Mälarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om ärenden, ALLT bromsas upp i kundtjänst... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag fick inte någon klarhet i frågan, snarare blev jag ännu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastän jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde... もっと見る
Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats än. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omständigheterna, men fick i... もっと見る
Snabbt och utförligt lätthanterat svar! Det är Mälarenergi bra på, har alltid varit men det var roligare förr när man hade personlig kontakt och ”mina sidor” ännu inte uppfunnits, jag medger dock att... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.
Gasverksgatan 7, 721 30, Västerås, スウェーデン
ネガティブなレビューの 54%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Trevligt bemötande där frågan löstes…
Trevligt bemötande där frågan löstes genom återkoppling inom 30 minuter.
Uppskattar verkligen en personligt kontakt med kundtjänst istället för digital AI kontakt.

Mälarenergi AB からの回答
Den som besvarar en fråga ska läsa…
Den som besvarar en fråga ska läsa frågan innan frågeställaren får ett generellt svar

Mälarenergi AB からの回答
För att visa sin utomordentliga…
För att visa sin utomordentliga kompetens stänger Mälarenergi både varmvatten och värme I NOVEMBER! Om någon tror att det här är en isolerad företeelse så gör de så här varje år på senaste tiden. Vem gör planerat (yes, planerat!) värmeavbrott i november? Vad har ni gjort hela sommaren?

Mälarenergi AB からの回答
Tack för snabbt och begripligt svar !
Snabbt svar på min fråga och också rekommendation vilket jag önskat få

Mälarenergi AB からの回答
Snabbt svar och en bra förklaring avs…
Snabbt svar och en bra förklaring avs effektavgiften🙏

Mälarenergi AB からの回答
Svarade inte på en enda fråga jag…
Svarade inte på en enda fråga jag ställde. Hänvisade till en sida som inte gav alla svar.
Otroligt opersonligt och oproffsionellt.
Dags att ni blir mer personliga och svarar era kunder när de har frågor.

Mälarenergi AB からの回答
Vi upptäckte att den rann ut vatten ur…
Vi upptäckte att den rann ut vatten ur vårat avlopp och blötte ner golvet, det bubblade ur varenda avlopp i hela huset, så jag ringde rörmokare och spolbil, sen sa dom direkt att stoppet är utanför erat hus på mälarenergis mark, och det stämde när dom blåste rent det så tack vare att vi upptäckte det hela så blev det inte total stopp, men döm av min förvåning när jag pratar med mälarenergi på telefon så ska dom inte betala ett öre till mig. Det är verkligen en skandal mot kunden som vill lösa problemet snabbt.. jag menar vi är ju helt oskyldiga till det hela och våran spolbilstekniker informerade ju er, det borde ju vara värt nått annars hade stoppet varit större.

Mälarenergis telefonförsäljare ringer…
Mälarenergis telefonförsäljare ringer om och om igen trots att man tackar nej.
Har fått 4-5 samtal inom kort tid bara nu i sommar, det börjar kännas som att man blir terroriserad.
Jag har blockerat numret varje gång, men det hjälper inte.
Hur får man er att sluta ringa?

Mätarställning saknades
Mätarställning saknades på vår e-faktura för andra månaden i rad. Förra månaden fick jag siffrorna från
er men denna månad blev jag bara hänvisad till vår
nätägare Gävle Energi
Dom har svea inkasso som försäkrings…
Dom har svea inkasso som försäkrings bolag inget jag rekommenderar ni tsr gör svea inkasso vägrar fe er dom anmärking på er inte ge avbetlanings plan över huvudtaget sveriges sjukaste landet svea inkasso är inte bättre dom sen skickar dom en till svea inkasso som sitter hotar vanligt folk totalt helt skogen på alla plan akta er för mälar energi riktiga gangsters

Trevligt och proffsigt bemötande
Trevligt och proffsigt bemötande. Mitt elhandelsavtal har inte startat ännu men är redan nöjd över mitt val av leverantör

SE UPP
SE UPP! ganska dåligt, de säger en sak på telefon och gör en annan. De försöker mjölka kunderna

Mälarenergi AB からの回答
Det endå helt okej så jag ger en trea är så att jag flyttade och jag har…
Det är så att jag flyttade och jag har en lägenhet och jag vilde ringa och säga att jag är här nu de va så att de kopplade inte mig så bra svarade väldigt sent

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。