Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥
企業が回答しました
Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る
企業が回答しました
Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.
Nørre Voldgade 90, 1. sal, 1358, København K, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyggelige at være omkring. De var nærværende og vi havde nogle rigtige underholdende pistevisninger, de haltede lidt på afterski 😂 kun varme anbefalinger herfra. Jeg skal have fat i Jonas fra Nortlander og booke næste års tur!

Nortlander からの回答
Vi bookede en familierejse til Bad Gastein med 3-sengsværelse. Ved ankomst fik vi det forkerte værelse. Den tredje “seng” var en almindelig sofa redt op med lagen i et meget lille værelse med minimal opbevaringsplads – helt uegnet til tre personer på skiferie.
Hotelchefen bekræftede, at vi havde fået det forkerte værelse. Første nat kunne problemet ikke løses, da vi ankom sent og der ikke var en ansvarlig til stede. En af os fik rygsmerter efter at have sovet på sofaen, hvilket påvirkede skidagene.
Efter en del besvær fik vi tilbudt et ekstra værelse. Det løste den praktiske situation, men ødelagde formålet med rejsen, da vi havde booket for at bo sammen som familie.
Northlander mener, at det ekstra værelse udgør fuld kompensation og er derefter ikke vendt tilbage på vores anmodning om genvurdering.
Mangelfuld levering, svag håndtering og manglende ansvar i efterforløbet. Vi booker ikke hos dem igen.

Nortlander からの回答
Gudierne var meget hjælpsomme. Gode til at spørge ind til hvad de kunne hjælpe med. Super service

Nortlander からの回答
Fra start til evaluering, altid imødekommende guidning eller hjælp. Aktive guider i Wagrain, et godt hotel som levede op til forventningerne. Vi havde minus 2 til plus 6 grader og kejser vejr, men områdets pister var velpræparerede og meget velfungerende liftsystem.

Nortlander からの回答
Super fin tur til St Anton. Stor hjælpsomhed hele vejen rundt. Hjælpsomme inden afrejse og guider og hotelpersonale der anstrengte sig for at give alle en dejlig uge.

Nortlander からの回答
Dejlig skiferie, med god service fra guider og hotelpersonale.
Der var meget fine rammer om en herlig mindeværdig ferie til Sankt Anton

Nortlander からの回答
Vi var afsted med børn -svigerbørn og børnebørn, havde en fantastisk ferie i Wagrain 👌Lejlighedden vi boede i var super👍og guiderne var utrolige søde og kom med mange gode fif, da vi har to børnebørn der gerne vil være guider, de elsker at stå på ski ⛷️👍

Nortlander からの回答
Havde en skøn uge i Val d’Isére, hvor alt det praktiske med både fly, bustransport, liftkort, et godt hotel og guideservice fungerede så fint, at vi bare kunne nyde ferien og skiløbet.

Nortlander からの回答
Super god oplevelse. Kunne godt have været beskrevet lidt bedre i forhold til skiterræn, man fik at vide man ikke kunne stå til den franske del af området, men man skulle så købe tur med Nortlander, det var lidt dyrt. Tilgengæld var hotellet bedre end beskrevet. Man kunne vælge primo og secondi, derefter kom de og tilbød dessert hver dag. Man fik lov at beholde sin flaske i deres vinskab og man kunne derfor drikke den over flere aftener.

Nortlander からの回答
Mayrhofen 2026 med Nortlander, super skøn skiferie på hotel Nordstern, god sne på pisterne, fedt skiløb og masser af sol og højt humør fra alle søde og hjælpsomme guider og hotelpersonale. Byen er super hyggelig og skiløbet i de mange terræner i top :)

Nortlander からの回答
Transfer til lufthavn er planlagt således at man ankommer til lufthavn 5-6 timer før afgang, så man skal virkelig have tålmodighed og kunne lide at stå tidligt op for at rejse med Nortlander
Perfekt skiføre, perfekt service og imødekommenhed fra guiderne, ski in/out meen værelset som var klassificeret til op til fire personer var meget småt. Den ene af os sov i entreen på klapud seng, og der kunne kun passere en af gangen forbi sengen i gangen. Madrasserne var udpinte skummadrasser, så sovekomfort var ikke god. En del nattestøj fra andre gæster men det er vel svært at undgå.

Nortlander からの回答
Super tilfreds. Nem booking, god service og det blev til en dejlig skiferie.
Hvis der var en udfordring blev den hurtigt løst - alt i alt spillede det hele bare!

Nortlander からの回答
Nortlander har givet os den bedste oplevelse på ski. Rigtige glade og imødekommende guider gjorde turen meget tryg. Jeg kan kun anbefale dem til din næste skitur.

Super skiferie
Fantastisk hotel og personale
Lækker mad både morgen og aften
Vi vil gerne besøge jer igen

Nortlander からの回答
Super fin skiferie alt var fint og lige efter bogen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。