Från en dag till nästa funkar inte mitt lösenord längre. Jag blir utlåst från appen och när jag klickar på ”glömt lösenord” får jag inget mail. Och ja, jag har kollat i spamfiltren och lagt till er do... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I am going to have this office investigated for potential fraud .They refused to provide final bill upon returning the vehicle and never e mailed it either .They have retained a deposit of 5000 SEK.
Undvik! Europcar är seriösa på ytan men skojare bakom kulisserna. Hyrt två gånger och haft dåliga upplevelser båda gångerna. Den här gången behåller Europcar min deposition och påstår att ja... もっと見る
Europcar has charged me for an extra days rental even though I returned the car on time (20 minutes before). I returned on a Saturday as per the contract (the office is closed but you leave the keys i... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i landet. Välkommen att boka din bil hos oss idag!
Hantverksvägen 9, 151 65, Södertälje, スウェーデン
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Värsta upplevelsen någonsin!
Min egna bil skulle vara på verkstad i 2,5 månader och bilen jag erbjöds att hyra var en VW passat SC TSI. Bokningen gjordes på plats då ni ligger i samma lokal som Möller bil, boknings processen tog lång tid för att er medarbetare möjligtvis var ny och dessutom gav hon mig felaktiga uppgifter gällande dygnshyra och kilometerersättning. Efter ca 2 veckor varnade bilen för att alla funktioner slogs ut, funktioner som sensorer, start och stopp, farthållare, antispinn osv. Jag åkte in med bilen och möttes av samma unga medarbetare som utan tvekan tog tillbaka bilen och ersatte den med en likadan i en annan färg. Er medarbetare försäkrade mig om att jag inte behövde betala för hyrestiden eftersom avtalet skulle löpa vidare enligt den hyrestiden jag angett från början (2,5 månader). Jag talade också om att jag behöver en bil som inte krånglar eftersom jag skulle åka långt under min semester och kommer inte vara i Eskilstuna.
Väl under min semester så möts jag av medges ej när jag betalar och ser då att ni debiterat mitt kort på en ganska hög summa och i samma veva så slår den nya hyrbilens funktioner av (precis på samma sätt som den första). Jag tar kontakt med er och blir ombedd att komma in med bilen vilket jag gör, tvungen att avbryta min semester och åka tillbaka. Väl på plats möts jag av en annan personal som okänsligt meddelar mig att det är hon som debiterat mitt konto för kostanden för första hyrbilen då det är er policy, jag försökte resonera med henne om att detta är inget jag var förbered på och inget jag förmedlats om när jag lämnade tillbaka bilen. Oavsett så fanns det inget hon kunde göra åt saken och dessutom för bilen jag var där för att lämna tillbaka för att den också hade samma fel som första bilen och jag bad om kompensation för besväret och för att bilen inte höll kvalité. Detta var hon i förstahand inte villig till att varken förstå eller möta mig och det slutade med att hon skulle göra en notering om kompensation för den tredje bilen jag blev ersatt med.
När hela hyresperioden var över och jag skulle äntligen få tillbaka min bil och återlämna hyrbilen så möts jag av samma kvinna som vid andra tillfället. Jag påminner henne om noteringen om kompensationen och frågade henne hur stor den kompensationen skulle vara. Hon möter mig med en motvillighet och menar på att hon kört båda bilarna och deras körförmåga inte var påverkade utan problemet med funktionerna handlade om en uppdatering för mjukvaran. Jag försökte resonera med henne om att jag oavsett kräver en kompensation för jag hyrde en bil som skulle hålla det utlovade och det gjorde inte två av era bilar. Hon vägrade och var allmänt otrevlig i sin ton, ville lägga ansvaret för bilens på mig som om jag skapat dessa fel och kundbemötande eller att vara serviceminded det vet hon inte vad det är.
Jag skulle ALDRIG rekommendera kontoret i Eskilstuna för någon och det här var första och sista gången jag hyr bil av erat kontor i Eskilstuna för det var det värsta jag varit med om. Att man som företag inte kan ta sitt ansvar eller möta sina kunder med ödmjukhet, förståelse och service är under all kritik. Ni behöver se över er personal på kontoret i Eskilstuna och satsa på kompetensutveckling med fokus på kundrelationer och service.
