Declaratie afgewezen met een vage reden. Hierdoor wilde ik contact. Schriftelijk contact alleen via de app, wat dramatisch ging. Foute antweoorden en bij navragen pas een "correct" antwoord. Weet... もっと見る
企業が回答しました
Na een declaratie van een tandarts rekening, 5 dagen lang aan de telefoon gezeten om mijn vergoeding tand verzekering te laten beoordelen. Toen na 10 werkdagen kreeg ik het bericht dat ik een vecozo m... もっと見る
企業が回答しました
Cz is een grote zorgverzekering. Ze besteden buitenland hulp uit aan onkundige bedrijven zoals anwb alarm centrale , die de opdracht hebben 'nee' te verkopen aan clienten/ patienten en zoveel mogelij... もっと見る
企業が回答しました
Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief En ze zijn meedenkend waar door je toch de jui... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 58%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer slecht ! Vanochtend meer dan 15 min in de wacht gestaan bij declaratieafdeling. Irritant muziekje en zonder aan te geven wat de wachttijd is.
Zeer irriten

CZ からの回答
Website ligt er gister en vandaag uit. Bij bellen 'klantenservice' krijg je eerst DRIE minuten lang een robot en daarna nog ruim 10 minuten wachten op een medewerkster. Die reageerde heel bot en zeer klantonvriendelijk. Ze weet niet wanneer website weer bereikbaar is. Toen ik haar aansprak op haar botte reactie, gaf ze aan dat ze mij ook onvriendelijk vond. Hoe graag wil CZ dat ik daar nog klant blijf???

CZ からの回答
Ik zit al jarenlang bij CZ en nooit problemen. Niet met de arts keuze, behandelprogramma's of declaraties. Ook aan de telefoon als ik ze nodig heb zijn ze beleefd en ter zake kundig. Na het lezen van diverse echt negatieve reviews vind ik dat er ook een positieve review geplaatst mag worden en soms vraag ik mij af of er niet veel notoire zeurpieten bijzitten.

CZ からの回答
Ditmaal via CB te laten onderzoeken wat de beste zorgverzekering voor mezelf is, ASR zorgverzekering is de beste volgens de CB!
Even ervaringen bekeken, maar gemiddeld 1.3 dus dat ga ikzelf niet doen!
Wees gewaarschuwd met advies van CB

