レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sÃ¥gar kÞb af brugte modeller hos Nordcom. FÞrste gang jeg brugte dem var kort tid eft... もっず芋る

Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. NÃ¥r jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den vÊret klar t... もっず芋る

Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader pÃ¥ skÊrmen var rammen ogsÃ¥ knÊkket, sÃ¥ vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gÞres - og hvor meget det ville kos... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere pÃ¥ Ã¥ret et Þnske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nÃ¥ede vi frem til en lÞsning, der passe perfekt t... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン修理サヌビス
  2. デヌタ埩旧業
  3. 電話修理業
  4. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af hÞjeste kvalitet. Fra vores vÊrksted i Aalborg hjÊlper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror pÃ¥ at levere en service, der er sÃ¥ god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sÃ¥dan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gÞr vi alt for at sikre, at du fÃ¥r den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjÊlpe – og vi glÊder os til at tage hÃ¥nd om dine behov!

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

530件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Ikke-eksisterende information om udgifter til diagnostik

Ved aflevering af mobiltelefonen til reparation var der ingen oplysninger om omkostningerne ved at diagnosticere fejlen på mobiltelefonen.

2024幎11月13日
Nordcom ApS ロゎ

Nordcom ApS からの回答

Hej Valentina

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du ikke fÞler, du har fået tilstrÊkkelig information om omkostningerne ved diagnosen af din mobiltelefon.

Vi forsÞger altid at vÊre så gennemsigtige som muligt omkring vores priser. Det fremgår både på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser, at vi opkrÊver et belÞb fra 299,00 kr. i forbindelse med diagnosticering af enheder. Vi bestrÊber os også på at nÊvne dette ved indlevering af enheder i butikken. Hvis denne information ikke er blevet tydeliggjort i dit tilfÊlde, beklager vi meget og tager det til efterretning for at forbedre vores kommunikation fremover.

Diagnose er en tidskrÊvende proces, der krÊver, at vi bruger både tid og specialiseret udstyr for at identificere fejl. For at kunne dÊkke vores omkostninger og samtidig levere den bedste service til alle vores kunder, opkrÊver vi derfor et mindre belÞb for denne ydelse.

Vi vil meget gerne sikre, at din oplevelse med os bliver bedre. Jeg håber, at du vil kontakte mig direkte på john@nordcom.dk, så vi kan finde en lÞsning, vende din dårlige oplevelse til en god, og sikre, at du fÞler dig godt behandlet.

John
Nordcom ApS