Vi har haft Ãsterbro Dyreklinik i flere Ã¥r, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tÊt pÃ¥ vores bopÊl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde fÞdt 2 hvalpe, hvor den ene desvÊrre dÞde. Vi henvendte os til Ãsterbro Dyreklinik og aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥ fantastisk god og proffessionel... ãã£ãšèŠã
Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden Ã¥bning gennem ca.10Ã¥r), oplevede jeg at D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 stjerner rÊkker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlÊger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÞger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlÊge i KÞbenhavn? PÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og sÃ¥vel mennesker som kÊledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i hÞjsÊdet.
Strandboulevarden 117, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi skulle ind og have vores kat aflivet. Det er en svÊr situation at stå i, og det er oftest i fÞlge af tåre og sorg, når vi står og skal tage afsked med vores kÊledyr.
Jeg oplever at der er tid til den sorg på klinikken. Der er ikke noget der bliver hastet igennem, og der er tid til at få sagt ordenligt farvel.
Uden at sige noget, bliver der rakt lommeletter over til min datter, der virkeligt havde det svÊrt. Der bliver sat ord på, at det er helt OK at hun er ked af det.
SÃ¥ det skal i have stor tak for.
Det er ikke sidste gang vi vil bruge jer til vores kÊledyr.
Hilsen
Birgitte og Amanda
Nu har jeg vÊret kunde hos Lisbeth og hendes personale stort set siden Ãsterbro Dyreklinik Ã¥bnede og har vÊret der med min hund for at fÃ¥ ordnet bÃ¥de stort og smÃ¥t. Mage til kompetence og engagement skal man lede lÊnge efter. Altid en super service og perfekt rÃ¥dgivning. Kan varmt anbefales.
Jeg er flyttet og skal finde en ny dyrlÊge til min gamle hund på 12 år.
Jeg kommer ned til et almindeligt sundhedstjek og den årlige vaccination og den omhyggelige dyrlÊge undersÞger min lille pige fra snude til halespids. Og roser hende for hendes fine vÊgt og pels, men den er straks vÊrre da hun kommer til tÊnderne. Der er meget tandsten og min hund lugter ud af munden.
Hun kalder en VeterinÊrsygeplejerske ind der har sÊrlig interesse i tandbehandling og hun forklarer vigtigheden af vi får renset tÊnderne med ultralyd og får et overblik over, hvor slemt det ser ud og om der skal trÊkkes tÊnder ud, da det ligner parodontose.
Pga af min hunds hÞje alder anbefaler dyrlÊgen, at der bliver taget en blodprÞve for at se om hun kan klare en narkose, det gÞr mig rolig, at de tÊnker på sådan noget. For jeg må da indrÞmme jeg bliver lidt nervÞs, over hun skal i fuld narkose og dyrlÊgen forklarer, at der altid er en risiko, når man bedÞver et dyr.
Allerede dagen efter er der kommet svar på blodprÞver, selvom den skulle til et stort laboratorium i Tyskland.
SÃ¥ jeg bestiller en tid til tandrens, da alt ser fint ud.
Jeg bliver taget imod af VeterinÊrsygeplejersken som vejer min hund og spÞrger ind til om hun har fastet fra midnat og vi kommer ind til dyrlÊgen og jeg får forklaret forlÞbet kort engang til og vi aftaler de ringer, når de har fået et overblik af munden.
Det sidste de siger da jeg går, at de nok skal passe godt på min lille skat! ;0)
De renser tÊnder og tager rÞngtenbilleder og vurderer der skal trÊkkes 9 tÊnder ud, de ringer undervejs og holder mig opdateret og da jeg kommer og skal hente min skat, får jeg en pose med smagsprÞver på noget, der er godt for tÊnderne, en brochure over tandsygdomme og en udfÞrlig oversigt over hvilken tÊnder de har fjernet samt en grundig vejledning i den smertestillende medicin hun skal have.
Hun er blevet syet i munden, så jeg får også et par dåser vådfoder med til de fÞrste dage.
Dagen efter ringer de sÞrme for at hÞrer, hvordan det går og en uge efter er vi til en kontrol for at se om alt heler fint op.
Jeg har nu en meget mere frisk og glad hund, hun er livet meget mere op, så der er ingen tvivl om hun har haft ondt, og jeg troede bare hun var blevet gammel.
SÃ¥ jeg er super glad og taknemmelig over den fantastiske behandling og omsorg teamet pÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik har ydet til mig og min lille hund!
Fik vores nyeste kat steriliseret her - oplevede at blive super grundigt informeret og at hun var i kÊrlige hÊnder hele vejen. Hun kom sig ekstremt hurtigt - alle suturer var fine og sÃ¥ret flot ordnet. Ãrlig (en medarbejder kaldte vores kat tyndfed - LOL), praktisk og fornuftig.
Katten kom godt smertedÊkket hjem og har virket totalt utraumatiseret.
Vil bruge denne dyrlÊge fremover og anbefale hende til alle :-)
Jeg er imponeret og meget taknemlig for at have sat mine ben og poter i denne klinik.
Jeg har 2 hunde der begge er behandlet i klinikken. En tandudtrÊkning og 2 gange tandrens. (Sådan rimelig "alm behandlinger").
Jeg er blÊst om kuld af den hÞje standard af service og fÞlelse for dyret de har hos Ãsterbro dyreklinik.
Jeg bliver simpelthen kontaktet pr. tlf dagen efter for at hÞre om min hund har det godt og om alt er normalt igen,her giver det mig en enorm tryghed. -Tak for jeres fantastiske måde at behandle mig og mine basser på. Begge hunde har har vÊret lagt i bedÞvelse og derfor kontakter man mig. Fantastisk!!
TÊnk sig at i begge tilfÊlde er det weekend dag, den ene hund fredag, bliver derfor kontakter lÞrdag og den anden hund lÞrdag, så de ringer sÞndag. Jeg når desvÊrre ikke tlf sÞndag og derfor vÊlger de både at ligge en besked og sende mig en mail. Det er så så imponeret og har ikke oplevet ligende.
Her er der hjerte med i klinikken.. Tak fra Buby og Oxie ð ð¶ ð¶
Jeg er bare så tilfreds med behandlingen min hund har fået. Uanset om det har vÊret konsultation eller kastration har jeg kun vÊret tilfreds med hver eneste besÞg.
Personalet er engagerede, venlige og fandens gode til deres job! ingen tvivl om at de fortjener alle 5 stjerner!
Vi har fundet den bedste dyrlÊge, der er varme og hjerterum, en professionelisme
som vi ikke har oplevet andre steder, og vi har ellers prÞvet en del andre klinikker igennem tiden
Jeg er ikke fra kÞbenhavns området, tvÊrtimod. Men jeg rejser gerne den ekstra vej, for sådan en god behandling.
min hund, der har kryptokid, som er hvor 'nÞden' ikke er faldet ned. Han er blevet tilset og absolut behandlet helt perfekt!
og ovenikÞbet, fik han klippet negle også! han fik massere af kÊrlighed af personalet, ligesom et dyr skal. jeg er meget tilfreds. og har fået god vejledning om hvordan jeg skal pleje hans sår!
og så ligger det endda i gåstand fra Nordhavn st! super godt hvis man lige skal lufte dyret inden:-)
Jeg kan kun varmt anbefale denne her klinik. Jeg har både kaniner, hunde og katte og alle er blevet undersÞgt og behandlet her.
Jeg er specielt taknemlig for behandling på min lille kat, der allerede som killing har brugt sine ni liv :-) Den var ved at miste sin hale i katte slåskamp og takke vÊre Lisbeth og June slap den for at få amputeret halen. Jeg er glad for at mine dyr er i trygge hÊnder. Og er meget glad for det omsorgsfulde personale på klinikken. 1000 tak 5 stjerner + De varmeste hilsner Katrin :-)
Super flot klinik og sÞde lÊger. Men syntes desvÊrre at de har skuffet mig lidt de sidste par gange jeg har vÊret der.
Syntes for det fÞrste, at det er lidt Êrgerligt at det er lidt "tilfÊldigt" hvad for en af lÊgerne man får, da det kunne vÊre rart at have en bestemt så ens hund ikke fÞlte det så fremmed. Men har selvfÞlgelig forståelse for at de selvfÞlgelig arbejder forskellige dage hver i sÊr.
Noget andet er at de sidste 2 gange jeg har vÊret der nede hvor min hund har fejlet noget har jeg på trods af en betalt konsultation gået der fra uden en diagnose. Har fÞlt lidt at det har vÊret lidt noget gÊtte vÊrk og endte bare med at få noget afvide som jeg egentlig godt selv kunne have gÊttet mig til. Så man har da fÞlt (ikke fordi det skal komme an på penge) at det har vÊret en lille smule penge ud af vinduet for så at gå der fra og ikke rigtigt vÊre blevet klogere på hvad ens hund fejlede.
Må indrÞmme at da min hund her sidst havde noget vrÞvl med maven valgte jeg at tage til en anden dyrelÊge da jeg var lidt nervÞs for at man igen skulle risikere at gå der fra uden en egentlig diagnose.
SÃ¥ 3 stjerner bliver det fra mig af.

