iPhoneRepair.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhÞrer to, uafhÊngigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig dÃ¥rlig informations niveau mht skift af Iphone skÊrm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skÊrmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har kÞbt telefonen bortfalde... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstÊndig. Jeg fandt iPhoneRepair pÃ¥ Google og skyndte mig derover. Jeg h... もっず芋る

Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret... もっず芋る

䌁業情報

1. 電話修理業

圓該䌁業による蚘述

iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fÞrer Danmarks stÞrste udvalgt af tilbehÞr til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flÊkket skÊrme til nyt batteri udfÞres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udfÞres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - NÞrrebrogade 108, 6700 Esbjerg.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

98件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

SÃ¥ dygtigt og servicemindede unge

Esbjerg afdeling.
Så dygtigt og servicemindede unge mennesker. Tålmodige med de gamle. Tager ingen betaling for service på besvarelse af spÞrgsmål vedr. ens telefon.
Det er så trygt og godt at vide at de der, når der er noget med ens telefon etc.

2020幎6月14日
自発的なレビュヌ

Jeg er en mand af Êldre dato og fik min

Jeg er en mand af Êldre dato og fik min endnu Êldre brors gamle smartphone da han havde fået en ny. Jeg fik den i påsken 2020.
Efter påske henvendte jeg mig til IPhone repair fordi den var FRP låst.
En sikkerhed mod tyveri af smartphones.
Naiv som jeg var vidste jeg ikke der var forskel mellem smartphones og iphones.
Flabet hånede jeg reparatÞren med at han ikke vidste hvad en FRP lås var.
Dumt gjort fordi det jo var en smartphone jeg kam med og ikke en iPhone som er deres speciale.
Den unge mand forklarede trods alt hÞfligt at iphones er et Apple produkt og smartphones kÞrer på Googles operativsystem og derfor er grundlÊggende forskellige.
Så blev jeg så klog, og skal nok vare mig for at håne de unge med uvidenhed når det desvÊrre var mig der var dummernikken!
Trods alt en lille solstrålehistorie der ikke kostede andet end en ridse i min stolthed. Her kunne stå en fin smiley!
De må have fået sig et godt grin da jeg gik.

2020幎4月15日
自発的なレビュヌ

de prÞver sÃ¥ vidt muligt at fraskrive

de prÞver så vidt muligt at fraskrive sig alt ansvar hvis de laver lo.. i den og laver ens telefon med kopi vare. Påstår det 100 procent original dele. Hvilket det ikke er.

Har fået lavet min skÊrm og bagskÊrm hos dem. Efter kort tid hoppede min skÊrm af telefonen og de påstod det var pga den var tabt selvom der ingen mÊrker var på min telefon eller noget. EfterfÞlgende er det fordi beslagenes er slået lÞs og ikke kan sidde fast mere.

Har snakket med 3 forskellige mÊnd som laver telefoner og påstår det ikke kan lade sig gÞre, hvis det original dele. Hvilket det ikke er hos dem selvom de sagde det var.
Fik åbnet telefonen af en anden og han sagde også det var uoriginal dele og det var pga kvalitet er ringe hos dem.

FÃ¥ lavet din telefon et andet sted, de tager ikke ansvar for deres lo.. de laver og laver det ikke om.

Eneste plus er jeg fik et gratis panser glas efter de havde den inde fÞrste gang for at lave den om men det limede de bare og ikke sat ny skÊrm på da de påstod der skulle laves ny sag.

2020幎4月12日
iPhoneRepair.dk ロゎ

iPhoneRepair.dk からの回答

Hej Mikkel,

Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os - selvom du fÞrst havde givet os en 5-stjernet anmeldelse efter reparationen, og udbedringen af den efterfÞlgende skade - som du var rigtig tilfreds med. Du valgte at få en gratis udbedring af din skade, i stedet for en ny skÊrm til indkÞbspris - og accepterede at holdbarheden ikke kunne garanteres. (BemÊrk, at telefonen er tabt EFTER din fÞrste reparation - ikke en garantisag.)

