Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Vi har fÃ¥et en rigtig god vurdering pÃ¥ begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op pÃ¥ vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... ãã£ãšèŠã
Din dyrlÊge på Amager - HjÞrnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BEMÃRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisÞr POTERNES PARADIS skottegÃ¥rden.
Ejeren er den samme.
Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisÞr.
Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip â uden at den skulle blive for korthÃ¥ret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket pÃ¥ ingen mÃ¥de stemte overens med det aftalte.
Det mest opsigtsvÊkkende er, at hundefrisÞren efterfÞlgende selv indrÞmmede, at man normalt ville klippe denne race med saks â men valgte alligevel at bruge maskine (endda pÃ¥ hÞjeste lÊngde). Det virker bÃ¥de uprofessionelt og som en klar tilsidesÊttelse af bÃ¥de faglig standard og kundens Þnsker.
Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujÊvne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.
Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste lÞsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af belÞbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svÊrt at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig lÞsning på en så markant fejl.
Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en fÞlelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.
Kan på ingen måde anbefales.
5 - Meget tilfreds
I er altid sÞde og imÞdekommende, og det er kompetent og forståelig hjÊlpe vi får fra jer altid.
Vores ene hund er desvÊrre bange for dyrlÊger generelt, men den anden elsker at komme hos jer, uanset hvad den stakkels fyr faktisk har vÊret igennem :-)

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Kompetent og omsorgsfuld behandling af vores syge hvalp.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
I var fleksible, hjÊlpsomme, omsorgsfulde og stÞttende for både vores hund og os, da han pludselig blev syg og skulle herfra. Af hjertet TAK.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Altid så sÞde både overfor os og vores dyr

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Rigtig sÞde og omsorgsfulde ansatte

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Personalet satte stor stolthed i samt gav sig ekstra god tid til at klippe Lucca sÃ¥ pÊnt som muligt, selvom han er en hvalp pÃ¥ knap 7 mdr og dÃ¥rligt kan sidde stille ð

skulle sige farvel til min kat igennem nÊsten 19 år
blev mÞdt med stor omsorg og rolighed, det blev et meget fint farvel helt på mine prÊmisser
SÃ¥ de fineste anbefalinger herfra

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Den bedste dyrlÊge, har aldrig mÞdt så dygtige, venlige og omsorgsfulde personale og lÊge. Kunne ikke Þnske en bedre behandling, er mere end tilfreds. Så til alle her skal i gå hen hvis jeres dyr skal til dyrlÊgen.
Tak for jer 𥰠hilsen Ullas mor

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Rigtig sÞdt personale og grundig dyrlÊge

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Min cavaler på 5 år skulle ha klippet negle og ordnet analkiirtler. Vi blev mÞdt med et smil og han snakkede meget blidt og kÊrlig til min hund Der var ingen ventetid

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg har netop besÞgt HjÞrnegårdens Dyreklinik, og det var en rigtig god oplevelse. Man mÊrker tydeligt, at de prioriterer både faglighed og tryghed hÞjt. Jeg fÞlte mig meget velkommen, og vigtigst af alt blev der taget rigtig godt hånd om mit kÊledyr. Jeg vil uden tÞven give dem 10 ud af 10 og anbefale dem til alle, jeg kender.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Både de personer jeg talte med i telefonen, samt mÞdte på klinikken var sÞde, venlige og professionelle. Vores 19 år gamle familiemedlem, Kama, fik akutte kramper, grundet hjerneblÞdning, og det var desvÊrre tid for hende at drage videre. Hun sov ind i en afslappende og venlig atmosfÊre. Tusind tak for den måde I er på.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Hvikelig en god dyrelÊge selvom jeg ventede en 1/2 time ekstra . Det var lidt trÊls

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Altid god , venlig, menneskelig og hurtig behandling

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg har to gange haft Marianne på besÞg, for at aflive en af mine katte. Begge gange er jeg blevet mÞdt af et helt fantastisk menneske, fuldt med empati, ro og stort overskud. Det sidste farvel er aldrig sjovt, men hjemmeaflivning af Marianne fra HjÞrnegårdens Dyreklinik har kan kun anbefales.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Alle ansatte er NÊrvÊrende og omsorgsfulde. Der er altid hurtig tid ved akutte problemer og man er helt tryg ved at aflevere sine dyr.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Et godt og trygt sted at komme med min hund.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Uroligt sÞdt og kompetent personale, vi fÞlte at vores lille Thorkild var i de bedste hÊnder

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã