Handlede i Matas i Jyderup. De manglede en vare til godt 50 kr. - den blev leveret hos mig dagen efter uden beregning. God betjening og flot service!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
jeg har handlet meget i Matas Hurup Thy Der kommer jeg ikke mere , jeg er desvÊrre blevet afhÊning af min rollator eller kÞrestol alt efter hvordan min dag er , men det er svÊrt at komme ind af dÞren... ãã£ãšèŠã
Vi ville bytte en julegave kÞbt pÃ¥ tilbud hos Matas, hvor vi ogsÃ¥ havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blir nÞdt til at komme af' med mineâŠ
Blir nÞdt til at komme af' med mine frustrationer vedr. MATAS frederikssund. Kedelig service. Kun er pift på PrÞver af parafume.
Besked " vi kan ikke holde ud at
VÊre her.
Kun e'n prÞve af lille creme.
Besked.( der skal vÊre til alle kunder.
Render rundt hele tiden hva' ka'jeg hjÊlpe med ? Er det på kort.og bla bla bla - Ikke godt. Vil bare gerne selv kunne få lov til at kikke og undersÞge.- mvh
Mvh
Aldrig har jeg oplevet så grov en behandling i en butik
Min oplevelse i Matas pÃ¥ Gammel Kongevej 98 er direkte chokerende. Jeg kommer blot for at hente en pakke â og ender i en absurd, ubehagelig diskussion med en medarbejder, der opfÞrer sig, som om det er en personlig belastning at skulle betjene mig.
Hun er sur, frÊk og decideret uforskammet fra fÞrste sekund. Hun presser mig insisterende til at downloade en app, og da jeg siger nej, Êndrer tonen sig til noget, jeg kun kan beskrive som aggressivt og ubehÞvlet. Hun svarer igen, som om hun mener, at jeg er et problem, og hendes attitude signalerer tydeligt, at hun overhovedet ikke gider gÞre sit arbejde.
Det her er ikke bare dÃ¥rlig kundeservice â det er grÊnseoverskridende dÃ¥rligt. Det er manglende professionalisme pÃ¥ et niveau, der er pinligt for en kÊde som Matas.
Og det vÊrste er, at det ikke er fÞrste gang, jeg oplever denne slags opfÞrsel i Matas. Det virker som et gennemgående problem: medarbejdere, der er uinteresserede, uvenlige og helt uden forståelse for, hvordan man taler til kunder.
Jeg er simpelthen fÊrdig med at blive mÞdt af arrogante medarbejdere, der gÞr en helt almindelig ekspedition til en ubehagelig oplevelse.
Jeg handler aldrig i denne butik igen.
Jeg kÞbte en julegave 7 sept til 1799krâŠ
Jeg kÞbte en julegave 7 sept til 1799kr en lady shaver og nu kan den kÞbes for 1346kr
Synes det er dårlig service at min bytte mulighed udlÞb 6 okt
Ikke sÊrlig imÞdekommende personale nÃ¥râŠ
Ikke sÊrlig imÞdekommende personale nÃ¥r man kommer ind i butikken ð
Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg ogâŠ
Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg og ekspedienten tastede desvÊrre forkert mobilnummer ind og mine point gik til en Michael. Har ringet flere gange til butikken og den ene gang var svaret der ville gå 24 timer så ville point kunne ses. Butikken har selv kontaktet kundeservice. De er stadigvÊk ikke synlig og i morgen fredag er der gået en uge. Mit dankort blev spÊrret ved kÞbet. Meget trist oplevelse og stadig er det ikke i orden.
Ãrgerligt at I er begyndt at producereâŠ
Ãrgerligt at I er begyndt at producere jeres renseservietter i Kina i stedet for Danmark ð©ð°
Matas Esbjerg
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prÞver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker!
Magen til god service skal man leve lÊnge efter! I gÞr det godt! Jeres kundeservice er helt i top! SÞde imÞdekÞmmende ansatte!
Har handlet der online også, og gik lige så gnidningsfrit, dog foretrÊkker jeg butikken, pga. den varme atmosfÊre derinde.
Det bedst oplevelse i Matas BirkerÞd
Persolet var meget sÞde og hjÊlpsom. Fik hjÊlpe til at få det bedst shampo til mit har og nogen god vitamin piller til hår. Blev en overraskelse for mig at et styk tid efter det samme personalet kunne huske mig og og var så god til at vejler mig igen med nogen andre produkter. Mange tak for hjÊlpe. Mvh. Eliana
Matas i Give
Fredag eftermiddag var jeg i Matas i Give for at kÞbe en gave. Den imÞdekommende ekspedient startede med at spÞrge, hvornår jeg skulle bruge gaven. Jeg sagde torsdag, hvortil hun svarede, at jeg kunne have gaven med posten mandag, og det var jo fint. Imidlertid stod gaven ved min dÞr allerede i dag lÞrdag. Altså under 24 timer. Imponerende. Tak for god service.
Har bestille over net til min gammelâŠ
Har bestille over net til min gammel adress men sået indfor 24 timer - reagere og skriver til kundeservice fÞrste siger jeg skal returnerer vare ? Hvordan vis jeg har ikke vare efter siger det jeg skal kontakt dao har også
Det siger jeg skal kontakt dem som bÞr på adress har også ?! Ja men miste 600kr på det
FÃ¥r ik point
FÃ¥r ik point , nÃ¥r jeg udfylder spÞrgeskema.ð€®ð€®ð€®
DÃ¥rlig stil/konkurrence
DÃ¥rlig stil/konkurrence
Deltager i spil via matas app. Og vinder et matas stribe produkt.
Som skal hentes inden x antal dage. Varen forfindes ikke i butikken og nÊste gang det kommer varer er det ikke muligt at hente gaven da x antal dage er overskredet.
Medarbejder ringer til kundeservice som fortÊller at i henhold til konkurrence regler er det bare Êrgerligt. Der står at hvis varen ikke lÊngere er på lager... jeg tÊnker et matas stribe produkt altid er på lager i matas. Den var bare lige udsolgt i dag.
Virkelig dårlig stil af Matas.
Bestilte varer lÞrdag d 13.9
Bestilte varer lÞrdag d 13.9. Webshoppen reserverede belÞbet. Annulerede ordren mandag d 15.9. Pengene har de stadig. Har forsÞgt at korrespondere via kundeservice men skiftende medarbejdere på min sag hjÊlper ikke. Alle relevante bilag er indsendt. HVOR ER MINE PENGE
Indstilling til âà rets medarbejderâ i Matas
Anmeldelse til Matas Bramming
Jeg vil meget gerne rose jeres medarbejder Frederik for en helt sÊrlig god oplevelse i butikken.
Han tog sig virkelig tid til at fortÊlle og vejlede om de parfumer, vi var i tvivl om, og gjorde det pÃ¥ en sÃ¥ engageret og behagelig mÃ¥de, at jeg simpelthen fik lyst til at kÞbe en parfume â ikke fordi jeg manglede den, men for at gengÊlde den fantastiske kundeservice, han gav.
Det er sjÊldent, man mÞder så oprigtig interesse og vilje til at hjÊlpe, og det fortjener stor ros. Jeg har allerede fortalt om oplevelsen til andre, og de har også nÊvnt, at de har haft samme positive oplevelse med Frederik i butikken.
Jeg hÃ¥ber virkelig, at bÃ¥de chefen og Frederik fÃ¥r denne besked, for det er sjÊldent, jeg skriver anmeldelser â men denne oplevelse var sÃ¥ god, at den skulle deles.
0 stjerner til Matas på Skibhusvej
Jeg har nu 3 gange handlet ved Matas på Skibhusvej, Odense indenfor de sidste 1, 5 år, og jeg kommer der ikke mere.
En lidt Êldre lyshåret kvinde, der meget gerne vil tage styringen i butikken, og meget gerne vil overtage kunderne, når der tydeligvis ikke er mange i butikken (stakkels de andre ansatte), er ekstrem dominerende, arrogant og på ingen måde service minded.
Ubehaglig, usympatisk adfÊrd og personlighed, og fÞlte slet ikke, at jeg skulle have lagt mine penge der.
Hun virkede meget mistroisk, slet ikke afslappende og smilende, som man forventer, og regner med i sådan en butik.
3. og sidste gang jeg havde handlet der, nedvÊrdigede hun sig selv til at komme lÞbende efter mig på vej til parkeringspladsen.
Jeg var meget overrumplet af hendes âlÞben efter migâ
Med et âhej du derâ, jeg vil lige se, hvad du har med dig.
Indtil hun så, at jeg ikke havde nogen taske med mig, men min tlf og det kÞbte produkt.
Troede efter 2. gang, at det var mig, der âsÃ¥ spÞgelserâ, men fik sÃ¥ bekrÊftet det i stor stil ved sidste besÞg.
Jeg er mÞrk i huden, har det mon noget at sige her? ð€·ð»ââïž
Vil Matas vÊre sig selv bekendt og skabe et bedre ry for butikken, sÃ¥ burde hun ikke lÊngere vÊre bestyrer (hvis det er dét, hun fejlagtigt er) eller arbejde for kÊdens Image ud ad tilð
Det er ikke de fem kroner!
Det er ikke de fem kroner!
Ser er vare, hos MATAS, til 114,95 ð
Efter medlemsrabat blev det 119,95 ð¥µ
MATAS havde ikke fået opdateret prisskiltet derfor skulle jeg betale 119,95, det er ikke de fem kroner. Mere princippet i dårlig kunde pleje.
MATAS er har Deres principper og jeg har mine ð€£
Heldigvis er der andre butikker ð
Jeg skal nok fortÊlle vidt og bredt om MATAS mÃ¥de at prissÊtte og den "gode" kundeservice ð
DÃ¥rlig kundeservice
Jeg har kÞbt det forkerte insekt control middel da de har Êndret emballagen af dem som jeg plejer at kÞbe og var meget tidsfreds med. DesvÊrre virkede den anden produkt som hedder Green Protect overhovedet ikke. Jeg har 3 ikke åbnede pakker som jeg vil gerne bytte til den anden mÊrke men fordi jeg ikke havde gemt kviteringen vil de ikke hjÊlpe mig og jeg har bare smidt pengene i skraldspanden!
Solid afvisning af olie; vedr.Udos choice med bismag.
Jeg havde kÞbt en flaske olie 500ml Udos choice i Matas StenlÞse den 11.8.25, som viste sig at have en ubehagelig bismag.
VI VAR TO PERSONER DER SMAGTE DET SAMME, UBEHAGELIGT.
Jeg gik i Matas for at få den byttet.
Jeg blev modtaget af to personaler, den ene person lugtede til indholdet og mente ikke, at der var noget galt uden at smage på det.
Så steg mistÊnksomheden vedrÞrende min henvendelse. Den anden person fortalte så at jeg slet ikke kunne få den byttet, når jeg ikke havde en kvittering. Jeg ville fremvise en udskrift fra min konto med det sÊrlige specielle belÞb fra 11.8., som kun kunne vÊre den Udos olie på tilbud!!
Det blev afvist, det kunne heller ikke ses i deres"SYSTEM", hvor mit medlemsskab er!! Jeg troede det var nok, men nej. (Jeg havde jo tillid til at Matas sÊlger vare uden fejl.)
Jeg kommer jo ikke langvejs fra med en flaske olie for sjov.
DET MEST YDMYGENDE SOM KUNDE var, i den grad at blive mÞdt med så meget mistÊnksomhed og klare afvisninger.
"Ingen kulance fra nogen steder var der her og ingen service for kr 199,96.-
Jeg kom i god tro over at få en god service.
En god service fra Matas ville vÊre, at have tillid til sine kunder og hurtigst få byttet den flaske!
(Der var kun taget lidt af den fÞr vi havde fået nok!)
Din anmeldelse skal ikke skrives her
Det her er altså ikke Matas trustpilot side, i skriver på den forkerte og får derfor ikke respons på jeres anmeldelser
- den rigtige hedder Matas webshop
Misvisende pris og forkert returinfo.
Misvisende pris og forkert returinfo.
Annoncepris med tilbud149 kr., men i butikken kostede varen 179 kr. Brugte 50 kr. i bonuspoint, betalte 129 kr. NÊste dag mÃ¥tte jeg reklamere, da den var defekt â og blev fortalt, at jeg normalt skulle betale differencen pÃ¥ 50 kr. for erstatningsvaren. Det er forkert ifÞlge forbrugerloven. FÞles som uklare regler og dÃ¥rlig information.
Men sådan kan man jo få kunder til at gå i normal i stedet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