Ãsterbro Dyreklinik ããã®åç
Jeg har en kat som har vÊret i behandling for en urinvejsinfektion hos en anden dyrlÊge. En dyrlÊge som vi egentlig var fint tilfredse med, men da vores kat ikke fik det bedre, besluttede vi at prÞve en ny dyrlÊge der lÃ¥ tÊttere pÃ¥. Ãsterbro dyreklinik er et virkelig virkelig professionelt sted, med enormt sÞdt personale. Som sagt var jeg egentlig fint tilfreds med den anden dyrlÊge, men har sÃ¥ Ã¥benbart ikke vÊret klar over hvad jeg er gÃ¥et glip af, for hold da op hvor var dyrlÊgen her grundig. BÃ¥de min kat blev grundigt undersÞgt, men ligeledes gjorde hun meget for at fortÊlle og forklare omkring resultaterne af urinprÞven, samt muligheder/alternativer for fremtidig behandling, hvis det ikke bliver bedre med endnu en omgang antibiotika.
Mine varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kom med min killing Laban som skulle kastreres, efter at ha' fÃ¥et en snak med dem pÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik, forlod jeg min dejlige kat med god samvittighed, det var det bedste sted jeg ku' aflevere ham.
Da jeg hentede ham om eftermiddagen var han noget omtåget efter narkosen.
Jeg fik at vide hvad jeg skulle gÞre og dagen efter ringede kliniken til mig.
Hvordan har Laban det?
De behandler virkelig hvert dyr som det de er... levende og kÊrlige vÊsner.
Så nu har Laban fået ny lÊge... som jeg tÞr anbefale til alle som synes deres dyr er noget specielt.
KÊrlig Hilsen Kim og Laban <3
Jeg sÞgte pÃ¥ nettet, og faldt over Ãsterbro Dyreklinik. De virkede straks sympatiske alene ud fra deres website. Vi Mailede lidt sammen, derefter besluttede vi os for at fÃ¥ vores dejlige lille gravhund Frida steriliseret hos Ãsterbro Dyreklinik. Det har vi ikke fortrudt. Alt gik perfekt, vi blev super modtaget af en velforberedt dyrlÊge som fortalte os om processen. Efter hjemkomsten ringede dyrlÊge Lisbeth E Larsen endda os op, for at hÞre hvordan det gik med Frida, og om vi havde nogle spÞrgsmÃ¥l. Det er da service! Vi har tre dyr og vil aldrig skifte dyrlÊge igen, da vi er i de bedste hÊnder hos Ãsterbro Dyreklinik.
Vi er ny startet pÃ¥ perser opdrÊt og da vi stod og skulle bruge en attest fÞr et stÊvne fik vi tid pÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik. Det er lidt langt at kÞre hvergang nÃ¥r man bor et stykke syd fra KÞbenhavn og selvom der er mange andre har vi nu flyttet alle vores katte derover og med vores nye 5 killinger er de alle i de bedste hÊnder.
De er utrolige omsorgsfulde og sender du en e-mail får du altid svar tilbage uden at det koster. Venlighed, omsorg og kÊrlighed til vores dyr er virkelig det hele vÊrd og kan kun give jer derude vores varmeste anbefalinger. Nå ja jeg glemte at sige at priserne også gÞr at du ikke behÞver at sÊlge hus og bil :)
Vi skulle ha' renset tÊnder pÃ¥ vores golden, Bastian, og jeg ringede rundt til forskellige dyrlÊger for at tjekke priser, idet der er stor forskel pÃ¥ disse. Jeg fik en utrolig sÞd, imÞdekommende og informerende (sÊrligt om bedÞvelsen) snak med Lisbeth, der pÃ¥ ingen mÃ¥de prÞvede at lokke mig ind til Ãsterbro Dyreklink, som var den 5. klinik jeg ringede til. Lisbeth gjorde mig til gengÊld opmÊrksom pÃ¥ nogle ting jeg kunne spÞrge om, hvis jeg ville undersÞge flere klinikker. Jeg sÃ¥dan en ro i maven af vores snak og tilliden var afgjort pÃ¥ plads, sÃ¥ jeg besluttede mig for at bestille tid der med det samme. Lisbeth gav rÞret videre til June, som er veterinÊrsygeplejerske og med stor interessse i tandpleje, og ogsÃ¥ June var super sÞd og informerende. Vi aftalte tid til dagen efter. Jeg kom med Bastian som aftalt omkring kl. 8:30 og der var fuldstÊndig styr pÃ¥, hvem jeg var og hvem jeg havde med. En anden dyrlÊge, Josephine, tog sig af modtagelsen af