CEWE Japan Photo レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte lystelt som jeg er veldig fornøyd med! Lett å de størrelsen på det da det var avbildet av en jente inne i det. Bestilte onsdag kveld og fikk det fredag morgen👍 Flott pris også, det samme tel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De har alltid det jeg trenger, når jeg trenger det. Nettbutikken er også veldig enkel å finne frem i. Med mindre varen ligger på et avsidesliggende lager, blir den sendt ut svært raskt.

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Kjøpte et kamera med vips som havnet hos klarna registrert med ordrene til Japan foto men ingen ordrebekreftelse fra Japan foto,. Summen er trekt fra min konto. Men Japan foto påstår at ingen ordre på... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 写真屋

当該企業による記述

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 153件

レビューを書く

Imponerende utvalg

Imponerende utvalg, høy kompetanse og topp service

2026年2月22日

Hei Jørn,

Hyggelig å høre at både utvalget, kompetansen og servicen oppleves som så bra. Det er utrolig gøy for oss at du gir oss en så god tilbakemelding og vi håper du vil fortsette å handle hos oss.

5つ星のうち3の評価

Et stort minus er at du må betale for…

Et stort minus er at du må betale for levering når du henter det bestilte produktet i butikken.
Jeg handler på nett ofte, og dette er den eneste butikken hvor jeg har hatt en slik opplevelse.

2026年2月18日

Hei Marek,

Tusen takk for din tilbakemelding. Grunnen til hvorfor det koster med levering er at det blir sendt med Postnord fra hovedlageret til butikken du henter dette ut fra. Men vi har gratis frakt hvis du bestiller for over 2000kr. Vi beklager eventuelt hvis det ikke har kommet frem tydelig nok.

5つ星のうち5の評価

raskt levert .greie priser sammenlignet…

raskt levert .greie priser sammenlignet med andre og god service

2026年2月15日

Hei Arne,

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden, prisnivået og servicen du har mottatt. Vi har stort fokus på effektiv ordrebehandling, konkurransedyktige betingelser og mest av alt god kundeservice.
Vi setter stor pris på din tilbakemelding på dette.

Hei Aase,

Vi setter stor pris på din positive tilbakemelding og at du er så fornøyd med oss når det kommer til rask levering og god informasjon. Vi håper du ble like fornøyd med ditt kjøp.

Lysbildskanner Rollei

Bestilte en lysbildeskanner for rundt 3000 kroner. Prøvde den, i henhold til bruksanvisningen, flere ganger med forskjellige typer lysbilderammer. Resultatet ble ekstremt dårlig; dårlig lys og dårlig skarphet. Jeg sendte skanneren tilbake til Japan Photo. Jeg sendte også noen av lysbildene jeg fotograferte, slik at kundeservicen kan se den svært store kvalitetsforskjellen mellom skannede lysbilder og originalene jeg skannet.
Venter nå på svar fra Japanphotos kundeservice.

2026年2月16日

Hei Lars,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår godt at det er skuffende når en lysbildeskanner ikke leverer forventet kvalitet – særlig når den er brukt i henhold til bruksanvisningen og testet med ulike typer lysbilder.

Det er veldig fint at du har sendt både produktet i retur og vedlagt eksempel bilder. Dette gir oss et godt grunnlag for å gjøre en grundig vurdering av bildekvaliteten opp mot produktets spesifikasjoner.

Du vil få en tilbakemelding fra oss på kundeservice så snart saken er gjennomgått. Takk for tålmodigheten – vi jobber for å finne en god og ryddig løsning for deg.

Mvh Rehman- Kundeservice

God gammeldags service👍

Veldig hyggelig mann som hjalp meg.
Har vært der før,og fikk samme positiv opplevelse da også.

2026年2月10日

CEWE Japan Photo からの回答

Så hyggelig å høre, vi setter stor pris på denne fine tilbakemeldingen.

