レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sågar køb af brugte modeller hos Nordcom. Første gang jeg brugte dem var kort tid eft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. Når jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den været klar t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader på skærmen var rammen også knækket, så vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gøres - og hvor meget det ville kos... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg må tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere på året et ønske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nåede vi frem til en løsning, der passe perfekt t... もっと見る

企業情報

1. パソコン修理サービス
  2. データ復旧業
  3. 電話修理業
  4. テクニカル サービス

当該企業による記述

Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af højeste kvalitet. Fra vores værksted i Aalborg hjælper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror på at levere en service, der er så god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sådan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gør vi alt for at sikre, at du får den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjælpe – og vi glæder os til at tage hånd om dine behov!

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fremragende service

Fremragende service, uanset hvilken opgave.
Jeg har nu brugt NordCom flere gange, både til levering af PC, reparation, opsætning af netværk/server samt opdatering af website.
Jeg er meget, meget tilfreds!

2025年7月23日

Virkelig god service

Virkelig god service! Jeg skulle have fikset min frontskærm, men de informerede mig om at dette ikke kunne gøres hvis rammen og bagskærmen ikke blev skiftet også. De gav mig en samlet pris med det samme, så jeg ikke skulle gå og frygte for skjulte gebyrer. Desuden fik jeg en lånetelefon i repeationstiden, og det synes jeg virkelig også er fantastisk service!

2025年6月23日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk imødekommende og hurtig…

Fantastisk imødekommende og hurtig ekspedering!

Jeg stod overfor et problem, da skærmen på min MacBook Pro havde en defekt. Jeg kom i kontakt med Nordcom, som sagde den skulle via dem. De sendte en pakkelabel og dagen fedter havde de min laptop. Problemet blev løst og yderligere en dag senere havde jeg min computer retur. Det kan simpelthen ikke gøres bedre!

Tak for en ualmindelig god og effektiv service! Kan klart anbefales til andre 🙌🏼😊

2025年6月11日

Fantastisk service

Jeg var ved at bygge en computer, men kunne simpelthen ikke få liv i den. Jeg gav op og tog den med ned i butikken. De fandt ud af at bundkortet var defekt og byggede den færdig for mig.

Vi havde vist misforstået hinanden, fordi da jeg fik den tilbage så jeg at de havde brugt et bundkort med andre specs end dem jeg skulle bruge. Jeg kontaktede dem og de bad mig komme tilbage med computeren. Så satte de det korrekte kort i.

Det er helt normalt at lave fejl, men Nordcom fiksede fejlen med det samme, uden undvigelser eller dårlige undskyldninger. Det sætter jeg stor pris på.

Vil også nævne at måden de gemte kablerne væk i kabinettet var utroligt flot. Ser virkeligt pænt ud.

2025年6月7日

5 stjerner til Nordcom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg giver helt klart Nordcom 5 stjerner! Min skærm på min iPhone 13 var gået i stykker og mit Face ID virkede heller ikke. Jeg tog kontakt til en anden udbyder, som nævnte en dobbelt så høj pris og informerede om, at Face ID aldrig ville komme til at virke igen, så blev rådet til at aflevere min telefon hos dem og få 700kr for den og købe en ny. Men Nordcom kunne sagtens redde min telefon og Face ID! På under en time var det fikset!🙏👌🤗 Jeg valgte at få privat skærmbeskyttelse på og kunne ikke vende mig til det, men Nordcom har tilbudt at sætte almindeligt skærmbeskyttelse på til halv pris. Virkelig god service👌😊

2025年5月22日

Altid god service

Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad.
Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. Når jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den været klar til afhentning om eftermiddagen.
I dag havde jeg en reklamation over en tidligere reparation. Min IPad var færdig lynhurtigt og ingen bøvlen om hvor vidt det var en reklamation eller ej.
Jeg anbefaler varmt Nordcom, hvis du skal have din elektronik repareret.

2025年5月21日
5つ星のうち5の評価

Bedste service jeg længe har oplevet!

Bedste service jeg længe har oplevet!
Jeg plejer ikke at lave anmeldelser, men det var simpelthen for god en oplevelse til at lade vær.

Min computer skulle have skiftet batteri, og som den nærige studerende og nordjyde jeg er betyder prisen ret meget for mig. Ved Nordcom fik jeg prisen at vide med det samme. Dog skulle batteriet først bestilles til butikken, men jeg kunne tage min computer med hjem, og så ville jeg få en besked når batteriet kom på lager ved dem.
Da batteriet kom hjem, tog det ca. 10 min for dem at fikse det, samt at de gratis havde renset min computer indeni for støv og gjort min skærm ren, fordi jeg havde været sød og forstående over at der var lidt ventetid på batteriet.
Alt i alt super positiv oplevelse, og jeg vil helt klat bruge dem igen samt anbefale dem til alle jeg kender!

(De 4 steder jeg var forbi inden Nordcom, skulle alle have min computer i 2-4 dage før de bare kunne give mig et tilbud på prisen + at den forventede pris var højere end den jeg fik ved Nordcom.)

2025年5月7日
Nordcom ApS ロゴ

Nordcom ApS からの回答

Hej Freja

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den blev vi virkelig glade for at læse!

Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig både hurtigt og til en fair pris. Vi gør, hvad vi kan for at gøre det nemt og trygt at være kunde hos os – det er noget, vi går meget op i.

Du var en virkelig rar kunde at have forbi – dit gode humør smittede, og det sætter vi stor pris på. Vi forsøger altid at give lidt ekstra, når det kan lade sig gøre, så det var helt naturligt at give din computer en rens med på vejen.

Tak fordi du valgte os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du skal være mere end velkommen en anden gang 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。