NOVASOL Danmark レビュヌ 25,149

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Das Haus war super! In jedem Bad wÀre eine zusÀtzliche Hakenleiste sehr gut. Wie regelt man die Raumheizthermostate runter? Eine Anleitung fehlte. Eine KÃŒchenwaage wÀre hilfreich. Ansonsten war... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet et lÊkkert hus. Men sengene pÃ¥ vÊrelserne er ikke lige store. Pejsen er fyldt med aske. Brandalarmen i stuen er nedtaget og ikke opsat igen. Fugerne i det lille badevÊrelse er begyndt at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til hÃ¥ndklÊder pÃ¥ badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alles perfekt!! Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Über den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

NOVASOL Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er Europas fÞrende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europÊiske destinationer.

Start dine feriedrÞmme her

Udlej dit sommerhus

NOVASOL Danmark

圓該䌁業による蚘述

Mere end 50 års erfaring
NOVASOL har eksisteret siden 1968, og har derfor opbygget mange års international erfaring med udlejning af ferieboliger.
Din mening betyder meget
Takket vÊre din mening kan vi arbejde med vores husejere, og fortsÊtte med at forbedre kvaliteten og servicen for vores gÊster.

• VirumgÃ¥rdsvej 27, 2830, Virum, デンマヌク

• www.novasol.dk

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3䞇件のレビュヌ

Virkelig ulÊkkert service og mÞj beskidt hus

Netop hjemvendt fra nogle dage i et Novasol hus.
Huset i sig selv var super fint, men rengÞringen var meget mangelfuld, vinduer var mÞj beskidte, under gulvtÊpper var der ikke stÞvsuget, der var tykke lag af stÞv på nÊrmest alle overflader, på nÊr spisekort og sofabord, der lå dÞde insekter i vindueskarmene.
Men vÊrst af alt var servicen, det var så beskidt, ned gammel mad på og virkelig ulÊkkert, vi måtte vaske alt af i hånden, inden vi havde lyst til at putte det i munden eller have mad/drikke på/I det.

Vi dokumenteret med billeder til Novasol, som ikke mente det var noget som kunne give en form for kreditering eller andet.
Jeg er temmelig glad for jeg havde valgt at betale for slut rengÞring, for da vi kun skulle vÊre i huset fra mandag til torsdag, havde jeg ikke kunne lave andet end gÞre rent fra vi kom til vi gik, men det krav som Novasol har til den rengÞring man selv skal lave, hvis ikke man vil betale for det.
Det var min fÞrste bookning via Novasol og jeg tÊnker det også kan blive den sidste.

2026幎3月9日

KÊre Bibi

Vi forstår, at jeres oplevelse med huset og rengÞringsstandarden har vÊret utilfredsstillende, og at det har påvirket jeres ophold.

Når der rejses tvivl om rengÞring og klagehåndtering, er det vigtigt for os at få sagen gennemgået grundigt. Vi har derfor sendt sagen videre til vores kvalitetsafdeling, som vil vurdere forlÞbet og den tidligere behandling af henvendelsen.

Lidt online problemer

Der var problemer med at bestille online
Jeg kunne ikke skrive antal personer og betale dep. og selvom jeg havde sÞgt på dato og område kom der svenske huse op.
Efter 8 gange frem og tilbage lykkedes det. Jeg havde dog nået at skrive en lidt “sur” mail om det, som de reagerede hurtig på. Så alt vel nu.

KÊre Vibeke

Det er beklageligt, at du oplevede udfordringer i forbindelse med din online booking.

Vi er glade for, at det til sidst lykkedes, og at vi hurtigt kunne reagere på din henvendelse. Skulle du opleve lignende igen, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så hjÊlper vi dig videre med det samme.

DÃ¥rlig oplevelse.

Bookede et sommerhus igennem NOVASOL i vinterperioden. Huset valgte vi fordi det lå tÊt på vandet og havde vildmarksbad, vi ville gerne vinterbade. Da vi ankom til huset blev vi slemt skuffet. Vildmarksbadet kunne ikke bruges, låget manglede og vandtilslutningen var i stykker. Endvidere fandt vi brugt kaffefilter i kaffemaskinen. HavemÞbler lå spredt rundt i haven, masser af brÞdkrummer i skufferne, beskidt ovn, stÞvbolde i sovevÊrelset og vand på gulvet i saunaen. NÊste morgen kontaktede jeg NOVASOL som gav 900kr i refusion for manglende funktionelt vildmarksbad. Vi havde sommerhuset fra fredag til sÞndag og betalte 4411kr jeg kunne nemt have fundet et tilsvarende sommerhus uden vildmarksbad vÊsentligt billigere hos andre firmaer, selv efter refundering. Jeg klagede over rengÞringen, men det ville de ikke modtage klage for. Jeg sendte billeder og fik af vide at det skulle have vÊret anmeldt ved ankomst. For mig lidt underligt at det er tidspunktet på klagen som er afgÞrende. Jeg foreslog andre refunderings foreslag men dette blev afvist. Generelt dårlig kommunikation.
Vi boede i sommerhuset fra fredag til sÞndag Brugte mere tid på at vÊre at irriteret end på at nyde weekenden. Jeg står selv overfor og skal kÞbe sommerhus til udlejning. Jeg ved godt hvem jeg IKKE vÊlger hverken som udlejer eller lejer i fremtiden.

2026幎2月20日

KÊre Henrik

Det er beklageligt at lÊse om jeres oplevelse, sÊrligt når I havde valgt huset med henblik på vinterbadning og brug af vildmarksbad. Vi forstår, at det har vÊret en stor skuffelse, når faciliteterne ikke fungerede, og når rengÞringen ikke levede op til forventningerne.

Vi kan også godt forstå, at det har påvirket jeres weekend, når der har vÊret flere forhold, som ikke var i orden ved ankomst.

For at vi kan gennemgå sagen samlet igen og se på både håndtering, refusion og dialogen i forlÞbet, vil vi bede jer sende jeres bookingnummer.

Vi ser frem til at få mulighed for at kigge nÊrmere på sagen.

Succesfuld booking

Jeg har efterhånden booket mange sommerhuse gennem Novasol og som altid, har dette års booking vÊret tryg og problemfri.

KÊre Mette

Tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du igen har haft en tryg og problemfri oplevelse. Vi sÊtter stor pris på din fortsatte tillid.

Emma, Novasol

Sommerhuset og Novasol levede ikke op til vore forventninger.

Sommerhuset levede ikke op til vore forventninger. Udlejes til 10 personer, men kun 9 stole, service, der var mangelfuldt. En varmepumpe, som var helt tilstoppet.
Derfor rejste vi 1œ dag fÞr lejemålet på en uge var afsluttet. Novasol valgte at fastsÊtte disse dage til 114 kWt forbrug - de påpeger, at det er en udregnet gennemsnitspris, slet ikke med afsÊt i aktuelt forbrug, i den tid, vi var i huset. Denne pris var noget hÞj, idet der ikke var aktivitet i huset, udover et kÞleskab, efter vores afrejse. De var hverken til at hugge eller stikke i ved Novasol, ift at finde en lÞsning.
SÃ¥ hverken hus eller Novasol kan vi anbefale.

2025幎12月26日

KÊre Anne

Det er beklageligt at lÊse, at både huset og håndteringen efterfÞlgende ikke levede op til jeres forventninger. Vi forstår, at det skaber utilfredshed.

For at vi kan gennemgå sagen nÊrmere og se på både forholdene i huset og den konkrete afregning, vil vi bede jer sende jeres bookingnummer.

Vi ser frem til at få mulighed for at kigge sagen grundigt igennem.

Emma, Novasol

Nemt og hurtig tilbagemelding om

Nemt og hurtig tilbagemelding om resevation af sommerhus

KÊre Hanne

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplevede en nem booking og hurtig tilbagemelding på din reservation. Vi håber, du får en dejlig ferie.

Sommerhuset

Når man ankommer til sommerhuset ser man noget, der venter på at man bare skal hygge. Det er indbydende, det er rummeligt alt ser ud til ligesom det skal vÊre. Vi hygger vi pakker ud, vi nyder pejsen, og alt på fÞrste dag går sådan okay. Vi har to hunde med og vi havde Þnsket at der var lidt mere tÊt så de kunne gå lidt mere frit rundt men det var ikke muligt. Så mÞder vi fjenderne i sommerhuset: toilettet og alle rÞrene. Toilettet skyller ikke ud, vasken stoppes til og de få gange det lykkes for rÞrene og trÊkke vandet ud fik vi Êren af en lyd der var skrÊmmende. Og ja vi har gjort vores for at hjÊlpe rÞrende og toilettet, men intet held. Fordi når man står og sur på et toilet i over en halv time hvor der ikke sker noget og bliver man godt nok lidt trist. Det med toilettet bliver kun vÊrre til det punkt hvor at det er nÊsten er ved at flyde over to gange, så man nÊsten stod med en oversvÞmmelse inde på badevÊrelset. Vi tÊnker vi kontakter Novasol men får at vide at de ville sende en ud og kigge på det, men det her med toilettet har vÊret så slemt at vi blev nÞdt til at sÞge andre steder hen for at få lettet behov. Det var pinligt så vi blev nÞdt til at tage fÞr hjem. Når vi så gÞr rent så bruger vi også tid på vasken skal tÞmmes for vand hvilket gjorde det tog ekstra lang tid.

Vi betalte for man-tors, men kan indse at det her gik ok. Så vi tager så fÞr hjem.

Så hvis man gerne ville i sommerhus og toilettet ikke virker, så er det her det rigtige sted.

2026幎3月10日

KÊre gÊst

Det er beklageligt at lÊse om de problemer, I har oplevet med aflÞb og toilet under jeres ophold. Vi forstår, at det har vÊret frustrerende.

Når der opstår akutte problemer som dette, skal det naturligvis håndteres hurtigt og effektivt. Det er derfor Êrgerligt, hvis situationen har udviklet sig til et punkt, hvor I fÞlte jer nÞdsaget til at tage hjem fÞr tid.

For at vi kan gennemgå forlÞbet nÊrmere og se på, hvordan sagen er håndteret, vil vi bede jer sende jeres bookingnummer.

Vi ser frem til at få mulighed for at kigge nÊrmere på sagen.

Feriehuset i GlyngÞre

Selve huset har den perfekte stÞrrelse for et stor familie. Prisen var også fornuftig og derfor har vi valgt huset.
Og der var alt det der skal bruges, dog ovne var rigtig dårlige, komfuret drillede og en ( der var 2) vaskemaskine gad ikke kÞre ca. hver anden gang. Men der var alt der skal bruges af kÞkkengrej, sengetilbehÞr mm. Dyner og puder var nye og meget fine.
Vi syntes at opvarmning af huset, og dermed vores regning for el var enorm stor! Alt det vi betalt i depositum plus ekstra gik til vand og el. Der var koldt i uge 7 i 2026, bevares, men der er flere steder hvor vi ikke kunne skrue ned for varmen - som for eksempel i kÊlderen at vi endte med at flytte sovepladser op, for der var ulideligt at sove. Vi har talt med en opsynskvinde ( som sjovt var ikke fra Novasol) og hun var enormt sÞd og behjÊlpelig med ting, men det med varmen fik hun ikke knÊkket koden hos ejeren.
Pool lugtede meget af kloak, så vi brugte det ikke. Sauna virkede ikke - der kom aldrig liv i lige meget hvad vi eller opsynskvinden gjorde.
Men bortset fra at dyr opvarmning, havde huset alt det der skulle til. Vi tÊnker nok nÊste gang lidt ekstra over hvilket hus vi vÊlger - pris og kvalitet hÊnger sammen lige meget hvad.

