BOLIA レビュヌ 1,243

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🀩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

圓該䌁業による蚘述

(1,243)

過去12か月のレビュヌ数: 174ä»¶

レビュヌを曞く

Qualité et expérience

La qualité de ce qui est proposé et la quantité de choix est impressionnante. L’expérience en magasin permet de prendre les bonnes décisions graces aux modÚles d’expositions et aux grands échantillons de tissus disponible sur place.

2025幎11月30日

Bonjour Monsieur Delacroix,
Nous sommes heureux d'apprendre que vous avez été impressionné par la qualité et le choix de nos produits. Nous sommes ravis que l'expérience en magasin vous ait aidé à prendre les bonnes décisions grâce à nos modÚles et échantillons. Merci pour votre appréciation!

Prachtige collectie

Prachtige collectie - prima service

2025幎11月21日

Beste Greet,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collectie en service. We verwelkomen je graag snel terug!

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijne service van Charlotte!

Heel fijne service van Charlotte!
Met kennis van zaken.
Heel bereid om de tafel te tonen met verlengstuk.
Iemand met 9jr ervaring in een product geeft veel vertrouwen.
Doe zo verder 👍

2025幎11月26日

Beste Katrien,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat onze collega je zo deskundig heeft geholpen en dat haar ervaring echt vertrouwen gaf. We geven het compliment graag door!

Onthaal (meermaals zowel in Antwerpen

Onthaal (meermaals zowel in Antwerpen als Brugge) was goed. Vriendelijk ontvangen. Bestelling geplaatst. Jammer dat er geen mogelijkheid is om een voorschor te betalen en bij levering alles af te rekenen. Zo werkt het toch als ik een nieuwe inductiekookplaat of een elektrische fiets bestel. Ook bij meubelwinkels in de topklasse werkt het zo. Bij Bolia niet dus.
De inrichting van de winkel is wel overal hetzelfde qua uitstraling. Durf eens een zetel te presenteren als eyecatcher in een gewaagd stofje.

2025幎11月22日

Beste Marc,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn dat je zo goed bent ontvangen in onze winkels. We waarderen je feedback over de betaalopties en de presentatie van stoffen en nemen dit zeker mee. We hopen je snel terug te mogen verwelkomen!

Mooi assortiment

Mooi assortiment. Vriendelijk personeel.

2025幎11月23日

Beste David,

Wat fijn om te horen dat ons assortiment u aanspreekt en dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. Graag tot ziens!

Prachtig aanbod !

Efficiënt, zeer vriendelijk en toegewijd. En heel mooi aanbod!

Beste Mia,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service waardeert.
Graag tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

Goede verkoopster die geduld en vertrouwengoed

Goede verkoopster die geduld en goed uit gelegd heeft

2025幎11月19日

Beste Magda,

Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat onze verkoopster u zo goed heeft kunnen helpen en alles duidelijk heeft uitgelegd.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!

Lotte, BOLIA

Hanglamp

Mooie degelijke producten, duidelijke communicatie, vlotte levering,

2025幎11月6日

Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten, de duidelijke communicatie en de vlotte levering.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie winkel

Mooie winkel

Beste Kris,

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat u onze winkel mooi vindt.

Aankoop tapijt

Vriendelijke medewerkster die ons geholpen heeft bij onze keuze. Mooie kwaliteit. Handig dat we met stalen de kleur konden checken.na lang zoeken het juiste tapijt gevonden.

Beste Germaine,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze medewerkster u zo goed heeft kunnen begeleiden en dat de stalen hielpen bij het kiezen van de juiste kleur. Veel plezier met uw kleed en graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Super vriendelijk met een degelijke

Super vriendelijk met een degelijke uitleg.

Beste Johnny,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze uitleg duidelijk en onze service vriendelijk vond. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb niets ontvangen

2025幎11月13日

Beste Bert,

Bedankt voor uw feedback.
Uw order wordt vandaag verzonden, zodra deze onderweg is ontvangt u een track & trace.
Onze excuses voor de vertraging.

5぀星のうち4の評䟡

Top ervaring in de winkel te Brugge

Top ervaring in de winkel te Brugge. De na-service gebeurde online en verliep moeizaam, maar met een positief einde. De winkel verantwoordelijke te Brugge heeft hierbij goed geholpen. Klantgericht. Zeer tevreden van de eiken tafel en stoelen maar..afwerking liet wat te wensen over vandaar na service nodig. Compensatie gekregen.

2024幎12月1日

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring had in onze winkel in Brugge en dat onze collega u goed heeft kunnen helpen. We begrijpen dat de afwerking van de eiken tafel en stoelen niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed maar zijn blij om te horen dat het uiteindelijk tot een positieve oplossing heeft geleid. Veel plezier met uw meubels en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

5぀星のうち1の評䟡

nous avons acheté 3 étagÚres le 4/11 et

nous avons acheté 3 étagÚres le 4/11 et avons payé l'entiÚreté du montant et aujourd'hui le 13 novembre nous ne les avons toujours pas reçues malgré la promesse du vendeur : livraison 3 à 4 jours ouvrables.
Comme la signature du bon de commande est signée au magasin le mardi 4/11 la livraison au plus tard devait arriver le samedi.

2025幎11月5日

BOLIA からの回答

Je vois que vos étagÚres sont en cours de livraison. Je suis désolée pour ce délai d'attente, notre entrepÎt a été trÚs occupé ces deux derniÚres semaines.
Cordialement, Elisabeth/BOLIA

Zeer aangename ontvangst

Zeer aangename ontvangst, goede presentatie, toch zeker in Antwerpen. In Brussel (Av. Louise) werd de telefoon niet opgenomen en kon men mij niet in het Nederlands te woord staan). In Antwerpen leuk, professioneel en duidelijk.

2025幎11月10日

Beste Frans,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo goed ontvangen werd in Antwerpen. We nemen je feedback over Brussel zeker mee!

L accueil

L accueil, les conseil, la courtoisie de la vendeuse , toute l attention et le temps donné, aucune pression commerciale , empathie et empathie , trÚs bien !!!!!

2025幎11月6日

Bonjour Madame Boon,
Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié votre expérience. Nous vous remercions sincÚrement pour vos commentaires positifs concernant notre accueil et nos conseils.

Top ervaring bij Bolia Gent

Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel bij Bolia Gent.

2025幎11月11日

Beste Patricia,

Bedankt voor de 5 sterren! We zijn erg blij om te horen dat je ervaring goed is bevallen in Gent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Lotte, BOLIA

TrÚs bon accueil!

TrÚs bon accueil!

2025幎11月8日

Bonjour BJ,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes ravis que vous avez bien aimé votre visite dans notre magasin.
Nous espérons vous revoir bientÎt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。