CZ からの回答
Het is geen ster waardig. Zit op dit moment al 2 uur in de wacht. Heb conflict met hun. Heb een chronische aandoening (frozen shoulder). Heb indicatie al sinds 27 februari 2025. Inmiddels zijn al 8 ingediende fyshio behandelingen niet uitgekeerd. Heb elke week fyshio. Sta nu voor de 2de keer in maand tijd al 2 uur in de wacht. Nadat een medewerker de hoorn er op gooide. Je bent patiënt. Bezig voor je gezondheid. Maar ditwerkt niet bevorderend voor je herstel
Cz heeft er voor gezorgd dat ik mijn tanden kwijd raak en ik leef nu met veel pijn waarvan ik alle medicatie zelf moet betalen en niks vergoed krijg maar wel 200 euro in de maand betaal ze nemen geen verandwoording en hebben schijt aan jou zolang hun portemonnee maar gevuld word ik zit in een uitkering en betaal me dus leterlijk blut aan alle kosten voor medicatie en verzekering heb ook een schuld door hun darom kan ik ook niet overstappen dit verhaal is wat uitgebreider maar dat is in het kort wat er is gebeurd AUB denk 3 keer na voor je bij hun een polis afsluit jij kan zo het volgende slachtoffer zijn
Prima contact gehad over bemiddeling wachtrij ziekenhuizen. Vriendelijk geholpen en duidelijk wat ik ermee kon doen. Daarnaast zijn ze vrijwel altijd bereikbaar en na een ongeval begin dit jaar hadden ze mij ook geholpen wat ik moest doen, zoals formulieren opgestuurd die ik moest invullen over het gemaakte kosten door de tegenpartij. Vond dat heel fijn vooral als je even niet weet wat je moet doen. Enige wat ik zo jammer vind is de hoge verzekeringskosten. Geen enkel verzekering is perfect en daarom een sterretje minder. Ik kan geen tandarts ernaast nemen. Veel verzekeringen zijn duur en daarom wil ik wel bij CZ blijven. Kwaliteit is namelijk belangrijk. Maar ik kijk het even aan nu we bijna eind van het jaar naderen.
Vervoer na een onderzoek in het ziekenhuis onder narcose wordt niet vergoed. Je mag 24 uur niet auto rijden of met een hond lopen of zelfstandig lopen.
Dit mag niet van de specialist
Zie maar hoe je thuis komt.
Waardeloos.
Mijn man heeft een hersenbloeding gehad en moest met spoed naar Denhaag.
Aantal keer heen en weer moeten reizen met de taxi.
Hij kan niet auto rijden en ik heb geen rijbewijs.
Dus met taxi.
De kosten lopen op,maar cz is te beroerd om de onkosten te vergoeden.
Het is een Waardeloose verzekering maatschappij.
Dus einde van het jaar gauw weg bij deze oplichters.
Alleen maarbetalen en niks vergoeden.
Diep triest.
De chatmedewerker van CZ gaf een duidelijk antwoord op mijn vraag en was erg vriendelijk. Er was geen wachttijd wat in dit geval wenselijk was.
Super fijne service op de chat op de app. Meteen geholpen om juiste keuze te maken voor mijn zorg
Een zorgverzekeraar die sec aan de centen denkt. De menselijke maat is daar echt zoek. Ook al heb je recht op vergoeding moet je een advocaat inschakelen om je recht op te eisen. Schandalig hún handelen
Ik heb melding gedaan bij CZ vanwege vermoedelijk frauduleuze declaraties door een zorgverlener.
Onwaarschijnlijk hoge bedragen (honderden euro´s) voor één uur per week voor een thuishulp.
Omdat het hier om gemeenschapsgeld gaat en wij dat gezamelijk met onze zorgpremie moeten opbrengen verwachtte ik van CZ een serieuze reactie, maar helaas.
CZ opent het "onderzoek" en vraagt aan de betreffende zorgverlener of ze gefraudeerd hebben. De zorgverlener ontkent de fraude en verklaart dat alle declaraties kloppen.
CZ neemt genoegen met deze verklaring van zorgverlener en sluit het "onderzoek"
CZ leunt weer achterover en laat mij weten pas in actie te komen na meerdere fraudemeldingen over deze hulpverlener.
Er is mij inhoudelijk geen enkele vraag gesteld.
Met dit soort "onderzoeken" ga je onmogelijk fraude op het spoor komen.
Onbegrijpelijk dat een fraudemelding niet serieus wordt genomen.
Snelle reactie, netjes en correct te woord gestaan. Hopen dat het email probleem snel is opgelost
Twee weken geleden geopereerd. Er is een Trapeziectomie gedaan aan mijn rechterhand. Hierdoor kreeg ik gips en mag daarom geen auto besturen. Had nog een aantal bezoeken gepland staan in meerdere ziekenhuizen.
Gebeld met een medewerker van CZ en uitgelegd dat ik een aanvraag wil doen voor een taxivervoer. Ook uitgelegd, dat schrijven met links niet gaat en graag deze aanvraag digitaal wil ontvangen om deze dan per e-mail terug te sturen. Geen enkel probleem mijnheer, was zijn antwoord.
Twee dagen later valt er een brief van CZ op de mat. Een papieren aanvraagformulier. Of ik deze even wilde invullen. ...zucht.
Heb een foto van de formulieren gemaakt en deze naar een zoon gestuurd. Telefonisch heb ik hem uitgelegd welke antwoorden er ingevuld moesten worden. Maar hoe ik ook zocht naar een emailadres van cz, deze was gewoon niet te vinden. Via via kunnen regelen, dat de papieren versie in een envelop kwam en in de bus van PostNL terecht kwam.
Vanochtend kreeg ik een bericht van CZ. Mijn aanvraag is afgewezen!! Er was geen verklaring meegestuurd van de specialist. Nadat ik de cz man telefonisch haarfijn had uitgelegd welke operatie ik had gehad en dat mijn arm in het gips zat etc. Heb er echt geen woorden voor, hoe een verzekering bewust mensen het zo moeilijk mogelijk maakt, wanneer het om een vergoeding gaat. WALGELIJK!!
Heb hierna contact opgenomen met de afdeling plastische chirurgie van de Isala kliniek. Gevraagd of de arts een verklarende brief wil maken, waarin duidelijk wordt, dat ik ziekenvervoer nodig ben. Dit was niet gebruikelijk, werd mij duidelijk. Wel kon ik de online brief uit "mijn Isala" omgeving halen en deze aan CZ sturen. Hierin staat alle informatie, die een zorgverzekering nodig is bij een dergelijke aanvraag.
Maar voor CZ is dit nog altijd niet voldoende, want opnieuw krijg ik een afwijzing. Nu heb ik de huisarts gevraagd om de nodige info te sturen, zodat ik dit aan CZ kan overleggen. Maar ook hier krijg ik als antwoord, dat dit niet gebruikelijk is. Heb toch een brief gestuurd naar de huisarts, met hierin de vraag mij te helpen.
Ook heb ik nu Rechtsbijstand gevraagd. Ik vraag af of een zorgverzekering zover mag gaan en aan mij info vragen die nauwelijks te verkrijgen is.
Nadat de huisarts alle nodige informatie heeft ingevuld en ook de aanvraag heeft ondertekend, opnieuw een afwijzing gekregen. Nu omdat ik geen chemotherapie krijg, nierdialyse heb, of een andere ziekte heb, die ik liever niet krijg. Ze hebben nu een hardheidsclausule gevonden waar in staat, dat ik geen recht op een vergoeding heb voor ziekenvervoer. Heb inmiddels al € 278,- uitgegeven aan ziekenvervoer. Maar in de laatste brief wordt nu ook duidelijk verteld, dat ik geen declaraties mag indienen. Wat een K.. verzekering!
Waarom is mij niet in het eerste telefoongesprek al duidelijk gemaakt, dat wat ik ook doe, er nooit een vergoeding wordt gegeven voor ziekenvervoer wanneer je niet een vreselijke ziekte hebt. Heb nog meerdere afspraken staan voor behandeling en behandeling, maar ondanks een rijverbod met gips en/of spalk, zal ik nu toch mijn auto gaan nemen.
Gelukkig is het bijna december. De hoogste tijd om naar een andere zorgverzekering te gaan.
Voor aspirant klanten van CZ Zorgverzekering, nog een boodschap. 'Een gewaarschuwd mens telt voor twee toch' ?
De medewerker die ik sprak gaf me genoeg tijd om door te vragen en was erg behulpzaam
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。