Mälarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om ärenden, ALLT bromsas upp i kundtjänst... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag fick inte någon klarhet i frågan, snarare blev jag ännu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastän jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde... もっと見る
Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats än. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omständigheterna, men fick i... もっと見る
Snabbt och utförligt lätthanterat svar! Det är Mälarenergi bra på, har alltid varit men det var roligare förr när man hade personlig kontakt och ”mina sidor” ännu inte uppfunnits, jag medger dock att... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.
Gasverksgatan 7, 721 30, Västerås, スウェーデン
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fick inget riktigt svar.
Fick inget riktigt svar. Fick bara ett generellt, allmänt svar med ett länkat "färdigtryckt" svar som egentligen inte svarade på min direkta fråga.

Mälarenergi AB からの回答
Usel tjänst vid sportabonnemang!
Avsaknad av förklaring hur man tänker kompensera och förbättra tjänsten att informera om spotpris. Upplever att företaget inte har ambitionen att förbättra sin tjänst. Har ingen app och hemsidan fungerar inte. 4 helger pp två månader. Ingen personal arbetar under helger där man kan komma i kontakt med dem vid sådana problem. Uselt!

Tragisk kundtjänst
Tragisk kundtjänst. Ger ett annat pris än överenskommet. För att således bli tvungen att bryta direkt.

Mälarenergi AB からの回答
Marcus är tydlig i sina svar vilket gör…
Marcus är tydlig i sina svar vilket gör att Jag får förtroende o känner mig förstådd i dialogen. Ert system är inte enkelt att hänga med i då ni i systemet sackar efter.

Mälarenergi AB からの回答
Ett mycket bra bemötande och god…
Ett mycket bra bemötande och god förståelse för de svårigheter som finns i att välja ett nytt avtal.
Vi hade ett bra samtal om de alternativ som fanns att ta hänsyn till. Vi kom fram till en lösning.
Tack för din empati.

Mycket bra kundbemötande
Mycket bra kundbemötande samt en mycket bra och trevlig personal som jag pratade med. Fick all hjälp jag behövde. Toppen.

Mälarenergi AB からの回答
Har hittat på en ny metod att ta betalt…
Har hittat på en ny metod att ta betalt för "elöverföring" som tredubblat min faktura från dem.
Spelar ingen roll hur mycket man jagar billiga timpriser för elen eftersom den absolut stora kostanden är Mälarenergis påhitt.
Skulle aldrig köpa el av dem men tvingas betala för denna superdyra överföring som man "testar" på mitt bostadsområde.

Mälarenergi AB からの回答
Mycket bra samt en mycket bra och…
Mycket bra samt en mycket bra och trevlig personal som jag pratade med. Fick all hjälp. Toppen.

Mälarenergi AB からの回答
Jag rekommenderar inte alls mälar…
Jag rekommenderar inte alls mälar energi.
enda anledningen att jag valde detta energiblag var att jag efter kokmmunication skulle få 20öre + spotpris.
Personen i säga dubbelkollade och återkom om detta. då accepterade jag erbjudande och jag ska säga att det var den enda anledningen att jag bytte elbolag för att man just kunde erbjuda 20öre.
Jag har reflekterat över att jag inte sett något om detta på fakturan och nu förnekar personen i säga som dubbelkollat uppåt att detta var ok då det gällde upp till 10KwH som i sig är missvisande marknadsföring då man säljer in det som att alla 10KwH var godkända. jag ifrågesatte detta innan jag tackade jag och menade på att någon ynka Kwh ger ett helt annat avtal och efter detta återkom man och ändrade att från och med 10KwH .
Man för kunden bakom ljuset och uppenbarligen ljuger för det är vad man gjort i detta läge.
Teckna inte Mälar Energi. Förtroende är totalt noll när man gör på detta sett.
Skamligt!!!

Urusel kundtjänst.
Ringde för vi hade fått en stor ökning på min mammas utjämnade betalning. Fick prata med en extremt otrevlig kille på kundtjänst.
Mamma har alltid vart kund hos Mälarenergi, men nu blir det till att byta elbolag.
Tack och hej då.

Mälarenergi AB からの回答
Saknar relevanta svar på mina ärenden
Saknar relevanta svar på mina ärenden. Får bara en tabell utan enheter (som % av, per kWh etc.) Kan ej läsa i efterhand mina ärenden. Ett svart hål.
Vilken fin present för Alla Hjärtans…
Vilken fin present för Alla Hjärtans Dag, att stänga av vattnet hela dagen! Förra veckan samma sak, då under pretexten av en ” vattenläcka” som fanns bara i Mälarenergis fantasi. Inkompetensen når högre och högre nivåer…
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。