2026幎2月11日

KÊre Sveta

Det er beklageligt at lÊse, at I har oplevet udfordringer under jeres ophold.

Det er også Êrgerligt, at pool og sauna ikke fungerede som forventet, da det naturligvis er faciliteter, man ser frem til at kunne benytte.

Vi ville meget gerne have haft et opkald fra jer under opholdet, så vi havde haft mulighed for at oprette en sag og forsÞge at få forholdene udbedret med det samme.

Tak fordi I deler både det positive og det, der ikke levede op til jeres forventninger.

Nem Booking

Dejlig professionel hjemmeside, der gÞr det nemt at bestille sin sommerferie. Stort udvalg af ferie huse, god visuel gennemgang af husene samt god information.

KÊre Tony

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og fÞlte dig godt klÊdt på til at vÊlge jeres ferie. Vi håber, I får en rigtig dejlig sommerferie.

Emma, Novasol

Hold jer langt vÊk fra denne virksomhed

Denne virksomhed foretager voldsomme urelistiske elafregninger/elaflÊsninger. Jeg har aft tre ugers ophold på bornholm fra d 18 januar til og 8 februar 2026. I den fÞrste ferieuge boede jeg i en Novasol ferielejlighed i Gudhjem på 57 kvm. Denne bolig havde et ganske almindeligt komfur med keramiske kogeplader, nogle lamper rundt omkring, et lille tv og et kÞleskab. Denne uges ophold fik jeg elafregning på 62 KWH af 3,30 kr hvilket giver et belÞb på: 204,60 kr. Hvilket er ganske rimelig og svarer ganske fint til en uges elforforbrug med de nÊvnte strÞmforbrugere, som jo som sagt ikke er noget der bruger sÊrlig meget strÞm. EfterfÞlgende bookede jeg så 2 uger i samme stÞrrelse ferielejlighed i Svaneke på 57 kvm med fuldstÊndig samme type ganske almindelige elforbrugere i denne bolig, lamper, kÞleskab og komfur. Dette hus havde også et tv som ikke virkerede. Disse to uger bookede jeg som 2 seperate uger, de havde derfor hver deres bookingno, men det var samme bolig. EfterfÞlgende får jeg så en elafregning som er på den ene uges booking no på 969 kwh til en pris af svarende til et belÞb på 3226 kr. Det kan ethvert almindeligt begavet menneske hurtigt regne ud er ekstremt urealistisk og derfor kontakter jeg derfor Novasol og gÞr dem opmÊrksom på denne fejl og bede dem rette dette og sende en korrekt elafregning. De lover så at de vil sende nogen ud at kigge på det og finde ud af hvad fejlen var og det kan jo vÊre flere ting fejlaflÊsning, forkert måler man har aflÊst, måleren virker ikke korrekt, der er blevet sendt en aflÊsning som er på en meget lÊngere periode osv. Der fÞlger så et forlÞb på nÊsten 14 dage nu, hvor jeg nÊsten hver anden dag har fat i deres kundesupport som bare hvergang siger at de er igang med at kigge på det go andet sker der sådan set ikke, andet end at jeg som kunde bliver holdt hen med den bemÊrkning, hvergang jeg kontakter dem. Tilsidst kulminerer dette i at en deres medarbejdere bare skriver en mail og siger at det er fordi at denne regning den gÊlder for begge de to uger jeg har booket i denne bolig. Hmmm punkt 1: Hvis den gÊlder for begge uger så skal det fremgå af fakturaen at den referer til begge bookingnumre, da hver uge jo havde sit eget bookingno eller alternativt skal de jo sende en korrekt afregning som er på hver ge/hvert booking no. Det gÞr de så ikke så meget bedre at de siger at den så gÊlder for 2 uger da regningen stadig ville vÊre ekstrem urealistisk, da den så ville vÊre på ca. et forbrug af 500 Kwh svarende til 1600 dkk pr uge, en 8 dobling af min fÞrste uge i Gudhjem hvor jeg havde et elforbrug på 62 Kwh. Så vi er stadig der, hvor man endnu ikke har gidet at undersÞge noget overhovedet. Her skal man jo sende fotodokumentation der beviser at: 1 det er den rigtige elmåler man har aflÊst som hÞrer til boligen og 2 fotodokuemntation på hvad tal almåleren stod på ved startdato for lejeperiode og 2 hvad den stod på ved slutdao for lejeperiode. Det der også er interessant er at jeg havde fat i en medarbejder fra deres support som fortalte mig at der havde vÊret et problem med aflÊsning med en kunde der havde boet der fÞr mig. VÊr opmÊrksom på at du kan gå til ankenÊvnet for feriehusudlejning med disse sager. Jeg har fået chatgpt til at lave en realistisk beregning på hvad en uges strÞmforbrug ville vÊre på og givet chatgpt dokumentation på gudhjem regningen og den i svaneke. Her er chatgpts beregning:
Lad os regne på det helt nÞgternt.

🔎 Hvad betyder 969 kWh på én uge?

969 kWh på 7 dage =

138 kWh pr. dag

5,75 kWh i timen

Konstant effektforbrug på ca. 5.750 watt dÞgnet rundt

Det svarer til at have et stort elforbrug kÞrende 24 timer i dÞgnet uden pause.
Hvad bruger almindelige apparater?

Her er typiske forbrugstal:

Lille TV 80–120 W 3–5 kWh
Elradiator 1.000 W 168 kWh hvis den kÞrer konstant
Varmepumpe 1.000–2.000 W 168–336 kWh konstant
Elvandvarmer 2.000–3.000 W 40–80 kWh/uge typisk
📊 Realistisk forbrug i jeres situation
Hvis vi overdriver og siger:

Komfur/ovn: 20 kWh

KÞleskab: 8 kWh

Lamper: 3 kWh

TV: 5 kWh

Samlet: ca. 36 kWh – måske 50–70 kWh hvis man virkelig bruger ovnen meget.

Din regning fra Gudhjem på 62 kWh er faktisk helt realistisk.

🚚 Hvad krÊver det at nÃ¥ 969 kWh?

For at bruge 969 kWh på én uge skulle der fx vÊre:
Eksempel 1 – Elvarme konstant

3 elradiatorer á 2.000 W

KÞrer 24 timer i dÞgnet hele ugen

3 × 2 kW × 168 timer = 1.008 kWh

Det ville krÊve, at boligen var opvarmet udelukkende med kraftige elradiatorer på fuld effekt konstant.

Eksempel 2 – Sauna + spa konstant
6 kW saunaovn

3 kW spa

KÞrer mange timer dagligt

Det ville vÊre synligt og meget tydeligt.

SÃ¥ brug andre firmaer som tager deres kunder alvorligt

2026幎2月1日

KÊre Allan

Det er beklageligt at lÊse om den oplevelse, du beskriver i forbindelse med elafregningen, og vi forstår godt, at det skaber frustration, når forbruget fremstår urealistisk i forhold til dit ophold.

Vi tager din henvendelse alvorligt. Sagen er sendt videre til vores kvalitetsafdeling, som vil gennemgå forbruget, aflÊsningerne og det samlede forlÞb grundigt for at sikre, at afregningen er korrekt.

Emma, Novasol

Dejligt nem at bestille og huset plejer

Dejligt nem at bestille og huset plejer også at vÊre godt

KÊre Chanette

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at det er nemt at bestille, og at I plejer at vÊre tilfredse med huset. Vi håber, det også bliver en god oplevelse denne gang.

