レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig groen energiebedrijf. Goede klantenservice. Nemen direct de telefoon op en word altijd goed geholpen bv met maandbedrag verhogen en andere zaken. Ze hebben ook een overzichtelijke app, du... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Scherpe prijs, direct persoonlijk te woord gestaan als toen ik wat vragen had, en mooi om zo bij te dragen aan de energietransitie door écht groen en écht lokaal op te wekken.

5぀星のうち5の評䟡

Ben sinds 2018 klant van Vrijopnaam. Nooit een reden tot klagen gehad, niet alleen omdat we elk jaar geld teruggestort krijgen. Ben lid geworden omdat Vrijopnaam maatschappelijk verantwoord bezig is!... もっず芋る

䌁業情報

1. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Zonopnaam Energie (voorheen Vrijopnaam) maakt zelf zonnestroom bereikbaar voor iedereen in Nederland, ook zonder eigen dak. Met kleinschalige en ecologische zonneparken wekken we duurzame energie op én versterken we de natuur en biodiversiteit. Zo werken we samen aan een groener en minder afhankelijk Nederland. Sinds 2018 ontvangen we hiervoor het hoogste oordeel van Greenpeace.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldig groen energiebedrijf

Ze hebben ook een overzichtelijke app, dus daar kun je ook alles regelen.
Ik raad Zonopnaam zeker aan!

2026幎9月14日

Topleverancier

2026幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Goed geregeld en prettig geholpen

Ik was aan het rondkijken voor een nieuw energiecontract en werd geholpen door Anja. Zij nam rustig de tijd om de tarieven en voorwaarden door te nemen en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen, zonder het gevoel te geven dat er iets doorgedrukt werd. Erg vriendelijk contact.

Tijdens het aanvragen liep ik toevallig tegen een foutje op de website aan. Ik heb dit doorgegeven en dezelfde dag nog was het opgelost. Mijn contract had ik ook diezelfde dag nog rond.

Prima ervaring dus, en dank aan Anja voor de goede hulp.

2026幎8月4日
5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en persoonlijk te woord

Vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan door een van de medewerkers die me duidelijk heeft geïnformeerd over het bedrijf en hetgeen wat ik heb afgenomen.

2026幎7月28日

Zonopnaam からの回答

Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons klantteam! Dat maakt onze dag nog zonniger 😊

5぀星のうち1の評䟡

Heb je enkele jaren gezeten bij deze

Heb je enkele jaren gezeten bij deze leverancier met volle vertrouwen, ga je overstappen naar een nieuwe leverancier krijg je een factuur van boven de 1000€ wat niet klopt laat je een dispute openen bij je nieuwe energie leverancier en in tussentijd ontvang je verschillende aanmalingen. na controle blijkt dat je geen 1000 euro moet betalen maar circa 150 euro terug krijgt. of wel wie licht hier de boel op?
Is toch een verschil meer dan 1000 euro betalen of 150 euro terug krijgen... scheelt meer dan 1150 euro schiet mij maar lek Dit is geen 10tjes werk meer wat verkeerd kan gaan qua administratie maar gewoon diefstal.

2026幎6月23日

Zonopnaam からの回答

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de service waar wij ons in herkenen.

We hebben geprobeerd je gegevens terug te vinden, maar op basis van deze review kunnen we helaas geen klantdossier vinden. Het kan zijn dat deze review daardoor niet voor ons bedoeld is.

We nodigen je daarom graag uit om contact met ons op te nemen via klantteam@zonopnaam.nl of 085 - 30 32 652, onder vermelding van je naam en postcode. Dan zoeken we dit zorgvuldig voor je uit en lichten we de situatie graag toe.

5぀星のうち1の評䟡

Heel Raar bedrijf dit!

Heel Raar bedrijf dit!! Ik heb een energiecontract afgesloten bij hun en er was ergens anders ook een contract afgesloten. Die hebben ze uiteindelijk stopgezet bij de ene energieleverancier en bij hun na 2 dagen ook, omdat er geen “nota’s “ betaaald werden. Waardoor ik zonder energie contract kwam te zitten. De medewerker was echt heel bot aan de telefoon en wou ook niet helpen zoeken naar een oplossing. Afschuwelijk

2026幎3月30日

Zonopnaam からの回答

Wat vervelend om te lezen dat je deze situatie zo hebt ervaren.

Een overstap naar een nieuwe energieleverancier kan soms complex zijn.

Bijvoorbeeld wanneer er:
1. meerdere contractaanvragen lopen of
2. wanneer er sprake is van openstaande betalingen.

In zulke situaties volgen wij de daarvoor geldende procedures om ervoor te zorgen dat alles goed wordt afgehandeld.

We proberen klanten altijd zo goed mogelijk te begeleiden naar een oplossing op een vriendelijke manier. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, neem vooral contact op. We kijken graag met je mee.

BLIJ

Vrijopnaam is duidelijk en snel met de maandelijkse informatie.
Het geeft ons inzicht in het verbruik en wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor zonnepanelen in het park A58.-

2026幎2月17日

Tevreden klant.

Al jaren met volle tevredenheid klant. Het gemak om tussentijd je maandbedrag aan te passen.
Ben klant geworden om de visie en doelstellingen van Vrijopnaam.

2026幎2月13日

We hebben al 9 jaar een contract bij

We hebben al 9 jaar een contract bij Vrijopnaam en het bevalt ons erg goed. Door de zonnepanelen is onze energierekening erg laag. De klantenservice is goed bereikbaar, persoonlijk en reageert snel. Je kan je energieverbruik dagelijks inzien. We raden het aan iedereen aan!

2026幎2月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス