My tech issue started on a Sunday morning. Bike Finder support wasnât available, nor did they have an AI chatbot. I couldnât wait till Monday. So I used Microsoft Copilot instead. We spent all day tro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I had a problem with connecting my app with the subscription. I knew what I did wrong but did not know how to solve it myself. So I asked bikefinder. They solved my problem within one day!
je suis mitigé sur cet achat car trÚs pratique il se dissimule bien dans le guidon En revanche quelques fois le trackers n'est pas précis et renseigne le tracker à 100 metres à la ronde C'etait... ãã£ãšèŠã
Jag har anvÀnt produkten i 3 Ã¥r och pÃ¥ den tiden fÃ¥tt min cykel stulen 2 gÃ¥nger. Tack vare Bikefinder har jag lyckats lokalisera och fÃ¥tt tillbaka cykeln bÃ¥da gÃ¥ngerna. Den stora nackdelen Àr att spÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Bikefinder ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
The Answer to
Bike Theft.
Secure your bike with BikeFinder. Track your bike from anywhere, anytime and never worry about your bike being stolen.
Learn More
HIDDEN AND LOCKED
Expansion mechanism secures the hidden tracker inside the handlebar, making it impossible to remove without the included special tool.
DESIGNED FOR ALL BIKES
Quick and easy to mount with a flexible design, compatible with most handlebars (15mm â 23mm). Weighing only 52 g, you will not notice a change in your handlebars.
GPS, GSM & BLUETOOTH TECH
Unique triangulation technology shows your bikeâs exact position. Get push notifications if your bike is moved.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Avråder starkt
Avråder starkt. Jag betalar 199 kr i månaden för en gps som inte klarar av att uppdatera positionen. Skall också tillÀggas att det Àr en gen 2. Som någon annan skrivit har den precis spruckit dÀr man tar av skyddet för att ladda. Supporten sÀger att jag har krockat (efter att ha visat bilder) och att de dÀrför inte ersÀtter mig med en ny (den kan inte att ladda riktigt lÀngre). Detta Àr ett blufföretag. Det Àr inte skÀligt att ta så mycket betalt för saker och tjÀnsten som inte fungerar. Avråder strakt. Dessutom dåligt bemötande och så menar man på att jag ljuger. Att jag ha krockat fast jag inte har det.
So Far So Rubbish
I bought this tracker and had it installed at a bike shop. Unfortunately the app doesn't work at all - I cannot get registered either to subscribe or just set up an account. Support seem to be on holiday - they are saying it currently takes a minimum of 72 hours for them to respond. This doesn't inspire confidence in either the tech or the company so far.

Bikefinder ããã®åç
Varför ska det vara sÃ¥ jÀdrans svÃ¥rtâŠ
Varför ska det vara så jÀdrans svårt för att det ska funka. Men så ringde en Àngel från supporten i Norge
lite språkförbristningar men det löste sig. Så funkar både försÀkringen och GPS-Spårningen.
Tack supporten på Bikefinder.
Mats

Bikefinder ããã®åç
TyvÀrr missnöjd med Bikefinder.
TyvÀrr missnöjd med Bikefinder.
Dels så var hårdvaran osmidig att hantera, det gick inte ladda trackern med alla powerbanks. Jag fick testa mig fram och köpte totalt 3 stycken innan jag hittade en som funkade, vilket kÀndes vÀldigt onödigt.
Men enligt mig Àr det största problemet hur de hanterar förnyelser av avtalen.
Enligt lagen:
"NÀringsidkaren ska inför en förlÀngning av avtalet påminna konsumenten om innebörden av ett villkor som avses i 1 § första stycket. Påminnelsen ska vara skriftlig och lÀmnas senast en månad före den tidpunkt då avtalet senast måste sÀgas upp."
- Lag (2014:1449) om konsumentskydd vid automatisk avtalsförlÀngning
En sådan påminnelse skickades aldrig ut utan de drog över 2000 kr för att förnya avtalet på en produkt jag inte anvÀnt de senaste halvåret och kunde inte ge mig ett fullt återköp.
Jag fick ett partiellt återköp vilket jag Àndå Àr tacksam över, men jag kommer inte kunna rekommendera andra att bli kunder hos ett företag som sysslar med "dark patterns".
Best and fair soulotion.
does what it was bought for
The battery life could be longer, but otherwise, the tracker does what it is supposed to do
Assez déçu au final
Assez déçu au final, non averti que pour lâachat dâun embout de guidon à 13â¬,il fallait régler 27⬠au livreur dâups.
Ãa fait cher lâembout de guidon.
Déçu aussi du tracker bikefinder qui n'est pas dâune précision grandiose et qui mange de la batterie

