HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Vi har fÃ¥et en rigtig god vurdering pÃ¥ begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op pÃ¥ vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

POTERNES PARADIS

BEMÆRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisÞr POTERNES PARADIS skottegÃ¥rden.
Ejeren er den samme.

Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisÞr.

Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip – uden at den skulle blive for korthåret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket på ingen måde stemte overens med det aftalte.

Det mest opsigtsvÊkkende er, at hundefrisÞren efterfÞlgende selv indrÞmmede, at man normalt ville klippe denne race med saks – men valgte alligevel at bruge maskine (endda pÃ¥ hÞjeste lÊngde). Det virker bÃ¥de uprofessionelt og som en klar tilsidesÊttelse af bÃ¥de faglig standard og kundens Þnsker.

Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujÊvne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.

Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste lÞsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af belÞbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svÊrt at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig lÞsning på en så markant fejl.

Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en fÞlelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.

Kan på ingen måde anbefales.

2026幎4月28日

Super dyrlÊgeklinik

5 - Meget tilfreds
I er altid sÞde og imÞdekommende, og det er kompetent og forståelig hjÊlpe vi får fra jer altid.
Vores ene hund er desvÊrre bange for dyrlÊger generelt, men den anden elsker at komme hos jer, uanset hvad den stakkels fyr faktisk har vÊret igennem :-)

2026幎5月4日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for de fine ord! Vi ved, at alle hunde er forskellige, og vi gÞr altid vores bedste for at skabe en rolig oplevelse – ogsÃ¥ for jeres hund, der er lidt bange. Det er herligt at hÞre, at den anden altid er klar pÃ¥ et besÞg! Vi glÊder os til at se dem begge igen.
Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Kompetent og omsorgsfuld behandling af

Kompetent og omsorgsfuld behandling af vores syge hvalp.

2026幎4月25日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Anne. Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at hÞre, at både behandling og omsorg levede op til jeres forventninger. Vi håber jeres hvalp har fået det godt igen :)

TAK til jer alle

I var fleksible, hjÊlpsomme, omsorgsfulde og stÞttende for både vores hund og os, da han pludselig blev syg og skulle herfra. Af hjertet TAK.

2026幎4月17日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

KÊre Mette. Tusind tak for de pÊne ord. Det betyder meget for os at hÞre, at I fÞlte jer stÞttet i en så svÊr tid. De varmeste tanker til jer.
HjÞrnegårdens Dyreklinik

Altid sÃ¥ sÞde bÃ¥de overfor os og vores

Altid så sÞde både overfor os og vores dyr

2026幎4月7日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Christina. Tusind tak for de sÞde ord! For os er det vigtigste, at både dyr og ejere fÞler sig trygge og velkomne, når de trÊder ind af dÞren.

Rigtig sÞde og omsorgsfulde ansatte

Rigtig sÞde og omsorgsfulde ansatte

2026幎4月1日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Jimmy. Tusind tak! Det gÞr os oprigtigt glade at vide, at I har fÞlt jer i gode og omsorgsfulde hÊnder hos os.
HjÞrnegårdens Dyreklinik

Personalet satte stor stolthed i samt

Personalet satte stor stolthed i samt gav sig ekstra god tid til at klippe Lucca sÃ¥ pÊnt som muligt, selvom han er en hvalp pÃ¥ knap 7 mdr og dÃ¥rligt kan sidde stille 😊

2026幎4月1日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Michael. Hvor er det dejligt at hÞre! Tak fordi du valgte os til at klippe Lucca. Vi nÞd hvert et Þjeblik med ham – hvalpeenergi og det hele. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med resultatet og vores tilgang. PÃ¥ gensyn til nÊste klip!
Poternes Paradis / HjÞrnegårdens Dyreklinik

skulle sige farvel til min kat igennem

skulle sige farvel til min kat igennem nÊsten 19 år
blev mÞdt med stor omsorg og rolighed, det blev et meget fint farvel helt på mine prÊmisser
SÃ¥ de fineste anbefalinger herfra

2026幎3月27日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

KÊre Lone. Tusind tak for dine fine ord og din anbefaling. Det rÞrer os at hÞre, at du fik taget en god afsked med din kat. De kÊrligste hilsner, HjÞrnegårdens Dyreklinik

Den bedste dyrlÊge

Den bedste dyrlÊge, har aldrig mÞdt så dygtige, venlige og omsorgsfulde personale og lÊge. Kunne ikke Þnske en bedre behandling, er mere end tilfreds. Så til alle her skal i gå hen hvis jeres dyr skal til dyrlÊgen.
Tak for jer 🥰 hilsen Ullas mor

2026幎3月24日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

KÊre Janne. Tusind tak for de utrolig flotte ord! Det varmer helt ind i hjertet at lÊse. Det er den stÞrste kompliment, nÃ¥r vores klienter vil anbefale os til andre – det sÊtter vi utrolig stor pris pÃ¥.

