Bestilte lystelt som jeg er veldig fornøyd med! Lett å de størrelsen på det da det var avbildet av en jente inne i det. Bestilte onsdag kveld og fikk det fredag morgen👍 Flott pris også, det samme tel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De har alltid det jeg trenger, når jeg trenger det. Nettbutikken er også veldig enkel å finne frem i. Med mindre varen ligger på et avsidesliggende lager, blir den sendt ut svært raskt.
Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... もっと見る
企業が回答しました
Kjøpte et kamera med vips som havnet hos klarna registrert med ordrene til Japan foto men ingen ordrebekreftelse fra Japan foto,. Summen er trekt fra min konto. Men Japan foto påstår at ingen ordre på... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

CEWE Japan Photo からの回答
Et stort minus er at du må betale for…
Et stort minus er at du må betale for levering når du henter det bestilte produktet i butikken.
Jeg handler på nett ofte, og dette er den eneste butikken hvor jeg har hatt en slik opplevelse.

CEWE Japan Photo からの回答
raskt levert .greie priser sammenlignet…
raskt levert .greie priser sammenlignet med andre og god service

Lysbildskanner Rollei
Bestilte en lysbildeskanner for rundt 3000 kroner. Prøvde den, i henhold til bruksanvisningen, flere ganger med forskjellige typer lysbilderammer. Resultatet ble ekstremt dårlig; dårlig lys og dårlig skarphet. Jeg sendte skanneren tilbake til Japan Photo. Jeg sendte også noen av lysbildene jeg fotograferte, slik at kundeservicen kan se den svært store kvalitetsforskjellen mellom skannede lysbilder og originalene jeg skannet.
Venter nå på svar fra Japanphotos kundeservice.

God gammeldags service👍
Veldig hyggelig mann som hjalp meg.
Har vært der før,og fikk samme positiv opplevelse da også.

STYR UNNA
STYR UNNA! Så amatørmessig og inkompetent at det er flaut og skremmende. Kunne garantert ha levert kamera inn på en hvilken som helst neglesalong eller Garnkroa/sybutikk og fått bedre service og mere kompetent kamera-tilstandsrapport/verksted/service enn hos Japan Photo.
Ble solgt et kamera som ikke fungerer.
Sendte det tilbake for service/bytte i nytt som fungerer.
Fikk det tilbake med notat som sier at kamera fungerer som det skal. NEI, Kamera fungerer IKKE, det har akkurat samme feil som når jeg sendte det inn.
Hvis noen på service/rep avdelingen der hadde lært seg noe som enhver 4-åring i gata lett kan svare på, at en lysdiode som IKKE lyser ikke er lik en lysdiode som lyser.
Stemmer, den ene lyser, den andre ikke.
Hvis de hadde prøvd og skrudd på kamera for å filme med det, så hadde de forstått at det ikke lar seg gjøre.
fordi kamera fungerer IKKE.
Det er bare helt flaut . .

Super rask levering 10/10
Super fornøyd med produktet og ikke minst levering. Pakken kom super raskt og alt var som det skulle! :-)

CEWE Japan Photo からの回答
Japanphoto selger gamle batterier til full pris.
Jeg bestilte 2 stk. NP-W235 Li-Ion batterier i januar 2026 til mitt kamera og fikk tilsendt et batteri produsert i desember 2023 og et batteri produsert i mai 2023. Batterier er ferskvare, så når disse batteriene har ligget på lager i over to år og nesten 3 år så yter de ikke lenger optimalt. Eldre batterier som ikke kan yte optimalt skal ikke selges til full pris.

Manglende leveranse
Siden man ønsker info om hvor fornøyd man er så blir det 1 stjerne. Nå er det en mnd siden jeg bestilte, men ikke fått varer og ingen info

Enkelt fra A- Å
Enkelt å finne fram på nettside, enkelt å bestille, og jeg fikk det jeg bestilte innen kort tid. Kan ikke be om noe mer.

Dårlig kommunikasjon.
Bestilte kamerahus, objektiv og utstyr til rundt 35.000,- med leveringstid oppgitt 3-5 virkedager da alt var oppgitt som lagerført sentralt. Etter noen dager med ubehandlet ordre kontakter jeg kundesenter for å finne ut hvorfor ordren enda ikke er sendt, og får da svar at objektivet er utsolgt sentralt, men det ligger et tilgjengelig på butikk i et senter en eller annen plass sørpå. Dette strakk seg ut i over én uke uten at ordren ble sendt. Måtte da si fra meg et betalt oppdrag grunnet forsinkelsene, og ordren er per i dag enda "under behandling". Bestillingsdato 9. Januar, i dag er vi kommet til den 18. Hyggelig mann på kundesenteret, det skal dem ha. Men derimot mindre hjelpsom og lite løsningsorientert på salgsavdelinga via epost. Lang tid uten svar, bortforklaringer og tomme beklagelser. Første og siste kjøp fra japanphoto.no desverre.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。