Ett mycket trevligt bemötande i Kalmar…
Ett mycket trevligt bemötande i Kalmar samt en jättebra information.
Bilen i toppskick..ren o fin.
Oväntade utgifter som de icke berättar…
Oväntade utgifter som de icke berättar för en. Fick en extra transaktion dragen ca 5 dagar efter att jag lämnat bilen pga att jag hade hämtat bilen utanför öppettider, flygpats-avgift, miljöavgift etc.
Hyrde en VW California Ocean av…
Hyrde en VW California Ocean av Europcar Arlanda på vår sista semester vecka i augusti,
vi vill prova på husbil livet. dag 3 skulle vi åka till Öland på vägen ner till ösregnade det och och när vi kom till Kalmar började läcka in vatten från takluckan vi bestämde oss för att åka tillbaka med bilen så att inga allvarliga fel skulle uppstå! vi åkte tillbaka totalt 10 timmars körning den dagen vi lämnade bilen dagen efter. Europcar skulle då undersöka om det var något fel, hade haft liknade problem en gång tidigare.
Återkom efter en vecka och och hade inte hittat några fel på takluckan. vi fick betala för 4 dagars hyra fast vi endast kunna nyttja bilen 2 nätter.
Det minsta man kan begära från Europcar att få minsta halva hyran tillbaka plus någon form av kompensation för vår avbrutna semester.
Europcar Östersund - passa er....!
Helt uppenbart skulle man läst några recensioner här innan man bestämda sig för en långhyra (försäkringsärende) av Europcar Östersund. Frågade TVÅ GÅNGER, först över telefon när jag bokade bilen, och sedan när jag hämtade ut bilen: Hur många mil ingår det i hyran? 300 mil svarar samma kille (Joel), först i telefon och sedan över disk. Perfekt tänker jag, det kör vi aldrig upp. Då blir man ju rätt förvånad när jag lik förbannat är debiterad för alla mil som körts under hyresperioden... för tydligen är det så att det finns inga fria mil när det är en försäkringshyra. MEN VARFÖR SÄGER NI DÅ 300 MIL TILL MIG, VID TVÅ OLIKA TILLFÄLLEN DESSUTOM. Bara att betala och vara glad då jag ju signat ett hyresavtal (som ingen läser igenom...) där det minsann står att noll mil ingår och inte 300 mil som jag blev lovad muntligt av Joel, stationschefen på Europcar Östersund. Aldrig mer Europcar Östersund som var helt ovilliga att lösa detta, och skyller på ett datasystem där de inte kan gå in och justera i efterhand. Jora...
Lureri!
Lureri!
Jag hade inne min bil på lagning då grannen råka dra upp sidan på stackarn, så då fick jag en lånebil av europcar och de va en madröm jag besteg som hette duga, hade bilen hem samma dag och tbx dagen efter UTAN grannen i närheten med sin bil, men endå får jag ett mail skickat med en bild på en ren o fin lack där dom påstår är en repa vilket jag skulle betala hutlösa priser för. Satt i veckovis utan att få hjälp av dessa dårar, när jag påstog om bluff och polisanmäla la dom ner de direkt och dom skulle ¨puttsa upp ¨för mig, sikka gökar total bluff o båg företag.
Nöjd kund
Hyrde bil för en bilsemester och har varit väldigt nöjd med Europcar. Hyrde från Göteborg.
Hyrde bil och de kan inte ens få fram ett kvitto
Hyrde bil och efter hyran går det inte att få ut ett kvitto. Man hänvisas till hemsidan på hemsidan, det svaras inte på mail man skickar. Växeln svarar oftast inte och om de svarar så hänvisar de till mailadressen som ingen svara på. De har som rutin att göra sig helt totalt oanträffbara och omöjliga att komma fram till om man har problem. Man har inte ens en rutin för att kunden skall få ett kvitto. Vi pratar om ett jäkla kvitto!
