レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lidl reklamuje się jako najtańszy Discount w Polsce.Lidl to raczej największy oszust w Polsce.Bylem na dzisiaj na zakupach i zostałem oszukany z cenami ich apce.Zrobilem zakupy za 116 zł a i zostałem... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc towarow w promocji ciagle to samo.Pozatym wycwanili sie wprowadzili kasy samoobslugowe i jeszcze przy wyjsciu bramka zamknieta trzeba szukac paragonu zeby sobie... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupując zgrzewkę wody przy kasie samoobsługowej Pani kasjerka kazała mi podnieść ten towar i włoÅŒyć na górę kasy. UwaÅŒam ÅŒe podobnie jak worek ziemi , którego nie trzeba wkładać na górę z powodu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL Obsługa klienta fatalna nie podejmują próby rozwiązania sprawy aby pomóc Klientowi. Na korespondencję wcale nie odpowiadają Wszystko rozumiem pomyłki się zda... もっず芋る

䌁業情報

1. スヌパヌマヌケット

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepów Lidl. Na stronie znajdziesz informacje o naszych produktach oraz gazetki promocyjne. Zapraszamy!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 125ä»¶

レビュヌを曞く

Czajnik siedzący plastikiem

Zakupiony czajnik po przegotowaniu wody kilkilukrotnie, później z ocen, kwaskiem cytrynowym cały czas śmierdział plastikiem i woda miała posmak plastiku. Po reklamacji staliśmy nowy czajnik i powtórka. Zastosowany plastik jest tak niskiej jakości ÅŒe zagotowana woda jest niezdatna do picia. Infolinia odpowiada z duÅŒym opóźnieniem. Obecnie nie mam zwrorj pieniedzy za to mam czajnik ktorym moge sie codziennie podtruwac. Nie polecam. Jakość bardzo drastycznie się obniÅŒyła do tego co było kiedyś.

2026幎2月27日
5぀星のうち2の評䟡

procedura przekazywania narzędzi handlarzom

Nowo otwarty LIDL Dzialoszyn porazka chcialem zakupic szlifierke akumulatorowa w promocji bylem drugi w kolejce przy otwarciu sprzetu nie bylo,podobno nie dowiezli wiec zatakowalem nastepny dzien to samo .Handlarze opanowali otwarcie sklepu nastepne dni to samo wykupuja cale kosze nie ma szans zakupu zwyklego KOWALSKIEGO.NIE POLECAM LIDLA.

2026幎3月19日
5぀星のうち3の評䟡

bilet na parkingu

Robiłem tam zakupy tygodniowe za około 300zł. PodjeÅŒdÅŒałem po pracy i szybkie zakupy.
Co się wydarzyło. Moja znajoma robiąc zakupy nie wzięła bileciku z parkingu i dostała mandat za 95zł.
Nie chce mi się biegać po parkingu za biletami, zrezygnowałem z Lidla na rzecz innego sklepu bez bileciku, Pozdrawiam geniuszy od odstraszania klientów.

2026幎3月9日

Obsługa Lidl w Świnoujściu wraz z

Obsługa Lidl w Świnoujściu wraz z kierowniczką wprowadzają w błąd jaki i obsługa telefoniczna działa na szkodę klienta i łamie prawa konsumenta. Nie informują o prawach przysługujących klientowi, pozbawiają pieniędzy na 3 dni i zostawiają bez środków do ÅŒycia.Bede
omijał szerokim łukiem te sklepy , które wprowadzają w błąd. Klijent nie ma ÅŒadnych praw.

2026幎3月6日

NIE POLECAM!

Zamówiłam produkt przez sklep internetowy biały kredens sosnowy.
Otrzymałam pół kredensu białego oraz czarną szafkę ze sklejki.
To było miesiąc temu do dziś reklamacja nie wyjaśniona.
Kontakt mailowy oraz telefoniczny nieskuteczny, nic nie znacząca wymiana zdań.
Po miesiącu szarpania póki co nie mam kredensu, pieniędzy ani konkretnych informacji.
Jeśli nie chcecie miec Państwo problemów i zszarganych nerwów omijajcie zakupy w tym sklepie szerokim łukiem.
NIE POLECAM!

