I recently gave this company 2 computers to fix, one for a new charger and battery and the other to reload windows and clean it up. Very efficient, good service and reasonable prices. Thank you
Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sÃ¥gar kÞb af brugte modeller hos Nordcom. FÞrste gang jeg brugte dem var kort tid eft... ãã£ãšèŠã
Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. NÃ¥r jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den vÊret klar t... ãã£ãšèŠã
Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader pÃ¥ skÊrmen var rammen ogsÃ¥ knÊkket, sÃ¥ vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gÞres - og hvor meget det ville kos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af hÞjeste kvalitet. Fra vores vÊrksted i Aalborg hjÊlper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support â altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror pÃ¥ at levere en service, der er sÃ¥ god, at vores kunder anbefaler os til andre â det er sÃ¥dan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gÞr vi alt for at sikre, at du fÃ¥r den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjÊlpe â og vi glÊder os til at tage hÃ¥nd om dine behov!
Ãsterbro 39A, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nordcom.dk
- www.nordcom.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
"Vi har ikke noget der er gratis"
"Vi har ikke noget der er gratis". Og det er jo helt fair, men det er jo altid godt at vide på forhånd, så det ikke kommer som en overraskelse. Nogen vil jo indvende at det også er naivt at forestille sig, og dog... for når man taler om service findes der alligevel en del der er "gratis". Har fx. fået en del gratis service hos min mekaniker (diagnostisering) og hos cykelsmeden (dimser, dutter, diagnostisering, tips og tricks) hos frisÞren der lige tager pandehåret på bÞrnene igen, hos optikeren der tjekker synet, hos andre computerservicebutikker osv. osv. Altså, der findes en del der er gratis.
Det havde jeg faktisk ogsÃ¥ regnet med hos Nordcom da jeg indleverede en computer der havde fÃ¥et skiftet batteri (der virker) hos dem kort fÞr. Men da vi fÃ¥r computeren tilbage er der striber Þverst pÃ¥ skÊrmen, sÃ¥ jeg vender tilbage og taler med dem om at det jo er rigtig Êrgerligt, men ikke noget der har forbindelse med batteriskiftet, da det slet ikke er i samme del af computeren som skÊrmkablet. Det skal jo nok passe, men tilbage stÃ¥r at fejlen er kommet umiddelbart efter reparationen, hvilket jo kan vÊre helt tilfÊldigt, men som kunde er den lidt svÊr at sluge... SÃ
jeg vender tilbage og beder dem et simpelt tjek på at der ikke er noget der sidder forkert eller lÞst eller noget af den slags. Og det er HER jeg synes man klart kunne forvente at der var noget der var gratis. Altså det helt simple tjek af at den er samlet rigtigt igen, men det koster så 299,- hos Nordcom.
Nu ved du som lÊser dette, at det ikke er noget man skal forvente hos Nordcom, hvilket jeg også fik at vide fremgik af hjemmesiden. Den har jeg ikke vÊret forbi, da jeg fik anbefalet Nordcom mundtligt.
Så kÊre Nordcom. Det vil vÊre super service at den slags var "på huset" eller i det mindste sige ved indlevering at "Vi har ikke noget der er gratis".
Hermed ingen anbefaling herfra!
God dag :)

Nordcom ApS ããã®åç
Goâ og hurtig service
Altid god service!
Altid god service!
Hurtige svar på alle henvendelser, tider på reperationer holder og i Þvrigt hÞflige og professionelle folk.
En klar anbefaling fra en fast kunde ðð»
Top!
Top! Hurtig, venlig & kompetent rådgivning og 20% billigere end jeg ville havde betalt hos konkurrenterne. Varmt anbefaling. herfra :)
+++++ Fantastisk service +++++
Fantastisk service, meget venligt og imÞdekommende personale. Bedste kvalitet. Ting lavet til tiden. Gode priser. 5 stjerner!
Venlig og imÞdekommende dialog
God oplevelse
Super sÞd personale.
Men jeg har haft min Lenovo inde et par gange og der har vÊret nogen problemer som jeg har lÞst sammen med Nordcom og fået en god service som jeg er tilfreds med. Alt i alt et godt firma :)
KÞber skÊrm til en i forvejen totalâŠ
KÞber skÊrm til en i forvejen total overprice, som resultere i Þdelagt skÊrm 3 måneder efter med prÊcist samme problem. Dette kan ske for alle men totalt dårlig service at man ikke vil reperere skÊrmen indenfor garanti, fordi han mener at selv et sesamfrÞ kan ÞdelÊgge skÊrmen og det derfor ikke er hans problem. Fraråder alle der overvejer at stÞtte ham!

Nordcom ApS ããã®åç
God service
Jeg hÊldte vÊske i min laptop
Jeg hÊldte vÊske i min laptop, Nordcom vurderede sammen med mig, hurtigt at det ikke kunne betale sig at reparere bundkort. Jeg blev anbefalet en ny maskine og det billigste sted at kÞbe den, hvorefter Nordcom rekonstruerede alle data og overfÞrte til den nye.
Jeg er godt tilfreds med behandlingen.
Super service & hurtig ekspedition
Super service & hurtig ekspedition - egentlig burde Nordcom få flere end 5 stjerner, da jeg er positivt overrasket over den hurtige og flotte service hele vejen igennem forlÞbet med datterens defekte Macbook. De stÞrste anbefalinger herfra til Nordcom.
God og hurtig service til en fornuftigâŠ
God og hurtig service til en fornuftig pris
Professionel håndtering og service
Min iPad havde fået monteret defekt skÊrmglas af PhoneGo som i samme forbindelse havde Þdelagt min Home knap.
Efter at have fÃ¥et nok af deres hÃ¥ndtering, bestilte jeg skÊrmskifte hos Nordcom, som samtidig fik udskiftet min Home knap, sÃ¥ iPadâen nu virker som den skal. Det hele tog et dÞgns tid og foregik omhyggeligt og professionelt.
Super service
Jeg fik repareret min gamle Dell computer, som var gået dÞd. Fik en hel fantastisk hjÊlp i butikken. Pc'en virker nu til min fulde tilfredshed. Var meget glad, da pc'en kunne repareres til en billig penge.
Er også meget glad for den venlige betjening af John og de andre i butikken.
Har vÊret i butikken flere gange tidligere og altid samme gode service.
Mine varmeste anbefalinger.
Venlig hilsen
Hans
Kompetent undersÞgelse og konklusion afâŠ
Kompetent undersÞgelse og konklusion af fejl på MAC Book