Als alles loopt zoals het hoort te lopen is snappcar top. Maar als iets onverhoopt toch anders loopt kom je eerst bij een chatbot waar je werkelijk niets aan hebt. Vervolgens duurt het vaak erg lang o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik verhuur al geruime tijd mijn auto via SnappCar tot redelijk volle tevredenheid. Digitaal verloopt het boekingsproces prima. Auto is verzekerd. Service is tijdens boekingsperiode geboden. Kleine... もっと見る
Prima eerste ervaring met Snappcar. We willen geen nieuwe auto meer en onderzoeken alle alternatieven om van A naar B te komen. Van NS, OV fiets, taxi, autohuur, en ook Snappcar. Handig dat je op vele... もっと見る
The service extremely good. Customer service is literally beyond professional. I wish many other companies were as professional. However, the overall costs to customer if about double than the cost... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 78%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tegoed na 4 weken nog niet uitgekeerd
Krijg nog sinds 4 weken een tegoed voor benzine kosten. Nog steeds niet binnen wel beloofd.
Fijne verhuurder waar je goed afspraken…
Fijne verhuurder waar je goed afspraken mee kunt maken bij huren was ook geen probleem en.de auto goed en netjes
Tevreden verhuurder
Auto is verzekerd. Service is tijdens boekingsperiode geboden.
Kleine minpuntjes heb ik wel als verhuurder. Er kan te makkelijk geannuleerd worden door de huurder, zonder dat verhuurder hiervoor gecompenseerd wordt. Ook de manier waarop de Top verhuurder berekend wordt is niet eerlijk naar mijn idee. Er wordt niet gekeken naar de lengte van je verhuur, maar alleen naar het aantal keer. Dus als ik een auto 3 weken verhuur geldt dat als 1x, net zoveel als ik de auto 1 maal verhuur.
Voor werkt gebruikt deze app niet
Verhuurders huren autos kapot
Klanten service werkt niet . Na 11 pm is niemand. Misschien vroeger is niemand.
App werkt niet na sommige fotos in de check in en dat duur dagen.
Ik must taxi nemen om terug na mijn huis te gaan in de nacht , zonder kunnen check in.
Verhuurder wist dat de ramen van de auto kapot was, maar hij blijft met online adverteren.
Andere verhuurders en niet reageren naar de chats.
Powerful VW Golf and easy communication
Powerful VW Golf. Smooth gearing. Fast and to the point communication. Second time rent.
Ideaal
Goeie app, makkelijk in gebruik en mooi concept. Goedkoop prima auto’s huren en door de app ontzorgt
Het is zo makkelijk.
Prima ervaring weer
Top app
Gebruiksvriendelijk, duidelijke informatie, geen extra kosten/gedoe. Zeer tevreden.
Heel handig!!
Super reliable
Het klopte en app werkt goed
no response from snappcar
no response from snappcar. no phone call no email no nothing absolutely terrible customer service
Levensgevaarlijke banden. En ik mag betalen?
De gehuurde auto (wel 252.500 km op de teller en flink gedeukt, maar vooruit, het reed) kreeg meteen aan het begin van de terugrit een lekke band, meteen rondom gescheurd.
Dit werd in eerste instantie keurig opgelost door de pechdienst door het reservewiel te monteren. 'Top'.
De verhuurder meldde echter 'schade'.
Bij bestudering van mijn foto's van de banden bleken het - midden in de recente hittegolf - 20 jaar oude WINTERbanden te zijn! Terwijl boven 10 jaar al niet meer acceptabel is. En uiteraard: zomerbanden in de zomer. Rubber van winterbanden kan niet tegen zomer. En die ene band was ook nog te zacht zag ik achteraf op een weer een foto.
Niet gek dus dat zo'n band dan doorscheurt. Wel levensgevaarlijk!
En op haar site vermeldt SnappCar dat na bandenpech de huurder zonder kosten zijn weg vervolgt.
Snappcar deed moeizaam over de borg vrijgeven, maar heeft na aandringen met alle argumenten uiteindelijk wel de borg teruggegeven. Dat vergaten ze dan wel weer even te melden, dus ik was langer boos dan nodig. En je moet het dan nog zelf terughalen uit een 'tegoed' bij SnappCar, maar dat is 1 klik.
Mijn ervaring: maak goed rondom foto's van auto en banden. Je kunt bij het inchecken alleen maar bevestigen dat alles klopt en nergens kwijt dat er meer schade is dan al bekend is. Ik heb er buiten de app om nog eens een serie gemaakt. Vooraf (meteen met klantenservice gedeeld voor de start van de rit) en achteraf (tijdens de discussie over de band gedeeld).
Het kostte wat moeite, maar kwam uiteindelijk wel goed. Maar wel als je je scherp en vasthoudend blijft. En in de chat meteen 'medewerker' typt. Anders blijf je met die AI-bot kletsen en kom je niet tot een oplossing. Werkt wel, maar kan relaxter.
Overigens: Alle Snappcar auto's hier in de buurt zijn wel flink op leeftijd.
Zeer tevreden
De eenvoud, met de app is de keus snel gemaakt. Iedereen heeft andere prioriteiten zoals prijs, klasse auto, comfort de groote, vrije km, soort brandstof, Afstand ophaalplaats...
Volgens mij altijd succes.
Ik maak mij nooit zorgen dat ik niet slaag of niets kan vinden, maakt niet uit welke dag of tijdstip.
Betaling is ook prima geregeld.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。