レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥

5つ星のうち5の評価

Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る

企業情報

1. スキー休暇
  2. ツアー オペレーター
  3. 旅行代理店

当該企業による記述

Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Det er bare super dejligt at rejse med…

Det er bare super dejligt at rejse med Nortlander. Man kan altid regne med en skøn tur.

2026年1月24日

Kære Marianne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at du altid har gode oplevelser med Nortlander, og at turene lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at byde dig velkommen på mange flere skiture fremover.

5つ星のうち5の評価

Havde en fantastisk uge i Mayrhofen på…

Havde en fantastisk uge i Mayrhofen på hotel Nordstern.supergodt og centralt beliggende til lift og forretninger. Pænt og rent hotel,godt værelse, fint morgenmadsbuffet ,og venlig personale .guiderne gjorde et godt job ,venlig og tilgængelig.kæmpestort skitærren hvis man udnytter liftkortet fuld ud. Det eneste der kunne gøres bedre er støvletørreren i skirummet burde været tændt om natten så man har tørre støvler om morgenen. Ellers perfekt ferie

Kære Johann

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Mayrhofen.

Det glæder os meget at høre, at I havde en fantastisk uge på Hotel Nordstern, og at både beliggenhed, værelse, morgenmad og guider levede op til jeres forventninger. Vi sætter også pris på din konstruktive feedback vedrørende støvletørreren – det er noget, vi tager med videre.

Dejligt at høre, at I ellers oplevede ferien som perfekt, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen på en kommende skiferie med Nortlander.

Vi var 4 på ski i canazei

Vi var 4 på ski i canazei. Alt forløb så fint. Der var styr på det hele. Rigtig søde og dygtige guider der fulgte det hele til dørs. Eneste ting er det er meget vigtigt på pistevisningerne/turene at man er dygtig skiløber. Der løbes til ⛷️vi har kun ros til norlander. Rejser gerne med dem igen.

Kære Anne-Marie

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for de flotte ord.

Det glæder os at høre, at hele oplevelsen i Canazei forløb gnidningsfrit, og at guiderne gjorde et godt indtryk. Vi sætter pris på din kommentar om pistevisningerne – det er en god pointe, at skiløbsniveauet kan have betydning for oplevelsen.

Vi er glade for, at I kun har ros til Nortlander, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen på en kommende skiferie.

5つ星のうち5の評価

Fra start til slut fantastisk…Canazei når det bedst!

Fra start til slut fantastisk oplevelse, guiderne var i topform og super dygtige. Vi havde udset et hotel, men kunne ikke finde det, Nortlander hjælp med booking! Perfekte ski og super service!
Vi booker igen næste år, som alle de andre år!

2026年1月21日

Kære Julie

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at hele oplevelsen – fra booking og guider til ski og service – levede op til jeres forventninger. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med hotelbookingen, så I fik den ferie, I ønskede.

Det betyder rigtig meget, at I fortsat vælger at rejse med os, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen næste år.

5つ星のうち5の評価

Vi var i Østrig/Mayrhofen i uge 4!

Vi var i Østrig/Mayrhofen i uge 4 med Nortlander med tog. God service i forbindelse med booking. Nemt og overskueligt. Glade og serviceminded guider som var synlige på hele rejsen i forbindelse med skift og igennem ugen. Godt hotel med god morgenmad, og pæne værelser: Hotel Nordstern ligger lige på hovedgaden som har et stort udbud af restauranter, shopping og cafeér, og max. 50 m fra liften.

2026年1月28日

Kære Tina

Det glæder os meget at høre, at togrejsen fungerede godt, og at både bookingprocessen, guiderne og hotellet levede op til jeres forventninger. Vi er især glade for, at guiderne var synlige og servicemindede gennem hele rejsen – det er vigtigt for os, at man føler sig tryg og godt hjulpet hele vejen.

Hotel Nordsterns beliggenhed midt på hovedgaden og tæt på liften er netop noget, mange gæster sætter stor pris på, så det er dejligt at høre, at det bidrog positivt til jeres ferie.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen på en kommende skiferie med Nortlander.

Super let at booke

Super let at booke. Rigtig god pris. God service og kontakt inden afgang. Alt klappede efter forventningerne. Søde guider og rigtig fint hotel samt god mad.

Kære Dennis

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at hele oplevelsen – fra booking og kontakt inden afgang til hotel, guider og mad – levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores service og glæder os til at byde dig velkommen på en kommende skiferie med Nortlander.

5つ星のうち5の評価

Endnu en dejlig tur til Livigno ⛷️🇮🇹 med…

Endnu en dejlig tur til Livigno ⛷️🇮🇹 med Nortlander, tak for det.

2026年1月21日

Kære Anette

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os, at endnu en tur til Livigno blev en dejlig oplevelse – vi sætter stor pris på, at du vælger at rejse med Nortlander igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på mange flere skiture fremover!

Dejlig ferie i Tignes på Hotel Diva

Dejlig ferie i Tignes på Hotel Diva. Vejret var perfekt og masser af sne

2026年1月19日

Kære Klaus

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Tignes.

Det glæder os meget at høre, at I havde en dejlig ferie på Hotel Diva – og at både vejret og sneforholdene var helt i top. Tignes viser sig fra sin bedste side under de forhold.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen på en kommende skiferie med os.

Excellent all round

Excellent all round. Heart hotels excellent quality and value

Kære Peter

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en excellent oplevelse hele vejen rundt, og at vores Heart-hoteller levede op til både kvalitet og forventning.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en kommende skiferie med Nortlander.

