Als alles loopt zoals het hoort te lopen is snappcar top. Maar als iets onverhoopt toch anders loopt kom je eerst bij een chatbot waar je werkelijk niets aan hebt. Vervolgens duurt het vaak erg lang o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima eerste ervaring met Snappcar. We willen geen nieuwe auto meer en onderzoeken alle alternatieven om van A naar B te komen. Van NS, OV fiets, taxi, autohuur, en ook Snappcar. Handig dat je op vele... ãã£ãšèŠã
Ik verhuur al geruime tijd mijn auto via SnappCar tot redelijk volle tevredenheid. Digitaal verloopt het boekingsproces prima. Auto is verzekerd. Service is tijdens boekingsperiode geboden. Kleine... ãã£ãšèŠã
De eenvoud, met de app is de keus snel gemaakt. Iedereen heeft andere prioriteiten zoals prijs, klasse auto, comfort de groote, vrije km, soort brandstof, Afstand ophaalplaats... Volgens mij alti... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 74ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ideaal
Goeie app, makkelijk in gebruik en mooi concept. Goedkoop prima autoâs huren en door de app ontzorgt
Het is zo makkelijk.
Prima ervaring weer
Top app
Gebruiksvriendelijk, duidelijke informatie, geen extra kosten/gedoe. Zeer tevreden.
Extremely pleasant gentleman
Extremely pleasant gentleman, great car
Heel handig!!
Super reliable
Het klopte en app werkt goed
no response from snappcar
no response from snappcar. no phone call no email no nothing absolutely terrible customer service
Levensgevaarlijke banden. En ik mag betalen?
De gehuurde auto (wel 252.500 km op de teller en flink gedeukt, maar vooruit, het reed) kreeg meteen aan het begin van de terugrit een lekke band, meteen rondom gescheurd.
Dit werd in eerste instantie keurig opgelost door de pechdienst door het reservewiel te monteren. 'Top'.
De verhuurder meldde echter 'schade'.
Bij bestudering van mijn foto's van de banden bleken het - midden in de recente hittegolf - 20 jaar oude WINTERbanden te zijn! Terwijl boven 10 jaar al niet meer acceptabel is. En uiteraard: zomerbanden in de zomer. Rubber van winterbanden kan niet tegen zomer. En die ene band was ook nog te zacht zag ik achteraf op een weer een foto.
Niet gek dus dat zo'n band dan doorscheurt. Wel levensgevaarlijk!
En op haar site vermeldt SnappCar dat na bandenpech de huurder zonder kosten zijn weg vervolgt.
Snappcar deed moeizaam over de borg vrijgeven, maar heeft na aandringen met alle argumenten uiteindelijk wel de borg teruggegeven. Dat vergaten ze dan wel weer even te melden, dus ik was langer boos dan nodig. En je moet het dan nog zelf terughalen uit een 'tegoed' bij SnappCar, maar dat is 1 klik.
Mijn ervaring: maak goed rondom foto's van auto en banden. Je kunt bij het inchecken alleen maar bevestigen dat alles klopt en nergens kwijt dat er meer schade is dan al bekend is. Ik heb er buiten de app om nog eens een serie gemaakt. Vooraf (meteen met klantenservice gedeeld voor de start van de rit) en achteraf (tijdens de discussie over de band gedeeld).
Het kostte wat moeite, maar kwam uiteindelijk wel goed. Maar wel als je je scherp en vasthoudend blijft. En in de chat meteen 'medewerker' typt. Anders blijf je met die AI-bot kletsen en kom je niet tot een oplossing. Werkt wel, maar kan relaxter.
Overigens: Alle Snappcar auto's hier in de buurt zijn wel flink op leeftijd.
Zeer tevreden
Volgens mij altijd succes.
Ik maak mij nooit zorgen dat ik niet slaag of niets kan vinden, maakt niet uit welke dag of tijdstip.
Betaling is ook prima geregeld.
Goedkoop verhuur, goede service van verhuurders
Goedkoop verhuur van particulieren met een auto. Soms zelfs zo goed geregeld dat er extra service bij zit. Vooral keyless huren is erg handig.
The worst experience of my life
The worst experience of my life! Left at the side of a road late at night when the car broke down. Told that a taxi was coming that never arrived, then advised to find a hotel! Sunday night in france, no hotels, no taxis! Left with a 11 month old baby with no water or food to sleep in a field. Absolutely disgusting
Good experience
Auto huren was nog nooit zo simpel enâŠ
Auto huren was nog nooit zo simpel en goedkoop. bij lokale verhuurders leen je in alle gemak een leuke schone auto.
Alles prima
Gemakkelijk zoeken, gemakkelijk boeken, gemakkelijk bus ophalen en keyless inchecken, prima bus om te verhuizen, tanken, terugbrengen, uitchecken en klaar - alles top!
App en verhuur werkt prima
We wisten niet hoe het werkt maar de beschrijving in de app was erg simpel en gemakkelijk te volgen.
En het werkt perfect.
Daarnaast een goede communicatie en snelle reactie van de verhuurder (Jos).
Al met al een goede ervaring en erg tevreden
Nice trip with few friends and everyoneâŠ
Nice trip with few friends and everyone enjoyed the ride and the open roofing hehe
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã