Handlede i Matas i Jyderup. De manglede en vare til godt 50 kr. - den blev leveret hos mig dagen efter uden beregning. God betjening og flot service!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
jeg har handlet meget i Matas Hurup Thy Der kommer jeg ikke mere , jeg er desvÊrre blevet afhÊning af min rollator eller kÞrestol alt efter hvordan min dag er , men det er svÊrt at komme ind af dÞren... ãã£ãšèŠã
Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg og ekspedienten tastede desvÊrre forkert mobilnummer ind og mine point gik til en Michael. Har ringet flere gange til butikken og den ene gang var svaret der ville... ãã£ãšèŠã
Vi ville bytte en julegave kÞbt pÃ¥ tilbud hos Matas, hvor vi ogsÃ¥ havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg abonnerer pÃ¥ Puori Omega 3âŠ
Jeg abonnerer på Puori Omega 3 fiskeolie og valgte en gang om måneden, flasken koster normalt 320 kr for en måned så det gav mening at spare de ekstra 70 kr pr måned. D 14 juli får jeg en mail om den ikke er på lager, men den er på lager i 256 af deres butikker i landet. Ringer til dem, og spÞrger hvor lÊnge jeg skal vente, jeg abonnere netop på den fordi jeg har et behov for den! Får at vide jeg desvÊrre bare må vente, da deres systemer ikke taler sammen.. ikke en gang noget med at tilbyde mig at få den til samme pris, nu gik jeg i Matas Lyngby og forklare kort men hun tilbyder det heller ej, de ligner os allesammen nogle som er trÊt af deres arbejde og megrt arrogante!
God service og råd hos Matas KorsÞr
Både rigtig god service og gode råd fra Sandra hos KorsÞr Matas. Kan helt klart anbefales.
Matas NÞrrebro Bycenter :
Matas NÞrrebro Bycenter :
Efter lang ventetid ved afhentnings kasse måtte jeg give op og gå videre uden min pakke.
To kvindelige medarbejdere bag en anden kasse står og snakker sammen, uengagerede medarbejdere og ligeglade med kunderne.
Kundeforagt i Ro's Torv
Jeg var i Matas Ro's Torv i Roskilde for at afhente et RF-apparat (hudplejeapparat) til 2000 kr. som jeg havde kÞbt i webshoppen. Jeg formoder at kÞbet er i den hÞjere ende af de gennemsnitlige kÞb hos Matas.
For at bruge apparatet skal man bruge noget gel. I min naivitet troede jeg, at det kunne jeg lige tage med, når jeg hentede min pakke.
Men nej. På trods af, at en gel skulle vÊre på lager i butikken iflg. matas.dk, så kunne jeg ikke finde den og bad om hjÊlp. 1. medarbejder var bare totalt uengageret og nedladende og sagde, at det kunne hun ikke hjÊlpe med og at selv måtte finde varerne ONLIIIINE. Så jeg lagde de 2 cremer til 500 kr., jeg ellers ville have kÞbt, på disken og tog min pakke for at gå.
Der var imidlertid også en anden medarbejder til stede, så jeg spurgte hende, om hun kunne hjÊlpe mig med at finde en gel, så jeg kunne benytte det dyre apparat. Men nej, det kunne hun så ikke. Det korte resume af samtalen med nu begge medarbejdere var: Det skal du kÞbe ONLIIIINE. ONLIIIIINE. ONLIIIINE. Da forstod jeg til fulde på deres attitude, at de ikke GAD hjÊlpe OG at jeg var til besvÊr.
Jeg er klar over, at der ikke er status i at yde kundeservice til en 55-årig kunde, når man er 20 år. Men måske man skulle overveje, at det er de Êldre kunder, som har brug for dyre hudplejeprodukter OG har pengene til at kÞbe dem.
Jeg var medlem af Matas Plus og samlede derfor mange indkÞb af varer, som Matas sÊlger, for at optimere fordelene. Det medlemskab er nu slettet, og jeg nÞjes med at vÊre gratis medlem af Club Matas, så jeg kan benytte mig af de bedste af medlemstilbuddene.
Ellers vil jeg tilstrÊbe at kÞbe kosmetik, hud- og hårprodukter, personlig pleje, kosttilskud, visse madvarer og kemikalier andre steder end i Matas.
Webshoppen fungerer rigtig godt, men det opvejer ikke den kundeforagt, man mÞder i begge butikker i Roskilde. Jeg kan se her på TrustPilot, at jeg langt fra er alene med min oplevelse.
Når det nu er så hårdt at have med kunder at gÞre midt i arbejdstiden så foreslår jeg, at I bare lukker butikkerne og nÞjes med at sÊlge online. For det er det, I er bedst til.
DÃ¥rlig kundeservice
Den enlige Stjerne jeg giver gÊlder en dårlig service i Matas Skovlunde. Ekspedienten var mut og uengageret. Sagde ikke mange ord. Jeg fÞlte mig absolut ikke velkommen, så der kommer jeg ikke mere.
Varerne jeg kÞbte var ok.
Jeg elsker Matas
Jeg elsker Matas
De har et bredt udvalg af produkter og jeg har isÊr en kÊrlighed til deres striber
Utilfredsstillende og uprofessionel håndtering af returnering af butikschefen i Matas på Taastrup Hovedgade!
Jeg henvendte mig i Matas på Taastrup hovedgade med henblik på at returnere nogle gaver, som var kÞbt online. Jeg medbragte både byttemÊrker og den digitale kvittering, og sagde til medarbejderen, at jeg Þnskede belÞbet refunderet kontant, da jeg gerne ville undgå yderligere ventetid på 1-2 hverdage for tilbagebetaling til betalingskort.
DesvÊrre blev min henvendelse hÃ¥ndteret yderst utilfredsstillende. Butikchefen som intervenerer sig oplyste, at kontant refundering ikke var mulig grundet manglende kontantbeholdning i butikken. Jeg accepterede dette og foreslog i stedet, at belÞbet kunne tilbagefÞres til kortet, hvilket dog ogsÃ¥ blev afvist. Ã
rsagen, ifÞlge butikkens chef, var at jeg ikke kunne fremvise en FYSISK bon â til trods for at kÞbet var foretaget online, og jeg kun havde det i digital form.
Da jeg påpegede dette flere gange og spurgte, hvordan jeg skulle kunne fremvise en FYSISK bon, når gaverne er kÞbt online og jeg har byttemÊrkerne + kvitteringen i digital form og ikke i FYSISK form, det kunne hun ikke besvare på og blev ved med at gentage at det skulle fremvises i FYSISK form.
Situationen endte med, at jeg modtog et gavekort på det fulde belÞb, hvilket ikke var den lÞsning, jeg som kunde foretrak.
Jeg fÞlte mig hverken imÞdekommet eller behandlet med den professionalisme, man som kunde med rimelighed kan forvente. SÊrligt skuffende var det at opleve en chef, som ikke alene fremstod uforstående over for almindelige procedurer for onlinekÞb, men som også gav misvisende information og ikke udviste nogen form for forståelse eller fleksibilitet.
Alt i alt en ubehagelig og frustrerende oplevelse, som desvÊrre har gjordt at de har mistet mig som kunde!
DÃ¥rlig service i Matas, Storcentret Esbjerg
Anmeldelse: DÃ¥rlig service i Matas, Storcentret Esbjerg
Jeg havde desvÊrre en rigtig dårlig oplevelse i Matas i Storcentret Esbjerg den 2 Juni 2025 Kl ca 17:15 . Personalet virkede hverken imÞdekommende eller hjÊlpsomme, og det fÞltes nÊrmest som om, man var til besvÊr som kunde. Jeg stod og ventede lÊnge uden at få nogen form for hjÊlp, selvom der var medarbejdere, der tydeligt så mig og ikke havde travlt. Da jeg endelig henvendte mig, blev jeg mÞdt med en kort og uengageret attitude, som på ingen måde gav lyst til at handle der.
Det er Êrgerligt, for jeg har tidligere haft gode oplevelser i andre Matas-butikker. Men serviceniveauet i denne afdeling var langt under, hvad man kan forvente â isÊr i en butik, hvor rÃ¥dgivning og kundeoplevelse burde vÊre en del af kerneydelsen.
Jeg håber, ledelsen tager dette til efterretning og arbejder på at forbedre kundeoplevelsen fremadrettet.
Urimeligt at bede kunderne udbedre MatasÂŽ fejl
Jeg vil faktisk ikke give en eneste stjerne til Matas SÞndergade i Horsens for denne oplevelse.
Jeg kÞbte den dag bl.a. en parfume, som skulle bestilles hjem, og vi aftalte levering i butikken, og jeg betalte for parfumen og gik hjem og ventede på en sms. Der gik noget tid, og jeg regnede med, at det var pga. leveringsudfordringer.
Da jeg igen er i Matas spÞrger jeg til det bestilte, og den unge pige slår ordrenummeret op, hvorefter hun siger; Jeanette? Nej, det hedder jeg ikke.
Hun siger så, nu kan se ordren, og den er udleveret den 28. april - JEG HAR IKKE HENTET EN PARFUME??
Vi finder ud af, at Jeanette nok har vÊret aktiv på skÊrmen, da den pågÊldende medarbejder slår mit kÞb ind, og det forklarer jo, hvorfor jeg aldrig har fået en sms - det har hun nok fået - og jeg tÊnker, at det er enormt frÊkt at hente en vare, man ikke har bestilt og betalt for. Jeg har faktisk hendes mailadresse på kvitteringen og overvejer et kort Þjeblik at skrive til hende.
Den unge pige siger til mig, at hun normalt er meget sÞd til at ringe ti kundeservice, bare ikke på en lÞrdag pga. mange kunder i butikken - der stod 3 kunder i kÞ, og hun var ikke alene.
Hun beder mig derfor om at ringe til kundeservice og forklare dem sagen, så de kan sende mig en ny parfume.
Jeg spÞrger, om det kan vÊre rigtigt, at jeg skal udrede en fejl, de er lavet af en medarbejder i butikken, og hun gentager, at hun normalt er meget sÞd til at ringe til kundeservice.....
Jeg udtrykte mig utilfredshed med den besked og gik igen.
Da jeg endelig får fat i kundeservice, viser det sig, at der ikke var udleveret en parfume til en anden - den var sendt retur, da den ikke var afhentet!!!!!
OG de kan ikke sende en ny til mig.
Jeg får besked om, at jeg skal gå ned i butikken og sige, at kundeservice siger, at jeg skal have ophÊvet mit kÞb, og så kan jeg bestille en ny parfume.
Jeg udtrykker igen min nu MEGET STORE utilfredshed med at skulle gå MatasŽ Êrinde i en fejlslagen sag, jeg på ingen måde har kunne vÊre en del af eller vÊre skyld i - den hÊnger altså på dem.
Ned i Matas igen og fortÊlle, hvad jeg fik besked på fra kundeservice, og så skal der hele 3 medarbejdere til at finde hoved og hale i det igen.
Jeg fortÊller dem, at jeg er både vred og finder det urimeligt, at jeg skal bruge al den tid på at udrede deres fejl, men det praller af som vand på en gås hos de unge piger, der har en ret så arrogant fremtoning.
Hun spÞrger, om jeg vil bestille en ny parfume, og det vil jeg ikke.
Jeg gik derfra med en bunke kvitteringer på kÞb og tilbagebetaling - "så har du min underskrift", siger en en af pigerne, men hvad skal jeg bruge den til???
Det havde klÊdt alle at lÊgge sig fladt ned og erkende en fejl OG kompensere en kunde for det mÞje, det var at udrede deres fejl.
......
Jeg kan se i kommentarerne, at jeg ikke er den eneste, der må gå MatasŽ Êrinde ved fejl på deres side, og det er vildt arrogant af et firma ikke at reagere på sådanne oplevelser.
Jeg vil blive ved med at fortÊlle denne dårlige historie og blive vÊk fra Matas - jeg kan planlÊgge mine kÞb til Douglas i Flensborg i stedet for.
ekspedienten var utrolig nedringet
ekspedienten var utrolig nedringet, opslidset nederdel, meget udfordrende klÊdt, jeg Þnskede blot at kÞbe en Þjenskygge, men fik blot at vide den Þnskede farve, fandtes kun i Chanel og det var vist ikke noget for mig, gad vide hvorfra hun havde den viden. en meget dårlig oplevelse.
Fik rigtig uhÞflig betjening i MatasâŠ
Fik rigtig uhÞflig betjening i Matas Storcenter Nord Aarhus.
Customer is always wrong
Terrible experience at Matas in Waves today.
When they made mistakes and the customer wants to speak to the shop manager. Instead of apologizing for the mistakes and inconvenience they caused, they attacked and threatened the customer (me).
After reading other reviews about Matas, I have no need to repeat my experience any more. Same sameâŠ.Obviously they were trained to do so when they were doing something wrongâŠit seems this is their business model. Customer service level is very low, maybe price is low - maybe not.
Matas Odder
Matas Odder, ualmindelig dårlig og arrogant kundeservice. Husk at alle kunder er lige-det er ikke en bÞrnehave.
Matas i Farum
Matas i Farum var bestemt ikke hverken tid eller benzin vÊrd. Kom med målet at handle en vare, men kundebetjeningen var langt under det jeg forventer, af så stor en kÊde. De unge piger havde meget travlt med at tale med hinanden, og da jeg spurgte, om der var en tester (der var adskillige eksemplarer, men alle var i indpakning) var svaret nej, og så slut på mere engagement med mig. Ikke en, et Þjeblik det fikser vi, nej, hun gik tilbage til den hyggelige samtale hun stod i inden jeg kom. Jeg gik, og kÞber produktet et andet sted, hos en anden forretning.
Jeg blev chikaneret og tÊsket af enâŠ
Jeg blev chikaneret og tÊsket af en Nikola Gejsinge
Matas NÞrregade Vejle
Matas NÞrregade Vejle
Verdens dårligste service! Til gengÊld kan man mistÊnkte sine tidligere kunder for tyveri!!! Husk at stå lige overfor jeres kunder og snakke om dem i stedet for TIL dem!!! Desuden er duftprÞver ikke en del af servicen her!!!
Til DIREKTÃREN i Matas, mÃ¥ske det er en god idé at lÊre jeres smÃ¥ navlepillede tÞser hvad service er!!! Jeg er glad for at der findes andre Mataser i byen, som kan se lÊngere end til sin egen navle!!! Det ville vÊre en rigtig god idé at ansÊtte nogle VOKSNE mennesker i jeres butik.
Matas butikker bedrager kunder
Matas butikker har stor udfordring med bedrageri fordi når der kÞres et dankort igennem på 2.484,56 belÞb dato 29.april 2025 og det åbenbart ikke straks bliver registreret i Matas regnskab, så skal kunden betale engang til. Det må man ikke kunne. Det kan man ingen andre steder at lige efter hinanden kan ske at kortet skal kunne kÞre samme belÞb igen. Det er ulovligt. Det blev jeg IGEN udsat for fra den ansatte nu i Matas på Hovedbanen KÞbenhavn. Jeg Skulle betale 1. gang mere. Det hjalp ikke at protestere.
Jeg ringede til min bank udenfor Matas.
I Danske Bank kunne de se at belÞbet 2.484,56 var reserveret 2 gange og nu hÊvet 2 gange.
Danske Bank medarbejderen talte med Nadia og bekrÊftede at det var korrekt begge belÞb var reserveret på mit MC kort. Det fortalte Nadia sin chef Ming/Minna og hun forsÞgte mange gange at ringe. FÞrst til kundeservice, det kunne de ikke hjÊlpe med. Så til REGNSKAB men de tog slet ikke deres telefoner. Og nu er begge belÞb også hÊvet på min MC konto. Det er altså bedrageri.
MATAS i regnskab åbenbart helt er ligeglad med opgaven som de lovede at rette, så der ikke blev hÊvet belÞbet 2 gange. Det aftalte Ming/Minna med regnskab senere den dag, fordi regnskab slet ikke tog telefonen da Ming ringede ind mange gange mens jeg stod der.
Jeg var også ude for hÊvning fejlagtigt 2 gange af 1 regning 23.4.2025 i Matas Aars afdeling.
Det er ikke lovligt at der i jeres maskiner kan hÊves det samme belÞb mere end 1 gang. Det kan ikke ske andre steder.
Jeg er meget vred.
Hvis jeg ikke hÞrer svar i dag 1. maj 2025 fra jer, så anmelder jeg MATAS for bedrageri.
Lisbeth Jensen - Plus kunde i Matas indtil videre.
DÃ¥rlig service, sur medarbejder, overholder ikke lovet leveringstid
Endnu engang dårlig oplevelse. Sur medarbejder, fik ikke varen til tiden som lovet. Har aldrig varen, de reklamerer med, skal fÞrst skaffe den udefra. Går nok til HillerÞd nÊste gang, hurtigere, eller måske Normal?
They r the worst very bad customerâŠ
They r the worst very bad customer service and they r so stuck up even when they do a mistake .ðœ
Ãv Þv for en grim oplevelse i Matas Farum Bytorv.
Ãv Þv for en grim oplevelse i Matas Farum Bytorv.
En medarbejder sendte mig et tarveligt ansigtsudtryk og "det kan vi ikke!", da jeg bad om at få returneret en uåbnet vare, som jeg havde kÞbt tilbage i januar 2025.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