CEWE Japan Photo レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte lystelt som jeg er veldig fornøyd med! Lett å de størrelsen på det da det var avbildet av en jente inne i det. Bestilte onsdag kveld og fikk det fredag morgen👍 Flott pris også, det samme tel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kjøpte et kamera med vips som havnet hos klarna registrert med ordrene til Japan foto men ingen ordrebekreftelse fra Japan foto,. Summen er trekt fra min konto. Men Japan foto påstår at ingen ordre på... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 写真屋

当該企業による記述

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

連絡先

レビューを書く

Overraskende bra.

2026年4月8日

Hei Erik,

Veldig gøy å høre at du at du oppfatter oss som overraskende bra, så takk for din tilbakemelding.

Enkel bestilling

Enkel bestilling, hurtig leveranse.

2026年4月7日

Hei Jon,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på hva du synes var så bra med oss og at du er fornøyd med oss.

5つ星のうち5の評価

Flinke ansatte som hjelper med en gang

Flinke ansatte som hjelper med en gang. Imøtekommende og positive ansatte

2025年11月29日
自発的なレビュー

Hei Sara,

Tusen takk for en god tilbakemelding på våre ansatte, det hjelper oss på å bli enda bedre.

5つ星のうち1の評価

Jeg har ikke motatt det jeg bestilte

Jeg har ikke motatt det jeg bestilte. Ingen melding om at den har kommet ikke mail heller jeg har betalt og ønsket levering til butikk og det har gått over 2 uker

2026年4月5日

Hei Naheeda,

Det er veldig leit å høre at du ikke har mottatt din bestilling på 2 uker. Vi forstår at dette er frustrerende, spesielt når du har valgt levering til butikk og forventet beskjed.
Vi skal ordne oppi dette, gjerne kontakt oss på kundeservice@japanphoto.no så skal vi se nærmere på saken din.
Beklager veldig igjen for denne opplevelsen du har hatt.

5つ星のうち5の評価

Enkel handel med rask levering

Enkel handel med rask levering. Produktene kom fort og alt var som det skal. Godt pakket inn! Kvalitetsprodukter!

2026年3月28日

Hei Benedicte,

Det er godt å høre at handelen opplevdes som enkel, og at både levering, pakking og produkter leverte som forventet. Vi setter også stor pris på at du tar deg tid til å skrive dette og gi oss full pott.

Fantastisk service Japan Photo Lillehammer

Denne anmeldelsen gjelder Japan Photo Lillehammer. Helt fantastisk service! Måtte sende et objektiv til reparasjon. Jeg skulle selvsagt ønske at prosessen hadde gått raskere, men det er ikke butikkens feil at det må sendes til Sverige, som igjen videresender til diverse verksteder rundt i Europa. Men da det endelig kom tilbake til butikken og jeg fikk problemer med å hente det selv før påske, fikk jeg tilbud om at de kunne levere det personlig til meg som bor i Elverum (10 mil fra Lillehammer!). Nå ordnet det seg allikevel slik at kona fikk hentet det - men for et tilbud! Og for en service! Opplevde også å bli tatt veldig godt imot da jeg var innom butikken. De var proffe, blide og imøtekommende, og behandlet utstyret på en skånsom måte. Ekstremt fornøyd!

2026年3月25日
自発的なレビュー

Hei Charlie,

Tusen takk for en utrolig hyggelig og gjennomført tilbakemelding!

Det betyr mye å høre at du opplevde prosessen som god, selv om objektivet du sendte inn måtte via flere ledd i Europa dessverre. Ekstra fint er det å lese at innsatsen i butikk, både når det gjelder oppfølging og fleksibilitet for å kunne sende objektivet ditt til Elverum, gjorde en forskjell underveis.

Vi er veldig glade for å høre at du fikk denne super gode servicen fra butikken på Lillehammer.

Takk igjen for at du deler opplevelsen din.

Mangel på service

Pakken ble sendt med postnord og ble stående på Langhus i en uke. Etterlyste den først hos postnord, som sa den hadde blitt borte og at de ikke fant den.

Tok etterhvert kontakt med japan photo for å informere om at postnord hadde rotet bort pakken. Fikk ikke noe svar, så tok kontakt med de på nytt etter et par dager. Fikk da beskjed om at de så på saken, og at jeg skulle høre fra de når de fant en løsning.
På spørsmål om hvor lenge jeg skulle måtte vente før de kom med en løsning, svarte de veldig unnvikende om at jeg kanskje hørte fra de om en dag eller to.
Etter mye om og men fikk jeg et løfte om at jeg skulle høre fra de iløpet av dagen, men jeg hørte aldri noe mer fra dem.

Mottok heldigvis pakken til slutt, da postnord fant den igjen. Varene var som de skulle, men er veldig skuffet over mangelen på service og oppfølging fra Japan photo. Forventer litt mer når jeg kjøper dyrt kamera med tilbehør, så kommer nok til å handle hos noen andre neste gang.

2026年3月17日

Hei Ingvild,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din.

Dette skjønner vi veldig godt at har vært både frustrerende og skuffende. Det er kjedelig nok i seg selv når en pakke blir forsinket eller borte hos PostNord, men da er man jo helt avhengig av å få god og tydelig oppfølging fra oss – og det har du ikke fått her. Det beklager vi virkelig.

Slik du beskriver dialogen, skulle vi vært mye tydeligere på hva som skjer i saken din, og ikke minst flinkere til å holde det vi lover når det gjelder tilbakemeldinger. Vi forstår veldig godt at det oppleves både utrygt og frustrerende å ikke få konkrete svar, spesielt når det gjelder et såpass dyrt kjøp.

Det er selvfølgelig bra at pakken til slutt dukket opp og at varene var i orden, men vi er helt enige i at totalopplevelsen ikke blir bra når kommunikasjonen underveis svikter.

Tilbakemeldingen din er veldig viktig for oss, og vi tar dette med videre for å bli bedre – særlig på oppfølging i saker hvor transportør skaper usikkerhet.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse senere, så vi kan gi deg den opplevelsen du egentlig skal ha

5つ星のうち4の評価

Jeg var på et fysisk kurs i

Jeg var på et fysisk kurs i. f.t Cewe foto bok. Det var hyggelig, effektivt og nyttig.

2026年3月16日

Hei Anne,

Så bra å høre at du hadde en god opplevelse på kurset for å lage fotobok hos oss. Vi prøver å lage kurs som er både enkle å følge, effektive og nyttige – så det er veldig kjekt å høre at du sitter igjen med akkurat den følelsen.

Rask levering.

2026年3月1日

Hei Birger,

Vi er glade for at du er fornøyd med leveringstiden og gir oss full pott for dette. Takk skal du ha.

Hei Jessica,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Så fint å høre at bestillingen gikk raskt og at leveringen kom som avtalt. Vi setter stor pris på det!

5つ星のうち5の評価

En fornøyelse å shoppe i nettbutikken

Veldig fornøyd med produktutvalg, levering og kundeservice. Min go to butikk når jeg skal handle til mitt kamera.

2026年3月1日

Hei Robert,

Hyggelig å høre at handleopplevelsen i nettbutikken var enkel og positiv. Det er flott at både produktutvalg, levering og kundeservice lever opp til dine forventinger.

Slike tilbakemeldinger viser at nettbutikken fungerer godt for både kjøp og veiledning, og at det er mulig å finne produkter som passer til ulike behov og kamerautstyr. Det er ekstra hyggelig å høre at butikken har blitt et naturlig førstevalg når du skal handle til kameraet ditt. Tusen takk for din gode tilbakemelding.

Kjapt og bra

Det er en nettbutikk. Det gikk enkelt å handle der. Her kommer enda mer tekst fra å oppfylle minstekravet antall tegn. produktet er forresten bra til å holde telefonen, har kjøpt 8stk.

2026年2月25日

Hei Fabian,

Hyggelig å høre at det var enkelt å handle i nettbutikken, og at produktet fungerer godt til å holde telefonen.

Slike konkrete tilbakemeldinger er veldig nyttige for oss, både når det gjelder selve produktet og kjøpsopplevelsen. Det gir et godt bilde av hva som fungerer godt for kundene og bidrar til å opprettholde fokus på praktiske løsninger og brukervennlighet i nettbutikken. Så tusen takk for en god tilbakemelding.

Mvh Rehman - Kundservice

Fantastisk bra pakket inn

Fantastisk bra pakket inn. Den var godt merket med forsiktig glass! Jeg mottok pakken bare få dager etterpå!

2026年2月24日

Hei Ingunn,

Det er flott å høre at pakken kom raskt frem og at emballeringen både var trygg og tydelig merket. Sikker og forsvarlig pakking er viktig, spesielt for produkter som kan være skjøre, og vi setter stor pris på at gir oss en god tilbakemelding på dette slik at vi kan fortsette med dette.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。