Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhÞrer to, uafhÊngigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig dÃ¥rlig informations niveau mht skift af Iphone skÊrm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skÊrmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har kÞbt telefonen bortfalde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstÊndig. Jeg fandt iPhoneRepair pÃ¥ Google og skyndte mig derover. Jeg h... ãã£ãšèŠã
iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fÞrer Danmarks stÞrste udvalgt af tilbehÞr til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flÊkket skÊrme til nyt batteri udfÞres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udfÞres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - NÞrrebrogade 108, 6700 Esbjerg.
NÞrrebrogade 108, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig og god betjening, velfungerende reparation
Hurtig ekspedition. God vejledning. Fik en god og professionel kundeservice.
Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret gik der kun 90 min. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale dem. Thanks a lot guysðð» Charlotte
Altid super god service - jeg bruger altid iPhone repair til både at kÞbe og påsÊtte panserglas, og det har altid fungeret prÊcis som det skal og uden lufthuller. Kan bestemt anbefales :-)
Super god service, ingen ventetid og flinke medarbejdere ð
Jeg er super tilfreds med servicen, det tog nÊrmest kun en halv time at få skiftet glasset på min iPhone....
og det var egentligt ikke så dyrt igen:)
Fin service - hurtig lokalisering af fejl og udbedring ð

iPhoneRepair.dk ããã®åç
Det kan ikke vÊre rigtigt, jeg fik lavet min mobil for under 10 dage siden og de har ikke lavet det ordentligt, min mobil kan slet ikke fokusere efter de har haft den inde ved dem, og nu vil de ikke lave den

iPhoneRepair.dk ããã®åç
Alt blev klaret uden den mindste beregning.
Serviceminded og imÞdekommende personale.
Kun plus herfra.
PS. Min tlf. virker upåklageligt :-)

iPhoneRepair.dk ããã®åç
De er super serviceminded og svarer hurtigt på ens mails. Kan klart anbefale dem.