Mälarenergi AB レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Mälarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om ärenden, ALLT bromsas upp i kundtjänst... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jag fick inte någon klarhet i frågan, snarare blev jag ännu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastän jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats än. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omständigheterna, men fick i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabbt och utförligt lätthanterat svar! Det är Mälarenergi bra på, har alltid varit men det var roligare förr när man hade personlig kontakt och ”mina sidor” ännu inte uppfunnits, jag medger dock att... もっと見る

企業情報

1. エネルギー提供業者
  2. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

Fick inget riktigt svar.

Fick inget riktigt svar. Fick bara ett generellt, allmänt svar med ett länkat "färdigtryckt" svar som egentligen inte svarade på min direkta fråga.

2024年10月21日

Tack för din feedback.
Jag beklagar din upplevelse, givetvis ska du få svar på din fråga.
Om du har möjlighet så får du gärna kontakta oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se och ange att du lämnat detta omdöme. Så ska vi se till att undersöka vad som hänt och att du får ett ordentligt svar på din fråga.

Önskar dig en jättefin dag.
Linda, Mälarenergi Kundcenter.

5つ星のうち1の評価

Usel tjänst vid sportabonnemang!

Avsaknad av förklaring hur man tänker kompensera och förbättra tjänsten att informera om spotpris. Upplever att företaget inte har ambitionen att förbättra sin tjänst. Har ingen app och hemsidan fungerar inte. 4 helger pp två månader. Ingen personal arbetar under helger där man kan komma i kontakt med dem vid sådana problem. Uselt!

2024年10月4日

Hej Kenneth.
Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att våra spotpriser inte kunnat redovisats från och till på sistone. Vi förstår vikten av att denna funktion ska fungera.
Efter en större extern ändring, har vi haft problem med inläsningar. Vi är medvetna om detta och arbetar för att det inte ska ske igen.
Vi har förståelse för att en app står högt upp bland våra kunders önskemål – och kommer inom kort att kunna möta ert behov med en app med många smarta funktioner.
Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

Önskar dig en fin dag!

5つ星のうち3の評価

Inte bra att appen är borttagen

Inte bra att appen är borttagen

2024年10月8日

Hej Peder!

Tack för din feedback. Vi har förståelse för att en app står högt upp bland våra kunders önskemål. Håll gärna utkik på vår hemsida och i våra nyhetsbrev för att ta del av kommande nyheter.

Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor.

Tragisk kundtjänst

Tragisk kundtjänst. Ger ett annat pris än överenskommet. För att således bli tvungen att bryta direkt.

2024年10月3日

Hej Michael,
Tack för din feedback.
Om möjligheten finns, ber vi dig vänligen kontakta oss för att se över vad som kan ha hänt. Givetvis ska priset enligt överenskommelsen gälla.

Du når oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

Önskar dig en fin dag,

5つ星のうち5の評価

Marcus är tydlig i sina svar vilket gör…

Marcus är tydlig i sina svar vilket gör att Jag får förtroende o känner mig förstådd i dialogen. Ert system är inte enkelt att hänga med i då ni i systemet sackar efter.

2024年9月17日

Hej Birgitta!

Tack för att du tagit dig tid till att lämna denna fina feedback. Fantastiskt att höra att vi har ditt förtroende och att du känner dig förstådd av vår medarbetare.

Ha en jättefin dag!

5つ星のうち5の評価

Alltid trevliga svar, och hjälp på alla vis.

För mig är Mälarenergi toppen.

2024年9月17日

Mälarenergi AB からの回答

Tack för din härliga feedback, det gläder oss att du är en nöjd kund.

Ha en jättefin dag!

5つ星のうち5の評価

Ett mycket bra bemötande och god…

Ett mycket bra bemötande och god förståelse för de svårigheter som finns i att välja ett nytt avtal.
Vi hade ett bra samtal om de alternativ som fanns att ta hänsyn till. Vi kom fram till en lösning.
Tack för din empati.

2024年9月9日

Hej Anders!

Tack för din fina feedback. Vi blir så glada över att få ta del av din upplevelse och att vi levt upp till dina förväntningar.

Önskar dig en jättefin dag!
Kundcenter, Mälarenergi

Mycket bra kundbemötande

Mycket bra kundbemötande samt en mycket bra och trevlig personal som jag pratade med. Fick all hjälp jag behövde. Toppen.

2024年9月9日

Hej Mathias!

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du fått bra hjälp och är en nöjd kund.

Önskar dig en jättefin dag,

Kundcenter, Mälarenergi

5つ星のうち5の評価

Snabbt och tydligt svar!!

2024年7月16日

Mälarenergi AB からの回答

Tack för feedback! Så härligt att du fått snabb och tydlig hjälp.
Önskar dig en jättefin dag.

En snabb respons

En snabb respons, ett trevligt bemötande av personal.

2024年7月11日

Hej Samir!
Underbart att höra att du fått snabb och bra hjälp.

Önskar dig en härlig dag!

