Lidl reklamuje siÄ jako najtaÅszy Discount w Polsce.Lidl to raczej najwiÄkszy oszust w Polsce.Bylem na dzisiaj na zakupach i zostaÅem oszukany z cenami ich apce.Zrobilem zakupy za 116 zÅ a i zostaÅem... ãã£ãšèŠã
Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc towarow w promocji ciagle to samo.Pozatym wycwanili sie wprowadzili kasy samoobslugowe i jeszcze przy wyjsciu bramka zamknieta trzeba szukac paragonu zeby sobie... ãã£ãšèŠã
KupujÄ c zgrzewkÄ wody przy kasie samoobsÅugowej Pani kasjerka kazaÅa mi podnieÅÄ ten towar i wÅoÅŒyÄ na górÄ kasy. UwaÅŒam ÅŒe podobnie jak worek ziemi , którego nie trzeba wkÅadaÄ na górÄ z powodu... ãã£ãšèŠã
Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL ObsÅuga klienta fatalna nie podejmujÄ próby rozwiÄ zania sprawy aby pomóc Klientowi. Na korespondencjÄ wcale nie odpowiadajÄ Wszystko rozumiem pomyÅki siÄ zda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Zapraszamy do zapoznania siÄ z ofertÄ sklepów Lidl. Na stronie znajdziesz informacje o naszych produktach oraz gazetki promocyjne. Zapraszamy!
é£çµ¡å
94304, Palo Alto, ç±³åœ
- www.lidl.pl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lidl to sklep który tylko najeÅŒdÅŒa naâŠ
Lidl to sklep który tylko najeÅŒdÅŒa na BiedronkÄ... tak naprawdÄ to w Lidlu jest jeden wielki szit... nie dorastacie Biedronce do piÄt... wasze reklamy to jedna wielka poraÅŒka... wiÄc zajmijcie sie w koÅcu waszymi problemami ... a nie krytykujcie Biedronki...bo Biedronka byÅa...jest i bÄdzie najlepsza...
Nie polecam LIDLA
Nie polecam tego Sklepu i tak kupujÄ na Targowisku, ale ÅŒe jest Zima, to udaÅem siÄ do Lidla i przeÅŒyÅem szok cenowy, ceny jak na Zachodzie Europy (a pÅace Polaków nas wchodnie), obsÅuga źle zorganizowana, gorzej niÅŒ w Biedronce, wymuszajÄ kupiwanie przez samoobsÅugowe kasy, itd, acha dla starszych ludzi utrudnienia, brak np-fizycznej karty na zakupy, tylko przez aplikacje na telefon, towar jakiÅ wybrakowany, a ceny z kosmosu, wolÄ juÅŒ BiedronkÄ, Aldi, Kaufland pomimo ÅŒe siÄ tam czasem teÅŒ zdarzajÄ wpadki, ale to co LIDL wyprawia to istne zÅodziejstwo i naciÄ ganie ludzi . JuÅŒ tam wiÄcej nie pójdÄ (choÄ i tak chodziÅem do Lidla sporadycznie), fakt mam trochÄ dalej do Biedronki, ale wolÄ juÅŒ tam chodziÄ .
Irytuje mnie ciÄ gÅe porównywanie z innÄ âŠ
Irytuje mnie ciÄ gÅe porównywanie z innÄ sieciÄ . MoÅŒe reklamujÄ ce co macie konkretnie w ofercie i w jakiej ceniÄ a ja sama zdecydujÄ czy chcÄ w ogóle siÄ do Lidla pofatygowaÄ. Porównywanie bardziej nie wkurza niÅŒ zachÄca do zakupów
If you are looking for a complacentâŠ
If you are looking for a complacent shoping experience at a very low price with somewhat decent quality. Here's the place. Polish Lidls are exceptionally good compared to UK, DE and IE. But the budget has the consequence of somewhat poor service and cleanliness. I'd still recommend shopping locally to support your community even if it's slightly less convenient.
Zaopatrzenie super tylko jak dojÅÄ doâŠ
Zaopatrzenie super tylko jak dojÅÄ do sklepu i z niego wyjÅÄ jeÅli pada marznÄ cy desz a wokóŠnie posypane piachem ( lidl w Sopocie ul NiepodlegÅoÅci 934) Pada od rana. Zakupy robiÅam o 12.41 dnia14.01.2026. Na uwagÄ zwróconÄ przy kasie ÅŒe Ålisko odpowiada cisza...
ProszÄ kierownictwo sklepu o dokÅadneâŠ
ProszÄ kierownictwo sklepu o dokÅadne przyjrzenie siÄ pracy kasjerki z kasy nr 3 z dn. 13 stycznia, godz. 18.15. (siwiejÄ ce wÅosy, okulary, nadwaga). Lidl w Avenidzie w Poznaniu
Karta duÅŒej rodziny
Karta duÅŒej rodziny. PoraÅŒka. Mama ma 83 lata. Z racji wieku nie wychodzi z domu. Mam potwierdzenie od lekarza, ÅŒe chora i wymaga opieki. W Lidlu nie mogÄ na podstawie tego dokumentu zrobiÄ dla niej zakupów. ObsÅuga niemiÅa, wrÄcz bezczelna. ZdarzyÅo siÄ to kilka razy w "moim" sklepie. ZrezygnowaÅam z zakupów w Lidlu wÅaÅnie ze wzglÄdu na kilka takich sytuacji.
Ostaniej czasy sklepy Lidla majÄ sÅabyâŠ
Ostaniej czasy sklepy Lidla majÄ sÅaby asortyment , albo puste póÅki. WiÄkszoÅÄ sklepów posiada kozie mleko , nawet Biedronka . Dlaczego nie ma w lidlu ? Skoro inne produkty kozie typu sery , twarogi widniejÄ ? .
OstrzeÅŒenie
Zwykli oszuÅci sprzedajÄ produkt firmy metabo który nie jest objÄty ÅŒadna odpowiedzialnoÅciÄ z ich strony, serwis koki.eu odmawia napraw gwarancyjnych, a Lidl ma wszystko gdzieÅ i nic nie osiÄ gniesz
brzÄczyk przy magazynach
Nie wiem dlaczego, przy wejÅciach na magazyn montowane sÄ tak gÅoÅne brzÄczyki. SÄ duÅŒo gÅoÅniejsze niÅŒ alarm samochodowy. To jest chore! Albo źle ustawione, odkad powstaÅ lidl (ponad 5lat). Na moje uwagi nie reagujÄ . Blado to wyglÄ da dla mnie.
w grudniu 2025 reklamowaÅem uszkodzonyâŠ
w grudniu 2025 reklamowaÅem uszkodzony spieniacz do mleka. ChciaÅem sprawny spieniacz . Rozumiem, ÅŒe w chwili obecnej nie majÄ w ofercie ale majÄ w sklepie internetowym. ChciaÅem oddaÄ niesprawny , poczekaÄ i odebraÄ nowy. jednak kierownik stwierdziÅ, ÅŒe moÅŒe oddaÄ pieniÄ dze albo mogÄ zamówiÄ przez internet . Jednak przez internet nie bÄdzie mnie kosztowaÅ 100 zÅ jak obecnie tylko ok. 115 zÅ z przesyÅkÄ . Kierownika to jednak nie obchodziÅo . Na koniec stwierdziÅ ÅŒe mogÄ zrobiÄ zakupy powyÅŒej 200 zÅ wtedy bÄdÄ miaÅ przesyÅkÄ za darmo :). Bardzo dziÄkujÄ za takÄ pomoc
Karp na wigiliÄ tragedia nigdy wiÄcejâŠ
Karp na wigiliÄ tragedia nigdy wiÄcej tam nie kupiÄ
Dla Mnie Lidl oferujÄ sprzÄty ParksaidâŠ
Dla Mnie Lidl oferujÄ sprzÄty Parksaid do mojej satysfakcji poczym pracy z branÅŒy usÅugi ogrodowe.
A zarazem na wyjÅciowe do miasta przeznaczenie bluzy, kamizelki, kurtki takÅŒe z firmy Parksaid .
Tego nie pragnÄ ukrywaÄ.
