レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mit fladskÊrms tv gik i stykker. Via Bilka, hvor jeg kÞbte det kontaktede jeg LG, som sendte mig videre til Servicebroker. Kort tid efter blev jeg ringet op af en af deres teknikere, som efter en ko... もっず芋る

Har fÃ¥et repareret et 4 Ã¥r gammelt Sony TV, via forsikringssag. TVet blev afhentet, repareret, og bragt tilbage igen. Alt sammen pÃ¥ en uge. Fik updates undervejs pÃ¥ deres hjemmeside angÃ¥ende reserved... もっず芋る

Min mail er brugt , om noget rep af en opvaskemaskine? Noget jeg intet kender til ? Kopi sig det tilsendte , og jeg hedder ikke Åse Hej Åse Ipsen Dette er en ordrebekrÊftelse o... もっず芋る

Har et ASKO komfur, som er i stykker igen efter 2,5 Ã¥r. FÞrste fejl blev lavet pÃ¥ garantien, nu igen i stykker et halvt Ã¥r efter garantien er udlÞbet. Skal betale 1800 + moms, hvis jeg vil have kigget... もっず芋る

2.1

2.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Ringe service hele vejen igennem!

Ringe service hele vejen igennem!

Du betaler mega meget i overpris for noget de slet ikke får lavet .
Deres kundeservice er overhovedet ikke hjÊlpsomme . Fortryder så meget jeg har sendt mit produkt ind til dem . !!!!

2021幎9月29日
自発的なレビュヌ

Sendte en subwoofer til reparation

Sendte en subwoofer til reparation. De skiftede forstÊrkeren, og testede bagefter
.var beskeden.
Da subwooferen modtages retur, kan den ikke spille. Membranen sidder lÞs 2/3 rundt. Testet !? Har kontaktet dem pÃ¥ mail om den mangelfuld, dyre og utilfredsstillende reparation. Ingen svar

2021幎6月8日
自発的なレビュヌ

Den dårligste service jeg til dags dato

Den dårligste service jeg til dags dato har oplevet! De er hverken hÞflige eller forstående overfor mig som kunde, derudover modtager jeg et tilbud fra dem jeg acceptere, hvor jeg så overfÞrer over 4200kr, efter en uge skriver de at tilbuddet desvÊrre ikke er gyldigt alligevel, da de har fundet endnu en fejl på mit Samsung TV, som i Þvrigt kun er 2 år og 1 mdr. - jeg siger jeg vil have mine penge tilbage, hvorefter de kun overfÞrer 3300kr tilbage, de stjÊler over 900kr fra mig, selvom jeg selv skal hente mit TV hos dem. Derudover ignorerer de mig nu på beskeder!!!!

2020幎2月20日

Totalt ringe service

Totalt ringe service, når man ringer og spÞrger hvad der forgå med ens tv. Påstår de at det er min skyld de ikke har modtaget fjernbetjeningen fra tvet og kan derfor ikke komme vidre. Med reparation.

2020幎2月4日
自発的なレビュヌ

Jeg indleverede min computerskÊrm til

Jeg indleverede min computerskÊrm til reparation, og da jeg modtog den var den ikke repareret ordentligt. Jeg kÞrte der ind igen og den blev indleveret endnu en gang, og jeg fik den endnu en gang tilbage i dårlig stand. Ridser samt sjusket arbejde. Hele processen tog 1 1/2 månede for at få den tilbage.

2020幎1月31日
自発的なレビュヌ

Skal aldrig gÞre brug af det skod firma igen

Skal aldrig gÞre brug af det skod firma igen.
Skulle have repareret et tv, fik at vide at fragten ville vÊre ca. 160 kroner og diagnosticeringen max et par hundrede.
Efter et stykke tid fik jeg så 3 muligheder... eller tilbud, som de kaldte det.
Jeg kunne få repareret mit tv for 3500! Det kostede 4000 fra nyt og er 4 år gammelt.
Jeg kunne få det tilbage, uden de gjorde noget for 1200!!!
eller de kunne beholde det og skrotte det for 900!!!! til information koster det sidste "tilbud" 500 kroner i EL Giganten ex.
en del produkter, bruger det her firma, som en del af service center gruppen, så ved kÞb af Sony, Samsung og LG (Sikkert andre), så er det altså den vej, hvis man går via mÊrke på produkt.
Skal man have repareret noget, så bÞr man gå et andet sted, hvis man ikke er ligeglad med sin Þkonomi.

2020幎1月3日
自発的なレビュヌ

UnÞdvendig og dyr reparation af SONY

UnÞdvendig og dyr reparation af SONY RX100 MIV kamera
For anden gang på mindre end fire år var LCD-skÊrmen på mit lille SONY RX100 MIV kamera defekt. SkÊrmen blev fÞrste gang udskiftet inden for garanti-/reklamationsperioden, og derfor uden udgift for mig.
Godt to år efter måtte kameraet atter indleveres med samme fejl.
Jeg modtog et tilbud på fornyet udskiftning af skÊrmen på 1799,-kr.
Til denne pris (svarende til godt 20% af kÞbsprisen af kameraet) Þnskede jeg ikke den tilbudte reparation.
Da jeg afhentede kameraet hos forhandleren, opdagede jeg, at det yderste lag på skÊrmen er en relativ tyk plastfilm, som med forsigtighed kunne trÊkkes af. Selve skÊrmen (af glas) fejlede intet. Til erstatning for den defekte plastfilm er nu påsat en SONY protection screen til 159,- kr. - mindre end 10% af ServiceBrokers/Service Center Gruppens pris på en aldeles unÞdvendig udskiftning af LCD-skÊrmen.
Jeg vil hermed advare andre mod at blive påduttet unÞdvendige og bekostelige reparationer hos ServiceBrokers/Service Center Gruppen.

2019幎10月24日

DÃ¥rlig service.

Jeg gav mit hjemmebiografsystem til reparation to gange, og begge gange blev det returneret uden problemet blev repareret. Jeg havde flere chats med team, hvor de bekrÊftede, at det fungerer, og når jeg får det tilbage, fungerer det ikke. Jeg har betalt to gange for din service og fik intet andet end skuffelse.
Management hjÊlpe mig ikke

2019幎9月9日

HOLD JER LANGT VÆK.

HOLD JER LANGT VÆK.

Blev af LG bedt om at henvende mig til dette foretagende, da vores tv havde fået pixelfejl.

Efter afhentning af TV meddelte de at apparatet var i stykker, hvorfor de ikke kunne dÊkke det indenfor garantien.

De har nu bedt om kr. 1.050 for forgÊves kÞrsel, alternativt 1.650,00 for at returnere det slutteligt ca kr. 8.000,00 for at reparere det (TV'ET KOSTEDE KR. 4.800,00)

Kan på ingen måder anbefales at benytte dette selskab.

2019幎6月5日
自発的なレビュヌ

ALDRIG GØR BRUG AF VIRKSOMHEDEN HER!

ALDRIG GØR BRUG AF VIRKSOMHEDEN HER!

Vi har benyttet virksomheden i forbindelse med en tÞrretumbler, som meldte servicefejl, og var herfor nÞdsaget til besÞg af tekniker. Vi kontaktede virksomheden, der sendte en mand ud for et par uger siden. Allerede efter fÞrste benyttelse af maskinen efterfÞlgende, dukkede der fejl op på ny. Vi ved ikke, hvad deres tekniker har foretaget sig, men han har ikke lavet vores tÞrretumbler, som han skulle.
Efter igen at have kontaktet virksomheden, skal vi nu give yderligere et belÞb, for de igen skal kÞre forbi; men for hvad? At stå og kigge på maskinen.
Vi vil på det kraftigste fraråde alle at kontakte virksomheden, da dette kun blive dyrt!

2019幎2月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