Cuidado! No actualizan los pagos Pagué el 21 de abril y vuestro sistema sigue diciendo que debo dinero. Nadie responde a los emails. No pienso pagar penalizaciones por un error vuestro. Si no lo arr... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Skod l.rte låne firma! Har haft adressebeskyttelse også fået det fjernet i fredags, Også prøvede jeg at låne idag mandag. Men det kunne jeg ikke pga deres lånepolitik, fordi jeg har haft adresse... もっと見る
企業が回答しました
Plejer at være godt tilfreds. Men nu koster det pludselig 500 kroner i måneden at låne penge, hvis man skal have udbetalt dem med det samme. Ellers skal man vente 7 dage. Det plejer også at være mulig... もっと見る
企業情報
VIVUS™ について
当該企業による記述
Vores kundeservice holder åbent alle hverdage fra 9:00 - 11:30 og 12:30 - 16:00
Vil du vide mere?
»Se hvordan du låner her
»Få svar på oftest stillede spørgsmål her
»Læs mere om os her
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
mange tak for hjælpen.
Service
Nu har jeg skrevet to mails til jer om en dobbelt betaling son er for meget for mig, og vil derfor gerne ha det ene afdrag retur. Jeg er svært hørehæmmet og kan ikke ringe til jer, derfor mine mails til kundeservice. håber i vil hjælpe alligevel.

i love the site
Hej vivus
Hej vivus. Har valgt at ændre min anmeldelse, da jeg nok ikke fik læst det hele godt nok igennem og hørte man skulle lave plus bruger etc.
Jeg ærger mig stadig over at beløb nu er minimum 2000kr, men kan godt se hvor i vil hen med det. At betale ca 140kr for et lån på 2000kr over 6 måneder, er nu stadig super billigt og beklager min tidligere anmeldelse.
Ha en god. :)

VIVUS™ からの回答
Har lige talt med kundeservice hos…
Har lige talt med kundeservice hos vivus for at høre hvad fordelen med at have et plus abonnement til 499kr om måneden. De siger at jeg får pengene straks og er fri for gebyr ved tidlig indfrielse. Spurgte kundeservice medarbejderen om hvis jeg nu lånte 5000kr i dag hvor meget ville gebyret være om 6 måneder sagde hun 250kr. Jeg tænker at hvis man betaler 499kr pr. Måned for plus abonnement betaler man 2996kr for at spare 250kr i gebyr og få pengene straks. Personligt ville jeg gerne vente op til 7 dage(hvilket der aldrig går) for at spare 2746kr. Find et andet alternativ.

FY FOR SA..N ET FIRMA!
Skod l.rte låne firma!
Men det kunne jeg ikke pga deres lånepolitik, fordi jeg har haft adressebeskyttelse, hvilket jeg har fået fjernet, også ringede jeg også sagde damen jeg snakkede med at der kunne gå 24 timer før ændringen var gået igennem, også vidt jeg ved er det over 60 timer siden jeg ændrede det!
Det eneste hun sagde var jeg kunne ringe igen imorgen.
Jeg FRARÅDER alle andre at låne penge herinde.

Fusk, og falsk reklame
Blev spamet med reklamer For vivus, og om hvor meget de havde sænket prisen, så af nysgerrighed tjekkede jeg Det ud.. heldigvis har jeg en sund økonomi, men på vegne af dem som søger et billigt lån er jeg rystet over hvor kreativ dette åger firma.. lave renter, men på abonnent.. så har man set Det med 😂😂

VIVUS™ からの回答
jeg har et lån jeg foretog slutningen…
jeg har et lån jeg foretog slutningen af sidste måned sker der noget med det på grund af de nye ændringer eller er det det samme

VIVUS™ からの回答
Bondefanger folk i gæld med deres…
Bondefanger folk i gæld med deres ulogiske systemer og når min ringer Og forsøger få forklaring, kan de ikke lave noget som helst i deres system til kundens fordel, kun til de kan få flere og flere penge ud af folk🤬
HOLD JER LANGT FRA DEM!!!

Nemt og hurtigt
Jeg er 100% tilfreds med Vivus.dk
Jeg er 100% tilfreds med Vivus.dk, da det er nemt at låne pengene hos dem.
Money in 4-5 minutes,mo paysleep to…
Money in 4-5 minutes,no paysleep to provide,not so many things to explain! 🙂
Forståelse for sine kunder
Har lånt små beløb her i mange år og…
Har lånt små beløb her i mange år og altid betalt tilbage. Står ikke i RKI eller noget som helst,men nu efter min sidste betaling bliver jeg afvist når jeg prøver at låne 100 kr. Kan ikke anbefales. Men så er det jo godt der findes mange andre steder man kan låne.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。