5つ星のうち4の評価

Var på ferie i Canazei i uge 4

Var på ferie i Canazei i uge 4 - Vi tog flyveren fra Billund 12:10 og var indkvarteret i Canazei ca. 18:00. Logistikken fungerede perfekt

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Canazei i uge 4.

Det glæder os meget at høre, at rejsen fra Billund og frem til indkvarteringen forløb gnidningsfrit, og at logistikken fungerede, som den skulle. Netop en smidig transport er en vigtig del af en god skiferie, så det er dejligt at få bekræftet.

Vi håber, at I også havde nogle skønne skidage i Canazei og byder jer meget gerne velkommen igen på en kommende skiferie.

5つ星のうち3の評価

Obertauern

Vi var i Obertauern, fint hotel og beliggenhed og dejligt ski område, dog var maden på hotellet ikke værd at skrive hjem om, den var utrolig kedelig og mangelfuld.

Kære Per,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Obertauern.

Vi er glade for at høre, at både hotellets beliggenhed og skiområdet levede op til forventningerne. Samtidig er vi kede af, at maden på hotellet ikke var på det niveau, I havde håbet på.
Det er naturligvis en vigtig del af ferieoplevelsen, og din feedback er værdifuld for os.

Vi tager dine kommentarer med videre i dialogen med hotellet, så vi kan være med til at sikre den bedst mulige oplevelse for kommende gæster.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde jeres rejse – det hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Super oplevelse i Obertauern

Vi var 4 dage i Obertauern, og havde en fantastisk tur.

God service fra alle guider, som var meget hjælpsomme, smilende og imødekommende. Maden på hotellet var super og der var nok til at mætte de sultne drenge.

Man kunne tilgå løjpen lige udenfor hotellet, så der var 100% ski in/out på denne destination.

Skiudlejningen "SkiWorld" ligger 2-3 min gang fra hotellet, og her var der danske medarbejdere, som hjalp med alt udstyret, der var bestilt hjemmefra. Igen en god serviceoplevelse.

2026年1月18日

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Søren.

Det glæder os meget at høre, at I havde en fantastisk tur i Obertauern, og at både guider, hotel, mad og skiudlejning levede op til jeres forventninger.

Dejligt at høre, at ski in/out og hjælpsomt personale gjorde oplevelsen ekstra nem og behagelig.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på en ny skiferie med Nortlander igen.

5つ星のうち5の評価

Vi havde en rigtig god skiferie

Vi havde en rigtig god skiferie, hvor alt gik op i en højere enhed.
Stedet, faciliteterne, service, transporten var som beskrevet og levede 100% til vores forventninger. Guiderne var meget imødekommende, og der var god service før rejsen via mail og opkald.

2026年1月20日

Kære Andreas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I havde en rigtig god skiferie, og at både destination, faciliteter, service og transport levede helt op til jeres forventninger.
Vi er også glade for, at vores guider og vores service før rejsen bidrog til en god oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på en ny skiferie med os.

5つ星のうち5の評価

Jeg var på ski i Canazei i en uge

Jeg var på ski i Canazei i en uge. Fantastisk vejr, virkelig velpræparerede pister, og hotellet Cesa Planber kan varmt anbefales.

2026年1月18日

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk uge på ski i Canazei, med godt vejr og velpræparerede pister.

Dejligt at høre, at hotel Casa Planber levede op til forventningerne – vi giver gerne rosen videre.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny skiferie med os igen.

Super fin ferie til Passo Tonale

Super fin ferie til Passo Tonale.
Venligt personale på selve destinationen. Alt forløb som det skulle og bookingen var nem og overskuelig. Til tider lidt lang ventetid i deres telefonkø.
Men alt i alt super godt.
Kan anbefales!

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at I havde en super ferie i Passo Tonale, og at både personalet på destinationen og bookingoplevelsen fungerede godt.

Vi tager din kommentar om ventetid i telefonkøen til efterretning, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre fremover.
Vi ser frem til at byde jer velkommen på en ny skiferie med Nortlander.

5つ星のうち4の評価

Maden på hotellet var ikke så godt

2026年1月13日

Kære Esben,

Tak for din feedback.
Det er ærgerligt at høre, at maden på hotellet ikke levede op til forventningerne.

Vi tager dine kommentarer med videre i dialogen med hotellet, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige gæster.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny skiferie med Nortlander igen.

Fantastisk oplevelse.

Alt var super fint fra booking til afslutning af ferien. Virkelig god service fra start til slut. Helt enormt søde og hjælpsomme guider på destinationen.
Vi rejser helt sikkert med Nortlander/Danski igen en anden gang.

Hej Anja,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hele vejen fra booking til hjemrejse, og at vores guider på destinationen gjorde en forskel for jeres ferie.

Tak for tilliden – vi ser frem til at byde jer velkommen på en ny skiferie med Nortlander igen.

Nortlander spiller bare..

Altid en god fornøjelse med Nortlander!
Nemt ift. booking, god opfølgning, dejligt hotel og gode destinationer. Vi er klar til at benytte jer igen næste gang.

Kære Bettina,

Tusind tak for de fine ord og for at dele din oplevelse.
Det glæder os meget at høre, at både booking, opfølgning, hotel og destination levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang, I drømmer om skiferie.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse

Så nem og god måde at rejse på. Skønne destinationer, der er styr på tingene og rejse detaljerne og guiderne er super hjælpsomme altid.

Hej Nicolai,

Tusind tak for de flotte ord!
Det er dejligt at høre, at hele oplevelsen levede op til forventningerne, og at både destinationer, rejseplanlægning og guider gjorde ferien nem og god.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på ski igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。