Das Haus war super! In jedem Bad wÀre eine zusÀtzliche Hakenleiste sehr gut. Wie regelt man die Raumheizthermostate runter? Eine Anleitung fehlte. Eine KÃŒchenwaage wÀre hilfreich. Ansonsten war... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overordnet et lÊkkert hus. Men sengene pÃ¥ vÊrelserne er ikke lige store. Pejsen er fyldt med aske. Brandalarmen i stuen er nedtaget og ikke opsat igen. Fugerne i det lille badevÊrelse er begyndt at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til hÃ¥ndklÊder pÃ¥ badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles perfekt!! Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Ãber den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

VirumgÃ¥rdsvej 27, 2830, Virum, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Netop hjemvendt fra nogle dage i et Novasol hus.
Huset i sig selv var super fint, men rengÞringen var meget mangelfuld, vinduer var mÞj beskidte, under gulvtÊpper var der ikke stÞvsuget, der var tykke lag af stÞv på nÊrmest alle overflader, på nÊr spisekort og sofabord, der lå dÞde insekter i vindueskarmene.
Men vÊrst af alt var servicen, det var så beskidt, ned gammel mad på og virkelig ulÊkkert, vi måtte vaske alt af i hånden, inden vi havde lyst til at putte det i munden eller have mad/drikke på/I det.
Vi dokumenteret med billeder til Novasol, som ikke mente det var noget som kunne give en form for kreditering eller andet.
Jeg er temmelig glad for jeg havde valgt at betale for slut rengÞring, for da vi kun skulle vÊre i huset fra mandag til torsdag, havde jeg ikke kunne lave andet end gÞre rent fra vi kom til vi gik, men det krav som Novasol har til den rengÞring man selv skal lave, hvis ikke man vil betale for det.
Det var min fÞrste bookning via Novasol og jeg tÊnker det også kan blive den sidste.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Der var problemer med at bestille online
Jeg kunne ikke skrive antal personer og betale dep. og selvom jeg havde sÞgt på dato og område kom der svenske huse op.
Efter 8 gange frem og tilbage lykkedes det. Jeg havde dog nÃ¥et at skrive en lidt âsurâ mail om det, som de reagerede hurtig pÃ¥. SÃ¥ alt vel nu.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Bookede et sommerhus igennem NOVASOL i vinterperioden. Huset valgte vi fordi det lå tÊt på vandet og havde vildmarksbad, vi ville gerne vinterbade. Da vi ankom til huset blev vi slemt skuffet. Vildmarksbadet kunne ikke bruges, låget manglede og vandtilslutningen var i stykker. Endvidere fandt vi brugt kaffefilter i kaffemaskinen. HavemÞbler lå spredt rundt i haven, masser af brÞdkrummer i skufferne, beskidt ovn, stÞvbolde i sovevÊrelset og vand på gulvet i saunaen. NÊste morgen kontaktede jeg NOVASOL som gav 900kr i refusion for manglende funktionelt vildmarksbad. Vi havde sommerhuset fra fredag til sÞndag og betalte 4411kr jeg kunne nemt have fundet et tilsvarende sommerhus uden vildmarksbad vÊsentligt billigere hos andre firmaer, selv efter refundering. Jeg klagede over rengÞringen, men det ville de ikke modtage klage for. Jeg sendte billeder og fik af vide at det skulle have vÊret anmeldt ved ankomst. For mig lidt underligt at det er tidspunktet på klagen som er afgÞrende. Jeg foreslog andre refunderings foreslag men dette blev afvist. Generelt dårlig kommunikation.
Vi boede i sommerhuset fra fredag til sÞndag Brugte mere tid på at vÊre at irriteret end på at nyde weekenden. Jeg står selv overfor og skal kÞbe sommerhus til udlejning. Jeg ved godt hvem jeg IKKE vÊlger hverken som udlejer eller lejer i fremtiden.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Jeg har efterhånden booket mange sommerhuse gennem Novasol og som altid, har dette års booking vÊret tryg og problemfri.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Sommerhuset levede ikke op til vore forventninger. Udlejes til 10 personer, men kun 9 stole, service, der var mangelfuldt. En varmepumpe, som var helt tilstoppet.
Derfor rejste vi 1œ dag fÞr lejemålet på en uge var afsluttet. Novasol valgte at fastsÊtte disse dage til 114 kWt forbrug - de påpeger, at det er en udregnet gennemsnitspris, slet ikke med afsÊt i aktuelt forbrug, i den tid, vi var i huset. Denne pris var noget hÞj, idet der ikke var aktivitet i huset, udover et kÞleskab, efter vores afrejse. De var hverken til at hugge eller stikke i ved Novasol, ift at finde en lÞsning.
SÃ¥ hverken hus eller Novasol kan vi anbefale.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Nemt og hurtig tilbagemelding om resevation af sommerhus

