Nordsjællands Automekanik レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nordsjællands Automekanik. Fra første kontakt blev jeg mødt med en service, der var langt ud over det sædvanlige. Ejeren tog sig tid til at forklare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er kommet her i flere år, med mange forskellige biler, og med alt fra dæk/hjul skifte, fejlsøgning og almindelig service og vedligeholdelse. Jeg bliver altid mødt af en positiv stemme og stor imød... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super lækkert værksted. Kom en uge fortidligt, men værkstedet var klar til at kunne kigge på min bil alligevel. Super venligt personale, udføre det aftalte job. De kommer samtidig med super gode ti... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理・整備店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen I dag er vi 12 friske og top motiverede medarbejdere, som følger alle fabriks-standarder og uddannelses krav. Vi har valgt Bosch Car service, da det giver os lejligheden til at servicere vores kunders biler til den helt rigtige pris med et af markeds bedste kvalitetsmærker. Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed. Det er vi meget stolte af og vil i fællesskab forsat forfølge vores mål om til stadighed at være blandt de bedste i vores organisation. Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vælge os som deres total leverandør. Vi hos Nordsjællands Automekanik, glæder os til forsat at betjene vores mange nuværende samt kommende kunder, rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside. Med venlig hilsen Personalet

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

Fin service og arbejde

Fik et godt tilbud gennem Autobutler på lille service, skiftet hjulleje for, samt komplette bremser bag.
Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed - endvidere var bilen både vasket og støvsuget da jeg modtog den tilbage.

2018年5月24日

Rigtig god

Rigtig god, omfattende og jordnær service, samt hurtig betjening - fra start til slut var det en fornøjelse at få lavet vores bil hos Nord Mek

2018年5月18日

Akut reparation!

Kontaktede værkstedet om morgenen fordi den lækkede brændstof. Jeg fik at vide at jeg kunne komme med den med det samme. Den ville blive lavet med det samme og fik pris. Rigtig God, venlig og hurtig betjening. Kan varmt anbefale dette værksted 🙂.

2018年3月20日

Super service

Super service.
Er kommet her igennem flere år og altid professionel service. Aftaler og priser bliver holdt og kan varmt anbefale Nord Mek.

2018年2月9日

Fuld service af en Peugeot

Jeg har brugt Nordsjællands automekanik til fuld service, afbalancering, motorvask og fuld klargøring / polering af en Peugeot 508.
Meget effektiv og brugervenlig booking via hjemmeside. Fik efterfølgende en god rådgivning i tlf. Venligt og professionel modtagelse. Lånetbilen er uden meromkostning og det er ikke en gammel bil. Slutresultatet var ligeledes af høj kvalitet. Alt det får man til en overkommelig pris!
De får 6 stjerner...

2017年11月23日

Super lækkert værksted

Super lækkert værksted.
Kom en uge fortidligt, men værkstedet var klar til at kunne kigge på min bil alligevel. Super venligt personale, udføre det aftalte job. De kommer samtidig med super gode tilbud på at lave eventuelle ekstra fejl de finder på bilen.
Kan klart anbefales.

2017年10月10日

En god oplevels

Fast pris og gratis lånebil.
Jeg fik lavet noget rust- og lakarbejde.
Det er flot lavet og jeg fik uden beregning lavet noget ekstra.

2017年8月30日

Tilfreds kunde :)

Jeg er nu kommet hos Nordsjællands Automekanik igennem de sidste par år og er altid blevet mødt med et smil og fantastisk kundepleje. Det har både været ved større og mindre reparationer samt syn på min BMW serie 1 og nu X1. Ventetiden er altid kort og gratis lånebil hver gang. Jeg er altid blevet fortalt hvad der skal laves så ingen overraskelser på regningen.

2017年8月25日

Trustpilot エクスペリエンス