Det var dejlig nemt.

Det var dejlig nemt.

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at det var dejligt nemt for dig. Vi håber, du får en skÞn ferie.

Hvorfor

Altså, det giver ikke mening, I min verden, at give stjerner for at booke et sommerhus...når jeg er i sommerhuset, eller efter endt ophold, skal jeg nok vurdere.

KÊre gÊst

Vi forstår godt din pointe. Denne type anmeldelse er baseret på selve bookingoplevelsen og ikke opholdet i sommerhuset. Selve opholdet vil du naturligvis få mulighed for at vurdere efter hjemkomst.

Vi har forsÞgt at kontakte dig på det telefonnummer, der er registreret på bookingen, og vi er glade for, at vi fik en god og afklarende samtale.

Vi Þnsker dig et rigtig godt ophold, når den tid kommer.

Reservering af belÞb pÃ¥ MobilePay

Reservering af belÞb på MobilePay bliver ikke slettet trods belÞbet er trukket på kontoen.
Jeg har skrevet flere mails, fejlen er stadigvÊk ikke rettet efter flere uger

KÊre Birgit

Det er beklageligt, at du fortsat ser en reservation i MobilePay, selvom belÞbet allerede er trukket. Vi forstår godt, at det kan skabe usikkerhed.

Selve reservationen og visningen i MobilePay styres dog af MobilePay og din bank, og det er desvÊrre ikke noget, vi hos Novasol har mulighed for at Êndre eller fjerne manuelt. Vi kan se i vores system, at fÞrste rate allerede er registreret korrekt på din booking.

Hvis reservationen fortsat fremgår efter noget tid, anbefaler vi, at du kontakter MobilePay eller din bank direkte.

Vi håber, at det snart falder helt på plads for dig.

Hjemmeside har god information

Hjemmeside har god information, hvordan man kan sÞge og booke sommerhus. Det tegner til en god ferie.

KÊre Elo

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du fÞler dig godt informeret og tryg i din booking. Vi håber, det bliver en rigtig god ferie.

Emma, Novasol

Ok nemt at booke sommerhuset

Ok nemt at booke sommerhuset. Men synes, det er enormt forvirrende, at jeg bestiller hos ét firma, men får to bekrÊftelser fra hhv. firmaet, der er bestilt hos, og fra Novasol - og at al videre kontakt åbenbart foregår via Novasol. Har tidligere haft god erfaring med Novasol, men ville gerne have vidst, da jeg bookede, at det var dem, der var udlejer!!

KÊre Erik

Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende at modtage bekrÊftelser fra to forskellige firmaer og efterfÞlgende skulle have kontakten via Novasol.

Vi kan se, at bookingen er foretaget gennem en af vores samarbejdspartnere. I sådanne tilfÊlde foregår selve bestillingen via partnerens platform, mens den videre håndtering af opholdet og kontakten sker gennem os som formidler.

Vi tager din feedback med videre, da det naturligvis skal vÊre tydeligt i bookingprocessen, hvem der håndterer opholdet.

Tak fordi du deler din oplevelse.

UbesvÊret booking

God sÞgemuligheder, ubesvÊret booking

KÊre Maja

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplevede både sÞgning og booking som let og ubesvÊret. Vi håber, du får en dejlig ferie.

Hurtig og nem

Hurtig og nem

KÊre Jonna

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at det hele gik hurtigt og nemt. Vi håber, du får en dejlig ferie.

Emma, Novasol

Der var et par fejl og mangler ved det

Der var et par fejl og mangler ved det lejede sommerhus. Det blev lÞst hurtigt og al kontakt var venligt og effektivt.

KÊre Charlotte

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager, at der var fejl og mangler ved huset, men det glÊder os, at det blev lÞst hurtigt, og at I oplevede en god og effektiv kontakt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。