レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er ganske forvirrende, at man bliver "bedt" om at oprette en bredbÃ¥ndsforbindelse, nÃ¥r man jo allerede har den - VIA TREFOR. Dette sker i forbindelse med , at vi nu SKAL lave aftale med... もっず芋る

䌁業が回答したした

TREFOR/Ewii var pÃ¥ adressen i forbindelse med et sprunget vandrÞr indvendig i huset. I den anledning konstaterede montÞren at stophanen til forbrugsvand ud i vejen til vores hus ikke lukkede helt. H... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virksomheden har pÃ¥ det seneste haft lidt modgang, men den overordnede karakter stemmer ikke overens med min oplevelse gennem de seneste 8 Ã¥r som kunde hos TreFor. TreFor er meget lidt fleksible... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der var lang ventetid, men fik en rigtig fin hjÊlp af 2 sÞde kvinder hvoraf den sidste ringede tilbage, da hun havde undersÞgt hvordan problemet skulle lÞses.

䌁業情報

1. ゚ネルギヌ提䟛業者
  2. 熱゚ネルギヌ䌚瀟
  3. 氎道事業䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab. Vi sÞrger for, at 28.000 husstande hver dag får miljÞrigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme, mens TREFOR Vand dagligt leverer ISO 22000-certificeret drikkevand til ca. 48.700 husstande. Vores fjernvarme udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet, ligesom vi gÞr en stor indsats for at sikre, at fremtidige generationer har rent vand af hÞj kvalitet.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

405件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Vi var ikke hjemme

Vi var ikke hjemme, men DR ville prÞve at komme igen samme dag

2024幎7月11日

Hej Vibeke.

Mange tak for din anmeldelse af os.

Jeg hÃ¥ber det lykkes at lave en aftale om en tid til et besÞg 😊

Ønsker dig en god dag.

Ninna - Kundeoplevelses teamet

TREFOR - God kundeoplevelse

God kundehåndtering. Fejl håndteret og lÞst hurtigt

2024幎6月18日

Hej Tim.

Mange tak for din anmeldelse af os.

Du må endelig kontakte os igen, hvis du har behov for det :-)

Ønsker dig en rigtig god dag.

Ninna - Kundeoplevelses Teamet

DÃ¥rlig kundeservice!

DÃ¥rlig kundeservice!

2024幎6月6日

KÊre Bettina

Jeg er ked af at lÊse, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Jeg vil meget gerne undersÞge, hvad der er gået galt.

For at jeg kan hjÊlpe dig bedst muligt, vil jeg sÊtte stor pris på, hvis du kan give lidt flere detaljer om din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få lÞst udfordringen.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at vi får mulighed for at forbedre din oplevelse med os.

Bedste hilsner

Christina - kundeoplevelsesteamet

Kontakt med kundeservice, ikke en behagelig oplevelse

Jeg var Tirsdag I kontakt med kundeservice I forhold til en besked om afbrydelse af strÞmmen I vamdrup området. Jeg havde fået en besked fra dem om afbryddelsen af strÞmmen I et hus Jeg ikke har vÊre tilkoblet i snart 2 år. Da jeg bragte mit problem op, Êndrede tonen sig fra sÞd og venlig til at medarbejderen på den anden side af rÞret blev irriteret og lÞd somom at hun helst bare ville have at jeg lagde på.

Jeg stÞdte på problemet da jeg mandag kl. Lidt i 3 om natten fik en besked om strÞmafbrydelse. Jeg, en 17årig ung pige, har aldrig Þnsket at modtage beskederne om strÞm, vand eller varme da jeg ikke var gammel nok til at vÊre ansvarlig for det. (Dengang var jeg 15 eller yngere) mig og min familie der dengang boede der udtrykte i mange år at beskederne ikke skulle gå igennem mig eller min storesÞster (16 eller yngre dengang) med derimod de voksne i huset (min mor og hendes ex). Jeg ved ikke hvor de har hentet mit nummer fra (nok krak) men det har de aldrig fået lov til.

Jeg, som mulig kunde senere i livet, vil i hvert fald ikke overveje dem, selv hvis de er dem der har det bedste tilbud. Med den behandling jeg fik den dag, vil jeg ikke for nogen håbe at de er kunde der. Når man bringer et problem op bliver de åbenbart bare irriteret på en og håber at det fikser alle problemer.

2024幎4月2日

Hej Katrine.

Tak for din anmeldelse af os, selvom den ikke er som vi Þnsker.

Jeg er ked af at hÞre at din oplevelse med vores kundeservice ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan det skal vÊre.
Det kan vÊre svÊrt at tale i en bestemt tone, så vi sÊtter pris på din feedback i forhold til dette.

Vi har som forsyningsselskab pligt til at oplyse hvis, der er driftforstyrrelser i det område vi forsyner. Dette gÞr vi automatisk til de personer, der har sit nummer og adresse offentligt tilgÊngeligt på f.eks. 118.dk eller krak.dk. Dette må vi uden accept, fordi det omhandler driftsforstyrrelser på el forsyning.

Det er dog også muligt at tilmelde sig drift informationerne, selvom man ikke har sit nummer offentligt tilgÊngeligt. Dette kan man gÞre via siden her: https://sms-service.dk/, hvor det også altid er muligt at framelde disse beskeder.

Jeg håber i er lykkes med at melde beskederne til og fra, så det passer til jeres husstand.

Du Þnskes en dejlig dag.

Ninna - Kundeoplevelses Teamet

Jeg ligger stadig med mareridt efter et

Jeg ligger stadig med mareridt efter et kunde forlÞb hos trefor.
Brug aldrig denne leverandÞr
TÊnker der kommer et ligegyldigt svar herinde som sÊdvanlig.
"Vi ved ikke noget", "vi har gjort hvad vi kan" men bare husk ALDRIG at bruge denne leverandÞr!

