Slidt, dÃ¥rlig service, uengagerede medarbejdere og med henblik pÃ¥ at det koster det samme for en dag Djurs Sommerland kan man da for alvor snakke om value for money. Jeg kan ikke komme pÃ¥ noget ande... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde en dejlig dag med gode oplevelser. Der blev kÞrt gocart, set film og prÞvet rutsjebaner og andre forlystelser. Sommerlandet er holdt flot med smukke blomster. Der er mange forlystelser til sm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Book aldrig plads 405 det er blommer og hvepse over alt der er et tog der kÞre lige hved siden af dag ud og dag ind. Vores toiletvogn blev fjernet selvom at alle pladserne var fyldt op sÃ¥ vi skulle... ãã£ãšèŠã
Deres dinosaurer video i simulator inator Er blevet Êndret, til yngre aldre dog syndes ogsÃ¥ de smÃ¥ 8 Ã¥rig den er dÞdsyg Og de smÃ¥ 4-5 kan jo slet ikke komme op i sÊderne Ideen er meget fin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besÞg Den blå lagune SjÊllands stÞrste badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kÊmpe grill, Racerland for store bÞrn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, SvanesÞen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prÞv krÊfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Havde en dejlig dag
Havde en dejlig dag, tre bÞrn og en hund - super sÞdt personale, masser af plads, kÞer der ikke var alt for lange

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Okay sommerland, men deres rabat aftale stinker
Okay sommerland, bedst for de mindsteð
Der er rent og pÊnt, også på toiletterne.
Et rigtig fint vandland, hvor der noget for alle.
Men jeres rabat aftaler i har med forskellige firmaer er lige i hegnet, hvis man laver en aftale, så burde I sikre jer, at I er enige om ordlyden.. Jeg troede jeg fik 20% via Molslinjen, hvis jeg viste min billet v/indgangen, det står der på Hjemmesiden, men nej, det skulle vÊre en officiel papirbillet, som i kunne stemple.. I guder hvor ringe, så det gav ingen rabat!!!

KÊmpe skÞn dag i Sommerland SjÊlland
KÊmpe skÞn dag i Sommerland SjÊlland
Midt i juli, hÞjsÊson, sol, mange mennesker, besÞgte vi Sommerland SjÊlland. Min kone, jeg og vores to piger på 3 og 6 år.
Vi havde en skÞn dag og prÞvede en masse aktiviteter. Eneste tidspunkt vi oplevede lidt kÞ, var ved Amazonas - men det var reelt skÞnt, for der kunne vi stå i skygge for solen :)
Vi var i badeland i et par timer, ungerne kunne sagtens vÊre blevet der endnu lÊngere, men vi voksne syntes jo at: "... vi skal da prÞve noget mere"... :)
Så det gjorde vi. Vi nåede nok 60-70% rundt på aktiviteterne. Vi ankom til åbningstid og tog hjem 10 min i lukketid.
En dejlig dag og ungerne hyggede sig og bruger stadig park-kortene, som godnatlÊsning :)
Ja, kioskerne er lidt lÊnge om at lave mad - og aktiviteterne er slidte. Men alt er inden for det vi forventer. Vi forventer ikke at alt står helt poleret, nyt og friskt. Amazonas vÊkker minder fra fortiden, den er slidt, men det er sgu ret charmerende :)
Vi mÞdte meget personale - alle knokler for at give en god dag og skynde sig alt det de kan, med et smil på lÊben, i 100 graders varme, for gÊsternes skyld.
Det synes jeg skisme er prisvÊrdigt.
En skÞn dag, og ungerne vil tilbage - så det kommer vi :)
Martin Fritzen

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Dårlige forhold for gående og det vil klÊde Sommerland SjÊlland med mindre arrogance og mere dialog
Sommerland SjÊlland er som udgangspunkt et hyggeligt og dejligt sted, hvor det er hyggeligt at have sin familie med.
Det tÊller dog meget kraftigt ned i den samlede oplevelse, at der dels er utrolige dårlige forhold for gående ind i Sommerlandet, der virker som om, at I kun har tÊnkt over at man enten kan ankomme med bil eller med tog? Når man så som gående alligevel våger sig ind i en halvvejs-livsfarlig bilkÞ, så tÊller det absolut ikke op, at man mÞdes af en ekstremt nedladende billetdame, der meget anklagende problematiserer at ens bÞrn står på marken (lige på den anden side, for at undgå bilkÞen, hvor hun sagtens kan se dem), og at hun i meget nedladende vendinger har behov for at udtrykke at de da sandeligt ikke kan tage sÊrligt hensyn til gående, og det også vil koste ALT for mange penge. Også selvom forslaget er at der fx bare kunne males en lille bane fra bÊnken på marken til den fÞrste billetluge, som ville gÞre det vÊsentlig tryggere for gående, og som skulle vÊre malet af en meget dyr maling, hvis det skulle vÊre en alvorlig stor udgift. Det gÞr heller ikke oplevelsen spor bedre, hvis man som tidligere er mÞdt af en meget arrogant ejer, der havde lyst til at kaste ens medbragte autostol af ht, (når man er så heldig at havde fået et lift), fordi han synes det så utrolig grimt ud hvor den stod. Det kunne havde vÊret klÊdeligt at sÞge efter lÞsninger i et mere konfliktafdÊmpende sprogbrug og med en forståelse af at det nok ikke Þnskes at bruge yderligere 160 kr på at slÊbe/leje en vogn på at få autostolen placeret i den anden ende af parken, oveni den i forvejen dyre billetpris, fordi ejeren ikke mener at han skal se på den, og der ikke er tilrettelagt pladser, der kunne gÞre det nemmere at placere den et "pÊnt" sted. Et sommerland bÞr bedÞmmes på hvordan de behandler ALLE deres gÊster, og ikke kun dem der passer ind i deres prÊdefinerede kundesegment. Når der er for mange oplevelser som ovenstående, gÞr det ikke Sommerland SjÊlland vÊrd at anbefale til andre.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Jeres vand i jeres vandland er ALT forâŠ
Jeres vand i jeres vandland er ALT for koldt. Selv jeres personale siger det
Flere isÊr forÊldre ville ikke hoppe i. Varm det op som alle andre steder gÞr det. Og nej vejret varmer det ikke selv op.

Fint MEN
Generelt er vi meget glade for at komme og vi har også sÊson kort. Vi prÞvede street food for fÞrste gang der var ok, maden bar fin Og vi hyggede os indtil en mand der vel ejer det bad os om at pakke egne drikkevarer vÊk? Hvilket er forståeligt. MEN anden gang kommer han og brokker sig over ungernes drikke dunke med vand i! Det syntes jeg er voldsomt i 27 graders varme at 5 små bÞrn ikke må sidde med deres egen drikkedunk?
En fantastisk oplevelse igen!
Så fik vi genbesÞgt Sommer SjÊlland efter 25. à r. Denne gang med bÞrnebÞrn og svigerbÞrn. Det var en fantastisk oplevelse. Parken fremstår pÊn og ren og der bÊnke og skraldespande overalt. Det var et eldorado for de små, med masser af forlystelser, selv maden var god. Vi kommer helt sikkert igen
Vi har haft en hyggelig dag iâŠ
Vi har haft en hyggelig dag i Sommerland SjÊlland, men parken virker meget forfalden og misvedligeholdt, trÊnger virkelig til en kÊrlig hånd - mange af forlystelserne fremstår triste og som om der ikke har vÊret gjort noget i mange år, også er der ikke mange forlystelser i forhold til hvad de opkrÊver for indgang. Vi er en familie på 4 som skulle betale 1150 kr for indgang hvilket er alt for dyrt i forholdt til hvad man får for pengene. Derudover benyttede vi pizza buffet som slet ikke burde kaldes en buffet. Personalet kunne på ingen måde fÞlge med og der var nÊrmest intet udvalg af pizzaer at vÊlge imellem da buffeten for det meste nÊsten stod tom!! Heller ikke pengene vÊrd.
BÞrnene hygger sig
BÞrnene hygger sig. Og det er jo det vigtigste. Men ganske elendige adgangsforhold. Man kan ikke hente og bringe sin familie, men mÃ¥ spises af, med en vrissen person i billetlugen, der er sur og ligeglad. Ãv.
Super oplevelse
Super oplevelse. Der er masser af plads i parken, sjÊldent kÞ ved forlystelserne og mange forskellige aktiviteter. Jeg var der i 3 dage med min datter på 6 år, og hun kedede sig ikke et sekund.
DÃ¥rligste service nogensinde.
DÃ¥rligste service nogensinde.
Jeg ventede i kÞ i 20 min og da det så var at det var min tur så gik de fra mig og den mand foran mig som skulle til at betale.
Og jeg havde ikke lang nok tid til at vente fordi mit tog kom på det tidspunkt.
Stråtoppen pil ned!
Vi er vilde med Sommerland SjÊlland, masser af plads at boltre sig på. Vandlandet er toppen.
Men noget der trÊkker ned!
Vi bestilte frokost i "Stråtoppen", 4 Hapsdogs, 6 Nuggets, og 2 appelsinvand - ventetiden var 1 time og 15 minutter... Hvordan f.... kan det tage så lang tid? De unge mennesker der står i boden er sÞde og venlige, men for pokker hvor går det langsomt.
Foran mig var der en der havde ventet godt 40 minutter på 2 kopper kaffe.
Jeg er lige ved at sige jeg ikke har oplevet noget lignende, men det kan jeg ikke engang, for det er det samme billede hver evig eneste år.
Jeres folk er simpelthen lÊrt for dårligt op, eller også gider de bare ikke.
DesvÊrre for et ellers dejligt sted, men lige det der ÞdelÊgger enhver god oplevelse.
I jeres besvarelse kan jeg godt se at I forsÞger en masse fine ting med oplÊring osv osv... Men oplevelsen gennem flere sÊsoner nu, er for os og mange andre den samme, og det er skidt. Måske I skal revurdere jeres trÊningsprogrammer, og gå af andre veje, for det fungerer altså ikke.
Med venlig hilsen Klaus

Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Man betaler en halv million for billetterne. Med i prisen får man, klamme bunde i badelandet. Fyldt med snavs. De cykel både der er, er fyldt med vand og blade. I den store rutchebane, får man smasket hovedet det som om man ligesom mangler noget så man ikke fÞler man får en på kassen. Så går man til guldminen og smider nogen mÞnter i, vinder en halv liter sodavand som ikke står på skiltet, der nÊst bliver man spidset af med en flad is, frem for at stik mig en ny mÞnt så jeg kan få noget der faktisk er skiltet.! Totalt uprofessionelt tilgang. En penge sluger uden lige og forholdene er dybt ringe !

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Jeg var i sommerland SjÊlland igår
Jeg var i sommerland SjÊlland igår. Jeg synes stemningen er fantastisk og det er et dejligt sted. men når i KUN har ansat meget unge og uden nogen form for erfaring så synes jeg simpelthen det er useriÞst. FÞrste sted vi var inde var ved en pizza buffe. Her var der ikke styr på noget, der var ikke rent bestik og det er ikke så nemt at spise salat med fingeren. OverhÞrte en pige sige til hendes mandlige kollegaer, kom og hjÊlp led at skÊre pizzaer, og dertil kom der et svar: Þh nej.
Virkelig useriÞst.
Andet sted skulle vi have kaffe. Der stod to unge piger hvor den ene lavede is og den anden lavede mad og drikkelse. Problemet var bare hende der lavede mad og drikkelse siger at hun ikke kan finde ud af at lave kaffe, så vi må vente på at hende der laver is, kunne komme og lave kaffe? Hvor er jeres oplÊring til de stakkels unge mennesker?
Det sidste sted vi var skulle vi have churros. Der var dejen inden i slet ikke fÊrdigbagt. Vi stod i over 20 min fordi der var ingen det havde styr på hvordan man gjorde det.
Jeg synes sommerland SjÊlland er et skÞnt sted, men i er virkelig nÞd til at passe godt på jeres unge mennesker så de har lyst til at vÊre på arbejde. AnsÊt nogle +18 som har styr på hvordan det hele skal ordnes, så alle kan få en god oplevelse.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
SÊsonkort uden fordele og burgere uden bÞf
Dagen fÞr sÊsonåbningen havde vi på hjemmesiden investeret i 5 sÊsonkort til 2145 kr. Kortene blev udstedt digitalt med det samme og hvert kort viste kortnummer, stregkode samt uploadet foto af indehaveren. Alligevel blev vi i Western Burger House nÊgtet sÊsonkortrabatten på 10% ved fremvisning af kort på telefonen. Jeg er med på, at kortet skal byttes til et fysisk ved fÞrste besÞg. Fred vÊre med det, men det er kritisabelt, at I i 2022 ikke godtager, at man på åbningsdagen viser digitalt sÊsonkort med foto. Ligeledes bÞr I udvide trÊningen af jeres nye personale, så man ved anmodning om sÊsonkortrabat, kan blive fri for at få et nÊsvist svar, om at man nok bliver endnu gladere for sÊsonkort rabatten ved nÊste besÞg, når nu man ikke kunne få den i fÞrste omgang. Hvad i alverden er det for en måde at tiltale kunder på? I skal også trÊne jeres medarbejdere til at forstå, at der skal vÊre en bÞf i en burger. Vi ventede ligesom alle andre, der stod i Burger House midt på eftermiddagen over 45 minutter på at få vores ordre og i den ene burger, havde I så glemt bÞffen. Ved henvendelse fik vi straks en ny burger, men det er helt åbenlyst, at I ikke var i stand til at håndtere de spisende gÊster trods, at der ikke virkede synderligt fyldt på åbningsdagen. Fem stjerner til den venlige medarbejder ved go-kart banen, der tog rigtigt godt imod os kort fÞr lukketid. Overvej at gÞre ham til chef. 0 stjerner til Burger House og ligeledes 0 stjerner for jeres sÊsonkort, når man alligevel ikke kan få sin beskedne rabat, selv om man har betalt over 2000 kr. for 5 kort.
PS: I skylder mig 34 kr. i nÊgtet rabat. Ordrenr. 81 i Western Burger House på åbningsdagen.