5つ星のうち1の評価

Har hittat på en ny metod att ta betalt…

Har hittat på en ny metod att ta betalt för "elöverföring" som tredubblat min faktura från dem.
Spelar ingen roll hur mycket man jagar billiga timpriser för elen eftersom den absolut stora kostanden är Mälarenergis påhitt.
Skulle aldrig köpa el av dem men tvingas betala för denna superdyra överföring som man "testar" på mitt bostadsområde.

2024年6月19日

Mälarenergi AB からの回答

Hej Daniel! Tack för din feedback.
Jag misstänker att det är den nya prismodellen du har synpunkter på.

För att jämna ut elanvändningen över dygnet och få en mer rättvis kostnadsfördelning gör vi om prismodellen för elnätsavgiften. Syftet med den nya prismodellen är att uppmuntra till att sprida ut belastningen på elnätet och skapa en mer rättvis kostnadsfördelning.

Energimarknadsinspektionen har beslutat att alla elnätsföretag i Sverige ska ha infört en ny prismodell baserad på effekttavgift senast 1 januari 2027.
Alla Mälarenergi Elnäts kunder med huvudsäkring på 16–63 ampere (utom lägenheter) kommer succesivt gå över till den nya prismodellen för elnätsavgift.

Har du frågor får du gärna kontakta oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

5つ星のうち5の評価

Mycket bra samt en mycket bra och…

Mycket bra samt en mycket bra och trevlig personal som jag pratade med. Fick all hjälp. Toppen.

2024年6月10日

Hej Christina!
Tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en jättefin dag!

5つ星のうち2の評価

Hej Leif!

Tack för din feedback.
Energiföretagen (Energiföretagens branschorganisation) uppskattar att behovet av el kommer att öka med 120 % fram till 2045. Därför behöver vi på Mälarenergi nu göra historiskt stora investeringar för att bygga ut våra ledningsnät och möta behovet av elektrifiering. Det är väl känt att vi redan nu har en effektproblematik i Västerås, vilken även kommer växa i takt med elektrifieringen och omställningen till ett mer hållbart samhälle. Det är en utmanande tid, då lågkonjunktur och inflation sammanfaller med ett stort behov av omställning till ett mer hållbart samhälle och investeringarna måste göras för att säkra framtiden.

Nils Holgersson-gruppen, med representanter från Bostadsrätterna, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen och Sveriges Allmännytta, ger sedan 1996 ut rapporten ”Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige”. Där redovisas fakta om prisnivåer och prisskillnader mellan olika kommuner för sophämtning, VA, el och fjärrvärme.

Enligt vad Nils Holgersson-rapporten säger om elnätspriserna, har Mälarenergi haft lägst pris i regionen över flera år. Se gärna årets Nils Holgersson-rapport här: https://nilsholgersson.nu/rapporter/rapport-2024/el-2024/

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

5つ星のうち1の評価

Jag rekommenderar inte alls mälar…

Jag rekommenderar inte alls mälar energi.

enda anledningen att jag valde detta energiblag var att jag efter kokmmunication skulle få 20öre + spotpris.

Personen i säga dubbelkollade och återkom om detta. då accepterade jag erbjudande och jag ska säga att det var den enda anledningen att jag bytte elbolag för att man just kunde erbjuda 20öre.

Jag har reflekterat över att jag inte sett något om detta på fakturan och nu förnekar personen i säga som dubbelkollat uppåt att detta var ok då det gällde upp till 10KwH som i sig är missvisande marknadsföring då man säljer in det som att alla 10KwH var godkända. jag ifrågesatte detta innan jag tackade jag och menade på att någon ynka Kwh ger ett helt annat avtal och efter detta återkom man och ändrade att från och med 10KwH .

Man för kunden bakom ljuset och uppenbarligen ljuger för det är vad man gjort i detta läge.

Teckna inte Mälar Energi. Förtroende är totalt noll när man gör på detta sett.

Skamligt!!!

2024年5月22日

Hej Alexander!

Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen om vi brustit i vår kommunikation.
Kontakta gärna oss via mejl på post@malarenergi.se eller via telefon på 021-395050 så att vi tillsammans kan se över vad som skett. Önskar dig en trevlig dag. / Mälarenergi Kundsupport.

Urusel kundtjänst.

Ringde för vi hade fått en stor ökning på min mammas utjämnade betalning. Fick prata med en extremt otrevlig kille på kundtjänst.
Mamma har alltid vart kund hos Mälarenergi, men nu blir det till att byta elbolag.
Tack och hej då.

2024年2月21日

Hej Thomas!

Tack för att du lämnar din feedback. Jag beklagar verkligen att du upplever att du blivit otrevligt bemött, så ska det naturligtvis inte få gå till. Du får gärna kontakta oss via tel. 021-395050 alternativt mejl på post@malarenergi.se så vi kan undersöka händelsen närmare.

Vi ska alltid värna om våra kunder.

Linda, Kundcenter.

5つ星のうち1の評価

Vilken fin present för Alla Hjärtans…

Vilken fin present för Alla Hjärtans Dag, att stänga av vattnet hela dagen! Förra veckan samma sak, då under pretexten av en ” vattenläcka” som fanns bara i Mälarenergis fantasi. Inkompetensen når högre och högre nivåer…

2024年2月12日

Trustpilot エクスペリエンス