NOVASOL Danmark ããã®åç
Når man ankommer til sommerhuset ser man noget, der venter på at man bare skal hygge. Det er indbydende, det er rummeligt alt ser ud til ligesom det skal vÊre. Vi hygger vi pakker ud, vi nyder pejsen, og alt på fÞrste dag går sådan okay. Vi har to hunde med og vi havde Þnsket at der var lidt mere tÊt så de kunne gå lidt mere frit rundt men det var ikke muligt. Så mÞder vi fjenderne i sommerhuset: toilettet og alle rÞrene. Toilettet skyller ikke ud, vasken stoppes til og de få gange det lykkes for rÞrene og trÊkke vandet ud fik vi Êren af en lyd der var skrÊmmende. Og ja vi har gjort vores for at hjÊlpe rÞrende og toilettet, men intet held. Fordi når man står og sur på et toilet i over en halv time hvor der ikke sker noget og bliver man godt nok lidt trist. Det med toilettet bliver kun vÊrre til det punkt hvor at det er nÊsten er ved at flyde over to gange, så man nÊsten stod med en oversvÞmmelse inde på badevÊrelset. Vi tÊnker vi kontakter Novasol men får at vide at de ville sende en ud og kigge på det, men det her med toilettet har vÊret så slemt at vi blev nÞdt til at sÞge andre steder hen for at få lettet behov. Det var pinligt så vi blev nÞdt til at tage fÞr hjem. Når vi så gÞr rent så bruger vi også tid på vasken skal tÞmmes for vand hvilket gjorde det tog ekstra lang tid.
Vi betalte for man-tors, men kan indse at det her gik ok. Så vi tager så fÞr hjem.
Så hvis man gerne ville i sommerhus og toilettet ikke virker, så er det her det rigtige sted.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Selve huset har den perfekte stÞrrelse for et stor familie. Prisen var også fornuftig og derfor har vi valgt huset.
Og der var alt det der skal bruges, dog ovne var rigtig dårlige, komfuret drillede og en ( der var 2) vaskemaskine gad ikke kÞre ca. hver anden gang. Men der var alt der skal bruges af kÞkkengrej, sengetilbehÞr mm. Dyner og puder var nye og meget fine.
Vi syntes at opvarmning af huset, og dermed vores regning for el var enorm stor! Alt det vi betalt i depositum plus ekstra gik til vand og el. Der var koldt i uge 7 i 2026, bevares, men der er flere steder hvor vi ikke kunne skrue ned for varmen - som for eksempel i kÊlderen at vi endte med at flytte sovepladser op, for der var ulideligt at sove. Vi har talt med en opsynskvinde ( som sjovt var ikke fra Novasol) og hun var enormt sÞd og behjÊlpelig med ting, men det med varmen fik hun ikke knÊkket koden hos ejeren.
Pool lugtede meget af kloak, så vi brugte det ikke. Sauna virkede ikke - der kom aldrig liv i lige meget hvad vi eller opsynskvinden gjorde.
Men bortset fra at dyr opvarmning, havde huset alt det der skulle til. Vi tÊnker nok nÊste gang lidt ekstra over hvilket hus vi vÊlger - pris og kvalitet hÊnger sammen lige meget hvad.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Dejlig professionel hjemmeside, der gÞr det nemt at bestille sin sommerferie. Stort udvalg af ferie huse, god visuel gennemgang af husene samt god information.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Denne virksomhed foretager voldsomme urelistiske elafregninger/elaflÊsninger. Jeg har aft tre ugers ophold på bornholm fra d 18 januar til og 8 februar 2026. I den fÞrste ferieuge boede jeg i en Novasol ferielejlighed i Gudhjem på 57 kvm. Denne bolig havde et ganske almindeligt komfur med keramiske kogeplader, nogle lamper rundt omkring, et lille tv og et kÞleskab. Denne uges ophold fik jeg elafregning på 62 KWH af 3,30 kr hvilket giver et belÞb på: 204,60 kr. Hvilket er ganske rimelig og svarer ganske fint til en uges elforforbrug med de nÊvnte strÞmforbrugere, som jo som sagt ikke er noget der bruger sÊrlig meget strÞm. EfterfÞlgende bookede jeg så 2 uger i samme stÞrrelse ferielejlighed i Svaneke på 57 kvm med fuldstÊndig samme type ganske almindelige elforbrugere i denne bolig, lamper, kÞleskab og komfur. Dette hus havde også et tv som ikke virkerede. Disse to uger bookede jeg som 2 seperate uger, de havde derfor hver deres bookingno, men det var samme bolig. EfterfÞlgende får jeg så en elafregning som er på den ene uges booking no på 969 kwh til en pris af svarende til et belÞb på 3226 kr. Det kan ethvert almindeligt begavet menneske hurtigt regne ud er ekstremt urealistisk og derfor kontakter jeg derfor Novasol og gÞr dem opmÊrksom på denne fejl og bede dem rette dette og sende en korrekt elafregning. De lover så at de vil sende nogen ud at kigge på det og finde ud af hvad fejlen var og det kan jo vÊre flere ting fejlaflÊsning, forkert måler man har aflÊst, måleren virker ikke korrekt, der er blevet sendt en aflÊsning som er på en meget lÊngere periode osv. Der fÞlger så et forlÞb på nÊsten 14 dage nu, hvor jeg nÊsten hver anden dag har fat i deres kundesupport som bare hvergang siger at de er igang med at kigge på det go andet sker der sådan set ikke, andet end at jeg som kunde bliver holdt hen med den bemÊrkning, hvergang jeg kontakter dem. Tilsidst kulminerer dette i at en deres medarbejdere bare skriver en mail og siger at det er fordi at denne regning den gÊlder for begge de to uger jeg har booket i denne bolig. Hmmm punkt 1: Hvis den gÊlder for begge uger så skal det fremgå af fakturaen at den referer til begge bookingnumre, da hver uge jo havde sit eget bookingno eller alternativt skal de jo sende en korrekt afregning som er på hver ge/hvert booking no. Det gÞr de så ikke så meget bedre at de siger at den så gÊlder for 2 uger da regningen stadig ville vÊre ekstrem urealistisk, da den så ville vÊre på ca. et forbrug af 500 Kwh svarende til 1600 dkk pr uge, en 8 dobling af min fÞrste uge i Gudhjem hvor jeg havde et elforbrug på 62 Kwh. Så vi er stadig der, hvor man endnu ikke har gidet at undersÞge noget overhovedet. Her skal man jo sende fotodokumentation der beviser at: 1 det er den rigtige elmåler man har aflÊst som hÞrer til boligen og 2 fotodokuemntation på hvad tal almåleren stod på ved startdato for lejeperiode og 2 hvad den stod på ved slutdao for lejeperiode. Det der også er interessant er at jeg havde fat i en medarbejder fra deres support som fortalte mig at der havde vÊret et problem med aflÊsning med en kunde der havde boet der fÞr mig. VÊr opmÊrksom på at du kan gå til ankenÊvnet for feriehusudlejning med disse sager. Jeg har fået chatgpt til at lave en realistisk beregning på hvad en uges strÞmforbrug ville vÊre på og givet chatgpt dokumentation på gudhjem regningen og den i svaneke. Her er chatgpts beregning:
Lad os regne på det helt nÞgternt.
ð Hvad betyder 969 kWh pÃ¥ én uge?
969 kWh på 7 dage =
138 kWh pr. dag
5,75 kWh i timen
Konstant effektforbrug på ca. 5.750 watt dÞgnet rundt
Det svarer til at have et stort elforbrug kÞrende 24 timer i dÞgnet uden pause.
Hvad bruger almindelige apparater?
Her er typiske forbrugstal:
Lille TV 80â120 W 3â5 kWh
Elradiator 1.000 W 168 kWh hvis den kÞrer konstant
Varmepumpe 1.000â2.000 W 168â336 kWh konstant
Elvandvarmer 2.000â3.000 W 40â80 kWh/uge typisk
ð Realistisk forbrug i jeres situation
Hvis vi overdriver og siger:
Komfur/ovn: 20 kWh
KÞleskab: 8 kWh
Lamper: 3 kWh
TV: 5 kWh
Samlet: ca. 36 kWh â mÃ¥ske 50â70 kWh hvis man virkelig bruger ovnen meget.
Din regning fra Gudhjem på 62 kWh er faktisk helt realistisk.
ðš Hvad krÊver det at nÃ¥ 969 kWh?
For at bruge 969 kWh på én uge skulle der fx vÊre:
Eksempel 1 â Elvarme konstant
3 elradiatorer á 2.000 W
KÞrer 24 timer i dÞgnet hele ugen
3 Ã 2 kW Ã 168 timer = 1.008 kWh
Det ville krÊve, at boligen var opvarmet udelukkende med kraftige elradiatorer på fuld effekt konstant.
Eksempel 2 â Sauna + spa konstant
6 kW saunaovn
3 kW spa
KÞrer mange timer dagligt
Det ville vÊre synligt og meget tydeligt.
SÃ¥ brug andre firmaer som tager deres kunder alvorligt