Min teori är att de lägger på så många extrakostnader som de måste redovisa på kvittot att de kommer att få problem med kunder som får bevis på extradebiteringarna om kunden får ett kvitto. Om kunden inte får ett kvitto har kunden inget bevis på att europcar blåser kunderna. Utan kvitto har kunden inga bevis att gå vidare med...
Hur var bilen då??? Jo, den var minst lik dålig som servicen! Första bilen som de ville att jag skulle ta såg ut som om de kört den genom en stenkross och den var inte någonsin städad på insidan under det senaste året. De trodde väl att jag skulle ta vad som helst eftersom klockan var mycket. Andra bilen var bara måttligt dålig. Fortfarande inte rengjort på varken utsida eller insida, men det såg inte så illa ut som det första alternativet.
Kort sagt, hyr aldrig bil av europcar, det är inte värt det! Välj en annan firma istället, alla andra firmor är bättre!!!
Hvis det var en mulighed fik de nul stjerner
Hvis jeg kunne havde jeg givet nul stjerner. Vi skulle afhente bil d. 13/7 kl. 23.45 men da vi kom 23.30, kom til et lukket kontor og uden et menneske at se. Vi fik ingen bil og sidder nu kl. 01.35 om natten med 3 børn. Øv! Pengene har de naturligvis trukket.
Go somewhere else
When we arrived at the airport in Luleå, no one was at the rental window even though it was supposed to be open for another 35 minutes. Luckily, there was a kind gentleman at Avis who called the absent worker and got our keys from a lock box. Europcar should have called us or emailed us the code to the lock box. The van we received had a low tire pressure light. I do not recommend this company.
De är bara ute efter att lura er på pengar och de är riktigt sluga.
Europcar Sverige är ett fruktansvärt företag som inte bryr sig det minsta om att göra rätt. Var tyvärr tvungen att få en lånebil från detta hemska företag när min bil var på service på Din Bil i Trelleborg. I denna byggnad finns tyvärr också Europcar Sverige. Då bilen tog nästan en vecka längre att uppdatera fick jag besked av Din Bil i Trelleborg att behålla bilen under tiden; vilket inte skulle kosta något vilket var det besked vi fick när bilen äntligen var uppdaterad och vi kunde lämna tillbaka den hemska bilen till det hemska företaget Europcar Sverige.
Döm om min förvåning när jag någon vecka senare får en faktura på en mass avgifter som Europcar Sverige skickar till mig istället för till Din Bil som de dels delar lokal med, dels har samarbetsavtal med. Jag skriver direkt ett mail till det fruktansvärda företaget Europcar Sverige om att jag bestrider fakturan och att de får vända sig till Din Bil i Trelleborg istället. En vecka påstår det fruktansvärda företaget Europcar Sverige att det skulle ta innan jag fick svar. När inget svar hade inkommit skickade jag en fråga om vad som hänt och om de löst det med Din Bil i Trelleborg. Värt att notera att jag försökte ringa först, men det är omöjligt att nå fram via telefon till det hemska företaget Europcar Sverige. Tiden gick och jag utgick så var fallet, men 19 dagar senare får jag ett mail från det fruktansvärda företaget Europcar Sverige om att jag vackert ska betala för att inte få fler avgifter (eller på sikt inkasso) och att jag får driva frågan mot Din Bil i Trelleborg istället, trots att dessa två företag delar toalett och fikautrymme och har ett mycket djupt samarbete. Jag skickade ett mail till detta helt värdelösa företag som heter Europcar Sverige, om att jag betalar deras faktura efter deras hot om avgifter och att jag ska göra mitt yttersta att varna alla jag har möjlighet att varna att aldrig någonsin använda sig av Europcar Sverige någonsin.
De är bara ute efter att lura er på pengar och de är riktigt sluga.
Ingen service
Vi ankom til Malmø lufthavn en søndag formiddag for at hente den lejede bil. Biludlejningskontorerne var lukkede og der stod en automat, hvor man skulle indtaste en kode for at få bilnøglen. Jeg havde ikke modtaget nogen kode. Der var henvisning til flere telefonnumre, men ikke alle virkede.
Langt om længe lykkedes det at få udleveret en kode og derpå nøglen til en bil med masser af mindre skader. Vi tog foto af bilen for eventuelt at kunne at dokumentere skaderne.
Ved aflevering af bilen var der åbent, men intet personale i skranken.
Efterfølgende mente de, at vi havde fået en skade i forruden, men den kunne heldigvis ses på et af mine fotos. Dernæst skulle vi betale et gebyr på ca. 700 skr. for at hente bilen uden for åbningstid, hvilket virker fuldstændig meningsløst og bestemt ikke service minded.
AKTA ER - Blufföretag!
AKTA ER!
Fruktansvärd kundservice, plus att hela vägen från personal till VD är helt ovilliga att lösa problem. Det är kort och gott ett blufföretag som mjölkar pengar av både privatpersoner och försäkringsbolag med extraavgifter, jag fick tillexempel betala flera tusen i en miljöavgift på en elbil som dom vägrar justera fast det var felaktigt.
ALDRIG någonsin kommer jag hyra bil från detta bolag igen!!!
Eurocar är ett lurendrejarföretag
Det här är ett lurendrejarföretag, djupt olyckligt att VW i Lund har upplåtit yta för biluthyrning när man lämnar ifrån sig bilen för reparation eller service. Här har du ingen koll på vad som biluthyrningen kostar, det dras pengar från ditt konto efter det att bilen är tillbakalämnad. Exempel, har du fått en parkeringsböter om 400 kr som du betalat under hyrtiden, kommer det en extra räkning på det dubbla efter uthyrningstiden. De bara tar pengar direkt från kontot. Lämnar du din bil till Volkswagen Lund så prata med ditt försäkringsbolag om vilka avtal de har, gör du det lätt för dig och använder Eurocar som man vid första anblicken tror att det är det samma som VW i Lund kan det gå illa. Ta ett råd, hyr inte bil här
Riktigt dåligt företag
Riktigt dåligt företag, två tusen kronor snodde dem. Lita inte på detta företag när det kommer till att hyra deras bilar.
Luras med deponiavgift
Hyrde en bil i Cape town en månad och Europcar deponerade 8 000 SEK, och jag hade redan betalat hyran. Dock var det ingen deponering utan beloppet drogs bara från mitt kreditkort. Lämnade tillbaka bilen felfri lördag 10/2 och ännu inte fått tillbaka deponi? Idag torsdag veckan efter! Aldrig varit med om att en deponiavgift har dragits direkt från kontot utan den brukar inte användas om allt är OK. Kommer aldrig mer att använda mig av Europcar - känner mig lurad☹️
Går tyvärr inte att ge mindre en en hel…
Går tyvärr inte att ge mindre en en hel stjärna, som är en stjärna för mycket. Bedrövlig service, går ej att kontakta Europcar. Mailer tillbaka efter 2 veckor med otillfredställande svar. Aldrig mer.
Multato dopo la restituzione
Mi hanno dato una macchina con vari difetti ma soprattutto mi hanno addebitato una multa per divieto di sosta che mi hanno fatto dopo che l'avevo restituita , quando l'ufficio era chiuso, nel posto che mi avevano detto loro.
They gave me a car with various defects but above all they charged me a parking fine which they gave me after I returned it, when the office was closed, to the place they told me.
Felaktig extra debitering
Hyrde bil i 2,5 månader i väntan på leverans av ny bil till ett bra pris.
Visade sig dock att de skulle ha betalt för en laddkabel som enligt dem saknades vid återlämnandet men jag är 100% säker på att jag aldrig tagit fram den. Jag får skylla mig själv för att jag inte gick igenom alla papper man signerade och kontrollerade att allt stämde överrens med verkligheten men vem gör det.. höjer ett varningens finger då deras rutiner bevisligen fallerar och det kan drabba dig hårt som kund.
Jag är nöjd med Europcar…
Jag är nöjd med Europcar Falun/Borlänge. Bilen var fint och välstadat. Utrustad efter önskemål. Rikard i Borlänge är mycket hjälpsam.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。