Anmeldelser betyder rigtig meget for os, da vi er glade for ris og ros. Men vi er ikke helt enige i din udlÊgning i sagen, og synes desvÊrre den er en smule misvisende. Vi har derfor vedhÊftet vores udlÊgning af sagen. :-)

Kort fortalt...........
Du fik repareret din telefon hos os. Du sendte den derefter retur til os, da skÊrmen var hoppet op. Det viste sig, at du havde tabt din telefon EFTER fÞrste reparation - hvorpå dine hÊngsler på skÊrmen er flÊkket. Selvom det selvfÞlgelig ikke er noget en garanti dÊkker - så gÞr vi altid ALT for at gÞre ALLE kunder tilfredse - og tilbÞd dig to muligheder.

Enten kunne du fÃ¥ ny skÊrm til INDKØBSPRIS - eller at prÞve GRATIS reparation af din skÊrm, ved at udskifte hÊngslerne. Ved sidstnÊvnte mulighed nÊvnte vi, at der ikke kunne garanteres at det holdte. Du valgte at fÃ¥ limet skÊrmen og udskiftet hÊngslerne gratis - og accepterede at det ikke var sikkert, at det ville holde. Dette synes det var rigtig god service, og gav os en 5-stjernet anmeldelse. Da det viser sig, at det ikke holder mere end 4 mdr. - som vi havde advaret om - sÃ¥ fortryder du dit valg.

Jeg har for en god ordensskyld vedhÊftet hÊndelsesforlÞbet - så alle kan se, hvad det omhandler. Vi gÞr ALTID alt, for at få alle kunder tilfredse - og det mener vi også, at vi har gjort i denne sag.

------------------- HÊndelsesforlÞbet ------------------

- Maj 2019 -

Vi modtager telefonen sidst i Maj 2019.

Vi skifter skÊrm og bag-cover – og tester den igennem.

Den bliver returneret til kunden umiddelbart efter.

- September 2019-

Kunden sender telefonen retur til os, da skÊrmen er hoppet op.

Vi tilbyder at tjekke telefonen gratis – han betaler for fragten til os.

Vi modtager telefonen d. 13 september – og gÃ¥r i gang med undersÞgelsen.

Resultatet af undersÞgelsen er; 3 hÊngsler i toppen er knÊkket – og to i bunden. Derfor lÞsner skÊrmen sig fra telefonen, og glasset holdes ikke ned. + TÊnd/sluk knappen er lÞs, pga. skruen er slÃ¥et ud/lÞs.

Dette er ikke noget som kan ske af sig selv, og det er knÊkket efter reparationen pga. et slag. AltsÃ¥, ikke noget som garantien skal dÊkke. Vi ringer til kunden, og forklarer ham tingene – og der er to muligheder.

Mulighed 1 er, at vi kan sÊtte nye beslag pÃ¥ gratis – og lime den en ekstra omgang – for at holde skÊrmen nede. Dette ser ud til at virke – og bliver ikke bedre. Man kan dog ikke garantere noget i fremtiden.

Mulighed 2 er, at han fÃ¥r en ny skÊrm pÃ¥ til indkÞbspris – med ny garanti pÃ¥ skÊrmen fra os. Vi fortÊller, at det er selvfÞlgelig ikke noget garantien dÊkker, da disse beslag er knÊkket pga. slag. Det er ikke noget som kan ske af sig selv.

Kunden vÊlger mulighed 1, selvom vi anbefaler mulighed 2. Vi tilbyder gratis panserglas, da han efterspurgte hvad det ville koste, at fÃ¥ nyt panserglas pÃ¥. Alt blev lavet gratis – og han valgte selv mulighed 1.

- December 2019 -

Han kontakter os, og fortÊller at skÊrmen har lÞsnet sig igen – og hvad han skal gÞre.
Vi fortÊller ham, at som vi fortalte i september 2019, sÃ¥ er det en ny skade – da beslagene som sagt var knÊkket pga. et slag – og glasset er slÃ¥et lÞs. Dette er sket EFTER reparationen.

- Marts 2020 -

Du kontakter os igen - og klager over, at det ikke holdte, selvom du var blevet informeret herom.

- April 2020 -
Du Êndrer din 5-tjernet anmeldelse til en 1-stjernet anmeldelse, og sletter din oprindelige kommentarer omkring forlÞbet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。