Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhÞrer to, uafhÊngigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig dÃ¥rlig informations niveau mht skift af Iphone skÊrm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skÊrmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har kÞbt telefonen bortfalde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstÊndig. Jeg fandt iPhoneRepair pÃ¥ Google og skyndte mig derover. Jeg h... ãã£ãšèŠã
Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret... ãã£ãšèŠã
iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fÞrer Danmarks stÞrste udvalgt af tilbehÞr til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flÊkket skÊrme til nyt batteri udfÞres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udfÞres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - NÞrrebrogade 108, 6700 Esbjerg.
NÞrrebrogade 108, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Indleverede min iPhone 4 og fik den tilbage igen 45 minutter efter. Super service!
Jeg har flere gange fået lavet min telefon ved iPhoneRepair. Bliver altid mÞdt af et smilende og venligt personale og super service! :-)
Har haft en helt fantastisk service hos denne virksomhed i Esbjerg. Hos Telecare i Esbjerg kunne de tilbyde en reparation af min iPhone for 2000 kroner, som de hos iPhonerepair kunne lave for blot 399 kroner. Derudover tog det mig en måned for Telecare, hvorefter jeg trak den ud af deres system igen, da det gik for langsomt, og gav den derefter til iPhonerepair i Esbjerg, og fik den lavet på 5-6 minutter. Det var helt utrolig god service, og et rigtig flinkt personale. 10 stjerner hvis de kunne få det!!
Esbjergs bedste iPhone butik, super service fik sat panser glas på min iPhone 6. Tjekket om mit bluetooth virkede, da den ikke kunne finde mit headset. og en super pris! DesvÊrre kun 5 stjerner, da der ikke var flere at give af!
Mange tak! :-)
Her i morges fik jeg en ide om at inden jeg skulle rejse til Prag om aftenen, så skulle min nye iPhone 6 beskyttes så godt som muligt. "Better safe, then sorry!" Skrev en besked til firmaet, og nogle timer efter fik jeg et svar på at jeg kunne hente produktet. Det er godt nok god service, og endda på en sÞndag!
Jeg takker og bukker! :-)
Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstÊndig. Jeg fandt iPhoneRepair på Google og skyndte mig derover. Jeg havde en frisk bagside klar på 15-20 min, og desuden var humÞret i top ved manden bag disken, så de får lige 5 stjerner herfra!
Var nede med min IPHONE 5 , skulle ha skiftet batteri, bundstik samt volume knap. Inden for en time var det fixet og til en yderst rimelig pris. Det kan man kalde ekspres service. Betjeningen var venlig, imÞdekommende og flexibel...Thumbs up herfra :-)
Jeg var inde med min iPhone 5 , hvor lås/sluk knappen ikke virkede.
Den blev lavet med det samme, mens jeg kunne hygge nede i byen:)
De tjekkede den desuden også for fugtskader andre steder, da det var en fugtskade der gjorde at min knap ikke virkede.
Jeg er bare glad for ikke at skulle undvÊre min mobil i over en uge :)
Prisen var også rigtig god!
Iponerepair arbejder hurtigt og effektivt, og til en rimelig pris. Også sÊrdeles fleksible, så alt i alt ikke noget at udsÊtte på dette selskab overhovedet. Kan absolut anbefales.
Jeg fik skiftet skÊrm på min Iphone. Der var hurtig responds på alle mine mails, og super service. Der var bare ikke noget at komme efter.
Bestilte skift af Iphone skÊrm onsdag klokken 14.00 - havde den igen fredag klokken 8.35 - alt virkede sm det skulle. Svar på alle mails stort set omgående. Vi anbefale firmaet til alle.
Reparation af Iphone...Leverance lÞbende status of in service hele vejen.
Jeg havde en super god oplevelse med udskiftning af et batteri i min Iphone 3G. Jeg havde den igen efter 2 dage og de havde skiftet min "sim-slÊde" som var knÊkket uden at jeg havde bedt om det :-)