2023幎3月2日

KÊre Neebsen

Jeg vil meget gerne hÞre mere om dit forlÞb. Du må gerne tage kontakt til os på kunde@trefor.dk og du må gerne skrive ATT Trustpilot i emnefeltet.

Jeg håber at du vender retur.

Christina

Kunderne som gidsler

Min mor har nu indtil flere gange fået udsat installationen af sin fjernvarme uden dog at have fået besked, der dukker bare ikke nogen op på det lovede tidspunkt. Trefor har taget kunderne som gidsler da de sidder med eneretten på fjernvarmen. Ringere service skal man lede lÊnge efter. 0 stjerner herfra

2023幎10月31日

KÊre Helle

Det er et kÊmpe arbejde at etablere fjernvarme forsyning i store områder som vi er i gang med. Vi gÞr alt hvad vi kan for at komme i mål med det på bedst mulig vis.

SelvfÞlgelig skal din mor have besked hvis en aftale udsÊttes i den forbindelse. Vi har en afdeling der netop sidder med aftalebooking. Du må meget gerne ringe til vores kundeservice på 70 21 11 00 og fortÊlle hvad der er sket så vi kan vÊre behjÊlpelige med denne her situation.

Du Þnskes en dejlig dag.

Bedste hilsner

Christina

Det er et forfÊrdeligt selskab

Det er et forfÊrdeligt selskab. De snÞd mig for 30.000 kr. Jeg er rystet. Jeg har talt med deres kundeservice og de var ligeglade. Pas på når du tilmelder deres betalingsservice. Nul stjerner.

2023幎6月26日

KÊre Michael

Jeg kan se vi har vÊret i dialog med dig, og jeg vil gerne understrege at vi ikke har snydt dig.

Jeg er ked af du står med denne fÞlelse da vi absolut ikke snyder vores kunder, samtidig kan jeg ikke genkende dit skriv omkring at vores kundeservice er ligeglade, jeg kan se i vores dialog at vi har hjulpet dig med alt det vi har kunnet.

Jeg Þnsker dig en god sommer.

Marlene

Danmarks ubetinget dårligste

Danmarks ubetinget dårligste forsyningsselskab. Magen til ubehÞvlede, uhjÊlpsomme og bedÞvende ligeglade mennesker skal man lede lÊnge efter. Det kan jo så også ses afspejlet af deres anmeldelser herinde...

Hej Marlene
Jeg har selvfÞlgelig både skrevet en skriftlig klage ind til jer og ringet om sagen. Det gav ingenting jeg kunne bruge til noget og det tvivler jeg også på det vil gÞre med dig, men tak for forsÞget...

2023幎6月16日

KÊre Jonathan

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg vil rigtig gerne hjÊlpe dig, da din anmeldelse ligger langt fra hvad vores kundeservice står for og som jeg desvÊrre ikke kan genkende.

Jeg kan desvÊrre ikke se hvad din sag handler om, så for at kunne hjÊlpe dig har jeg brug for flere oplysninger fra dig.

Jeg vil Þnske dig en god dag.

De bedste hilsner Marlene

Det er bare en stjerne for
meget

Det er bare en stjerne for meget..mangel pÃ¥ info, fra jeres side gÞr at i i den grad gÞr forskel pÃ¥ jeres kunder. Nogle bilr forhÞjet med op til 5.- pr kilowat time uden varsel, mens andre i samme tidsrum betaler 1,75 pr kilowat time.. sÃ¥ Trefor/ ewii pÃ¥ med strÃ¥hatten og fÃ¥ en bod pÃ¥ de Danske loppemarkeder hen over sommeren, og kluns om prisen for det er i gode til😜👎

2022幎12月31日
自発的なレビュヌ

Ved et uheld er der garvet et net

Ved et uheld er der garvet et net kabel over af jer men ingen absolut intet hjÊlp at få fra jer 1-3 dage til udbedring 1 sidder midt i eksame 1 skal arbejde hjemmefra
Flot trefor
At man kan vÊre så ligeglad er mig en gåde trist at man ikke kan vÊlge en anden leverandÞr minus * herfra

2023幎3月9日

Sådan gÞr man,

Sådan gÞr man,, vi fik lettelse af elafgift på o,90 kr, men så sÊtter man bare lige nettarif op med 97 % grunden, ja vi skal lade vores elbil i nattimere der er det billigt, nu har vi ikke el bil, og den dyre tid er der hvor fam, Danmark laver mad,,, og efter at have vÊret en tur om selskabets regnskab kan jeg se at det på ingen måde er penge de mangler.
var det overhovedet muligt, ja så var jeg ikke lÊnger kunde ved dem, men da det er Bornholm, ja så har jeg ikke rigtig den mulighed.

2023幎1月8日

StrÞmafbrydelse kl 8 om morgen nÃ¥r det

StrÞmafbrydelse kl 8 om morgen når det stadigvÊk er mÞrkt uden for?
Hvad biler i jer ind. Det er svineri
Jeg stod i badet og pludselig gik alt strÞmmen og der var helt mÞrkt fordi det stadigvÊk var mÞrkt uden for, forstår ikke hvorfor de ikke startet kl 09 når det var blevet lyst, det er altså ikke iorden at slukke for strÞmmen kl 08 når det stadigvÊk er mÞrkt.

2022幎1月12日

OK firma

Man kan jo ikke slippe for diverse services og jeg har ikke noget at udsÊtte på trefor.
Det jeg bedst kan lide er deres SMS beskeder, når der er noget der fejler eller der er planlagt vedligehold.

2021幎12月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。