Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... ãã£ãšèŠã
Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... ãã£ãšèŠã
Genialt koncept for os der ikke har plads til sÊttene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sÊttene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (MÃ¥ske en feature kunne vÊre at mo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BygOgByt er et fuldstÊndig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nÊrmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at fÃ¥ muligheden for at bygge sine drÞmm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det er lige noget for mig
Det er lige noget for mig, der elsker at bygge.
Også er servicen super

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Folkene bag er så hjÊlpsomme med hjÊlp til bookning og andre spÞrgsmål omkring abonnementer.

Byg og Byt ããã®åç
Det er en super god koncept
Det er en super god koncept, da mange gerne vil bygge, men ved egentlig ikke hvad de skal med det bagefter-

Super god ide.
Super nemt og lige til, god service, og er der noget der mangler sendes det hurtigst muligt. Kan klart anbefales og virkelig skÞnt man kan slippe for at betale dyre domme for Lego Êsker som man alligevel nok kun får bygget en gang.

Byg og Byt ããã®åç
Hurtig levering og hygge til heleâŠ
Hurtig levering og hygge til hele familien. ð

Byg og Byt ããã®åç
Byg og Byt og er et super koncept
Byg og Byt og er et super koncept - isÊr her i coronatid hvor vi har behov for aktiviteter herhjemme. Det er nemt og vi behÞver ikke gå ud at kÞbe dyre sÊt, som bygges en gang og derefter står til "pynt". GlÊden for lego er blomstret op igen.

Fantastisk hjemmeside
Konceptet er genialt, og servicen er i top. Jeg glÊder mig til nÊste byggeoplevelse som er på vej :-)

Genialt koncept
Genialt koncept.
Mange timers sjov for hele familien, og vi er overraskede over hvor godt det hele virker.

SÊttet (NASA Saturn V raket) ankomâŠ
SÊttet (NASA Saturn V raket) ankom hurtigt og vi har haft det så sjovt med at bygge det. Ny nyder vi den samlede model lidt, inden den skal skilles ad og sendes tilbage. Vi glÊder os allerede til det nye sÊt vi skal samle. Så er det bare at beslutte sig! :)

Stor ros ikke kun til Byg og Byt menâŠ
Stor ros ikke kun til Byg og Byt men også deres kunder. Det virker som om at folk er lige så passioneret som jeg over de store Lego modeller og passer på og behandler modellerne med omhu. Har modtaget to store modeller ud og alt var i fineste orden og alle dele var der

Super sjov ide
Super sjov ide, rigtig god kundeservice, hurtige til og hjÊlpe hvis der mangler en brik ð det eneste vi har vÊret lidt irriteret over sÃ¥ var det nÃ¥r det er opdelt i farver i poserne og ikke efter nummer pÃ¥ poserne, ellers rigtig sjovt ð

Nemt og gå til
Nemt og gå til, god kundeservice og hurtig levering.
Den eneste ting skulle vÊre, at de måske skulle have lidt flere sÊt af dem der er udlejet konstant.

Byg og Byt ããã®åç
Super god service fra Anders ogâŠ
Super god service fra Anders og forståelse for min sÞns udfordringer og ikke mindst levering ved dÞren.

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept og god service hvis man har spÞrgsmÃ¥l ðªð