レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Geweldig groen energiebedrijf. Goede klantenservice. Nemen direct de telefoon op en word altijd goed geholpen bv met maandbedrag verhogen en andere zaken. Ze hebben ook een overzichtelijke app, du... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was aan het rondkijken voor een nieuw energiecontract en werd geholpen door Anja. Zij nam rustig de tijd om de tarieven en voorwaarden door te nemen en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Scherpe prijs, direct persoonlijk te woord gestaan als toen ik wat vragen had, en mooi om zo bij te dragen aan de energietransitie door écht groen en écht lokaal op te wekken.

5つ星のうち5の評価

Ben sinds 2018 klant van Vrijopnaam. Nooit een reden tot klagen gehad, niet alleen omdat we elk jaar geld teruggestort krijgen. Ben lid geworden omdat Vrijopnaam maatschappelijk verantwoord bezig is!... もっと見る

企業情報

1. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

Zonopnaam Energie (voorheen Vrijopnaam) maakt zelf zonnestroom bereikbaar voor iedereen in Nederland, ook zonder eigen dak. Met kleinschalige en ecologische zonneparken wekken we duurzame energie op én versterken we de natuur en biodiversiteit. Zo werken we samen aan een groener en minder afhankelijk Nederland. Sinds 2018 ontvangen we hiervoor het hoogste oordeel van Greenpeace.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 41

レビューを書く

Fantastisch geholpen door Anja

Fantastisch geholpen door Anja. Dacht mee met de situatie en blood snel een passende oplossing welke beter voor mij werkt op de lange termijn. Reacties worden ook snel aangeboden (wat niet altijd het geval is bij andere aanbieders)

Aanrader!

2025年3月4日
5つ星のうち5の評価

Al bijna 5 jaar zeer tevreden klant!

Nu al bijna 5 jaar zeer tevreden klant bij Vrijopnaam! Erg blij met de mogelijkheid om toch zonnepanelen te hebben, maar dan in één van hun zonneparken. Altijd goed inzicht in het verbruik via de makkelijke app. Altijd direct iemand aan de telefoon bij de vriendelijke, no-nonsense klantenservice als ik een vraag heb. Gewoon hele fijne mensen daar. En jarenlang beoordeeld met rapportcijfer 10 door de Consumentenbond als groenste energieleverancier! Dit is écht groene stroom, uit Nederland!

2025年2月24日
5つ星のうち5の評価

Klantenservice 10/10 keren fantastisch!

Altijd als ik de klantenservice van Vrijopnaam spreek is dit een top ervaring. Ook nu weer. Super snel te woord gestaan, hele vriendelijke medewerker die snel de juiste informatie paraat heeft en graag meedenkt. Heel prettig in contact! Belangrijkste reden dat ik al jaren klant ben bij Vrijopnaam is duurzaamheid, maar hun klantvriendelijkheid staat op een hele goede tweede plek!

2025年2月24日
5つ星のうち4の評価

Fijn dat er zonnestroom leverbaar is voor niet-paneelhouders

Zonnestroom vind ik een pre, aangezien ik zelf geen panelen kan plaatsen. Duidelijk, aardige app, al kan ik de maand januari om de een of andere reden nooit aanklikken. Wel jammer dat het gratis zonnepaneel verdwenen is en dat het toch niet direct duidelijk is wat je daarvoor terugkrijgt: ook eventueel meer dan 250 kWh per paneel en wat betekent een prijs van maximaal 8 cent per kWh in de praktijk?

2025年2月18日
Zonopnaam ロゴ

Zonopnaam からの回答

Hoi Michiel,

Bedankt voor je feedback, dat helpt ons om continu te blijven verbeteren!

We hebben nog niet eerder gehoord dat de maand januari niet aanklikbaar is. Zou je contact met ons willen opnemen via 085 - 30 32 652? We kijken graag met je mee om het probleem op te lossen. Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bellen en krijgt dan direct een medewerker aan de lijn.

Met Paneelopnaam garanderen we een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar. Op dit moment ontvang je 8 cent per kWh, wat neerkomt op 20 euro per jaar per paneel. Houd er rekening mee dat leveringstarieven in de toekomst kunnen wijzigen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Groet,
Kijra van Vrijopnaam

Prima

Prima informatie verstrekking, duidelijke app, terugbetaling wordt volgens afspraak gedaan.

2025年2月10日

Zeer tevreden

Zeer tevreden over deze groene energieleverancier. Altijd snelle en persoonlijke communicatie en informatie wordt op een duidelijke en transparante manier gedeeld.

2025年2月11日
5つ星のうち5の評価

Goede en betrouwbare energieleverancier.

Goede en betrouwbare energieleverancier. Meerdere jaren zo ervaren, met een heel duidelijke en overzichtelijke jaarnota. Helpt als het nodig is en er vragen zijn. De app helpt bij het verbruik te minderen.
In de Zonneparken worden als het kan ook zaadjes geplant voor bloemen.

2025年2月8日
5つ星のうち4の評価

Over het algemeen goed persoonlijk contact

Over het algemeen goede prijzen, uitstekend bereikbaar en goed persoonlijk contact wat ik belangrijk vind. Jammer dat ik mijn gratis paneel moest inleveren. Dit gebeurt omdat ik te weinig verbruik. Dat is jammer vrijopnaam staat vooral als groen bekend als je daar dan uitstekend aan voldoet wordt je daar dus niet voor beloond. Jammer!

2025年2月3日
5つ星のうち5の評価

Topbedrijf! Erg blij met Vrijopnaam!

Altijd persoonlijk en vriendelijk contact met een medewerker van Vrijopnaam en gelukkig niet via een callcenter. Je wordt altijd geduldig en met alle aandacht te woord gestaan. Tevens een fijne app.
Wij zijn super tevreden met Vrijopnaam! Aanrader!

2025年1月27日

Trustpilot エクスペリエンス