Nosz gratulujÄ gÅupoty
Nosz gratulujÄ gÅupoty. StojÄ juÅŒ na drugiej stronie za kasÄ , zakupy siÄ piÄtrzÄ , ja wczytujÄ siÄ w jakieÅ kuponiki na aplikacji. Które pasujÄ , a które nie. Ja w kur..zony. Kasjerka aÅŒ siÄ trzÄsie. Kobieta za mnÄ w klejce któryÅ raz z nogi na nogÄ siÄ wierci i przewraca oczami. Nie da siÄ tego zautomatyzowaÄ? JeÅli chcieliÅcie skojarzyÄ wasz sklep z wkur..zeniem to poprostu dzieÅo socjotechniki ð€£
ÅŒebractwo lidla na WOÅP !
Rozumiem wspieranie WOÅP itd.
Lidl jednak przebiÅ wszystko...
WstrÄtne ÅŒebractwo na terminalach pÅatniczych, wrÄcz natrÄtne wymuszanie daniny przy kaÅŒdej pÅatnoÅci, przekonuje mnie aby nie dawaÄ ani grosza, nawet do puszek, tak jak to zbierali we wczeÅniejszych latach. Jest to na tyle irytujÄ
ce, ÅŒe przestajÄ tam robiÄ zakupy. Pozdrowienia dla WOÅP - kupsko dostaniecie w tym roku ode mnie!
Niebezpieczne kasy samoobslugowe Lidla.
Lidl, podobnie jak inne firmy, redukuje kasy z obsluga. Ale nie wszystkie firmy (Aldi ma tylko kasy z obsluga, w Biedronce jest zawsze jakas kasjerka). W kasach samoobslugowych Lidla grozi strata pieniedzy, szczegolnie osobam starszym i niepelnosprawnym. Odwoluje do mojej opinii z dnia 16,12,2025 odnosnie sklepu Lidla we Wroclawiu, Boleslawa Krzywoustego 118.
DziÅ poczuÅam siÄ bardzo oszukana przezâŠ
DziÅ poczuÅam siÄ bardzo oszukana przez sklep Lidl, który odmówiÅ mi zwrotu towaru zakupionego dzieÅ wczeÅniej. MiaÅam paragon, a pani menager powiedziaÅa, ÅŒe widziaÅam, co braÅam, a teraz chcÄ zwracaÄ. W dodatku forma byÅa bardzo nieuprzejma. Jestem tym sklepem mocno rozczarowana.
Pani zastÄpca menager w Lidlu na RadzymiÅskiej w Warszawie przy Bystrej, bardzo nieuprzejma i bez kompetencji.
Lidl to najwiÄkszy oszust
Lidl to najwiÄkszy oszust. Tak robiÄ promocje aby jak najwiÄcej klientów zrobiÄ w chu....a. Herbata lipton w sobotÄ 14.99 +jedna gratis, ale... wÅaÅnie trzeba najpierw znaleÅºÄ kupon, ÅŒeby mieÄ rabat. Kuponu oczywiÅcie nie ma w sekcji "kupony". Jest gdzieÅ ,dosÅownie gdzieÅ. Trzeba go sobie odszukaÄ. Menagery nie na darmo siedzÄ i myÅlÄ jak oszukaÄ klientów przed ÅwiÄtami. PeÅne wózki zakupów. Kto siÄ zetnie ,ÅŒe wÅaÅnie kupiÅ sobie herbatkÄ po normalniej cenie. Szacun dla pomysÅowoÅci .Ilu klientów dzisiaj zostanie oszukanych? Promocje robimy sobie sami, z takich wÅaÅnie akcji.
kilka razy wykryÅem oszustwo cenoweâŠ
kilka razy wykryÅem oszustwo cenowe przy zakupie towarów zwÅaszcza promocyjnych, przestanÄ odwiedzaÄ ten market
Promocje z dodatkowych kuponów odâŠ
Promocje z dodatkowych kuponów od MikoÅaja. To poraÅŒka. Jak znaleÅºÄ to szybko. Jeszcze odpowiedź obsÅugi: jak pani nie potrafi aktywowaÄ kuponu to nie ma rabatu.
Nie róbcie tych promocji bo to tylko denerwuje i zniechÄca do zakupów.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã