Mit fladskÊrms tv gik i stykker. Via Bilka, hvor jeg kÞbte det kontaktede jeg LG, som sendte mig videre til Servicebroker. Kort tid efter blev jeg ringet op af en af deres teknikere, som efter en ko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har fÃ¥et repareret et 4 Ã¥r gammelt Sony TV, via forsikringssag. TVet blev afhentet, repareret, og bragt tilbage igen. Alt sammen pÃ¥ en uge. Fik updates undervejs pÃ¥ deres hjemmeside angÃ¥ende reserved... ãã£ãšèŠã
Min mail er brugt , om noget rep af en opvaskemaskine? Noget jeg intet kender til ? Kopi sig det tilsendte , og jeg hedder ikke à se Hej à se Ipsen Dette er en ordrebekrÊftelse o... ãã£ãšèŠã
Har et ASKO komfur, som er i stykker igen efter 2,5 Ã¥r. FÞrste fejl blev lavet pÃ¥ garantien, nu igen i stykker et halvt Ã¥r efter garantien er udlÞbet. Skal betale 1800 + moms, hvis jeg vil have kigget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Latterlig dårlig service og uacceptable tilbud
GÃ¥ langt udenom Servicebroker.
Jeg blev henvist af Komplett, som jeg heller ikke kan anbefale, og faldt i fÊlden, da de bad mig kontakte Servicebroker vedr. mit defekte tv.
Servicebroker hentede hurtigt tv'et, men herefter gik det galt...
De ville gerne kassere tv'et gratis, men ellers mente de ikke, at skaden var under garanti og ville have 1400 kr. for at sende retur, og 6500 kr. for reparation (det samme som nyprisen).
Det tog mig halvandet år hos konkurrence og Forbrugerstyrelsen, at få mit tv hjem uden omkostninger!
Brug ikke Servicebroker! Men lad reparationen gå igennem salgsstedet, som man har krav på.
Usand kommunikation
Mit LG tv var gået i stykker 2 uger efter jeg havde kÞbt det, og LG bruger desvÊrre ServiceBroker som reparatÞr. De lovede mig at reparationen ville tage max 4-5 dage, så hvis de hentede det mandag, ville jeg havde det igen fredag. Det endte med at tage 11 dage i stedet, og deres argument var, at de ikke vidste hvad der var galt da de talte med mig. Det er også fint, men så skulle de bare ikke love mere end de kan holde.
OPDATERING:
Efter at jeg har booket tid til at TVet skulle leveres, efter de 10 dage. Skete det ikke. Jeg kontaktede chauffÞren, som de refererer til, og han fortalte mig at TV ikke var modtaget af ham og at han derfor ikke vidste hvor det var. Det er altså vÊk?
Det er ikke lÊngere muligt for mig, at komme i kontakt med vÊrkstedet, da de nu har sat sagen som afsluttet.
Jeg har i stedet prÞvet at tage kontakt til LG, men de kunne heller ikke kontakte Service gruppen, men lovede at kontakte mig "så snart de havde en lÞsning". Jeg afventer i spÊnding.
Denne er tilfÞjet til min tidligere rating af jer på Trust Pilot.
Hurtig service med afhentning og aflevering af TV på privat adresse
Vores godt 1 år gamle Samsung plasma TV på 51" fik pludselig sikringen i lejligheden til at springe. Forhandleren i Hifi-klubben gav et link til servicebroker.dk's hjemmeside, hvor vi nemt kunne oprette en sag. Vi kunne få TV'et afhentet allerede nogle dage senere og havde mulighed for at give besked til både chauffÞr og vÊrksted. TV'et blev afhentet mandag morgen, og ankom ifÞlge hjemmesiden til vÊrkstedet mandag aften. Tirsdag morgen fik vi besked om forsinkelse pga. manglende reservedele, og reparationen blev skÞnnet fÊrdig torsdag. Og torsdag morgen fik vi så besked om at reparationen var fuldfÞrt og vi kunne få leveret TV'et, så snart vi var hjemme. Desuden fik vi nummeret på chauffÞren, så vi kunne give besked om, at vi ikke kunne vÊre hjemme hele dagen. Alt sammen gik hurtigt og nemt. Der var tilpas med information og fin mulighed for kommunikation.
INGEN service og tårnhÞj pris
Nu har jeg haft et kamera med defekt LCD skÊrm liggende her i ugevis, fordi de ikke kan skaffe reservedel. De vil have knap 2500 kroner for arbejdet, hvor selve skÊrmen kun koster 900 kr. Men nu har jeg intet hÞrt. Jeg kan ikke komme i kontakt med dem, og de svarer ikke på mine mails - den ENESTE måde man kan komme i kontakt med dem på. HVIS jeg nogensinde får kontakt med dem og får mit kamera tilbage, vil de have 500 kroner for deres arbejde. Ubegribelig elendig service. Forstår slet ikke, de kan have sådan en virksomhed kÞrende.
Latterlig service
Har fået afhentede et lg tv der gik i selvsving mellem lg logo og skÊrmbillede så man ikke kunne se tv. Fjernbetjeningen virkede ikke når tv'et gjorte som det gjorte og man kunne heller ikke slukke tv'et på tv'et men skulle gÞre det på stikkontakten. Nu har jeg fået en regning på 1246 kr. Hvis jeg vil have mit tv igen fordi de siger der ingen fejl er på det. Så garantien dÊkker ikke. det er for egen regning. det tv er 1 år gammelt og det virkede ikke. om fejlen er rystede på plads fra SjÊlland til Jylland skal jeg ikke kunne svare på men jeg indlevere sgu ikke et tv der virker selv om det er det de prÞver at bilde mig ind!
Fremravende service
Jeg havde en Samsung bÊrbar pc til Rep
De fandt flere fejl som Elektronik Centret IKKE fandt.
Da jeg fik den tilbage virkede den stadig ikke som den skulle. Der for blev den så sendt til Service Broker.
Fra jeg fik den fra Elektronik Centret og til den blev sendt til
Service Broker gik der 3 dag.
De fandt som sagt flere fejl ind Elektronik Centret de gjord.
nu har Service Broker sÞrget for at min pc er blevet krediteret.
Når man snakker med teknikerne i telefonen er de meget hjÊlpsomme og venlige.
Jeg vel klart anbefale dem og helt klart bruge dem en anden gang.
God og hurtig service
Benyttede servicebroker til et defekt Samsung tv under garanti. Jeg fik det tilbage samme uge som det blev afhentet. Absolut tilfred.
FÞlger ikke service til dÞrs
Jeg bestilte en retur leveringsdato på et Grundig tv, og var således hjemme den dag det skulle vÊre afleveret på adressen. Nu over 24timer efter har jeg stadig intet hÞrt. Det er ikke til at gennemskue hvem der står for hvad, så har måtte sende en mail til både vÊrksted og forhandler ved ikke om serviceBroker blot er et mellem-led. da man intet for afvide. Syntes de driver gÊk med deres kunder, man spilder sin tid.
Sjovt serviceBrokers mail er at finde herinde og IKKE på deres egen site
Ringe kommunikation og ligegyldig hjemmeside hvis formål tilsyneladende ikke benyttes af ejerne.
Skod firma.
Det lugter langt vÊk når man ikke kan kontakte et firma via telefon men er nÞd til at bruge en formular inden på deres hjemmeside.
Vores tv har fået Þdelagt sit panel og servicebroker og ind til nu har det taget 9 dag at få svar fra Samsung om der kan skaffes et panel til vores tv. Noget der ikke burde tag mere end 10 min. via et telefon opkald.
Men igen når servicebroker ikke har en telefon ........det lugter langt vÊk af fusk og lusk.
GODT
Havde en reklamation på mit Samsung Smart-TV. Jeg valgte en dag, et tidspunkt på dagen, og så kom de og reparerede fjernsynet hos mig.
Det er da for nemt!
Umuligt at få kontakt
Jeg har skullet have afhentet 2 Samsung skÊrme der skal repareres på garanti, og Samsung benytter ServiceBroker. Jeg fik email med detaljerne i de to reparationssager og fik at vide at de ville blive afhentet dagen efter. Efter 14 dage får jeg at vide at de stadig ikke er afhentet og ved at logge ind på sagen kan jeg se at der står at det er forsÞgt afhentet men at "produktet ikke var til stede". Det var emballeret og klar til afhentning. Det undrer mig at jeg ikke er forsÞgt kontaktet, da mit mobilnummer står på rep. sagerne. Der står heller ikke om de har fået kontakt til nogen person. EfterfÞlgende har jeg forsÞgt at kontakte ServiceBroker via deres hjemmeside, hvor man desvÊrre kun kan sende emails. Trods adskillige forsÞg med angivelse af mit nummer og besked om at jeg gerne vil ringes op er det ikke sket. Jeg har også opdateret rep. sagerne, men det er der heller ikke reageret på.
Nu må jeg kontakte Samsung og hÞre hvad de vil foreslå at jeg gÞr. Jeg vil i hvert fald anbefale at de finder en anden samarbejdspartner.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