Bestilte lystelt som jeg er veldig fornøyd med! Lett å de størrelsen på det da det var avbildet av en jente inne i det. Bestilte onsdag kveld og fikk det fredag morgen👍 Flott pris også, det samme tel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... もっと見る
企業が回答しました
Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... もっと見る
Kjøpte et kamera med vips som havnet hos klarna registrert med ordrene til Japan foto men ingen ordrebekreftelse fra Japan foto,. Summen er trekt fra min konto. Men Japan foto påstår at ingen ordre på... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

CEWE Japan Photo からの回答
Flinke ansatte som hjelper med en gang
Flinke ansatte som hjelper med en gang. Imøtekommende og positive ansatte

CEWE Japan Photo からの回答
Jeg har ikke motatt det jeg bestilte
Jeg har ikke motatt det jeg bestilte. Ingen melding om at den har kommet ikke mail heller jeg har betalt og ønsket levering til butikk og det har gått over 2 uker

CEWE Japan Photo からの回答
Enkel handel med rask levering
Enkel handel med rask levering. Produktene kom fort og alt var som det skal. Godt pakket inn! Kvalitetsprodukter!

Fantastisk service Japan Photo Lillehammer
Denne anmeldelsen gjelder Japan Photo Lillehammer. Helt fantastisk service! Måtte sende et objektiv til reparasjon. Jeg skulle selvsagt ønske at prosessen hadde gått raskere, men det er ikke butikkens feil at det må sendes til Sverige, som igjen videresender til diverse verksteder rundt i Europa. Men da det endelig kom tilbake til butikken og jeg fikk problemer med å hente det selv før påske, fikk jeg tilbud om at de kunne levere det personlig til meg som bor i Elverum (10 mil fra Lillehammer!). Nå ordnet det seg allikevel slik at kona fikk hentet det - men for et tilbud! Og for en service! Opplevde også å bli tatt veldig godt imot da jeg var innom butikken. De var proffe, blide og imøtekommende, og behandlet utstyret på en skånsom måte. Ekstremt fornøyd!

Mangel på service
Pakken ble sendt med postnord og ble stående på Langhus i en uke. Etterlyste den først hos postnord, som sa den hadde blitt borte og at de ikke fant den.
Tok etterhvert kontakt med japan photo for å informere om at postnord hadde rotet bort pakken. Fikk ikke noe svar, så tok kontakt med de på nytt etter et par dager. Fikk da beskjed om at de så på saken, og at jeg skulle høre fra de når de fant en løsning.
På spørsmål om hvor lenge jeg skulle måtte vente før de kom med en løsning, svarte de veldig unnvikende om at jeg kanskje hørte fra de om en dag eller to.
Etter mye om og men fikk jeg et løfte om at jeg skulle høre fra de iløpet av dagen, men jeg hørte aldri noe mer fra dem.
Mottok heldigvis pakken til slutt, da postnord fant den igjen. Varene var som de skulle, men er veldig skuffet over mangelen på service og oppfølging fra Japan photo. Forventer litt mer når jeg kjøper dyrt kamera med tilbehør, så kommer nok til å handle hos noen andre neste gang.

CEWE Japan Photo からの回答
Jeg var på et fysisk kurs i
Jeg var på et fysisk kurs i. f.t Cewe foto bok. Det var hyggelig, effektivt og nyttig.

CEWE Japan Photo からの回答
En fornøyelse å shoppe i nettbutikken
Veldig fornøyd med produktutvalg, levering og kundeservice. Min go to butikk når jeg skal handle til mitt kamera.

Kjapt og bra
Det er en nettbutikk. Det gikk enkelt å handle der. Her kommer enda mer tekst fra å oppfylle minstekravet antall tegn. produktet er forresten bra til å holde telefonen, har kjøpt 8stk.

Fantastisk bra pakket inn
Fantastisk bra pakket inn. Den var godt merket med forsiktig glass! Jeg mottok pakken bare få dager etterpå!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。