BOLIA レビュヌ 1,243

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🀩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

圓該䌁業による蚘述

(1,243)

過去12か月のレビュヌ数: 174ä»¶

レビュヌを曞く

Adresse à conseiller

Accueil chaleureux,écoute attentive de nos besoins,pas de pression à l’achat ,information sur les campagnes de réduction

2025幎11月1日

BOLIA からの回答

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié votre expérience. Nous vous remercions sincÚrement pour vos commentaires positifs concernant notre accueil et notre écoute.
Cordialement, Elisabeth/BOLIA

vriendelijke en enthousiaste verkoopster

Mooie meubels, mooi afgewerkt.
Heel erg goed geholpen door een vriendelijke en enthousiaste verkoopster voldoende uitleg gaf. Ze werd ook mee blij werd met onze aankoop. De stoelen stonden in afslag en ze heeft er nog extra korting op gegeven, heel sympathiek. En tot slot was de opvolging van onze bestelling was zeer klantgericht en correct. Dikke pluim!

2025幎10月30日

Beste Koen,

Hartelijk voor uw review.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze meubels én over de service van onze verkoopster. We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en tafel en hopen u binnenkort nog eens te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

Leuke winkel met een mooi aanbod en goede verkoopsters.

Julie, de verkoopster heeft ons goed begeleid en is een enthousiaste verkoopster. Het aanbod in de winkel in Antwerpen is mooi uitgestald en is niet ‘overdonderend’. Je kan rustig kiezen zonder externe druk, eens beslist helpen ze je graag verder en geven goede suggesties.

2025幎10月25日

Beste Marie-Lou,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Julie en over de rustige, aangename sfeer in onze winkel in Antwerpen. We vinden het belangrijk dat klanten in alle comfort kunnen kiezen, en het doet ons plezier dat dit voor jou zo aanvoelde. Graag tot een volgende keer!

Scandinavische natuurlijke functionaliteit

Zeer mooie, elegante en moderne collectie. Mooie presentatie. Professionele begeleiding en vriendelijk personeel, met oog voor de mening van de klant en voor productkennis.

2025幎10月29日

Beste Martine,

Bedankt voor je mooie woorden en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat je onze collectie en service zo waardeert. We kijken ernaar uit je snel terug te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

Mooi aanbod van kwaliteitsmeubelen en

Mooi aanbod van kwaliteitsmeubelen en uitstekende assistentie van het personeel.

2025幎10月29日

Beste Luc,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod en onze service.

5぀星のうち3の評䟡

Een niet-aangekondigde uitstel van de bestelling

Op 4 oktober 2025 werden we bijzonder hartelijk ontvangen en geïnformeerd door het Bolia-team van de Beurs in Brussel. We hebben een "soft mood"-tafel en "Swing"-stoelen besteld, waarvoor op 6 oktober 2025 een bedrag van 3000 euro is overgemaakt. De bestelling zou op 7 november 2025 worden geleverd. Op 23 oktober 2025 ontvangen we alleen een e-mail waarin staat dat onze bestelling alleen is geregistreerd. Als we de winkel bellen, horen we dat onze aankoop op 21 november 2025 zal worden geleverd. We vinden het jammer dat Bolia ons niet op de hoogte heeft gesteld van deze vertraging.
Tot slot verbaast het me dat ik deze e-mail ontvang waarin ik wordt gevraagd om mijn mening te geven over een bestelling die ik nog niet heb ontvangen...

2025幎10月24日

Beste Sylvain,

Bedankt voor je feedback en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je niet eerder op de hoogte bent gebracht van de vertraging, dat had beter gecommuniceerd kunnen worden. We begrijpen dat dit vervelend is en hopen dat je bestelling snel en naar wens wordt geleverd.

Great team

Great team. Everything was perfect from first request to the pick-up.

2025幎10月1日

Dear Michel,

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear that everything went smoothly. We look forward to welcoming you again soon!

Kind regards,

5぀星のうち3の評䟡

Verpakking aangeleverde goederen wordt niet teruggenomen

Goederen korrekt en in goede staat aangeleverd op het afgesproken tijdstip en vooraf aangekondigd. Maar: wij moesten de dozen met de salontafels bijna zelf opendoen; uiteindelijk hebben de leveraars ons toch geholpen met uitpakken van de goederen, maar met alle verpakking ( best vééél isomo en karton) bleven wij zitten en we moesten die zelf opruimen want die namen ze niet mee?????
Korrekte aanlevering is volgens ons : volledig uitpakken, nazien, afkuisen en alle verpakking integraal terug mee nemen!

2025幎10月22日
自発的なレビュヌ

Beste Bernard,

Dank voor je feedback. Fijn dat de levering op tijd en in goede staat was. We begrijpen je punt over het uitpakken en de verpakking en nemen dit mee om de service in de toekomst te verbeteren.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, alle wensen geregeld

2025幎10月24日

Beste Vera,

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat wij u goed hebben kunnen helpen.

Graag tot een volgende keer!

J’aime le style de BOLIA

J’ai beaucoup aimé les vendeurs trÚs compétent et sympathique au service du client.
Le style et la qualité de Bolia sont à 100% ce que je recherche.

2025幎10月22日

Hi Martine,

Thank you very much for your review! We’re delighted to hear that our team was able to offer you service that met your expectations, and that the style and quality of Bolia are exactly what you were looking for.

We look forward to welcoming you again!

Kind regards,

Bon’s conseils et Friendly staff

Bon’s conseils et Friendly staff. Knowledgeable and ensured that I would benefit of the upcoming offers when I bought my sofa.

2025幎10月21日

Dear Valerie,

Thank you for your kind words! We're glad you had a great experience and that our team could help you find the best offer. We hope to welcome you back soon!

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed en vriendelijk ontvangen

Heel goed en vriendelijk ontvangen.
Over alles een duidelijk uitleg gekregen.

2025幎10月15日

Beste Katrien,

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je je welkom voelde en dat alles helder is uitgelegd. We kijken ernaar uit je snel terug te mogen verwelkomen!

Zeer vriendelijke en correcte

Zeer vriendelijke en correcte afhandeling.

2025幎10月14日

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u de afhandeling als vriendelijk en correct heeft ervaren.
We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Jelle BOLIA

Bij Bolia zit alles goed

Zodra je deur opendoet, kom je in een andere wereld, de rustgevende wereld van stijlvol Deens interieur. Het personeel is attent, gidst je efficiënt door de collectie, geeft geduldig antwoord op alle vragen en geeft advies zonder opdringerig te zijn. Een sterrenzaak.

2025幎10月15日

Beste Johan,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! ✹
We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze winkel en service zo waardeert. Ons team doet er alles aan om een inspirerende en ontspannen beleving te creëren, en het is fijn om te lezen dat dit zo goed is overgekomen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!

Lotte BOLIA

5぀星のうち5の評䟡

Heel gezellige winkel met super mooie

Heel gezellige winkel met super mooie meubels en toebehoren. Erg vriendelijke en professionele verkoopsters. De juiste zitbank kopen houdt veel meer in dan er enkel eens in te gaan zitten, dat is duidelijk gebleken en dankzij het geduld van Charlotte hebben we gevonden waar we al lang naar zochten.

2025幎9月27日

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als gezellig ervaart en dat u blij bent met uw nieuwe zitbank. Het doet ons veel plezier dat Charlotte u zo goed heeft kunnen helpen en met geduld heeft begeleid in het vinden van precies wat u zocht.

We wensen u veel comfort en plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。