Det er ganske forvirrende, at man bliver "bedt" om at oprette en bredbÃ¥ndsforbindelse, nÃ¥r man jo allerede har den - VIA TREFOR. Dette sker i forbindelse med , at vi nu SKAL lave aftale med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TREFOR/Ewii var pÃ¥ adressen i forbindelse med et sprunget vandrÞr indvendig i huset. I den anledning konstaterede montÞren at stophanen til forbrugsvand ud i vejen til vores hus ikke lukkede helt. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virksomheden har pÃ¥ det seneste haft lidt modgang, men den overordnede karakter stemmer ikke overens med min oplevelse gennem de seneste 8 Ã¥r som kunde hos TreFor. TreFor er meget lidt fleksible... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der var lang ventetid, men fik en rigtig fin hjÊlp af 2 sÞde kvinder hvoraf den sidste ringede tilbage, da hun havde undersÞgt hvordan problemet skulle lÞses.
TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab. Vi sÞrger for, at 28.000 husstande hver dag får miljÞrigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme, mens TREFOR Vand dagligt leverer ISO 22000-certificeret drikkevand til ca. 48.700 husstande. Vores fjernvarme udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet, ligesom vi gÞr en stor indsats for at sikre, at fremtidige generationer har rent vand af hÞj kvalitet.
Kokbjerg 30, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fjerde anlÊg, hvor jeg skal have et GSRN. Nr. ventetider på mellem 2-4 mdr. for den nuvÊrende ansÞgning lidt over 2 mdr.
Det er hovedrystende.
/ Kent
Vi var ikke hjemme, men DR ville prÞve at komme igen samme dag

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
God kundehåndtering. Fejl håndteret og lÞst hurtigt

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Jeg var Tirsdag I kontakt med kundeservice I forhold til en besked om afbrydelse af strÞmmen I vamdrup området. Jeg havde fået en besked fra dem om afbryddelsen af strÞmmen I et hus Jeg ikke har vÊre tilkoblet i snart 2 år. Da jeg bragte mit problem op, Êndrede tonen sig fra sÞd og venlig til at medarbejderen på den anden side af rÞret blev irriteret og lÞd somom at hun helst bare ville have at jeg lagde på.
Jeg stÞdte på problemet da jeg mandag kl. Lidt i 3 om natten fik en besked om strÞmafbrydelse. Jeg, en 17årig ung pige, har aldrig Þnsket at modtage beskederne om strÞm, vand eller varme da jeg ikke var gammel nok til at vÊre ansvarlig for det. (Dengang var jeg 15 eller yngere) mig og min familie der dengang boede der udtrykte i mange år at beskederne ikke skulle gå igennem mig eller min storesÞster (16 eller yngre dengang) med derimod de voksne i huset (min mor og hendes ex). Jeg ved ikke hvor de har hentet mit nummer fra (nok krak) men det har de aldrig fået lov til.
Jeg, som mulig kunde senere i livet, vil i hvert fald ikke overveje dem, selv hvis de er dem der har det bedste tilbud. Med den behandling jeg fik den dag, vil jeg ikke for nogen håbe at de er kunde der. Når man bringer et problem op bliver de åbenbart bare irriteret på en og håber at det fikser alle problemer.

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Jeg ligger stadig med mareridt efter et kunde forlÞb hos trefor.
Brug aldrig denne leverandÞr
TÊnker der kommer et ligegyldigt svar herinde som sÊdvanlig.
"Vi ved ikke noget", "vi har gjort hvad vi kan" men bare husk ALDRIG at bruge denne leverandÞr!

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Min mor har nu indtil flere gange fået udsat installationen af sin fjernvarme uden dog at have fået besked, der dukker bare ikke nogen op på det lovede tidspunkt. Trefor har taget kunderne som gidsler da de sidder med eneretten på fjernvarmen. Ringere service skal man lede lÊnge efter. 0 stjerner herfra

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Det er et forfÊrdeligt selskab. De snÞd mig for 30.000 kr. Jeg er rystet. Jeg har talt med deres kundeservice og de var ligeglade. Pas på når du tilmelder deres betalingsservice. Nul stjerner.

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Danmarks ubetinget dårligste forsyningsselskab. Magen til ubehÞvlede, uhjÊlpsomme og bedÞvende ligeglade mennesker skal man lede lÊnge efter. Det kan jo så også ses afspejlet af deres anmeldelser herinde...
Hej Marlene
Jeg har selvfÞlgelig både skrevet en skriftlig klage ind til jer og ringet om sagen. Det gav ingenting jeg kunne bruge til noget og det tvivler jeg også på det vil gÞre med dig, men tak for forsÞget...

TREFOR Vand & TREFOR Varme ããã®åç
Det er bare en stjerne for meget..mangel pÃ¥ info, fra jeres side gÞr at i i den grad gÞr forskel pÃ¥ jeres kunder. Nogle bilr forhÞjet med op til 5.- pr kilowat time uden varsel, mens andre i samme tidsrum betaler 1,75 pr kilowat time.. sÃ¥ Trefor/ ewii pÃ¥ med strÃ¥hatten og fÃ¥ en bod pÃ¥ de Danske loppemarkeder hen over sommeren, og kluns om prisen for det er i gode tilðð
Flink kunder service medarbejdere, men desvÊrre hjÊlper det ikke noget når man bliver stillet om gang på gang, (med lang ventetid hver gang). I dag efter 35 minutter gav jeg op. Ingen kunder service betyder 1 stjern herfra..
Ved et uheld er der garvet et net kabel over af jer men ingen absolut intet hjÊlp at få fra jer 1-3 dage til udbedring 1 sidder midt i eksame 1 skal arbejde hjemmefra
Flot trefor
At man kan vÊre så ligeglad er mig en gåde trist at man ikke kan vÊlge en anden leverandÞr minus * herfra
Hele 2 gange indenfor kort tid blev strÞmmen afbrudt i timevis men vi får ingenting at vide det er åbentbart fremtiden
Sådan gÞr man,, vi fik lettelse af elafgift på o,90 kr, men så sÊtter man bare lige nettarif op med 97 % grunden, ja vi skal lade vores elbil i nattimere der er det billigt, nu har vi ikke el bil, og den dyre tid er der hvor fam, Danmark laver mad,,, og efter at have vÊret en tur om selskabets regnskab kan jeg se at det på ingen måde er penge de mangler.
var det overhovedet muligt, ja så var jeg ikke lÊnger kunde ved dem, men da det er Bornholm, ja så har jeg ikke rigtig den mulighed.
Elendig kundeservice, og uforskammede medarbejdere. Burde kun få nul stjerner!
Man sidder evigt i kÞ og får ingen hjÊlp.
StrÞmafbrydelse kl 8 om morgen når det stadigvÊk er mÞrkt uden for?
Hvad biler i jer ind. Det er svineri
Jeg stod i badet og pludselig gik alt strÞmmen og der var helt mÞrkt fordi det stadigvÊk var mÞrkt uden for, forstår ikke hvorfor de ikke startet kl 09 når det var blevet lyst, det er altså ikke iorden at slukke for strÞmmen kl 08 når det stadigvÊk er mÞrkt.
Man kan jo ikke slippe for diverse services og jeg har ikke noget at udsÊtte på trefor.
Det jeg bedst kan lide er deres SMS beskeder, når der er noget der fejler eller der er planlagt vedligehold.
Havde et spÞrgsmål til regningen, og fik hurtigt svar på og forståelse for hvorfor den var steget
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã