Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sÃ¥gar kÞb af brugte modeller hos Nordcom. FÞrste gang jeg brugte dem var kort tid eft... ãã£ãšèŠã
Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. NÃ¥r jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den vÊret klar t... ãã£ãšèŠã
Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader pÃ¥ skÊrmen var rammen ogsÃ¥ knÊkket, sÃ¥ vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gÞres - og hvor meget det ville kos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg mÃ¥ tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere pÃ¥ Ã¥ret et Þnske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nÃ¥ede vi frem til en lÞsning, der passe perfekt t... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af hÞjeste kvalitet. Fra vores vÊrksted i Aalborg hjÊlper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support â altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror pÃ¥ at levere en service, der er sÃ¥ god, at vores kunder anbefaler os til andre â det er sÃ¥dan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gÞr vi alt for at sikre, at du fÃ¥r den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjÊlpe â og vi glÊder os til at tage hÃ¥nd om dine behov!
Ãsterbro 39A, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super service
Nordcom klargjorde produktet
Nordcom klargjorde produktet, og leverede til tiden. Der var efterfÞlgende en udfordring så blev rettet til uden problemer - En god oplevelse
Super hurtig og effektivt reparation ogâŠ
Super hurtig og effektivt reparation og til prisen der var aftalt.
Kanon service
Kanon service, bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem i Hadsund
Jeg fik sat nyt batteri i min IPad
Jeg fik sat nyt batteri i min IPad
Det gik nemt og hurtigt
Ikke-eksisterende information om udgifter til diagnostik
Ved aflevering af mobiltelefonen til reparation var der ingen oplysninger om omkostningerne ved at diagnosticere fejlen på mobiltelefonen.

Nordcom ApS ããã®åç
Rigtig god oplevelse på alle områder
Meget hurtig, venlig og professionel håndtering. Meget konkurrencedygtige priser
God og hurtig service til priser selvâŠ
God og hurtig service til priser selv studerende kan vÊre med på. Min computer der var ved at brÊnde sammen, blev på få timer fixet til så god som ny. Stor anbefaling herfra!
Kan varmt anbefales.
Har fået skiftet batteriet på min gamle iPhone7. Meget hurtig og venlig betjening. Jeg er meget tilfreds.
Batteriskift i MacBookPro
Batteriet i min MacBookPro skulle skiftes.
Nordcom lovede det kunne klares på en time.
NÊrmest prÊcis efter 60 minutter fik jeg SMS om at den var fÊrdig ð
Super god og hurtig servide
SÞde, kompetente medarbejdere og hurtig ekspedit
SÞde, kompetente medarbejdere, som yder hurtig ekspedit.
Jeg kom ind med en Macbook, der skulle have skiftet batteri - Den blev taget imod med det samme og fikset på få timer.
Jeg blev både ved modtagelse og afhentning ekspederet af sÞde, imÞdekommende medarbejdere. Stor anbefaling herfra.
Blev mÞdt med en stor forstÃ¥else forâŠ
Blev mÞdt med en stor forståelse for mit problem, af et venligt og serviceminded personale.
Jeg havde forudset et lÊngere forlÞb, men hele reparationen tog kun nogle få timer. Det gjorde at jeg kunne komme videre samme dag.
Tusinde tak for det.
Jeg anbefaler gerne til andre
Virkelig god service . Hurtig ekspedition af den indleverede pc .
Jeg er meget glad for at handle hosâŠ
Jeg er meget glad for at handle hos NordCom, jeg har vÊret der nogle gange, og hver gang har jeg fået en udsÞgt hurtig betjening. Jeg vil til enhver tid anbefale NordCom, hvis nogen skulle få brug for hjÊlp til computere, telefoner m.m.
Kan som skrevet kun anbefale dem.
Mvh Lisbeth
Det gik lidt galt, men endte godt
Det gik lidt galt, da jeg skulle udskifte min gamle computer med en ny, men Nordcom er altid parat til at rette op på sagen til min fulde tilfredhed.
Fuld tillid
Fuld tillid til John. Det er meget betryggende i den branche.
Kan kun anbefales.
Har flere gange besÞgt Nordcom og erâŠ
Har flere gange besÞgt Nordcom og er hver gang blevet taget Sà godt imod. Det er både sÞde og super dygtige til deres arbejde! <3