Bastian, og lyttede ogsÃ¥ pÃ¥ hjertet. informerede om bedÞvelsen (igen) og selvfÞlgelig risikoen ved at lÊgge et dyr i bedÞvelse (det er jo ogsÃ¥ en risiko for os mennesker). Josephine gjorde meget ud af, at det var hende der skulle tage Bastian og gÃ¥ vÊk med ham, sÃ¥ det ikke var mig der forlod ham - ih hvor kan jeg godt li' sÃ¥dan noget :-) Da tandrensningen var overstÃ¥et blev jeg ringet op at det var gÃ¥et fint. Fik at vide, at de havde prÞvet sig langsomt frem med bedÞvelsen, da Bastian reagerede meget pÃ¥ den - sÃ¥ledes fik han ikke for meget og ikke sÃ¥ meget som han mÃ¥ske ville ha' fÃ¥et, hvis man udelukkende var gÃ¥et efter mÊngde kontra vÊgt. SÃ¥ det er en dyreklinik der har dyrets ve og vel for Þje og det er jo noget ejerne kan li' :-) Da jeg hentede Bastian blev der ogsÃ¥ gjort meget ud af at fortÊlle om hans besÞg pÃ¥ klinikken, og der var prÞver pÃ¥ forskelligt tandvenligt tilskudsfoder/tandstÊnger med hjem. Dem har han haft meget glÊde af :-) Der er pÊnt og rent og personalet er meget sÞde og imÞdekommende. Selvom vores egen dyrlÊge er rigtig sÞd og det ogsÃ¥ er godt sted at komme (men meget dyr pÃ¥ tandrensning) sÃ¥ er tandlÊgen nu blevet til Ãsterbro Dyreklinik, som jeg pÃ¥ det varmeste kan anbefale :-)
Vi har lige fået vores lille vovse hjem efter at han er blevet neutraliseret/kastreret. Indgrebet var en smule kompliceret, da han var kryptokid, men operationen gik helt som den skulle takket vÊre det meget dygtige personale. Vi blev også grundigt informeret både fÞr og efter om vigtige forhold og fik svar på alle vores spÞrgsmål, så vi fÞlte os mere trygge.
Prisen var ovenikÞbet mere end fair, da man normalt skal give 3-4.000 for sådan et indgreb. Alligevel slap vi med omkring halvdelen.
Vi er meget taknemmelige og ovenud tilfredse med den gode og kompetente behandling, sÃ¥ det er helt sikkert ikke sidste gang vi har besÞgt Ãsterbro Dyreklinik.
Tusind tak til Lisbeth og teamet!
Personligt og professionelt. PÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik er de engagerede hele vejen. Man kan mÊrke at de har hjertet pÃ¥ rette sted.
Jeg har haft en usÊdvanlig hund med en del problemer, men de var med hele vejen, og har stÞttet mig utrolig meget, ikke kun med det dyrlÊgefaglige, men også ved bare at tale med mig. Der bliver virkelig givet sig tid til at give de allerbedste vilkår.
Jeg ved ikke hvordan jeg skulle have klaret det uden de fantastiske mennesker fra Ãsterbro Dyreklinik.
Så gå trygt herhen - du vil ikke fortryde det!
Var derfor fÞrste gang idag med min hund, dejligt personale, der var tid til en god snak om hunden og atmosfÊren var tryg og professionel og priserne rimelige
Tak Lisbeth og Co. vi ses helt sikkert igen
Jeg skulle aflevere min lille prinsesse kat, til neutralisation, og jeg er positivt overrasket! Det er nogle virkelig gode dyrelÊger/veterinÊr sygeplejersker. De er sÞde, man fÞler dig tryg ved dem og så er det gode priser! Det absolut eneste sted jeg skal hen med min lille tÞs.
Ãsterbro Dyreklinik tilbyder sÊrdeles god service og gode priser. De ansatte sÞrger for at jeg fÞler mig tryg ved at overlade mine katte, Herman og Olga, i deres kyndige hÊnder uden at vÊre en smule bekymret. Begge katte har haft det godt efter neutralisering og der har ikke vÊret det mindste problem i denne forbindelse. RÃ¥dgivningen og svar pÃ¥ mine mange spÞrgsmÃ¥l er blevet besvaret med integritet og professionalisme. Hvad enten det handler om orm, lopper, vaccinationer, neutralisering eller kost har klinikken givet mig fyldestgÞrende svar og rÃ¥dgivning. De ansatte er behagelige og trovÊrdige. Jeg kan ikke forestille mig at gÞre brug af andre dyreklinikker. Jeg kan varmt anbefale Ãsterbro Dyreklinik.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã