レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Brukar vara nöjd med både bil och service från detta kontor på Klarabergsviadukten. Denna gång så blev jag förvånad när bilen (Peugeot 3008) var helt tom på spolarvätska! Förutom det så var jag ganska... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Reserverar 4800 på mitt konto för en hyrning som skall kosta 1100 utan att meddela. De säger att det kan ta 28 bankdagar att få släppt pengarna och hänvisar till min bank. Banken är mycket frågande ti... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bokade en bil till ett pris. Upptäcker senare att Avis tar ut en avgift på ca 4500 kr extra som de sedan håller inne med i ett antal dagar innan återbetalning. Enligt personal på plats är detta stand... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Först försökte få mig att betala för 5 dagar istället för endast 3 dagar hyrning. Sen fick jag kreditfaktura och korrekt faktura som jag betalade. Efter ett tag kom det faktura med förseningsavgift... もっと見る

1.4

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Awful

Awful! After loyally renting from Avis for many years, 2 terrible customer service experiences in a row means I will not rent from them again. Always check, and double check your vehicle before heading out. My loyalty to Avis ended when the station manager in Malmo City office accused us of lying when we reported the scratch, and debited my credit card 5 months after the end of the rental for the cost of the repairs.

2021年11月18日

Dirty methods

Made a reservation, got a price. When invoice came it was much higher. They add costs that was not agreed upon and make you sign. Read EXTREEMLY carefuly what you sign in a hurry, you are up for a nasty surpise. If possible, choose somebody else than AVIS. This was @ Split airport Croatia. NEVER AGAIN. Banana republic methods.

2021年10月4日
5つ星のうち1の評価

Ringde in och gjorde vad jag trodde va bokning

Ringde in och gjorde vad jag trodde va en bokning, hela konversationen tydde på de. Men tydligen var de bara en förfrågan. Blir nekad i brist på bilar men ingen information om de. Första och sista gången jag försöker boka en bil via Avis.

Helt nonchalant när jag ringer o försöker få en förklaring.

2021年9月21日

Helt absurt dåliga. Aldrig igen. Kör med Hertz istället

Försökte boka via deras hemsida. Betalade. Sedan får jag ett mejl där det står att jag inte bokat, utan gjort "bokningsförfrågan" och att har 72h på sig att kolla om de över huvud taget har en bil (min bokning skulle börja inom 48h). Hela hyrbeloppet hade dock blivit reserverat på mitt konto.
Jag ringer dagen efter och då säger de att bokningen automatiskt nekats pga. att de inte hade några bilar. Helt absurt. Nu 11 dagar senare och efter massa samtal med dem är pengarna fortfarande reserverade på mitt konto. Helt absurt att ta mina pengar när de redan visste att de inte hade någon bil. Och att de inte bara meddelade mig, utan att jag skulle behövt vänta tre dygn på att få reda på det.

2021年4月6日

Avis har vägrat ge ut information i 6 månader

I januari 2020 hyrde en bil på Nya Zeeland, som fick ett stenskott. Hade hyrt den via Rental Cars.com och jag hade betalat för fullt skydd (självriskeliminering). Reparation uppgick inte till självrisken, så jag skulle betala först när reparationen var klar. Gjorde upp med Avis om vilket kort som kostnade skulle belasta. I mars fick jag mail att kostnade var 1 200 NZD (motsvarar ca 7 200 SEK). Pengarna drogs aldrig från kontot (kollade flera gånger per vecka), men antog covid var orsaken. I augusti fick jag ett inkassokrav på 11 918 SEK från Sweden Rent A Car AB. Det verkas som de antagit att det bara finns USA-dollar. Betalade kapitalskulden men bestred alla andra avgifer eftersom jag inte hade fått någon faktura alls. När jag skulle begära tillbaka summan från RentalCars.com ville de kontrollera uppgifterna (detta var i början av september). Sedan dess har Rental Cars.com försökt få information av Avis, men har inte lyckats hittills (får mail varannan vecka om att de fortsätter med att försöka få info från Avis). Antagligen vill inte Avis kännas vid att de slarvat med valutorna och debiterat alldeles för mycket.

2021年1月20日

Hyrde bil i Split

Hyrde bil i Split, Kroatien och avböjde tilläggsförsäkring då jag har en egen sådan via Norwegian. Hade förbetalat och erhållit voucher på bilhyran. På något sätt har de ändå fört på en försäkring och beloppet 2880:- drogs efteråt på mitt kreditkort. Bilhyran kostade 570:-. ALDRIG MER att jag hyr bil genom Avis och jag VARNAR för uthyrning i Kroatien/Split.

