NOVASOL Danmark レビュヌ 25,149

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Das Haus war super! In jedem Bad wÀre eine zusÀtzliche Hakenleiste sehr gut. Wie regelt man die Raumheizthermostate runter? Eine Anleitung fehlte. Eine KÃŒchenwaage wÀre hilfreich. Ansonsten war... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet et lÊkkert hus. Men sengene pÃ¥ vÊrelserne er ikke lige store. Pejsen er fyldt med aske. Brandalarmen i stuen er nedtaget og ikke opsat igen. Fugerne i det lille badevÊrelse er begyndt at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til hÃ¥ndklÊder pÃ¥ badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alles perfekt!! Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Über den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

NOVASOL Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er Europas fÞrende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europÊiske destinationer.

Start dine feriedrÞmme her

Udlej dit sommerhus

NOVASOL Danmark

圓該䌁業による蚘述

Mere end 50 års erfaring
NOVASOL har eksisteret siden 1968, og har derfor opbygget mange års international erfaring med udlejning af ferieboliger.
Din mening betyder meget
Takket vÊre din mening kan vi arbejde med vores husejere, og fortsÊtte med at forbedre kvaliteten og servicen for vores gÊster.

• VirumgÃ¥rdsvej 27, 2830, Virum, デンマヌク

• www.novasol.dk

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3䞇件のレビュヌ

Lidt bÞvl med login pÃ¥ min ordre Da jeg lige havde set pÃ¥ jeres

Da jeg lige havde set på jeres hjemmeside et par gange fandt jeg vej igennem men er ikke kommet i land med login for at fÞlge min booking
Efter kort tid modtog jeg et link til booking siden så det var flot og god service Tak!

KÊre JÞrn

Det er beklageligt at hÞre, at du har haft udfordringer med at logge ind og fÞlge din booking.

Jeg har sendt dig et direkte link til din MyBooking side, hvor du kan se det fulde overblik over din reservation.

Hvis det fortsat ikke fungerer som forventet, vil vi anbefale, at du ringer ind til os, så vi kan hjÊlpe dig med det samme.

Vi håber, at du nu får nem adgang til dine oplysninger.

Therese, Novasol

Booking foregik på Novasols hjemmeside.

Booking foregik på Novasols hjemmeside.
Det var let at klare.
BekrÊftigelse af lejemålet ok.

KÊre Judith

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at bookingen forlÞb let, og at bekrÊftelsen var i orden. Vi håber, du får et dejligt ophold.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, og mange muligheder.

KÊre SÞren

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplever det som nemt at bestille, og at du har mange muligheder at vÊlge imellem. Vi håber, du fandt det helt rette feriehus.

Nemt og ligetil

Det er så nemt og ligetil at få bestilt den bolig man Þnsker at leje

KÊre Ingelise

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplever det som nemt og ligetil at bestille den Þnskede bolig. Vi håber, du får en skÞn ferie.

Let og forståelig hjemmeside

Let og forståelig hjemmeside, hvor bestilling er let og logisk at foretage.

KÊre Lars

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplever hjemmesiden som let og overskuelig, og at bestillingen fÞles logisk. Vi håber, du får en skÞn ferie.

Emma, Novasol

Nemt at finde et velegnet hus og fint

Nemt at finde et velegnet hus og fint med oplysninger om husene.

KÊre Poul Henrik

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du nemt fandt et hus, der passede til jer, og at informationerne var til hjÊlp. Vi håber, I får et skÞnt ophold.

Meget venlig betjening

KÊre Inger

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget, at du oplevede en venlig betjening. Det betyder meget for os.

Elendig rengÞring og ingen kompensation

Elendig rengÞring og ingen kompensation

2025幎9月18日

KÊre Jonas

Det er beklageligt, at du har haft en oplevelse, som giver anledning til utilfredshed.

Sagen er sendt til vores kvalitetsadeling, som vil gennemgå forlÞbet igen.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

Hurtig betjening

Vi bookede sommerhus det to 3 min.

KÊre Henrik

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at det gik så hurtigt at booke. Vi håber, I får en skÞn ferie.

Emma, Novasol

Hjemmesiden fungerede ikke ret godt.at

Hjemmesiden fungerede ikke ret godt.at jeg skulle skifte fra Home To Go til Novasol var sket ikke smart for at få et hus en uge senere

KÊre Lars

Det er beklageligt at hÞre, at du oplevede udfordringer i forbindelse med bookingprocessen og overgangen mellem hjemmesiderne.

Bookingen er foretaget via vores samarbejdspartner, og i sådanne tilfÊlde kan man blive viderestillet til Novasol for den videre håndtering af opholdet. Vi forstår godt, at det kan opleves som mindre smidigt, hvis man ikke er forberedt på skiftet.

Vi tager din feedback med videre, så bookingforlÞbet kan opleves mere sammenhÊngende fremover.

Booking af ferie bolig

Jeg bookede en ferie bolig der opstod problemer med at overfÞre pengene jeg ringede til Novasol og ved hjÊlp af mobile pay overfÞrte jeg belÞbet

KÊre Kåre Mikael

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at det lykkedes at finde en lÞsning, så din booking kunne gennemfÞres. Vi står altid klar, hvis der opstår spÞrgsmål undervejs.

Meget tilfreds

Meget tilfreds! :)

KÊre Isabella

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget, at du er tilfreds. Vi håber at byde dig velkommen igen.

Alles perfekt!!

Alles perfekt!!
Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Über den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde eingehalten oder Übertroffen. Wir haben uns sehr wohl gefÃŒhlt und werden hier wieder buchen. Kann man wirklich nur empfehlen
LG und einen schönen Urlaub!!!

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Lieber Klaus

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!

Es freut uns sehr, dass von der Buchung bis zum Aufenthalt alles zu Ihrer Zufriedenheit verlief und Sie sich rundum wohlgefÃŒhlt haben. FÃŒr Ihre Empfehlung danken wir Ihnen herzlich und freuen uns auf ein Wiedersehen.

Mit freundlichen GrÌßen

Jeg var faktisk rasende

Jeg var faktisk rasende, over at blive kastet rundt imellem Indiere, robotter og dårligt oplyste medarbejdere.

Men jeg kom endelig igennem til "Alexander", der med engageret interesse og stor faglighed, fik lÞst min udfordring, så jeg faktisk havde lyst til at skrive denne anmeldelse.

Håber i passer godt på den slags medarbejdere.

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

KÊre Frank

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager den oplevelse, du havde i starten, og forstår godt din frustration. Det glÊder os til gengÊld meget, at du til sidst kom igennem til en medarbejder, som tog sig tid og fik lÞst din udfordring. Din feedback tager vi med os videre.

Go’ service

Go’ service og medarbejdere der ved hvad de snakker om

KÊre Mariane

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget, at du oplevede en god og kompetent service. Det sÊtter vi stor pris på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。