Det betyr mye for oss å høre at du opplever god og personlig service, og at du har hatt en positiv opplevelse hos oss flere ganger.

God nettside

God nettside, rask levering og raskt svar ved forespørsel om sending.

2026年1月30日

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både nettsiden, rask levering og hurtig svar fra kundeservice ved spørsmål om sending. Slike tilbakemeldinger hjelper oss med å bli bedre og vi blir glade for at du gir oss en sånn tilbakemelding.

Hei Kim,

Vi setter stor pris på din hyggelige tilbakemelding og vi er veldig glade for at du er fornøyd med både pris og vår leveringstid.

Rask levering

2026年1月26日

Hei Sigrud

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for at du er fornøyd med leveringstiden hos oss og at du tok deg tid til å dele dette med oss.

STYR UNNA

STYR UNNA! Så amatørmessig og inkompetent at det er flaut og skremmende. Kunne garantert ha levert kamera inn på en hvilken som helst neglesalong eller Garnkroa/sybutikk og fått bedre service og mere kompetent kamera-tilstandsrapport/verksted/service enn hos Japan Photo.
Ble solgt et kamera som ikke fungerer.
Sendte det tilbake for service/bytte i nytt som fungerer.
Fikk det tilbake med notat som sier at kamera fungerer som det skal. NEI, Kamera fungerer IKKE, det har akkurat samme feil som når jeg sendte det inn.
Hvis noen på service/rep avdelingen der hadde lært seg noe som enhver 4-åring i gata lett kan svare på, at en lysdiode som IKKE lyser ikke er lik en lysdiode som lyser.
Stemmer, den ene lyser, den andre ikke.
Hvis de hadde prøvd og skrudd på kamera for å filme med det, så hadde de forstått at det ikke lar seg gjøre.
fordi kamera fungerer IKKE.
Det er bare helt flaut . .

2026年2月4日
自発的なレビュー

CEWE Japan Photo からの回答

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, også når de er kritiske.

Først og fremst vil vi beklage på det sterkeste for opplevelsen du har hatt med oss. Det er helt forståelig at du er frustrert når et kamera som er kjøpt hos oss ikke fungerer som det skal, og når du i tillegg opplever at feilen ikke blir løst etter at produktet har vært inne til service. Det er selvsagt ikke slik det skal være.

Når et produkt sendes inn for kontroll eller service, er det vårt ansvar å sørge for at feilen blir grundig undersøkt og korrekt vurdert. At du har mottatt kameraet i retur med samme feil, og med en tilbakemelding om at det fungerer som det skal, er ikke akseptabelt. Vi forstår godt at dette oppleves både frustrerende og tillitsvekkende, og det beklager vi oppriktig.

Dette er ikke representativt for det servicenivået eller den faglige standarden vi ønsker å levere, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Vi ønsker svært gjerne å se nærmere på saken igjen, slik at vi kan finne en ordentlig løsning for deg, enten det gjelder ny vurdering, reparasjon, bytte eller annen oppfølging.
Gjerne kontakt oss på kundeservice@japanphoto.no med ditt ordre og reparasjons nummer, så tar vi det derifra.

Igjen – takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og beklager virkelig den negative opplevelsen du har hatt. Vi håper å få muligheten til å rette opp inntrykket og finne en løsning som er tilfredsstillende for deg.

Super rask levering 10/10

Super fornøyd med produktet og ikke minst levering. Pakken kom super raskt og alt var som det skulle! :-)

2026年1月23日

Hei Anny,

Vi er veldig glade for å høre at du gir oss full pott og er super fornøyd med både produkt og leveringstid. Vi setter utrolig stor pris på denne tilbakemeldingen.

5つ星のうち1の評価

Japanphoto selger gamle batterier til full pris.

Jeg bestilte 2 stk. NP-W235 Li-Ion batterier i januar 2026 til mitt kamera og fikk tilsendt et batteri produsert i desember 2023 og et batteri produsert i mai 2023. Batterier er ferskvare, så når disse batteriene har ligget på lager i over to år og nesten 3 år så yter de ikke lenger optimalt. Eldre batterier som ikke kan yte optimalt skal ikke selges til full pris.

2026年1月18日

Hei,

Vi beklager veldig for at du har mottatt gamle batterier, dette skal absolutt ikke skje når du kjøper produkter fra våres nettside. Gjerne kontakt oss på kundeservice@japanphoto.no, så tar vi dette videre og kommer til en løsning du blir fornøyd med.

Manglende leveranse

Siden man ønsker info om hvor fornøyd man er så blir det 1 stjerne. Nå er det en mnd siden jeg bestilte, men ikke fått varer og ingen info

2025年12月29日

Hei Thomas,

Vi er lei oss av høre at du ennå ikke har mottatt din ordre som du har bestilt for en måned siden. Gjerne kontakt oss på kundeservice@japanphoto.no slik at vi får sett nærmere på din ordre og gitt deg en oppdatering på dette.
Igjen beklager vi veldig for ulempen dette har medført!

5つ星のうち5の評価

Super kjekke folk som hjelper

Super kjekke folk som hjelper, og rask levering

2026年1月12日

Hei Kjetil,

Vi setter stor pris på at du gir oss full pott og er veldig fornøyd med våre ansatte som hjelper deg og at du er fornøyd med leveringstiden hos oss. Det blir vi glade for.

Enkelt fra A- Å

Enkelt å finne fram på nettside, enkelt å bestille, og jeg fikk det jeg bestilte innen kort tid. Kan ikke be om noe mer.

2026年1月10日

Hei Per,

Vi er svært glade for at du synes det er enkelt og bra å navigere deg gjennom vår nettside fra start til slutt. Vi setter også stor pris på din tilbakemelding om leveranse tiden.

5つ星のうち5の評価

Lett og bestille og hurtig…

Lett og bestille og hurtig levering,gode priser

2026年1月8日

Hei Kjetil,

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveringstiden og at det var lett å levere. Vi setter også pris på at du er fornøyd med prisen hos oss.

Dårlig kommunikasjon.

Bestilte kamerahus, objektiv og utstyr til rundt 35.000,- med leveringstid oppgitt 3-5 virkedager da alt var oppgitt som lagerført sentralt. Etter noen dager med ubehandlet ordre kontakter jeg kundesenter for å finne ut hvorfor ordren enda ikke er sendt, og får da svar at objektivet er utsolgt sentralt, men det ligger et tilgjengelig på butikk i et senter en eller annen plass sørpå. Dette strakk seg ut i over én uke uten at ordren ble sendt. Måtte da si fra meg et betalt oppdrag grunnet forsinkelsene, og ordren er per i dag enda "under behandling". Bestillingsdato 9. Januar, i dag er vi kommet til den 18. Hyggelig mann på kundesenteret, det skal dem ha. Men derimot mindre hjelpsom og lite løsningsorientert på salgsavdelinga via epost. Lang tid uten svar, bortforklaringer og tomme beklagelser. Første og siste kjøp fra japanphoto.no desverre.

2026年1月9日
自発的なレビュー

Hei Vebjørn!

Må virkelig bare beklage dette, kjenner ikke til saken sånn konkret, men forlenget leveringstid kan jo alltid forekomme om det er feil i sortiment eller det er kø på et produkt, men der igjen må jeg først og fremst bare beklage for opplevelsen du har hatt på vår mail.

Så fort vi får inn det vi mangler så sender vi ut til deg.

Bare ta kontakt med oss på Kundeservice@japanphoto.no om det skal ta lengre tid så ser vi på saken for deg.

Håper det går fortere nå og at du blir fornøyd med produktet til slutt.

Hilsen,
Kundeservice

Rask levering!

Raskt levert og godt pakket 😀👍

2025年12月30日

Hei Sverre,

Vi er glade for at du er fornøyd med vår leveringstid og hvordan det er pakket, det setter vi pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。