Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥
企業が回答しました
Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る
企業が回答しました
Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.
Nørre Voldgade 90, 1. sal, 1358, København K, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi var to kammerater der var i Cervinia i uge 2, hvor vi havde en fantastisk ferie i et super smukt område. Gode pistevisninger og glade venlige guider der var meget serviceminded. Eneste negative er priserne i Schweiz, så man skal forsøge at planlægge frokosten på den Italienske side.

Nortlander からの回答
Alt spillede fra bestilling til hjemrejse. Super fleksibel og lyttende service, hvor vi stort set får lige det vi ønskede os. Tak for endnu en god oplevelse på ski.
Guiderne i Canazei var skønne.

Nortlander からの回答
Ikke en finger at sætte på noget. Det var en super oplevelse. Skønt hotel med top hygge og fuldstændig fantastisk personale, som virkelig formåede at få en til at føle sig velkommen. Altid et smil på læben og meget hjælpesomme og løsningsorienterede.

Nortlander からの回答
Fantastisk ferie - lige fra bestilling af rejse, til modtagelse på destinationen i Østrig.
Forventer ikke, at det er sidste gang, at jeg rejser med Nortlander.

Nortlander からの回答
Guiderne i Canazei var søde og vi har hygget os meget med dem. Hotellet havde god mad - det hele til en fin pris.

Nortlander からの回答
10/10 fra start til slut med Danski/Nortlander.
Bestilling af rejser var en fornøjelse da de ved hvad de snakker om og meget professionelle. Nede på destinationen møder man det bedste personale som er meget imødekommende og som indfriede alle vores forventninger. Har rejst med Danski i 10 år og er aldrig blevet skuffet for allerede inden man tager afsted er der styr på tingene og de er meget velinformerende. Under ferien er de synlige, venlige, friske og har altid et svar parat. Om vi vil rejse med Danski/Nortlander igen... JA!!!!!......

Nortlander からの回答
For andet år i streg valgte vi Nortlander, det har vi ikke fortrudt :)

Nortlander からの回答
På ski i La Plagne i uge 2, 2026.
Havde egenligt ikke regnet med meget kontakt med guiderne under vores ophold, men Philip og Andreas kontaktede os en uge før ankomst og introducerede sig selv, og bad os melde hvornår vi ankom så de kunne tage imod os.
De udleverede vores liftkort og sikrede at vi var checket ind og alt var ok, og da vores hotel ikke kunne hjælpe med ekstra topmadras til de hårde senge, kom de to guider simpelten med deres egen som vi kunne låne.
Fantastisk løsning, og højt serviceniveau.
Da vi var kørt hjem, sendte de sms og spurgte om vi var kommet godt hjem og oplyste at det nok var godt vi var kørt før planlagt, da der var faldet utrolig meget sne siden.
Super rare og betænksomme gutter :)

Skøn skiferie til Sestriere Italien over Nytår
Vi havde en dejlig tur med fuld sol og god sne. Hotel i centrum med mad. guiderne Alberte og Josefine var super søde og lavede fantastiske arrangementer hvor vi selv deltog.

Nortlander からの回答
Dejlig tur til Mayrhofen med overnatning inkl morgenmad. Søde og hjælpsomme guider der sørgede for god stemning og hyggelige arrangementer ind over julen. Fine værelser på Nordstern med god plads.

Nortlander からの回答
En sød og rar guide på destination og et meget godt hotel

Nortlander からの回答
Nortlander er anbefalingsværdig til din skiferie. Søde og hjælpsomme guider, som får det hele til at spille maks.

Nortlander からの回答
Fantastisk service og kommunikation allerede inden vi tog hjemmefra og helt til slut. Vi kørte om natten så ønskede vores værelse så hurtigt som muligt og de var så imødekommende, venlige og hurtige! Sødt smilende personale og et hjemmeligt hotel i Mayerhofen 🤩

Nortlander からの回答
Søde, kompetente og hjælpsomme medarbejdere hele vejen igennem.
Synlige og tilgængelige.

Nortlander からの回答
Min søn og jeg havde en dejlig skiferie til St Anton midt i december. Vi boede på et dejligt hotel, Hotel Arlberg. Lækkert stort værelse - wellness-område med pool, spa og sauna - halvpension med velsmagende mad.
Vi kunne have tænkt os lidt mere sne, men oppe i terrænet var det fint.
Det var en kort ferie, altså tre hele dage på ski, men vi synes det er køreturen værd. Vi havde en dejlig ferie og vil gerne anbefale Nortlander, som opfører sig seriøst og professionelt.