NOVASOL Danmark ããã®åç
Dejligt nem at bestille og huset plejer også at vÊre godt

NOVASOL Danmark ããã®åç
Altså, det giver ikke mening, I min verden, at give stjerner for at booke et sommerhus...når jeg er i sommerhuset, eller efter endt ophold, skal jeg nok vurdere.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Reservering af belÞb på MobilePay bliver ikke slettet trods belÞbet er trukket på kontoen.
Jeg har skrevet flere mails, fejlen er stadigvÊk ikke rettet efter flere uger

Hurtigt booking og Kunderservice er top 5 stjerner ð

NOVASOL Danmark ããã®åç
Hjemmeside har god information, hvordan man kan sÞge og booke sommerhus. Det tegner til en god ferie.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Ok nemt at booke sommerhuset. Men synes, det er enormt forvirrende, at jeg bestiller hos ét firma, men får to bekrÊftelser fra hhv. firmaet, der er bestilt hos, og fra Novasol - og at al videre kontakt åbenbart foregår via Novasol. Har tidligere haft god erfaring med Novasol, men ville gerne have vidst, da jeg bookede, at det var dem, der var udlejer!!

NOVASOL Danmark ããã®åç
Der var et par fejl og mangler ved det lejede sommerhus. Det blev lÞst hurtigt og al kontakt var venligt og effektivt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã