I am writing to express my extreme frustration with the service I have received from GoBoken. I have been sent packages without any prior notification or consent, which I find completely unacceptabl... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har köpt två av fyra paket hittills men det blir inte fler. Texterna är trista, med få och pliktskyldiga rim och dålig meter och bilderna lyfter inte det heller. Det blir inte kul att läsa, så de b... もっと見る
Jag känner mig lurad av ert erbjudande. Det stod att man bara skulle betala frakten för att få böcker till sitt barn, men det framgick inte tydligt att jag samtidigt blev bunden till ett abonnemang. J... もっと見る
企業が回答しました
Bra böcker så inget om den delen. Däremot blev man uppbokad på ett abonnemang på 6 månader automatiskt när man beställde ”det gratis välkomstpaketet” vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda på det... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Goboken är en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa läsglädje från första stund, genom böcker, vägledning och inspiration. Vår vision är att fler föräldrar ska läsa mer för sina barn. Alla våra böcker är anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 84%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Lätt att läsa
Lätt att läsa, barnen drar sig snabbt till böckerna för det är fina, glada färger
Sämsta möget jag gått med på
Sämsta möget jag gått med på , framgår inte att man BINDER sig i 6 månader plus det är jätte dyrt.. sen när man ska betala fakturan så vet man inte var den kommer… Det är jätte lurigt, ångrar sååå att jag köpte där ifrån.

VARNING: DU BINDER DIG I 6 MÅN
Framgår inte tydligt att du binder dig till 6månaders medlemsskap som inte går att avsluta.
Som svar fick jag ”det går snabbt när man beställer ibland”.
Dem säger att man kan gå in och avbeställa innan de skickats (typ) men då ska man alltså gå in flera gånger under 6 månaders tid?
Istället för att bara avboka den för en, jo, för att dem förstår att många inte kommer göra det.

Genomtänkta böcker
Genomtänkta böcker, leksaker och aktiviteter våran lilltjej uppskattar mer och mer ju äldre hon blir.

Nej men katastrof
Nej men katastrof. Framgår inte tydligt att du binder dig till 6månaders medlemsskap som inte går att avsluta och att försöka kontakta kundservice är ett skämt. Suttit i kö i flera dagar i rad sitter i köplats 1 men får ändå inte svar. Har mailat och vill att medlemskapet säga upp omgående då jag känner mig lurad av deras välkomstpaket för 69kr. Nej nej, undvik!!!

Goboken からの回答
Very big scam they offer free package…
Very big scam they offer free package and then start forced subscription of very expensive books .

Smidig boktjänst, lättanvänd
Smidig boktjänst, lätt att avboka eventuella bokpaket man inte vill ha. Man kan även till viss mån flytta fram och bak datumet för utskick, samt även ta bort böcker ur beställningen som man inte är intresserad av
Jäkligt otydligt att man skulle bli…
Jaevligt otydligt att man skulle bli fastlåst i ett abonnemang om man provade på..

Goboken からの回答
Otydligt att man skriver upp sig på ett…
Otydligt att man skriver upp sig på ett abonnemang med 6 månaders bindningstid för att man beställer hem välkomstpaketet. Eller 6 bokpaket minimum. Priserna på paketen inte särskilt billiga jämfört med att köpa liknande produkter i bokhandeln. Innehållen i bokpaketen inte särskilt attraktiva. Ofta en bra grej och resten dåliga.

3 år sedan var de bra. Idag tvivelaktiga
För 3 år sedan så var välkomstpaketet gratis. Men nu har de gjort så man registrerar sig för 6 månader automatiskt. Men det går faktiskt att skjuta upp paket och sedan avregistrera efter 6 månader. Men det går bara att skjuta upp ett visst antal månader så du blir tvungen att köpa åtminstone ett paket för 300kr. De har dock gjort det riktigt krångligt att hitta info om det. Borde anmälas till Konsumentverket då deras marknadsföring liknar mycket det som Synsam gjorde förut angående abbonemang.
Och snälla sluta svara med era automatiserade meddelanden här på danska när det uppenbart är svenska som omdömet skrivs på..

Positivt och negativt
Böckernas kvalitet är hållbar för barnen och innehållet är bra. Jag tycker dock att det är ensidigt att så många böcker handlar om "lille Wille" och hade velat ha böcker med olika kön och namn.

Väldigt missnöjd

Varning
Läs vilkoren noga först annars blir man medlem i minst 6 måndader och ska batala nästan 300 SEK värje månad. De lockar med ett grattis paket först.

Missförstånd
Väldigt missnöjd! de lurar folk att köpa en välkomspaket för 69 kr och helt plötsligt hittar man att det är en abonnemang med 6 månader bindningstid som man inte kan avbryta. Kundservice är hopplösa och hjälper inte heller.
Edit: Nu förstår jag hur det fungerar. Det är sant att man kan avbeställa men man ska aktivt logga in varje månad innan paketet skickas iväg och avbeställa. Bra att man fick svar här men hade gärna velat få en förklaring när jag ringde kundservice. De fick det att låta som man är tvungen att köpa dessa paket.

Goboken からの回答
Den perfekta guiden till läsglädjen!
Så fint att få hjälp att introducera sitt barn till böckernas värld med litteratur som passar just den ålder de är i.
Fruktansvärt
Fruktansvärt! Lurar sina kunder med att hemskicka sånt paket på 69kr och en månad senare får du ett nytt paket som du inte ens beställt på 290 kr. Man kan inte sluta prenumeration på 6 månader samt måste man betala såna dumma böcker varje månad och kundservice är inte alls hjälpsam!

Goboken からの回答
Gillar upplägget men tycker det är lite…
Gillar upplägget men tycker det är lite tråkiga böcker jag har fått till 5-8 månaders bebis.
Nöjda med de böckerna/pakten vi…
Nöjda med de böckerna/pakten vi beställde. Fina bilder med färger/kontraster som bebisar gillar att titta på. Men vissa paket kan tyvärr ibland vara lite för dyrt mtp innehållet. Skulle önska att ”Tummy time” böcker fanns med i de paketen som erbjuds. Fraktfritt för medlemmar vore toppen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。