2026幎1月31日

Nie kupujcie w Lidlu

Zamówiłem kompostownik,dotarł do mnie w dwóch miejscach połamany obsługa klienta kazała co parę dni wysylać te same zdjęcia,Zmęczyli mnie tak ÅŒe dziś się poddałem,jestem emerytem nie mam siły z nimi walczyć.Wiem jedno juÅŒ nigdy nic w Lidlu nie kupię i wszystkich znajomych przestrzegam bo to firma gdy wszystko jest oki

2026幎1月16日

Filety z mintaja

Filety z mintaja - oszustwo na 25%!!!! Oprócz mintaja w paczce kupa makulatury!! I ÅŒeby to tylko makulatura, ale nie! Makulatura nasączona wodą i w dodatku doliczona do wagi ryby! Masa netto 0.607kg a sama ryba 0.483kg !!!! RóŌnica na paczce ponad 6 złotych!!!! UWAGA RYBY Abramczyk!! Sam Lidl powinien widzieć ÅŒe jest pośrednikiem oszustwa! Byłem wielkim fanem Lidla, ale teraz powaÅŒnie się zastanowię nad wyborem nowego miejsca zakupów.

2026幎2月17日
5぀星のうち1の評䟡

Chciałbym zwrócić uwagę firmie Lidl na

Chciałbym zwrócić uwagę firmie Lidl na wagę produktu Pilos Naturalny twaróg chudy (marka własna Lidla). Na opakowaniu widnieje informacja, ÅŒe waga netto (a więc bez opakowania) wynosi 250 gram. To niestety nieprawda! Oryginalnie zamknięte opakowanie waÅŒy 255 gram, a puste opakowanie około 10 gram. RóŌnica niewielka, ale "czuje się nabijany w butelkę". Dla porównania chciałbym nadmienić, ÅŒe taki sam twaróg z firmy konkurencyjnej (Piątnica) waÅŒy wraz opakowaniem 280 gram (netto podane na opakowaniu to takÅŒe 250 gram), a bez niego 269 gram. I to jest uczciwe podejście w stosunku do tego, co deklaruje się na opakowaniu.

2026幎2月5日

Szkoda ÅŒe nie moÅŒna dać 0 gwiazdek

Szkoda ÅŒe nie moÅŒna dać 0 gwiazdek. Zamówiłam 4 garnki, jeden przysłali inny niÅŒ zamawiałam, uzeralam się dwa tygodnie z ciągle innym konsultantem przez e-maile, nie udało mi się uzyskać wymiany mimo ÅŒe błąd ewidentnie leÅŒał po stronie lidla. Odesłałam trzy z czterech zamówionych produktów w jednej paczce a oni mi zwrócili za dwa. I stwierdzają ÅŒebym sobie poczekała dwa tygodnie bo "moÅŒliwe" ÅŒe magazyn rozlicza zwrot inaczej. Dno przebite dnem. Nigdy nie spotkałam się z takimi kpinami z klientów, na kaÅŒdego maila odpowiada inna osoba, połowa z tego co piszą to są albo brednie nieprzystające do rzeczywistości albo gotowe formułki. Nigdy przenigdy nic juÅŒ stamtąd nie zamówię i odradzam kaÅŒdemu. Bardzo wątpię ÅŒe odzyskam pieniądze.

2026幎2月3日

Mięso z knura

Kolejny raz nabrałam się na wędliny z Pikok - zrobione z mięsa z knura ! Smak i zapach nie do zniesienia : kupiłam parówki, boczek rolowany, szynkę w plasterkach ... Dlaczego tak oszukujecie klientów ? PrzecieÅŒ mięso z knura nie powinno być dopuszczone do spoÅŒycia !!!

2026幎1月6日
5぀星のうち1の評䟡

Lidl sprzedaje uszkodzony bubel nie chcą zwrócić gotówki

Wstyd! Sprzedajecie uszkodzony towar za 20 zł, a potem zamiast oddać pieniądze, odsyłacie klienta do serwisu w Niemczech i ignorujecie ustawowe 14 dni na odpowiedź. Wasz system reklamacji to kpina z polskiego prawa. Numer zgłoszenia: 127014765. Nie pozdrawiam i odradzam zakupy u Was

2026幎1月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