Nortlander からの回答
Kunne jeg give en halv stjerne havde jeg gjort det, aldrig i mine 30 år på snowboard har jeg oplevet at ikke kunne få mit udstyr med, begrundelsen der er fyldt op, men hvordan kan man sælge en skiferie og så ikke kan få udstyr med?
Danski har det med i deres billet, så alle mand kan få deres udstyr med, så hvordan kan det lade sig gøre at ved Nordlander kun kan få en bestemt mængde med.
Jeg har en god fornemmelse af hvorfor, for ser du Danski er deres billetter også en del gange dyre end Nordlander, så det hele handler om kroner og øre.
Så nu koster det mig omkring 1250kr for at leje udstyr, den ekstra betaling betaler jeg gerne næste år ved Danski.
Håber dette giver stof til eftertanke for dem der læser denne, ellers ved Nordlander selv.
Det sidste gang bestiller ved Nordlander, ihvertfald så længe de ikke kan garantere folk får deres udstyr med.
Jeg får den samme violin i øret som da jeg snakkede med jer i tlf.
Jeg skrev med jer omkring bestilling af ski transport, i valgte så at lade det gå 2 uger så fik jeg svar, men på det tidspunkt var der så nok udsolgt.
Så skriver jeg tilbage på den misforstået besked af et dårlig svar jeg fik, hvorpå der så gik yderligere knap 1 uge får jeg fik svar og der skrev jeg så endnu engang jeg skulle have skitransport.
Men efter yderlige 4 dage får jeg så svaret der udsolgt, men står øverst på listen på afbud, det kan jeg virkelig ikke bruge.
Det har været super dårlig feedback og syg dårlig service.
Ikke engang tilbyde halv skade på ski leje som plaster på såret.
Jeg har nyt udstyr fra sidste år, for 10000+kr jeg kan efterlade for at bruge 1250kr! På at leje slidt medtaget udstyr i dårlig kvalitet

Nortlander からの回答
Vi har booket en skiferie til 4 personer i Østrig gennem Nordlandet, og betalt et depositum på 8000kr.
4 dage efter bestillingen skriver vi til Nortlander om vi kan rykke ferien en ugen frem eller tilbage, da vores datter er blevet forhindret i at deltage, grundet ændret datoer ved hendes studie.
Det kan Nortlander desværre ikke hjælpe med, da ser det som en aflysning og vi mister herved vores 8000kr.
—————
Modsvar til Nortlander.dk:
Vi fastholder vores indsigelser, da jeres praksis fremstår inkonsekvent:
– Vi har efterspurgt dokumentation for, at ændring ikke er mulig, men fået oplyst, at dette er en principsag og ens for alle kunder – uden konkret begrundelse.
– Det pågældende hotel var fortsat ledigt i både ugerne før og efter, da vi efterspurgte, hvilket underminerer jeres begrundelse for, at ændring ikke kan imødekommes. Vi kunne altså booke fuldstændig samme rejse en uge før og efter, via jeres hjemmeside.
– Det virker desuden urimeligt, at navneændringer kan foretages uden beregning, mens en datoændring – på samme ledige hotel – koster 2.000 kr. pr. person.
Vi beder derfor om en reel og saglig forklaring samt dokumentation for, hvorfor ændringen ikke kan lade sig gøre, når kapaciteten faktisk er til stede. Samt dokumentation for at en administrativ dato ændring kan koste 2.000 kr. pr. person, når en navneændring ikke koster noget.
Som sagt, så kom med dokumentation i jeres svar, ellers fremstår I utroværdige.

Nortlander からの回答
Vi brugte timer på at finde frem til en skiferie med Nortlander, og var klar til at betale 32.000 for to personer på et godt hotel.
Da vi går igennem den lange bookingproces viser det sig så, at Nortlander har fiflet med priserne. Selskabet tager ikke 500 kr for skitransport (som mange andre selskaber), men 1000 kr, og i stedet for 23 kg bagage (som hos mange andre), må man kun have 10 kg bagage med! Ja du læste rigtigt: 10 kg. Man kan så allernådigst betale ekstra for at få i alt 15 kg bagage med — hvilket stadig vil være for lidt for mange voksne.
Jeg synes, det er stærkt vildledende markedsføring at oplyse rejsepriser til skiferier, der ikke indeholder det mest grundlæggende, at man kan få sit udstyr med, så rejsen kan opfylde sit formål. Vi står begge på snowboards og som mange andre snowboardere medbringer vi hjelme, rygskjold, knæbeskyttere og andet sikkerhedsudstyr, der er en del af vores bagage. At forestille sig at det skulle kunne rummes sammen med en hel uges tøj og skitøj i en kuffert der kun må veje 10 kg er jo helt ved siden af.
Da vi så benytter chatfunktionen fredag aften for at undersøge om disse forhold virkelig kan passe, svarer medarbejderen ikke på vores spørgsmål, men vil i stedet have en masse personfølsomme oplysninger af os. Da jeg spørger ind til hvorfor, viser det sig, at medarbejderen slet ikke er ansat hos Nortlander, men er en ekstern receptionist, der ikke har en chance for at svare på selv grundlæggende spørgsmål.
Nortlander… det kan I gøre bedre.
Opdatering: Nu har vi booket ved Højmark i stedet. Her fik vi transport af snowboards til 500 kr i stedet for Nortlanders 1000 kr, og uden merpris fik vi 23 kg bagage med i stedet for 10 kg, og modsat Nortlander, så forsøgte Højmark ikke at presse os til at bestille en virkelig underlig forsikring mod at de hæver prisen på rejsen, EFTER man har bestilt. Sikke en forskel i købsoplevelse!
Opdatering: Nortlander skriver i sit svar, at det kun koster 549 for skitransport. Hvis det er sandt, så er bookingsiden virkelig misvisende. Her står nemlig ordret: "2 x Ski Transport t/r pr. person: DKK 1.098".
Når der står "pr. person" og "DKK 1098", så læser jeg naturligvis dette som 1098 kroner for hver person, og altså 2196 i alt for to personer.
Det kan godt være, at det blot er forkert formuleret på siden, men I så fald bør Nortlander jo forbedre bookingsidens tekst.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。