レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥

5つ星のうち5の評価

Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る

企業情報

1. スキー休暇
  2. ツアー オペレーター
  3. 旅行代理店

当該企業による記述

Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super 3-dages tur til Obertauern

Super 3-dages tur til Obertauern, hvor alt klappede: fra Billund til pisterne i Obertauern, med kort transfertid fra Salzburg. Godt ophold på Hotel Aurora med lækker forplejning og flinke guider.
Fint informationsniveau undervejs.
Kan anbefale både destination og Nortlander.

2026年2月5日

Hej

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en super 3-dages tur til Obertauern, og at både transfer, hotelophold, mad og guider levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde jer velkommen på næste skiferie.

5つ星のうち5の評価

Endnu en rigtig god skiferie med…

Endnu en rigtig god skiferie med Nortlander. Altid nemt at finde og booke gode muligheder fra det omfattende katalog. Og vi har altid oplevet at service var i top lige fra booking til løbende information og guidernes servicemindede indstilling.

Hej John

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I endnu engang har haft en rigtig god skiferie med Nortlander, og at både bookingprocessen og servicen fra vores guider levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde jer velkommen igen på næste skitur.

Dejlig skiferie

Dejlig skiferie. Dejlig hotel, flink personale og søde guider, Så vi forventer at bruge Northlander næste gang vi skal på ski.

2026年2月7日

Hej Kaj

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en god skiferie med et dejligt hotel, venligt personale og søde guider. Vi ser frem til at hjælpe jer med næste skitur og glæder os til at byde jer velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Har været mange gange på ski både…

Har været mange gange på ski både Østrig Frankrig Italien men har aldrig oplevet så god service fra Helle personalet på Heart Hotel Grischuna vi boede på i Sankt Anton Østrig så søde og imødekommende unge mennesker skal man lede længe efter fantastisk mad dejlige værelser vi kommer helt sikkert igen de bedste hilsner Johnny Larsen😊

2026年2月7日

Hej Johnny

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at I havde en god oplevelse på Heart Hotel Grischuna, og at Helle og personalet gjorde turen ekstra mindeværdig med deres service.

Dejligt, at både mad og værelser levede op til forventningerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Det var bare en helt super duper rejse…

Det var bare en helt super duper rejse med Nortlander til St. Anton

Hej Kristian

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en “super duper” oplevelse med jeres rejse til St. Anton.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde jer velkommen igen på næste skiferie.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk skiferie med Nortlander i…

Fantastisk skiferie med Nortlander i St. Anton. Vi var i gode hænder fra start til slut. En opringning inden afrejse om vi havde spørgsmål eller om der var noget de kunne hjælpe med synes jeg er en super service. Meget pænt hotel med lækker mad, vi manglede absolut ingenting. Vi påtænker at booke her næste år igen.

Hej Rie

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I havde en fantastisk skiferie i St. Anton, og at I følte jer godt taget hånd om hele vejen – fra opringningen inden afrejse til opholdet på hotellet. Vi er glade for, at I nød både hotellet og maden, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste år.

5つ星のうち5の評価

En dejlig forlænget weekend på ski

En dejlig forlænget weekend på ski. Alt var som det skulle plus lidt ekstra. Lækkert mad på hotellet, fine busser til transfer og altid glade og smilende guider og personale på hotellet.

2026年2月4日

Hej Pia

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en god forlænget weekend på ski, og at alt fra maden til transfer og guider levede op til forventningerne – plus lidt ekstra. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen på næste skiferie.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og kompetent betjening af…

Virkelig god og kompetent betjening af Emil. Super god oplevelse. God tålmodighed til at høre på, hvad der var af ønsker.
Emil fandt hurtigt et godt tilbud.
Ved tvivl spørgsmål var han hurtig til at svare.
Kan kun anbefale Emil fra Nordlandet/Danski

2026年2月10日

Hej Dan

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for de flotte ord om Emil.

Det glæder os at høre, at du oplevede en kompetent og tålmodig betjening, og at Emil hurtigt fandt et godt tilbud til dig. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anbefale ham videre – det betyder meget både for Emil og os.

Vi ser frem til at hjælpe dig på skiferie igen.

