VIVUS™ レビュー

3,447
TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Cuidado! No actualizan los pagos ​Pagué el 21 de abril y vuestro sistema sigue diciendo que debo dinero. Nadie responde a los emails. No pienso pagar penalizaciones por un error vuestro. Si no lo arr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Skod l.rte låne firma! Har haft adressebeskyttelse også fået det fjernet i fredags, Også prøvede jeg at låne idag mandag. Men det kunne jeg ikke pga deres lånepolitik, fordi jeg har haft adresse... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har lige talt med kundeservice hos vivus for at høre hvad fordelen med at have et plus abonnement til 499kr om måneden. De siger at jeg får pengene straks og er fri for gebyr ved tidlig indfrielse. Sp... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Plejer at være godt tilfreds. Men nu koster det pludselig 500 kroner i måneden at låne penge, hvis man skal have udbetalt dem med det samme. Ellers skal man vente 7 dage. Det plejer også at være mulig... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス
  2. 金融機関
  3. ローン代理店

VIVUS™ について

当該企業による記述

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder et gennemsigtigt lån. Vi gør også hvad vi kan for at tale med vores kunder i øjenhøjde og forstå kundernes mange forskellige situationer. Det er vores måde at tilbyde en kundefokuseret løsning, der muliggør at kunden kan låne på en nem og overskuelig måde. Hos VIVUS behandler vi din ansøgning med det samme. Vi ønsker at levere den bedste service og det bedste produkt, og vi håber at vores kunder vil hjælpe ved at komme med idéer og forslag til forbedringer.

Vores kundeservice holder åbent alle hverdage fra 9:00 - 11:30 og 12:30 - 16:00

Vil du vide mere?
»Se hvordan du låner her
»Få svar på oftest stillede spørgsmål her
»Læs mere om os her

(3,447)

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Hold Jer væk uærligt ågerkarle firma

Hold Jer væk, det plus abonnement der kommer på uden at man opdager det er pisse dyrt. jeg opdagede det da jeg fik låne aftalen og skyndte mig at afmelde det 1 minut efter. jeg lånte 3000 kr og de første 2 mdr. har jeg betalt 536 kr + 499 for et latterligt plus abonnement jeg aldrig føler jeg har bedt om, og som har 1 måned + 30 løbende dage opsigelse, vivus har flueben i plus abonnement pr automatik.
jeg stolede på dem da jeg har haft gode oplevelser med vivius før det her jeg har brugt vivus mange gange før og har været glad for det, men det her er sidste gang, er så skuffet over et firma bruger sådan nogle tarvelige kneb at jeg aldrig vil bruge dem mere og fraråde alle at gøre det samme HOLD JER VÆK UÆRLIGT UGENNEMSIGTIGT ÅGERKARLE VIRKSOMHED

2020年11月8日

Hej Thomas

PLUS abonnementet tilvælges i forbindelse med låneansøgningen, og bliver kun tilmeldt hvis man aktivt vælger at sige ja til abonnementet.

Man kan sagtens optage et lån hos os, uden at være PLUS kunde. Det er et frivilligt tilbud, som giver en række fordele, heriblandt straksudbetaling, gebyrfri indfrielse og hurtigere kundeservice.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på enten info@vivus.dk eller telefon 78 77 20 68. Telefonen er åben mellem 9:00-11:30 og 12:30-16:00.

5つ星のうち5の評価

Jeg var endt i en økonomisk krise.

Jeg var endt i en økonomisk krise.. Min bank ville ikke hjælpe mig, de fortalte jeg måtte lære af mine fejl. Jeg kontakter vivus omkring de lån jeg havde udstående. De møder mig med en løsning og har en forståelse for mit problem.
Det er overrasker mig hvordan vivus har kunne imødekomme og hjælpe mig bedre end en bank jeg har været kunde ved i 30 år.
Tak til medarbejder Sarah J

2020年10月15日

Sikkert og trygt

Sikkert og trygt. Nemt og overskueligt. Jeg føler mig ikke ført bag lyset overhovedet. Renterne, lån, løbetid, afdrag er fremhævet og man ved derfor hvad man går ind til :-) jeg er kæmpe fan af ar der er sådan man kan indbetale lidt ekstra hvis man ønsker det i 1 måned :-)

2020年10月13日
5つ星のうち4の評価

Quicklån på nettet - prøv Vivus

Med alt det de skulle vide om mig og min økonomi er det da lidt af et mirakel, at jeg slap igennem nåleøjet. Ansøgningen synes jeg faktisk var noget kompliceret. Bedst som jeg troede jeg havde besvaret alt, var der liiiige lidt mere de gerne ville vide. Godt så, det er da i orden. Omkostningerne ved et lån er forbavsende lave i forhold til hvad de ellers ligger på. Eneste minus er den korte lånetid, men ... det er måske derfor de kan låne ud så billigt.

2020年9月1日

Hej André

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg vil give dig ret i, at vores ansøgningsprocess er smule lang, dog er dette nødvendigt for, at vi kan lave den korrekte kreditvurdering af vores kunder og overholde gældende krav.

Låner man mellem 2.000 kr. og 12.000 kr. er låneperioden over 6 måneder. Låner man mellem 13.000 kr. og 75.000 kr. kan den løbe mellem 24-72 måneder.

Vi håber ellers du er tilfreds med vores produkt og service.

Skulle du have spørgsmål eller brug for andet, er du velkommen til at kontakte os på 78 77 20 68, mellem 9:00-11:30 og 12:30-16:00.

Du ønskes en god dag :-)

Bondefanger folk i gæld.

Bondefanger folk i gæld.. Hold jer væk fra VIVUS.... de er ligeglade med dig som er faldet i økonomisk krise pga Corona.....

2020年8月16日

Hej Yadigar

Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse med os.

Det er utrolig vigtigt for os, at kunne give den bedste service, og levere et godt produkt til vores kunder. Vi vil derfor meget gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan se om der er noget vi kunne have gjort anderledes, eller hjælpe dig med.

Du må meget gerne kontakte os på info@vivus.dk.

Rigtig god dag :-)

Jeg er tilfreds med Vivus

Jeg er tilfreds med Vivus. Jeg overholder mine aftaler. Ja, jeg betaler mere i at låne hos dem men jeg får penge når jeg har brug for dem. Det er ikke tilfældet med min bank som ikke kende min behov.Jeg overholder mine aftaler med dem, vi er gode venner. På papir. ❤❤ stort for dem at de gider hos, som vores egen Bank ikke vil snakke med. ☺☺

2020年8月14日

Trustpilot エクスペリエンス