Vedligeholdelse er ikke nogetâŠ
Vedligeholdelse er ikke noget sommerland SjÊlland benytter sig af. Der har nu i over 3 sÊsoner ikke vÊret forbedring af junglestiens vandbro, den ligger stadig under vand. DernÊst tÞmmerflÃ¥dens platforme ligger stadig under vand. Dette er noget der ikke er blevet udbedret over de sidste 3 Ã¥r. Ãrgerligt nÃ¥r man har bÞrn der elsker tage den vej men ikke lÊngere kan.
22. Juli
BesÞgte parken d. 22. Juli, og der var alt for mange mennesker. Ekstremt lange kÞer til alting.
Ikke pengene vÊrd.
Nedslidte og kedelige forlystelser. Der er meget beskidt og der er underbemanding ved forlystelserne. Vi oplevede, at der var en ung dreng til at styre fire forlystelser, hvilket skabte meget kÞ. Da vi skulle ind i parken, kunne vi ikke finde vores datters kort, hvilket resulterede i en gebyr på 50kr. Vi kÞber aldrig igen årskort til denne park igen.
Meget dårlig oplevelse med bÞrnene i bolchekogeriet
Super dÃ¥rlig oplevelse med bÞrnene i bolchekogeriet i dag ð¡
Vi havde betalt for tre slikkepinde til vores piger og de andre pladser var fyldt op dvs 8 prs i alt som i skilter med og vi sidder fÞlger alle spÊndte med. Men da vi skal til at have en slikkepind i posen vÊlter flere til nok 10-12 prs udover de 8 personer der måtte opholde sig der.
I stedet for at personalet beder de andre interesserede om at vente, til dem der havde betalt har fÃ¥et, giver hende der laver slikkepinde, hjÊlperen fra cafen lov til at dele slikkepinde ud i poser til de andre nyankomne,det resultere sÃ¥ i at vi er blandt de allersidste der nÃ¥r at fÃ¥ en slikkepind som der er betalt og vi stÃ¥r med en rigtig ked af det pige da personalet ikke har sat pinden ordentligt fast i bolche massen, derfor spÞrger vi meget pÊnt om hjÊlp og fÃ¥r bare det frÊkke svar det er ikke deres problem, begrundet med at det er fordi bolchemassen er stÞrknet. Og lige der bliver jeg vred, ved godt det KUN er en slikkepind ð men specielt denne her oplevelse har vores piger set fremtil i meget lang tid og der var ogsÃ¥ andre bÞrn der havde betalt ventet fra starten der gik glip af deres slikkepind ð og blev kede af det pga den dÃ¥rlig priotering fra jeres personale side.
Og samtidig syntes jeg det simpelthen er uhÞrt at der ikke overholdes de afstands krav/regler ifht covid-19 fra jeres medarbejders side af som i selv har sat op, så når der står 8 prs ad gangen, skal i også overholde de regler, den her situation var bestemt ikke fÊrd overfor de bÞrn, som havde ventet og betalt og forkert håndtereing af jeres personale at lade andre bÞrn/forÊldre springe ind på den måde.
Efter et dejligt ophold pÃ¥ 3 nÊtter iâŠ
Efter et dejligt ophold på 3 nÊtter i jeres familie hytte i juli måned får i 3 stjerner af mig. Jeg synes priserne for maden var rimelig i forhold til så mange andre steder i dk. Dog var servicen af helvedes til på sÊrlig pizza - stedet. Da vi ankom til pizza buffet var der ikke fyldt op og der var 4 stykker pizza der lå og havde lagt det et stykke tid. Der gik lidt inden der blev fyldt op.
Jeg havde kÞbt morgenmad med da jeg bestilte hytten. Der var massere af mad, desvÊrre var det ikke ens i forhold til tilberedning af maden og det var nok lidt afhÊngigt af hvem der havde vÊret på arbejde den morgen. Den ene af gangene var Êggene ikke fÊrdige og bacon ej sprÞd. Den 3 morgen hvor der stadig ikke var Êblejuice fortÊller jeg det til en ansat der så sÊtter en karton juice ud, istedet for at få maskinen fyldt op så det var kold juice og måske mere end 1 liter. Der var jo mange til morgenmad, så den var hurtig tom. Jeg vil derfor ikke anbefale morgenmad til andre.
Ã
ben jeres badeland kl 10 og ikke kl 12. Please!! Der er jo massere af folk der gerne vil ind fÞr kl 12..
Ellers synes jeg det var et dejligt ophold, dog meget lang kÞ ved de forskellige istider og madsteder.
Mest for små bÞrn i alderen 2-8
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