5つ星のうち5の評価

Det fungerer faltid med Northlander - både ved bestilling , inden man ska afsted samt under ferie. Og når man er hjemme igen - jeg vælger klart Northlander til min skiferie

Det fungerer altid med Northlander - både ved bestilling , inden man ska afsted samt under ferie. Og når man er hjemme igen - jeg vælger klart Northlander til min skiferie

2026年1月28日

Hej Charlotte

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for din flotte anbefaling af os.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever, at det fungerer hele vejen rundt – fra bestilling og forberedelse til selve ferien og opfølgningen efter hjemkomst. Det er netop den samlede oplevelse, vi hver dag arbejder for at levere.

Tak for din tillid – vi ser frem til at hjælpe dig på skiferie igen.

Top karakter herfra

Jeg var i St. Anton med Nortlander og alt gik som det skulle - fly og transfer gik til tiden begge veje. Heart Hotel Arlberg var noget af det bedste jeg har oplevet på skiferie - dejlig rent, gode værelser hvor alt virkede, god mad og venlig betjening hele vejen rundt. Ski udlejningen var også kompetent og hurtigt. At vi så ikke var så heldige med vejret den uge jeg var afsted er nok uden for Nortlanders ansvars område :-)
Thumbs up herfra - Vibeke

2026年1月26日

Kære Emil og Vibeke,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres skiferie i St. Anton gik som planlagt – med fly og transfer til tiden, kompetent skiudlejning og en dejlig oplevelse på Heart Hotel Arlberg.

Vi er glade for, at hotellet, værelserne, maden og den venlige betjening levede op til forventningerne – det er netop sådan en skiferie skal være. Og ja, vejret kan vi desværre ikke styre, men det lyder til, at I alligevel fik en god oplevelse.

Tusind tak for de fine ord – vi ser frem til at byde jer velkommen igen med Nortlander.

5つ星のうち5の評価

Super søde guider og rigtig god…

Super søde guider og rigtig god information hele vejen igennem. Vil bestemt rejse med Northlander igen!

Kære Kristina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores guider og den information, I fik undervejs. At det har været en positiv oplevelse for dig betyder rigtig meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en ny tur med Nortlander.

5つ星のうち5の評価

Super fin skitur hvor alt klappede

Super fin skitur hvor alt klappede bestilling af ferien til vi var tilbage igen.
God information før afrejse med toget. Problemfri transfer til og fra skiområdet, ledet af smilende og imødekommende guide fra Nortlander. Lejligheden i Wagrain var lækker og med god plads til de 10 personer vi var afsted.
Så bestemt ikke sidste gang vi benytter Nortlander.

2026年1月29日

Kære Karsten

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en problemfri og hyggelig skitur til Wagrain – fra bestilling og information før afrejse til transfer og ophold. Det er dejligt, at vores guider kunne give jer en smilende og imødekommende oplevelse undervejs.

Vi er også glade for, at lejligheden levede op til forventningerne – sådan skal en skiferie være!

Tusind tak fordi I rejste med Nortlander – vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

En perfekt uge i Sauze d'Oulx

Er lige hjemvendt fra en uge i Sauze d’Oulx med Nortlander.
Som sidst jeg rejste med Nortlander (20 år siden) var alt som det skulle være.
Guiderne var smilende super søde, meget snakkesalige og hjælpsomme.
De svenske guiders dansk var så godt at selv min 14 årige søn forstod dem.
Alting var som beskrevet og forventet.
Der var et par enkelte småting/misforståelser hvor jeg måtte ha fat i guiderne (de svarede tilbage med det samme når man skrev til dem) og det blev fixet med det samme med et smil og en undskyldning.
Men det var småting og trækker på ingen måde ned i den samlede bedømmelse.
Er meget tilfreds og vil helt sikkert starte med at kigge hos Nortlander hvis/når jeg skal afsted igen.

Kære Jacob

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Det glæder os virkelig at høre, at jeres uge i Sauze d’Oulx levede op til forventningerne – både med smilende, hjælpsomme guider og en generel oplevelse, der matchede beskrivelsen. Det betyder meget for os, at I også oplevede hurtig hjælp og positiv håndtering, når der opstod småting undervejs.