2020年11月2日

Uruselt hantering

En månad innan en resa till Italien bokade jag en hyrbil att hämta ut på Linate Turin flygplats i Italien efter att vårt flygplan beräknades landa strax efter klockan 22.
Jag betalade hyran i förskott via mitt kreditkort och bokningsbekräftelsen kom direkt till min e-post samma dag.
Då jag några veckor innan avresa tog kontakt med Avis i ett helt annat ärende, då jag ville kontrollera eventuella fördelar i mitt Avis Presidents Club, fick jag av en ren händelse veta att risken fanns att jag inte skulle få ut någon bil på utsatt dag då utlämningen på Linate flygplats beslutat sig för att hålla stängt från klockan 16.00 på grund av Covid-19. Alltså inget meddelande om detta till mig på ”rätt” sätt.
Kundtjänst sa att de var tvungna att lägga en förfrågan till italienarna men utlovade svar inom 72 timmar.
Något svar kom inte inom dessa 72 timmar, utan jag tvingades åter ta kontakt med Avis. Då fick jag veta att min bokning upphävts.
Jag fick heller ingen möjlighet att flytta utlämningsdagen till morgonen därefter utan var tvungen att göra en helt ny bokning. Då det bara återstod två veckor innan min resa hade dessutom hyrespriserna fördubblats på bilarna hos Avis, och även konkurrerande hyrbilsföretag.
Jag anser att Avis måste se till att utlovade bokningar genomförs. I alla fall att någon stannar kvar på plats och lämnar ut förbokade bilar. Vi som kunder bör i alla fall kunna förvänta oss att åtminstone få ett meddelande från Avis omedelbart när förhållanden ändras eller att risk föreligger, som att kontoret/utlämningen stängt på grund av vissa omständigheter.
Tänk om jag med min familj stått på Linate flygplats klockan 22.30 utan bil, med vårt boende bokat på ett hotell samma kväll 26 mil därifrån. Då lär både Vesuvius och Etnas utbrott blekna i jämförelse med mitt.
Jag för min del har tack vare detta fått en klar uppfattning om Avis syn på sina kunder, och ovilja att lösa problem. Att Avis personal på kundtjänst slänger luren i örat på kunden när det blir för jobbigt gör inte heller saken bättre. De fick ju ändå några fina inspelningar på en ilsken gubbe att använda i utbildningssyfte.
Synd att det troligen inte läser sina omdöme. Några fler lär dock inte komma från mitt håll om Avis.

2020年9月16日
5つ星のうち2の評価

Bokade en bil och slutade med tre

Bokade bil och betalt för att få en extra fin bil... Kom till uthyrningen och fick till mig ”bilen du ska låna har liten spricka i rutan, är det ok?” SPRICKAN GICK RAKT ÖVER HELA FRAMRUTAN!!!!

Sa nej, så fick en annan. Men!! Halvvägs till min destination, börjar bilen jag fått låna dra åt vänster och ju mer jag bromsade desto mer drog den åt vänster... Så jag fick motorbromsa för att undvika olycka. Ringde deras support och fick då åka in till ett av deras kontor för att byta bil. Bra tänkte jag!! Ännu en gång - MEN!
Väl där fick jag vänta över 2.5h på att få en annan bil!!!!

När detta löst sig och jag får den TREDJE lånebilen och returnerar denne när det är dags så känns allting bra. MEN!! Klart som tusan så blir de mer problem... Företaget drar över 800kr i avgift för något de själva inte ens kan förklara när jag ringer dem och frågar vad de dragit detta för?!

Helt ofattbart att detta företag är i drift än...

2020年9月15日
5つ星のうち1の評価

Var några år en nöjd kund hos Avis

Var några år en nöjd kund hos Avis. Sen en gång när jag hyrde la dem på 0.1h och därmed en hel dags avgift. Trots att jag lämnade den 0.5h innan utsatt tid. Efter cirka 10 försök att få tillbaka pengarna så orkade jag inte försöka mer. Så sjukt dålig stil!

2020年8月26日
5つ星のうち1の評価

Jag va med i en krock då så skulle min…

Jag va med i en krock då så skulle min bil in till verkstad, Så min försäkringsbolag (moderna) sa att jag kunde hyra bil från avis. Då ringde jag avis o kollade med de vilken bil jag skulle få hyra.. De blev nämligen en Skoda scala blå kombi regnr EKC 34G
Den hade jag nästan 10 dagar. Men innan jag tecknade avtalet så sa försäkringen att 1/3 jag skulle betala per km så jag gick med det sen kom avis o räknade ut 1/3 per km då kom vi fram till 0.58 kr per km de vill säga 58 kronor per 100 km.. men när jag hade kört 1319 km så drog avis 1850 kr från mig.. 1319 × 0.58 = 766 kr.. men när jag ringde frågade så sa de att de blev prishöjning utan att jag visste så sa en av kvinnlig som jobbar i avis att de höjdes till 1.06 kr per km sen efter 5 min så ändrade hon det till 1.33 per km asså de här är värdelöst när jag väl skriver på så syns det 0.58 per km kunden betalar men när jag får kopian i mejl så står det ingenting... helt sjukt aja som sagt ta allt undertecknad samt om ni tar de via telefon låt de inte gå via telefon mejla helst o begär allt EXAKT ALLT som behövs kvitto m.m så ni inte åker dit på en nota som du inte tycker om.
Mvh Arg kund Mike

2020年8月21日

Dem borde skämmas

Dem borde skämmas. Jag har bokat en bil från Veddesta kontoret, men kontoret är stängt efter renovering. inget information i webbsidan, ingen bil so klart.

2020年8月12日
5つ星のうち1の評価

Att man bryter ett ingånget avtal…

Att man bryter ett ingånget avtal 1-3dagar innan kunden ska hämta ut sin hyrbil är väl tveksamt om det ska kunna göras eller ens är tillåtet helt utan konsekvenser för företaget. Ekvationen för hyrbilar är rätt simpel, du vet hur många bilar du har och du vet då också hur många bokningar du tar in.

Men AVIS lät bokade bilar vara kvar och avbokade sen de som bokade tidigt till lägre pris då efterfrågan var låg och när det sen blev fritt fram att resa inom Sverige så steg priserna och man öppnade då för bokning igen och man ville såklart ha in så mkt pengar som möjligt så man påstod att Coronapandemin gjort att de inte fått de bilar de beställt. Skitsnack, och de som bokat tidigt inför sin semestern, fick ingen bil. Och även om så är fallet så är det inte försvarbart att detta meddelas någon dag i förväg och utan någon som helst lösning

2020年7月19日
5つ星のうち1の評価

Hade bokat bil för hela juli, Avis avokade tre dagar innan.

Som så många andra här så blev vår bil avbokad tre dagar innan vi skulle hämtat den. Vi bokade den redan i mars och skulle ha den fyra veckor i juli. Givetvis hade vi planerat hela sommaren med förutsättningen att vi hade bil, och har bokat två olika stugor dit enda sättet att ta sig till är mha bil.

Den enda kompensationen de ville erbjuda var en voucher, som om vi skulle boka med Avis igen...

2020年7月6日
5つ星のうち1の評価

De avbokade min beställning TVÅ dagar innan

Skulle ha hämtat ut min hyrbil om två dagar, som jag skulle hyra i en månad över semestern. Bokade via Avis redan i april! IDAG ringde det upp en mjäkig person från Avis som informerade mig om att min bil är avbokad pga corona och att det är ”svårt att få fram bilar”. Hur kan man som företag göra såhär? Två dagar innan! Kommer bojkotta Avis för all framtid, samt berätta om det här för alla jag känner. Boka inte med detta företag om du vill boka tryggt.

2020年7月1日
5つ星のうち1の評価

Advarsel! Tager penge for småridser, der er på bilen i forvejen

Budget/Avis i Malmø har taget mere end 2.000 SEK i betaling for nærmest usynlige småridser på spoiler, som der var på bilen ved udleveringen. Vi skrev under på kontrakt inden udleverige og fik at vide af udlejeren, at alt var OK, og så skyndte udlejer sig ind i butikken igen. Vi tænkte, at de små ridser på forntspoiler måtte falde under bagetelgrænse. Meget dårlig oplevelse.

2020年6月30日

Avis bokar av sedan länge bokade hyrbilar mindre än 24h innan avhämtning

Redan i april bokade jag en semesterbil för 6 veckor via Avis långtidshyrning för att vara säker på att ha tillgång till bil på semestern. DAGEN INNAN jag skulle hämta ut bilen ringer de upp och avbokar bilen med hänvisning till att de inte fått fram bilar pga Corona. Killen som ringde berättade att han hade ytterligare 12 att ringa till som inte heller skulle få sin bil dagen efter. Ingen hjälp att fixa bil på annat sätt/annan ort/annan firma. Inte heller något erbjudande om ersättning. Noll info. Ringde deras kundtjänst och deras approach var ”så kan man väl inte göra men vi har tyvärr inga bilar i Stockholm närmsta två veckorna”. Noll hjälp. Aldrig mer Avis.

2020年6月25日

Avis Klarabergsgatan Stockholm

Hyrde bil på Avis på Klarabergsgatan och då jag lämna tillbaka bilen hävdade de att det var en skada på dörren. Skadan var så liten att jag aldrig hade kunnat upptäcka den innan så vet ej om den fanns innan. De drar 4700 kr för självrisk. Får inget kvitto eller någon rapport varför de drar pengarna. Har sedan sökt dem 4-5ggr på både telefon och mail under de senaste 2 veckorna för att få detta men ännu inte fått vare sig rapport eller kvitto. Mycket dåligt skött och kommer aldrig hyra bil där mer.

2020年6月24日

レビューの対象になっている企業の方へ