Rigtig sÞdt personale og grundig dyrlÊge

Rigtig sÞdt personale og grundig dyrlÊge

2026幎3月20日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Louise. Mange tak for de pÊne ord! Vi er glade for, at du har oplevet vores personale som sÞde og vores dyrlÊge som grundig. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Min cavaler på 5 år skulle ha klippet

Min cavaler på 5 år skulle ha klippet negle og ordnet analkiirtler. Vi blev mÞdt med et smil og han snakkede meget blidt og kÊrlig til min hund Der var ingen ventetid

2026幎3月19日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Marie. Tusind tak for de pÊne ord! Det glÊder os meget at hÞre, at din Cavalier havde en god og tryg oplevelse hos os, og at I fÞlte jer godt modtaget. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Professionel og tryg behandling

Jeg har netop besÞgt HjÞrnegårdens Dyreklinik, og det var en rigtig god oplevelse. Man mÊrker tydeligt, at de prioriterer både faglighed og tryghed hÞjt. Jeg fÞlte mig meget velkommen, og vigtigst af alt blev der taget rigtig godt hånd om mit kÊledyr. Jeg vil uden tÞven give dem 10 ud af 10 og anbefale dem til alle, jeg kender.

2026幎3月19日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej John. Tusind tak for de utrolig flotte ord og den varme anbefaling! Det glÊder os meget at hÞre, at du mÊrker vores fokus pÃ¥ bÃ¥de faglighed og tryghed – det er netop kernen i vores arbejde. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og glÊder os til at se jer igen. Mvh HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik

SÞde, venlige og professionelle.

Både de personer jeg talte med i telefonen, samt mÞdte på klinikken var sÞde, venlige og professionelle. Vores 19 år gamle familiemedlem, Kama, fik akutte kramper, grundet hjerneblÞdning, og det var desvÊrre tid for hende at drage videre. Hun sov ind i en afslappende og venlig atmosfÊre. Tusind tak for den måde I er på.

2026幎3月12日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

KÊre Jens-Henrik. Det rÞrer os at hÞre, at I fÞlte jer godt stÞttet i telefonen og på klinikken, da I skulle sige farvel til Kama efter 19 år. Det betyder meget for os, at vi kunne hjÊlpe med at skabe en rolig og vÊrdig afsked for jeres trofaste familiemedlem. De kÊrligste hilsner, HjÞrnegårdens Dyreklinik

Hvikelig en god dyrelÊge selvom jeg

Hvikelig en god dyrelÊge selvom jeg ventede en 1/2 time ekstra . Det var lidt trÊls

2026幎3月10日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Irene. Mange tak for din feedback og de pÊne ord om vores dyrlÊge. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med selve behandlingen, men vi beklager meget ventetiden på en halv time. Det er bestemt ikke vores hensigt, og vi arbejder altid på at holde tidsplanen. Vi håber at se dig og dit kÊledyr igen. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Altid god

Altid god , venlig, menneskelig og hurtig behandling

2026幎3月10日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Bente. Mange tak for de pÊne ord og anbefalingen. Vi sÊtter stor pris på tilliden! Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Meget tilfreds med hjemmeaflivninger

Jeg har to gange haft Marianne på besÞg, for at aflive en af mine katte. Begge gange er jeg blevet mÞdt af et helt fantastisk menneske, fuldt med empati, ro og stort overskud. Det sidste farvel er aldrig sjovt, men hjemmeaflivning af Marianne fra HjÞrnegårdens Dyreklinik har kan kun anbefales.

2026幎3月3日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

KÊre Marianne. Tusind tak for din fine og personlige anmeldelse. Det rÞrer os at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt stÞttet af Marianne i en så svÊr stund. Vi lÊgger stor vÊgt på at skabe ro og plads til empati ved det sidste farvel, og vi er glade for, at Marianne kunne hjÊlpe dine katte godt herfra. De bedste hilsner, HjÞrnegårdens Dyreklinik

Alle ansatte er NÊrvÊrende og

Alle ansatte er NÊrvÊrende og omsorgsfulde. Der er altid hurtig tid ved akutte problemer og man er helt tryg ved at aflevere sine dyr.

2026幎3月4日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Vivian. Tusind tak for de fine ord og din tillid til os. Det betyder meget at hÞre, at I fÞler jer trygge og godt mÞdt af hele vores team – isÊr nÃ¥r der er brug for hurtig hjÊlp i akutte situationer. De bedste hilsner, HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik

Uroligt sÞdt og kompetent personale

Uroligt sÞdt og kompetent personale, vi fÞlte at vores lille Thorkild var i de bedste hÊnder

2026幎2月26日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Hej Marina. Tusind tak for de fine ord! Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at både I og lille Thorkild har haft en god og tryg oplevelse hos os. De bedste hilsner, HjÞrnegårdens Dyreklinik

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。