Det er dejligt at vide, at både du og din søn havde nemt ved at forstå guiderne, og at I følte jer godt taget hånd om – det er netop sådan en tryg og god skiferie skal være.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen på en ny tur med Nortlander – og tak fordi I fortsat starter jeres søgning hos os .

6 dage i Obergurgl

6 dage i Obergurgl . Dejligt klassisk Østrigsk hotel, ikke for stort, dejlig mad og behageligt personale.
Ski in/out rigtig fint skiområde , med mulighed for at udforske Sölden m samme liftkort. Super søde og gode guider.

2026年1月24日
5つ星のうち5の評価

Endnu en god skiferie med Dansk/Nortlander

Endnu en god skiferie med Danski/Nortlander
15 dages dages skitur i Sallbach
Lækkert varieret og sammenhængende ski område
Godt liftsystem og mulighed for lange heldagsture
Pension Wallner, Hyggeligt, med søde værter, der gerne deler ud af Sallbachs historie
Godt og varieret udbud af afterski og mad i byen
Og prikket over i`et de bedste guider, Sarah og Mads, TAK De bedste skihilsner Christian og Michael

Kære Michael og Christian,

Tusind tak for jeres 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at jeres 15-dages skitur til Saalbach levede fuldt ud op til forventningerne – fra de varierede pister og gode liftsystem til det hyggelige hotel og afterski-udbuddet i byen. Vi sætter også stor pris på, at Sarah og Mads fik en særlig ros for deres indsats som guider.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på en kommende skiferie med Nortlander.

5つ星のうち1の評価

En skiferie der desværre gik helt skævt

Det mest frustrerende var den måde hjemrejsen var planlagt på. Vi skulle tjekke ud fra hotellet tidligt om morgenen, men toget kørte først om aftenen. Det efterlod os uden værelse, uden liftkort og uden nogen form for løsning fra selskabet. Rejseplanen gjorde det ikke bedre, for ankomsttidspunktet stod uden dato, hvilket let kan misforstås. Først senere fandt vi ud af, at hjemkomsten faktisk lå dagen efter.

Guiderne var venlige og gjorde hvad de kunne, men det var tydeligt at de ikke havde mulighed for at rette op på noget. De stod tilbage med ansvaret for problemer, de ikke havde indflydelse på.

Udrejsen var heller ikke i nærheden af det lovede. Vi skulle have været fremme omkring middag, men ankom først sidst på dagen efter en meget lang togtur. Togets køkken var lukket, så vi måtte klare os på snacks i timevis. Da vi endelig nåede frem, var alt i byen lukket og der var ingen forplejning klar fra guiderne.

Det samlede indtryk er et selskab med dårlig planlægning, mangelfuld kommunikation og ingen følelse af ansvar for gæsternes oplevelse. Jeg kan ikke anbefale at rejse med dem.

2026年1月16日

Kære Niels Peter,

Mange tak for, at du deler din oplevelse – vi er kede af, at turen ikke helt levede op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at give feedback, da det hjælper os med at blive endnu bedre.

Vi vil gerne uddybe nogle punkter, så det forhåbentlig giver lidt mere klarhed:

Hjemrejsedatoen fremgår tydeligt på både rejsebeviset og i bookingflowet, og I blev også informeret om praktiske detaljer omkring toget og ankomst til Ischgl via SMS ca. 10 dage før afrejse. På afrejsedagen er det standard, at man tjekker ud omkring kl. 10, selvom hjemrejsen først er senere på dagen.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at ankomme til Ischgl sent på eftermiddagen. Nogle restauranter og butikker kan have været lukket, men langt fra alle, og vores guider står altid klar til at hjælpe med gode tips og vejledning. Som lejlighedsgæster er det desværre ikke muligt for guiderne at sørge for forplejning på ankomstdagen.

Togets køkken var åbent, og som vi også informerede på forhånd, kan man booke bord og forudbestille mad i restauranten, hvis man ønsker at spise der.

I rejsen indgår som standard et 6-dages liftkort, men I blev informeret om, at man kan opgradere til 7 dage, og linket til dette blev sendt sammen med al praktisk information.

