Chauffeur zegt deur eruit of de koelkast buiten uitpakken en dan naar binnen, maar maak snel een keuze, want ik heb geen tijd hiervoor. De service was over de drempel in huis en dat ze kunnen dragen tot 3e verdieping(ik woon in een rijtjeshuis). Chauffeur eiste een handtekening of hij neemt het mee. Uiteindelijk hem gezegd neem het maar mee. Waardeloos!!! Ps. Zijn bijrijder had wel geduld en was meedenkend.
Dynalogic levert bestelling van Gall niet
Dynalogic zou een bestelling van Gall bezorgen. Tussen 8u en 22 uur!!
Ben de hele dag thuis gebleven, voor de bestelling moest getekend worden, krijg ik om 10 voor 5 bericht dat de bezorger niet meer komt. Onvoorziene omstandigheden; wat is dat nou voor een reden.
Geef me dan de werkenlijke reden door.
Precies ditzelfde is me al een keer eerder gebeurd, ook met een bestelling van Gall.
Ik hoop dat ze met een andere bezorgdienst gaan werken.
Dit is geen manier van werken.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。