Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nordsjællands Automekanik. Fra første kontakt blev jeg mødt med en service, der var langt ud over det sædvanlige. Ejeren tog sig tid til at forklare... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg er nu kommet hos Nordsjællands Automekanik igennem de sidste par år og er altid blevet mødt med et smil og fantastisk kundepleje. Det har både været ved større og mindre reparationer samt syn på m... もっと見る
Jeg er kommet her i flere år, med mange forskellige biler, og med alt fra dæk/hjul skifte, fejlsøgning og almindelig service og vedligeholdelse. Jeg bliver altid mødt af en positiv stemme og stor imød... もっと見る
Super lækkert værksted. Kom en uge fortidligt, men værkstedet var klar til at kunne kigge på min bil alligevel. Super venligt personale, udføre det aftalte job. De kommer samtidig med super gode ti... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen I dag er vi 12 friske og top motiverede medarbejdere, som følger alle fabriks-standarder og uddannelses krav. Vi har valgt Bosch Car service, da det giver os lejligheden til at servicere vores kunders biler til den helt rigtige pris med et af markeds bedste kvalitetsmærker. Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed. Det er vi meget stolte af og vil i fællesskab forsat forfølge vores mål om til stadighed at være blandt de bedste i vores organisation. Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vælge os som deres total leverandør. Vi hos Nordsjællands Automekanik, glæder os til forsat at betjene vores mange nuværende samt kommende kunder, rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside. Med venlig hilsen Personalet
デンマーク
- www.nord-mek.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nordsjællands Automekanik からの回答
Man skal kunne stole på sin mekaniker - jeg stoler ikke på dem!
Fik et tilbud. spurgte om jeg kunne regne med at det holdt, og fik det svar at det var +/-1000 kr.
Midt i værkstedsbesøget, hvor de har lavet halvdelen af arbejdet, så ringer de og siger at den anden halvdel lige alligelvel blev dyrere, så jeg endte med at betale mere end 40% mere end tilbuddet lød på.
Pas på dem - de rene svindlere !
Pas på ! De snyder dig hvis de kan ! Fik fast tilbud på service via Autobutler. Da jeg skal hente bilen er regningen næsten x2 uden de har lavet ekstra arbejde. Han forklare det med at der skulle mere olie på bilen end de havde tilbudt - dette uden de havde meddelt mig det. Hvis jeg ikke betaler vil han tappe olie af bilen igen - han er helt tosset.
Sagen indklaget til Autobutler og FDM
Kommentar til nedestående.
Har aldrig modtaget en opringning om at de ikke kunne holde tilbudet - flere har haft samme opblevelse kan jeg læse ud af de øvrige anmeldelser. Tilsyneladende en helt normal fremgangsmåde for Nordsjællande Automekanik. Havde han pænt forelagt mig problemet havde jeg nok været imødekommende, men trusler om at han vil tappe olien af bilen igen hvis jeg ikke betaler - det står jeg ikke for.
Sagen er nu også indklaget for Ankenævn for biler.

Er fast stamkunde
Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på.
Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør.
Vi ses til næste service eftersyn.
Skivebremser udskiftning
Dejlig oplevelse at besøge den lokale automekaniker her i Allerød, har altid taget til Hillerød, det skal jeg ikke igen, da de gør arbejdet til perfektion her, og endda bedre priser.
God lokation i Gydevang, og venlig betjening.
Køb af brugt bil
Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød.
De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
Professionelt autoværksted
Har altid fået en god service hos Nordsjællands Automekanik i Allerød. Shahram og Michael er yderst dygtige og professionelle, og jeg kører altid forbi Allerød hvis jeg har problemer, da de hurtigt bliver løst her, og til billige penge.
Gode og kompetente medarbejdere
Gode og kompetente medarbejdere, yderst professionelle og billige priser, jeg var glad for de reparationer der blev lavet, og den gode service, og deres venlige betjening.
kompetente
kompetente , venlig overskuds adfærd hos værkførerne og forsøger altid at finde en hurtig og smidig tidsplan og løsning for kunderne .
imponerende viden om en bred vifte af automobil mærker,
Mercedes ejer.
Super service kan ikke sige mere fik…
Super service kan ikke sige mere fik pris på rep, prisen holdt og bil færdig samme dag
Bosch Car-service Allerød
En meget skuffende oplevelse. Fik tre tilbud gennem Autobutler. Da jeg skulle aflevere bilen er tilbuddet pludselig 30% højere pga. en angivelig tastefejl. Arrogant holdning, at jeg jo må tage den med Autobutler. Jeg kørte naturligvis igen, orker ikke dårlig service.
Hvis man leder under Bosch Car-service herinde på trustpilot, kan jeg se at mange andre har haft samme oplevelse. Tror man gemmer sig lidt under denne domæneadresse, som giver et forkert billede af virksomheden. Skulle have googlet stedet inden besøg.

Kommer her ikke igen
Kommer her ikke igen, mangle på kunde service og at stå ved tilbud afgivet var sådan en dårlig oplevelse at dette værksted lige har mistede mig som kunde..

Fuldstændig sublim service
Fuldstændig sublim service! Grundighed, hurtighed, venlighed og medmenneskelighed kendetegner Nord Mek. De reddede min dag igår og deres service niveau er i en liga for sig selv.
Igen en super god oplevelse hos…
Igen en super god oplevelse hos Nordsjællands Automekanik
Det er en fornøjelse at få sin bil serviceret hos Nordsjællands Automekanik i Allerød. Jeg har nu benyttet autoværkstedet i flere år med både min kones og min egen bil - og de yder en yderst
venlig, hurtig og professionel service. Man bliver informeret om alt, hvad de har udført på bilen, så man får tillid til, at de gør hvad der skal gøres - hver gang - og til yderst fornuftige priser. Apropos priser - så er det utroligt, at de kan skifte 4 sommerdæk til 4 vinterdæk for kun 250,00 kr. Det er en glæde at blive serviceret af Nordsjællands Automekanik og jeg kan varmt anbefale autoværkstedet til andre. Med venlig hilsen Søren Harding
God pris på vinterdæk & fælge.
God pris på vinterdæk & fælge.
Nem bestilling og kontakt for aftale om tidspunkt. Kort ventetid fra bestilling til aktuel montering, selv om det var slut oktober.
Har hidtil kun haft gode oplevelser…
Har hidtil kun haft gode oplevelser her. Alt har været som forventet og de holder hvad de lover. Hurtig og flink betjening, både ved bestilling og service
Altid god og pålidelig service
Jeg har fundet det eneste værksted jeg…
Jeg har fundet det eneste værksted jeg kommer til at bruge fremover.
Uden tvivl det bedste værksted jeg har haft fornøjelsen af at bruge.
De er dygtige, professionelle og grundige, men derudover er de ordentlige mennesker.
Jeg har en bil som havde flere større problemer og gennem det hele har de været ekstremt gode og forstående.
Som altid god service og behagelige medarbejdere
God service herunder gratis lånebil✔️
Fornuftig timeløn✔️
Meget behagelige medarbejdere✔️
Kommer helt sikkert igen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。