Vi håber, at I trods udfordringerne kunne nyde skiløbet og stemningen på destinationen.

Vi tager jeres feedback til os og vil bruge den til at gøre vores information og planlægning endnu tydeligere fremover.

Endnu en gang tak for, at I rejste med os – vi håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen på en fremtidig tur, hvor alt lever op til forventningerne.

Rigtig god dag.

Dbh. Nortlander // AK

5つ星のうち4の評価

Vi var 5 afsted i ischgl i uge 4

Vi var 5 afsted i ischgl i uge 4. Super ferie. Service fra guider og personale var i top. Eneste minus var tv på værelset. Come on vi skriver 2026 få nu købt et smart tv i ordentlig størrelse.

2026年1月21日

Kære Rene

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at I havde en super ferie i Ischgl, og at service fra guider og personale levede op til jeres forventninger. Vi sætter pris på din feedback vedrørende TV’et på værelset – det er noget, vi tager videre til hotellet, så oplevelsen bliver endnu bedre i fremtiden.

Vi håber at byde jer velkommen igen på en kommende skiferie med Nortlander.

5つ星のうち1の評価

Rejs aldrig med dette skod selskab

Rejs aldrig med dette skod selskab. Vi var en flok gutter der skulle afsted med dem. På turen ned blev vi forsinket med 6 timer. Selskabet påstår det kun var 1,5 time og giver derfor ikke nogen former for kompensation herfor.
Da vi så skulle hjem, viste det sig dagen inden at de havde oplyst os forkert hjemrejse dato, og vi først skulle afsted dagen efter. Vi klagede selvfølgelig til dem, og holdt fast i at vi skulle være hjemme den aftale dag. Som beskrevet i vores rejse. Dette ville de ikke imødekomme på nogen måde. De kunne tilbyde flybilletter vi selv skulle betale, og samtidigt efterlade EN ven tilbage, UACCEPTABELT.

Hold jer langt væk fra dette skod firma. Supporten er intet værd, det samme gælder guiderne på stedet.

2026年1月18日

Kære Malte,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af, at turen ikke levede op til jeres forventninger, og vi forstår godt, at det har været frustrerende for jer.

Vi vil gerne uddybe nogle af punkterne: Hjemrejsedatoen fremgår tydeligt på rejsebeviset og i bookingflowet, og I blev også informeret om praktiske detaljer omkring tog og ankomst via link på SMS ca. 10 dage før afrejse.

Med hensyn til forsinkelsen på rejsen, arbejder vi altid på at registrere og kommunikere forsinkelser så præcist som muligt, og vi beklager, hvis det har oplevet anderledes end forventet.

Vores guider på destinationen står altid klar til at hjælpe og vejlede, men de kan desværre ikke ændre på tidspunkter eller organisere transport uden for den planlagte rejse.

Vi tilbyder altid muligheder for at tilkøbe alternative transportløsninger indenfor hvad der naturligvis kan lade sig gøre, og hvad vi har tilbage, men vi forstår, at det kan være frustrerende, når det ikke stemmer overens med det ønskede.

Vi tager jeres feedback meget seriøst og vil bruge den til at gøre vores information og kommunikation endnu tydeligere fremover.

Vi håber, at I trods udfordringerne kunne nyde Ischgl og de oplevelser, turen ellers bød på.

Rigtig god dag.

Dbh. Nortlander // AK

Nortlander er fremragende

Det hele spiller bare fra ankomst til afgang - ja, det spiller faktisk allerede fra lang tid før ankomst! Nu har vi brugt Nortlander nogle gange, og det fungerer bare hver gang. Vi får måske ikke brugt aktiviteterne så meget, men det er kun vores egen skyld.

Kære CRJ

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at hele oplevelsen – fra booking og før ankomst til selve ferien – fungerer hver gang. Vi sætter stor pris på, at I fortsat vælger at rejse med Nortlander, og vi håber, at I får mulighed for at prøve flere af aktiviteterne på en kommende ferie.

Virkelig skøn skiferie

Virkelig skøn skiferie, hvor alt spillede

Kære Mia

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I havde en skøn skiferie, hvor alt spillede – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på en kommende skiferie med Nortlander.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。