Bad product and bad support
Bad product and bad support
Does not charge or drops charges very fast
None to bad customer support.

Bikefinder ããã®åç
Ware kommt nicht (am 17.06. bestellt)
Ware am 17.06. bestellt und bezahlt. Seitdem warte ich auf den Tracker, der hÀngt bei UPS, weil Bikefinder die EORI-Nummer vergessen hat.
Mittlerweile mind. 3 oder 4 Mails an Bikefinder geschrieben. Keine RÃŒckmeldung.
Vertrag lÀuft seit 17.06., Fahrrad ist aber nicht versichert, da ja kein Tracker vorhanden ist.
Versucht, letzte Woche den Vertrag rÃŒckabzuwickeln. Keine RÃŒckmeldung.
NÀchste Woche geht es dann zur Rechtschutz und Anwalt.
Update: am 21. Juli kam eine Mail, dass ich das Geld erstattet bekomme und der Geldeingang erfolgte ein paar Tage spÀter.
Das PÀckchen mit dem Tracker kam dann tatsÀchlich auch noch, allerdings sollte ich dann 95 Euro Zoll bezahlen. Annahme verweigert.
Keinerlei Entschuldigung aber der Hinweis, ich könne ab August ja nochmal versuchen zu bestellen.
Ganz...sicher...nicht.
Und zum Kommentar von Bikefinder: Das Problem war nicht das Lager oder die Probleme sondern die Kommunikation.

Fast service
Fast service
Dependable
Trustfull
"Ze doen echt wat ze zeggen"
Den fÞrste versjonen er vanskelig Ã¥âŠ
Den fÞrste versjonen er vanskelig å lade
Når den er gått tom for strÞm er det mye styr for å få ladet enheten. Her burde man legge ut oppskriften jeg måtte innhente på mail for å gjÞre.
1. Bruke gammel leder med lite strÞm.
2. Prosedyre med til og frakobling 15 ganger for å få startet ladingen.
Ellers virker den fint når den er ladet.

Absoluter Kernschrott
Absoluter Kernschrott, fÃŒr den VerkÀufer und fÃŒr den Dieb empfehlenswert âŠ

Bikefinder ããã®åç
Det finns bÀttre alternativ.
Jag har anvÀnt produkten i 3 år och på den tiden fått min cykel stulen 2 gånger. Tack vare Bikefinder har jag lyckats lokalisera och fått tillbaka cykeln båda gångerna.
Den stora nackdelen Àr att spårsÀndarna lÀtt går sönder. Under 3 år har 3 stycken á 1800 kr gått sönder dÀr support inte kan hjÀlpa och garanti inte tÀcker varför jag inte kan rekommendera produkten.

Bikefinder ããã®åç
Battery's life is too short and theâŠ
Battery's life is too short and the price of annual cost too high

Quick response.
Quick response to my new order
Easy to understand the info.
Great design!
This product is well-planned and well-executed!. They really thoght through all the issues and addressed them in the design. You will nit find a better tracker.
Things to improve:
Change charging port to usb-c
Longer battery life
Perfekter Tracker